! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Precvičovanie počítania 5


Precvičovací zošit ponúka množstvo príkladov na dôkladné precvičovanie a zafixovanie preberaného učiva z matematiky pre 5. ročník. Jeho súčasťou sú aj dva testy, ktorými si žiaci môžu overiť svoje vedomosti a sami sa ohodnotiť. Zošit zostavil odborný tím pedagógov a lektorov na základe praktických skúseností s vyučovaním na 2. stupni.
Vypredané
5,89 € 6,20 €

Zbierka úloh z matematiky pre 5. roč. ZŠ


Zbierka úloh z matematiky obsahuje rôznorodé úlohy na precvičovanie príkladov z matematiky na hodinách aj na domácu prípravu; v slovných úlohách je dôraz na čítanie s porozumením. Titul napomáha zautomatizovať počtové operácie, pripraviť žiakov na riešenie bežných úloh v bežnom živote a utvrdiť si získané poznatky z matematiky. Samostatná kapitola s výsledkami na konci zbierky poskytuje priestor žiakom na overenie si správnosti svojho riešenia, resp. výsledky sú pomôckou pre rodičov. Zošit je vhodný pre všetkých žiakov, ale aj pre tých, ktorí chcú vedieť viac. Má malý formát, zmestí sa do vrecka a je prehľadný. Doplnkový materiál k učebniciam matematiky – pomôcka pre učiteľov a žiakov – je v súlade s inovovaným Štátnym vzdelávacím programom.
Vypredané
6,21 € 6,54 €

Nový pomocník z matematiky 6 - 2. časť pracovná učebnica


Pripravili sme pre vás vylepšenú pracovnú učebnicu s implementovanými prvkami pracovného zošita a učebnice Nový pomocník z matematiky pre 6. ročník ZŠ, ktorá je v súlade so ŠVP platným od septembra 2015. Vytvoril ju kolektív skúsených učiteliek matematiky ZŠ a GOŠ pod vedením vedúcej Oddelenia didaktiky matematiky FMFI UK. Spracovaná je na základe požiadaviek učiteľov matematiky z praxe. Rozvíja matematickú, čitateľskú a finančnú gramotnosť. Pracovná učebnica využíva autokorektívne prvky (doplňovačky, tajničky), ktoré sú pre žiakov zaujímavé a motivujúce. Obsahuje aj prvky diferencovaného vyučovania, ktoré umožňujú individuálny prístup a zohľadňujú rôzne tempo žiakov. Pridanou hodnotou pracovnej učebnice je v závere každej kapitoly test s úlohami s výberom odpovede na komplexné zopakovanie prebratého učiva. Nový Pomocník 6/ 2 obsahuje: 6. Násobenie a delenie desatinných čísel – 2 7. Rovnoramenný a rovnostranný trojuholník – 20 8. Premena jednotiek dĺžky a hmotnosti – 34 9. Obsah obdĺžnika a štvorca – 44 Matematická gramotnosť – Luciina izba – 60 10. Trochu iné čísla (Zlomky) – 62 11. Kombinatorika – 70
Vypredané
6,92 € 7,28 €

