! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Matematika gyakorló 1. osztály (MS-1663U)


A munkafüzet vidám rajzokkal és változatos feladatokkal motiválja a gyerekeket a számolási és egyszerű matematikai feladatok gyakorlására.
Vypredané
3,92 € 4,13 €

Varázsképek - Játékos osztásgyakorló 2-4.o. (MS-1552)


A kiadvány az osztás begyakorlására kínál nagyon bőséges, élvezetes anyagot. A diákok a hiányos műveletek megoldásával színes ábrákat kapnak eredményül. A munkafüzet fejleszti a koncentrációs képességet, hiszen apró lépések sora vezet csak egy-egy kép kialakulásához. Az utolsó oldalakon megjelennek a helyes megoldások, így az ellenőrzés könnyen elvégezhető.
Vypredané
3,00 € 3,16 €

Matematikai szövegértés 3-4. osztály - Munkafüzet - (MS-1668)


- Mennyibe kerül a belépő egy 5 fős család részére a kalandparkba? - Mikor jön a busz, és mikor kell elindulnom, hogy a megbeszélt időre odaérjek? - Honnan érdemes pizzát rendelni? Ez csak három példa azok közül a kérdések közül, amelyekkel szinte naponta találkozunk, és amelyeket már egy alsós tanuló is meg tud válaszolni. A 3-4. osztályos tanulóknak készült Matematikai szövegértés munkafüzet 100+1 ilyen és ehhez hasonló feladatot tartalmaz, amelyek megoldása egyszerre fejleszti a tanulók matematikai és szövegértési kompetenciáit. A munkafüzet otthoni használatát segíti, hogy a feladatok megoldása a kiadványban levő egyedi kóddal online elérhető. A munkafüzet nagy segítséget jelenthet a nyolcosztályos gimnáziumok központi felvételijére készülő tanulóknak is.
Vypredané
5,45 € 5,74 €

Kisokos 1.


A munkafüzet az átlagnál lassabban haladó tanulóknak kínál segítséget, akiknek a figyelme még nem tartós, nem nagyon tudnak összpontosítani az órán látottakra, hallottakra, bizonytalanok, feledékenyek, ezért nehezen alakul ki a számfogalmuk. A munkafüzet a számfogalom kialakítását és tízes számkörben az összeadás és kivonás gyakoroltatását segíti. A játékos képességfejlesztéssel és gyakoroltatással a legtöbb gyermek esetében teljesíthetővé válik a velük szemben támasztott követelményszint, biztosítható lesz a tovább haladásuk. A munkafüzethez kapcsolódó internetes változatban további interaktív játékok és feladatok találhatók, amelyek még érdekesebbé és változatosabbá teszik az otthoni gyakorlást és a tananyag elsajátítását.
Vypredané
5,30 € 5,58 €

Dinósuli Matematika gyakorló 2.o. - Szorzás-osztás (MS-1122)


DINÓSULI sorozatunk a Mozaik Kiadó tankönyveinek folytatásaként készült alsósoknak. A másodikos köteteket a nagy sikerű Sokszínű matematika sorozat egyik szerzője, Árvainé Libor Ildikó állította össze. A vidám figurák, a rajzos feladatok a tanulást is könnyebbé teszik, a gyerekek szívesen veszik kézbe a kiadványokat. A kötetekben egyedi kód található, melynek regisztrálásával a munkafüzet digitális változata egy évig ingyenesen elérhető, ahol a gyermekek további játékos interaktív gyakorló feladatokat oldhatnak meg. 2. osztályosok számára két kötet érhető el: Összeadás-kivonás, illetve Szorzás-osztás címmel.
Vypredané
3,43 € 3,61 €

Dr. Matek


Matektanulás egyszerű és élvezetes módszerekkel! Könyvünk szerzője, Slánicz Katalin matematikatanár több mint 25 év szakmai tapasztalat birtokában egy olyan egyedülálló, komplex, hasznos, ugyanakkor játékos segítséget nyújt a 6-14 éves korosztály számára a matematika megértéséhez, ami követi az új NAT tananyagát. Az alapvető matematikai fogalmak megértését színes ábrák, a való életből vett példák és érdekességek is segítik. Tarts velünk, hogy biztos alapokra épüljön fel a matektudásod!
Vypredané
16,03 € 16,87 €

Sokszínű matematika - Számolófüzet 1. osztály


A számolófüzet lehetőséget biztosít arra, hogy bőséges feladatsoraiból válogatva a tanító a gyerekek képességeinek, eltérő tudásszintjének megfelelően jelölje ki a gyakorlást. Önálló munkavégzésre is alkalmas, bármely iskolában felhasználható.
Vypredané
1,72 € 1,81 €

Sokszínű matematika: Munkakönyv 1.oszt.


Az elmúlt évek legnépszerűbb és legszínvonalasabb matematika-tankönyvcsaládjának tagja. Az iskolai oktatásban, valamint otthoni gyakorlásra továbbra is kitűnően használható.
Vypredané
4,05 € 4,26 €

Lacná kniha Nový Slovenský jazyk pre SŠ 3. roč. – Učebnica (-70%)


Sme schopní primerane komunikovať? Čítame vždy s porozumením? Čítame kriticky masmédiá a vedecký text? Dokážeme správne argumentovať? Postrehneme významové odtienky? Pomáha nám gramatika v presnom vyjadrovaní? Vieme zrozumiteľne prečítať text? Presvedčíme ostatných o svojej pravde? Vieme vytvoriť zrozumiteľný text? Sformulujeme rýchlo primeranú reakciu? Dokážeme ohodnotiť kvalitu textu? Sme schopní si vybrať vhodnú a kvalitnú informáciu? Môže byť reč prameňom nedorozumení? NOVÝ Slovenský jazyk pre stredné školy je prostriedkom, ako zvládnuť nároky na komunikáciu v 21. storočí: 1. Uplatňuje nové didaktické prístupy (konštruktivizmus) – riešenie úloh a problémových situácií sa stáva podstatou učenia sa. 2. Je aktualizovaný na základe súčasných trendov vo vedách o jazyku. 3. Prináša aktuálne jazykové prejavy z rôznych komunikačných sfér. 4. Ponúka množstvo podnetných príkladov na pochopenie a praktické využitie jazykového učiva. 5. Ukazuje praktické uplatnenie rozličných slohových útvarov v bežnom živote. 6. Prehľadne pristupuje ku konkretizácii obsahových a kompetenčných požiadaviek iŠVP. 7. Zohľadňuje požiadavky iŠVP, súčasnej maturitnej skúšky, ale aj požiadavky komunikácie spoločnosti v 21. storočí. Súbor NOVÝ Slovenský jazyk pre stredné školy pre jeden ročník tvorí: A. UČEBNICA B. ZOŠIT PRE ŠTUDENTA C. ZOŠIT PRE UČITEĽA
Vypredané
4,25 € 14,18 €

dostupné aj ako:

Matematika 3 - Pracovný zošit 2 (2.vyd.)


Nový pracovný zošit od Berovcov, je súčasťou súboru troch pracovných zošitov pre 3. ročník základnej školy spracovaných podľa inovovaného Štátneho vzdelávacieho programu. Zošity koncepčne a plynulo nadväzujú na zošity pre 1. a 2. ročník základnej školy od tejto autorskej dvojice. Obsah Matematika 3, pracovný zošit 2 Násobilka a delilka deviatimi Násobilka a delilka desiatimi Malá násobilka a delilka Trojciferné čísla Sčítanie a odčítanie trojciferných čísel Štvorciferné čísla Zaokrúhľovanie Krížom-krážom školským rokom Koncepcia pracovných zošitov na I. stupni základnej školy sa zameriava na tri hlavné ciele vyučovania matematiky: 1. naučiť deti počítať - zvládnuť na primeranej úrovni počtové operácia sčítania, odčítania, násobenia a delenia v číselnom obore do 1 000, 2. naučiť deti rozmýšľať - viesť deti k čítaniu s porozumením, podporovať ich bádateľskú činnosť, učiť ich kriticky počúvať, argumentovať a premýšľať, 3. naučiť deti, aby sa stali vlastníkom svojho vlastného učenia sa - ukázať im, že sú to ony, kto rozhoduje o svojom pokroku a umožniť im neustály rozvoj v pokojnej a pokrok umožňujúcej klíme triedy. Autori pri tvorbe vychádzali zo zásad Riadeného Aktívneho Učenia, ktoré vedie učenie a učenie sa do 21. storočia. Hlavný dôraz kladie na prácu a spoluprácu žiakov, rozvíjanie ich zručností a upevňovanie vedomostí, pričom učiteľ je hlavne inšpirátorom a organizátorom diania v triede. Nájdete v nich úlohy vhodné na samostatnú prácu detí, ale aj na prácu v skupinách, ktorá umožňuje efektívnu prácu učiteľa a bádateľskú, zaujímavú a hravú činnosť žiakov. Sú napísané tak, aby ich mohli používať všetci žiaci, bez ohľadu na ich predpoklady pre matematiku. Berú do úvahy, že rôzni žiaci preferujú rôzne spôsoby vytvárania poznatkov (vizuálne, auditívne, kinesteticky). RAU aktivity, ktoré sú priebežne zaradené v pracovných zošitoch, sú zamerané na rozvoj životných zručností detí s dôrazom na prierezové témy a rozvoj špecifického matematického myslenia v súlade s inovovaným Štátnym vzdelávacím programom. Súčasťou pracovných zošitov je premyslený systém Superschopností, ktoré sú zamerané na dokonalé zvládnutie počtových operácií tempom, ktoré vyhovuje každému dieťaťu. Pri každom pracovnom zošite si učiteľ môže voľne stiahnuť návrh tematického výchovno-vzdelávacieho plánu, ktorý sa dá jednoducho implementovať do elektronickej triednej knihy. MŠVVaŠ vydalo tomuto pracovnému zošitu odporúčaciu doložku. - 2. vydanie
Vypredané
6,38 € 6,72 €