Zopakuj si: Matematika 9. ročník a kvarta 8-roč. gymnázia


Príprava na testovanie 9 a na prijímacie skúšky na strednú školu. Podľa inovovaného štátneho vzdelávacieho programu. Obsah PREDHOVOR VSTUPNÝ TEST 1 MOCNINY A ODMOCNINY, ZÁPIS VEĽKÝCH ČÍSEL 1.1 Druhá mocnina 1.2 Tretia mocnina 1.3 Druhá odmocnina 1.4 Tretia odmocnina 1.5 Mocniny s prirodzeným mocniteľom 1.6 Operácie s mocninami s prirodzeným mocniteľom 1.7 Mocniny čísla desať 1.8 Vedecký zápis čísel 1.9 Kontrolný test – Mocniny a odmocniny 2 LINEÁRNE ROVNICE A NEROVNICE S JEDNOU NEZNÁMOU 2.1 Rovnosť algebrických výrazov 2.2 Lineárne rovnice s jednou neznámou 2.3 Lineárne nerovnice s jednou neznámou 2.4 Lomené výrazy 2.5 Rovnice s neznámou v menovateli 2.6 Slovné úlohy 2.7 Vyjadrenie premennej zo vzorca 2.8 Kontrolný test – Lineárne rovnice a nerovnice 3 PYTAGOROVA VETA 3.1 Pravouhlý trojuholník 3.2 Pytagorova veta 3.3 Využitie Pytagorovej vety 3.4 Kontrolný test – Pytagorova veta 4 VALEC, KUŽEĽ, IHLAN,GUĽA, ICH OBJEM A POVRCH 4.1 Valec 4.2 Kužeľ 4.3 Ihlan 4.4 Guľa, guľová plocha 4.5 Kontrolný test – Valec, kužeľ, ihlan, guľa 5 PODOBNOSŤ TROJUHOLNÍKOV 5.1 Podobnosť geometrických útvarov 5.2 Podobnosť trojuholníkov 5.3 Podobnosť trojuholníkov v praxi 5.4 Mierka mapy, mierka plánu 5.5 Kontrolný test – Podobnosť trojuholníkov 6 GRAFICKÉ ZNÁZORŇOVANIE ZÁVISLOSTÍ 6.1 Pravouhlá sústava súradníc 6.2 Závislosť veličín 6.3 Priama úmernosť 6.4 Nepriama úmernosť 6.5 Lineárna závislosť, lineárna funkcia 6.6 Kontrolný test – Grafické znázorňovanie závislostí 7 ŠTATISTIKA VÝSTUPNÝ TEST Ako sa vám darilo? (sebahodnotenie) Z HISTÓRIE MATEMATIKY Pytagoras zo Samu VÝSLEDKY
Vypredané
7,13 € 7,50 €
  • 5 /5

Nový pomocník z matematiky 8 – 2. časť pracovná učebnica


Pripravili sme pre vás vylepšenú pracovnú učebnicu s implementovanými prvkami pracovného zošita a učebnice – Nový pomocník z matematiky pre 8. ročník ZŠ, ktorá je v súlade so ŠVP platným od septembra 2015. Vytvoril ju kolektív skúsených učiteliek matematiky ZŠ a GOŠ pod vedením vedúcej Oddelenia didaktiky matematiky FMFI UK. Spracovaná je na základe požiadaviek učiteľov matematiky z praxe. Rozvíja matematickú, čitateľskú a finančnú gramotnosť. Pracovná učebnica využíva autokorektívne prvky (doplňovačky, tajničky), ktoré sú pre žiakov zaujímavé a motivujúce. Obsahuje aj prvky diferencovaného vyučovania, ktoré umožňujú individuálny prístup a zohľadňujú rôzne tempo žiakov. Pridanou hodnotou pracovnej učebnice je v závere každej kapitoly test s úlohami s výberom odpovede na komplexné zopakovanie prebratého učiva. Nový Pomocník 8/ 2 obsahuje: 6. Funkcie – 2 7. Hranoly, objem a povrch – 10 8. Kružnica a kruh – 28 Matematická gramotnosť – Zrážková voda – 58 9. Pravdepodobnosť, štatistika – 60 Nový pomocník z matematiky 8 je odporúčaný MŠVVaŠ.
Vypredané
6,92 € 7,28 €

Lacná kniha Literatúra 1 - Učebnica pre SŠ (-50%)


Nová učebnica literatúry je prvou zo série pripravovaných učebníc pre stredné školy. Kolektív autorov pod vedením A. Polakovičovej predstavuje novú koncepciu literatúry: odlišnú od doteraz známych koncepcií a na základe praxe aj overenú. V nej sa prelína žánrový a literárnoteoretický princíp s literárnohistorickým prístupom. Prvá časť začína teoretickým úvodom, ktorý pomocou ukážok súčasnej literatúry umožňuje učiteľovi zjednotiť rozdielne úrovne žiakov v prvom ročníku na strednej škole, príp. ju možno využiť ako teoretickú bázu, ku ktorej sa môže žiak kedykoľvek vracať. Nasledujú kapitoly v chronologickom poradí (staroveká literatúra, stredoveká literatúra, humanistická a renesančná literatúra, baroková literatúra, klasicistická literatúra), v ktorých autori stručne predstavia dané obdobie a na základe vybraných typických žánrov uskutočňujú požiadavky ŠVP. Každá kapitola je ukončená testom Preskúšajte sa, ktorý je formulovaný ako súčasné maturity zo slovenského jazyka a literatúry. Učebnica spája s literatúrou aj dejepis, dejiny umenia i náuku o spoločnosti. Žiak si tak vytvára ucelenú predstavu o umení, kultúre, minulosti a literatúre, keď si vedomosti a zručnosti z literatúry od začiatku triedi a dáva do súvisu s inými odbormi. Učebnica okrem výkladového textu, ktorý dopĺňa bohatý ilustračný materiál, obsahuje aj ukážky vybraných diel a úlohy k nim. Okrem toho v nej nájdete aj rubriky, ktoré dopĺňajú učivo a rozširujú tak všeobecný prehľad žiakov strednej školy. Kvalitatívnou výhodou učebnice je jej snaha aktualizovať historické texty na súčasnú situáciu a dianie. Obsahovo prekonáva požiadavky ŠVP, preto si žiak i učiteľ vyberá. čo z tohto obsahu na hodinách absolvuje. Výsledky úloh nájdete v Zbierke textov a úloh z literatúry 1, ktorá je doplnkovým pracovným zošitom a príručkou literatúry zároveň. Literatúra pre stredné školy 1: - je v súlade so Štátnym vzdelávacím programom, - rešpektuje konštruktivistický princíp vyučovania, - rešpektuje komunikačno-zážitkový model vyučovania, - literárnu teóriu používa na postupne sa prehlbujúcu analýzu a interpretáciu textu, - literárnu históriu používa na spoznanie umeleckého dedičstva, - literárnu kritiku používa na spoznanie iného ako vlastného názoru, - učebnica aktualizuje texty z minulosti na súčasnosť a dnešného človeka, - poskytuje dostatok materiálu na vyučovanie literatúry, - rešpektuje rôzne druhy škôl, - rešpektuje žiaka, ktorý „nebol na vyučovaní“, - je prepojená s inými druhmi umenia (film, hudba, architektúra, maliarstvo...). Dielo je v súlade so ŠVP a odporúčané MŠVV a Š SR.
Vypredané
7,36 € 14,72 €

dostupné aj ako:

  • 4 /5

Matematické, fyzikální a chemické tabulky a vzorce


Důležitá pomůcka pro řešení praktických problémů v matematice, fyzice, chemii, astronomii i v dalších přírodovědných oborech respektuje požadavky, které vyplývají z vývoje v posledních desetiletích, jak v odborné oblasti, tak ve školské praxi. V matematické části nejsou uvedeny tabulky čísel, které lze získat pomocí kalkulačky, např. logaritmů, ale je rozšířen přehled středoškolského učiva matematiky. Ve fyzikální a chemické části byly údaje revidovány s použitím nejnovějších pramenů a přidány byly další tabulky fyzikálních veličin potřebných ve fyzikální praxi. Příručka obsahuje řadu informací potřebných k pochopení souvislostí, k správnému užívání termínů, k získání představy o charakteristických hodnotách různých veličin i k počáteční orientaci v nových oborech. Publikace již obsahuje nové definice základních jednotek soustavy SI, které vstoupily v platnost na Světový den metrologie 20. května 2019. Tato příručka bude nepostradatelnou knihou nejen pro středoškolské studenty, ale i pro vysokoškoláky a pro další zájemce z řad odborné i laické veřejnosti.
Vypredané
10,98 € 11,56 €

Nový pomocník z matematiky 6 - 1. časť Zošit pre učiteľa


Nový pomocník z matematiky pre 6. ročník ZŠ a 1. ročník GOŠ, 1 časť, zošit pre učiteľa - metodická príručka k pracovnému zošitu.
Vypredané
12,08 € 12,72 €

Zbierka úloh z matematiky pre 8. ročník ZŠ a 3. ročník GOŠ


Zbierka úloh z matematiky obsahuje rôznorodé úlohy na precvičovanie príkladov z matematiky na hodinách aj na domácu prípravu; v slovných úlohách je dôraz na čítanie s porozumením. Titul napomáha zautomatizovať počtové operácie, pripraviť žiakov na riešenie bežných úloh v bežnom živote a utvrdiť si získané poznatky z matematiky. Samostatná kapitola s výsledkami na konci zbierky poskytuje priestor žiakom na overenie si správnosti svojho riešenia, resp. výsledky sú pomôckou pre rodičov. Zošit je vhodný pre všetkých žiakov, ale aj pre tých, ktorí chcú vedieť viac. Má malý formát, zmestí sa do vrecka a je prehľadný. Doplnkový materiál k učebniciam matematiky – pomôcka pre učiteľov a žiakov – je v súlade s inovovaným Štátnym vzdelávacím programom.
Vypredané
6,21 € 6,54 €
  • 5 /5

Nácvičné úlohy z matematiky pre 1. ročník ZŠ


Nácvičné úlohy sú zamerané na dôkladné precvičenie prebratého učiva, na aplikáciu matematických poznatkov v praxi a na zautomatizovanie počtových úkonov. Publikácia je vhodným doplnkom pracovného zošita Počítajme hravo 1.
Vypredané
3,33 € 3,50 €