Hry s matematikou (pro 3.-9. třídu ZŠ)


Kniha matematických her se snaží zpřístupnit matematiku všem dětem: těm matematicky nadaným, ale i těm, které matematika zrovna moc nebaví. Známé hry přizpůsobuje jednoduchému i složitějšímu matematickému jazyku (pexeso, domino, hra v kostky, bingo), vedle toho kniha obsahuje i spoustu zcela nových her. Provází děti do světa sčítání a odčítání, malé i velké násobilky, zlomků, hodin, geometrických tvarů, prostorové představivosti, pomáhá rozvíjet logické myšlení prostřednictvím matematických šifer a kódů atd. Každá hra je v knize jednoduše popsána, obsahuje počet hráčů, rozpis pomůcek a procvičovanou matematickou operaci, případně obměnu hry (její těžší variantu pro vyšší ročníky), přílohu v podobě záznamového archu či komponenty potřebné ke hře. Stačí tedy přílohu z knihy pouze vykopírovat a použít ji ke hře popsaným způsobem. Kniha her se zaměřuje na procvičení učiva od 3. ročníku ZŠ až po konec druhého stupně. Mnoho her je ale upraveno a dají se použít již od 1. ročníku ZŠ. V hrách totiž často jde o metodu a postup hry samotné. Procvičované učivo si učitel do her může dosadit sám dle vlastní potřeby.
Vypredané
10,22 € 10,76 €

Kötelező olvasmányok röviden felsősöknek - NAT 2020 alapján


Közkedvelt kiadványsorozatunk a 2020-as NAT irányelveit követve, megújult tartalommal jelenik meg! A szépirodalmi olvasmányok ismerete az irodalomtanulás egyik alapkövét jelenti. Kötetünk célja, hogy segítsük a szépirodalmi művek felidézését, szempontokat adjunk az elemzésükhöz. KÖTETÜNK A KÖVETKEZŐKKEL SEGÍTI A FELKÉSZÜLÉST: - válogatást ad az általános iskola felső négy évfolyamának legfontosabb kötelező olvasmányai közül - az olvasmányok tartalmi ismertetésén túl megtalálható benne a művek elemzése, valamint a szereplők jellemzése is - kérdéseket és feladatokat is tartalmaz az olvasmányokhoz kapcsolódóan - szövegértési feladatok is találhatók benne - az új kerettanterveknek megfelelő a tartalma. KIADVÁNYUNKAT AJÁNLJUK: - minden felső tagozatos diáknak - szülőknek gyermekük felkészítésének segítéséhez - pedagógusoknak tanórai vagy a felkészítő munkához.
Vypredané
6,10 € 6,42 €
  • 5 /5

Nový pomocník z matematiky 7 - 1. časť pracovná učebnica


Vylepšený pracovný zošit s implementovanými prvkami učebnice – Nový pomocník z matematiky pre 7. ročník ZŠ, ktorý je v súlade so ŠVP platným od septembra 2015. Vytvoril ho kolektív skúsených učiteliek matematiky ZŠ a GOŠ pod vedením vedúcej Oddelenia didaktiky matematiky FMFI UK. Spracovaný je na základe požiadaviek učiteľov matematiky z praxe. Rozvíja matematickú, čitateľskú a finančnú gramotnosť. Pracovný zošit využíva autokorektívne prvky (doplňovačky, tajničky), ktoré sú pre žiakov zaujímavé a motivujúce. Obsahuje aj prvky diferencovaného vyučovania, ktoré umožňujú individuálny prístup a zohľadňujú rôzne tempo žiakov. Pridanou hodnotou pracovného zošita je v závere každej kapitoly test s úlohami s výberom odpovede na komplexné zopakovanie prebratého učiva. Nový Pomocník 7/ 1 obsahuje: Zlomky – 2 Rovnobežníky a ich konštrukcie – 34 Percentá – 46 Matematická gramotnosť – Čokoláda – 68 Voľné rovnobežné premietanie – 70 Telesá z kociek a kvádrov – 74 Nový pomocník z matematiky 7 je odporúčaný MŠVVaŠ SR.
Vypredané
6,92 € 7,28 €

Literatúra 4 - Učebnica pre SŠ


Záverečná časť učebnice literatúry pre stredné školy kolektívu autoriek pod vedením A. Polakovičovej pokračuje v novom prístupe k vyučovaniu literatúry v súlade so ŠVP: odlišnom od doteraz známych koncepcií a na základe praxe autoriek. Prelína sa tu žánrový a literárnoteoretický princíp s literárnohistorickým prístupom. Kapitoly sa venujú literatúre druhej polovice 20. storočia (povojnový sociálny a psychologický realizmus, socialistický realizmus, existencializmus, nový román, absurdná dráma, magický realizmus, fantastika, postmoderna a rôzne podoby revolty voči moci v literatúre), ako aj súčasnej literatúre. Autorky v nich stručne predstavia literárny (umelecký) smer alebo tendenciu a na základe vybraných typických literárnych textov uskutočňujú požiadavky ŠVP. Testy Preskúšajte sa sú formulované ako súčasné externé maturity zo slovenského jazyka a literatúry. Učebnica kontextovo spája s literatúrou aj dejepis, dejiny umenia, učivo jazyka i náuky o spoločnosti, etickej výchovy i mediálnej výchovy. Žiak si tak vytvára ucelenú predstavu o umení, kultúre, minulosti a literatúre, keď si vedomosti a zručnosti z literatúry od začiatku triedi a dáva do súvisu s inými odbormi, bez ktorých by často text nebol interpretovateľný. Učebnica okrem výkladového textu, ktorý dopĺňa ilustračný materiál typický pre dané obdobie, obsahuje aj ukážky vybraných literárnych diel a úlohy k nim. Okrem toho v nej nájdete aj rubriky, ktoré dopĺňajú učivo a rozširujú tak všeobecný prehľad žiakov strednej školy. Kvalitatívnou výhodou učebnice je jej snaha aktualizovať umelecké texty na súčasnú situáciu a dianie, preto aj tradičné i menej známe ukážky diel sú prostredníctvom vhodne formulovaných úloh atraktívne. Obsahovo prekonáva požiadavky ŠVP, preto si žiak i učiteľ vyberá, čo na hodinách absolvuje. Výsledky úloh, prehľadný slovník teórie literatúry, ukážky žiackych prác a ďalšie úryvky a úlohy nájdete v Zbierke textov a úloh z literatúry 4, ktorá je neoddeliteľnou súčasťou tohto učebného kompletu. Odporúčaná MŠVVaŠ SR. V súlade so ŠVP.
Vypredané
13,98 € 14,72 €

Matematika 2 - Pracovná učebnica I. diel


Hejného metóda sa vyvíja od 40. rokov 20. storočia, keď Vít Hejný vyvinul spolu so svojím synom Milanom metódu, ktorá je namiesto formálnych znalostí vzorcov zameraná na budovanie mentálnych schém. Metóda sa opiera o prepracované didaktické prostredia a rolu učiteľa ako sprievodcu a moderátora diskusií detí pri riešení úloh. V metóde sú výchovné ciele dôležitejšie ako poznatkové. Spoločnosť Indícia organizuje semináre, školenia, konferencie a letné školy pre učiteľov, ktorí chcú začať učiť Hejného metódou. Viac na www.ucmeradi.sk
Vypredané
5,32 € 5,60 €

Matematika 2 - Pracovná učebnica 1. diel


Hejného metóda sa vyvíja od 40. rokov 20. storočia, keď Vít Hejný vyvinul spolu so svojím synom Milanom metódu, ktorá je namiesto formálnych znalostí vzorcov zameraná na budovanie mentálnych schém. Metóda sa opiera o prepracované didaktické prostredia a rolu učiteľa ako sprievodcu a moderátora diskusií detí pri riešení úloh. V metóde sú výchovné ciele dôležitejšie ako poznatkové. Spoločnosť Indícia organizuje semináre, školenia, konferencie a letné školy pre učiteľov, ktorí chcú začať učiť Hejného metódou. Viac na www.ucmeradi.sk
Vypredané
9,79 € 10,30 €

Lacná kniha Riešenia – Príprava do prímy z matematiky pre 5. ročník ZŠ (EXAM testing) (-90%)


Nový pracovný zošit je zameraný na prípravu na prijímacie pohovory do prímy z predmetu matematika. Slúžiť môže aj ako doplnkový pracovný zošit pre piatakov. Vzhľadom na zameranie pracovného zošita sa v ňom objavujú aj úlohy, ktoré sú nad rámec vzdelávacieho obsahu 5. ročníka ZŠ (ISCED). Úlohy preverujú nielen vedomosti a zručnosti, ale aj finančnú a čitateľskú gramotnosť, aplikačné schopnosti a ďalšie kľúčové kompetencie. Riešenia a vysvetlenia riešení nájdete v tomto samostatnom titule, ktorý je určený nielen pre učiteľov, ale aj pre rodičov a starých rodičov, ktorí budú budúcim primánom pomáhať pri príprave na prijímacie pohovory. Zošity sú zostavené z dvoch častí: časť obsahuje opakovanie učiva v tematických okruhoch, časť predstavuje 6 autentických testov, ktoré boli súčasťou prijímacích konaní na rôznych osemročných gymnáziách.
Vypredané
0,45 € 4,54 €

dostupné aj ako:

Čísielkový domček 1


Doplnkový pracovný zošit Čísielkový domček 1 na nácvik správneho písania číslic a precvičenie elementárneho počítania v obore do 10 je koncipovaný ako rozprávkový príbeh, v ktorom do čísielkového domčeka postupne prichádzajú zvieratká tvarom tela pripomínajúce preberanú číslicu. Zvieratká sa deťom postupne predstavujú prostredníctvom krátkej básničky. Úlohy rozvíjajú schopnosť orientácie v základných matematických pojmoch (viac, menej, rovnako), schopnosť tvorivo myslieť a prakticky využívať nadobudnuté osobné skúsenosti, poznatky a vedomosti. Pracovný zošit je možné využiť pri frontálnej, ale aj individuálnej alebo skupinovej práci, prípadne na zadávanie domácich úloh. Nájdete tu úlohy, ktoré priaznivo ovplyvňujú rozvoj matematickej gramotnosti, a tiež úlohy, ktoré pomáhajú odhaliť a následne prekonať prvé prejavy dyskalkúlie. Pracovný zošit je možné využiť aj vo vyšších ročníkoch, a to nielen pri opakovaní učiva, ale aj pri práci s integrovanými žiakmi, ktorí majú problém zapamätať si číslice. Pracovný zošit je spracovaný podľa požiadaviek ŠVP a je odporúčaný Ministerstvom školstva SR.
Vypredané
3,12 € 3,28 €

Precvičovanie počítania 6


Precvičovací zošit ponúka množstvo príkladov na dôkladné precvičovanie a zafixovanie preberaného učiva z matematiky pre 6. ročník. Jeho súčasťou sú aj dva testy, ktorými si žiaci môžu overiť svoje vedomosti a sami sa ohodnotiť. Zošit zostavil odborný tím pedagógov a lektorov na základe praktických skúseností s vyučovaním na 2. stupni.
Vypredané
5,51 € 5,80 €

Táto kategória je určená pre stredoškolákov a ponúka široký výber vzdelávacích materiálov a učebníc, ktoré sú prispôsobené potrebám a požiadavkám stredoškolského vzdelávania.

Učebnice pre stredné školy pokrývajú rôzne predmety a odbory, ktoré sú súčasťou stredoškolského učebného plánu. Žiaci nájdu v týchto učebniciach podrobné informácie, aktuálne poznatky, príklady a praktické úlohy, ktoré im pomáhajú lepšie pochopiť a aplikovať študovanú látku.

Kategória "Učebnice pre stredné školy" obsahuje učebnice na matematiku, slovenský jazyk a literatúru, fyziku, chémiu, biológiu, geografiu, dejepis, cudzie jazyky, ekonómiu, informatiku, a ďalšie stredoškolské predmety.

Okrem učebníc tu nájdete aj rôzne doplnkové učebné materiály, cvičebnice a príručky.