Zbierka úloh z matematiky pre 7. ročník ZŠ a 2. ročník GOŠ


Zbierka úloh z matematiky obsahuje rôznorodé úlohy na precvičovanie príkladov z matematiky na hodinách aj na domácu prípravu; v slovných úlohách je dôraz na čítanie s porozumením. Titul napomáha zautomatizovať počtové operácie, pripraviť žiakov na riešenie bežných úloh v bežnom živote a utvrdiť si získané poznatky z matematiky. Samostatná kapitola s výsledkami na konci zbierky poskytuje priestor žiakom na overenie si správnosti svojho riešenia, resp. výsledky sú pomôckou pre rodičov. Zošit je vhodný pre všetkých žiakov, ale aj pre tých, ktorí chcú vedieť viac. Má malý formát, zmestí sa do vrecka a je prehľadný. Doplnkový materiál k učebniciam matematiky – pomôcka pre učiteľov a žiakov – je v súlade s inovovaným Štátnym vzdelávacím programom.
Vypredané
6,21 € 6,54 €

Nový pomocník z matematiky 7 - 1. časť zošit pre učiteľa


Prvá časť zošitu pre učiteľa s metodikou k Novému pomocníku z matematiky 7 - pre 7. ročník ZŠ a 2. ročník GOŠ (1. zošit).
Vypredané
12,08 € 12,72 €

Lacná kniha Cukrářská výroba II (5.vydání) (-90%)


Učebnice doplňuje a rozšiřuje poznatky a vědomosti získané v prvním roce učebního oboru. Vedle klasických technologických postupů seznamuje i s moderními formami práce a s novými výrobními postupy. Objasňuje také chemicko-fyzikální děje, které v průběhu výrobního procesu probíhají. Přibližuje jednotlivé fáze výroby, význam nových surovin, jejich vlastnosti a způsob zpracování. Zabývá se vadami výrobků a jejich příčinami, uvádí, jak závadám předcházet, případně jak je odstraňovat. Popisuje výrobu šlehaných hmot, třených hmot, jádrových hmot, smetanových výrobků a náplní, ozdob a speciálních výrobků. U jednotlivých celků jsou vždy uvedeny typické druhy výrobků. Nová, přehlednější grafická úprava s prostorem pro vlastní poznámky.
Vypredané
1,82 € 18,15 €

dostupné aj ako:

Nový pomocník z matematiky 7 - 1. časť zošit pre učiteľa


Prvá časť zošitu pre učiteľa s metodikou k Novému pomocníku z matematiky 7 - pre 7. ročník ZŠ a 2. ročník GOŠ (1. zošit).
Vypredané
12,08 € 12,72 €

Nový pomocník z matematiky 7 - 2. časť pracovná učebnica


Vylepšený pracovný zošit s implementovanými prvkami učebnice – Nový pomocník z matematiky pre 7. ročník ZŠ, ktorý je v súlade so ŠVP platným od septembra 2015. Vytvoril ho kolektív skúsených učiteliek matematiky ZŠ a GOŠ pod vedením vedúcej Oddelenia didaktiky matematiky FMFI UK. Spracovaný je na základe požiadaviek učiteľov matematiky z praxe. Rozvíja matematickú, čitateľskú a finančnú gramotnosť. Pracovný zošit využíva autokorektívne prvky (doplňovačky, tajničky), ktoré sú pre žiakov zaujímavé a motivujúce. Obsahuje aj prvky diferencovaného vyučovania, ktoré umožňujú individuálny prístup a zohľadňujú rôzne tempo žiakov. Pridanou hodnotou pracovného zošita je v závere každej kapitoly test s úlohami s výberom odpovede na komplexné zopakovanie prebratého učiva. Nový Pomocník 7/ 2 obsahuje: Kocka a kváder, ich objem a povrch – 2 Pomer a mierka – 22 Priama a nepriama úmernosť – 46 Matematická gramotnosť – Rýchle občerstvenie – 58 Trochu iné čísla (Celé čísla) – 60 Kombinatorika – 64 Nový pomocník z matematiky 7 je odporúčaný MŠVVaŠ SR.
Vypredané
6,92 € 7,28 €

Nový pomocník z matematiky 7 - 1. časť pracovná učebnica


Vylepšený pracovný zošit s implementovanými prvkami učebnice – Nový pomocník z matematiky pre 7. ročník ZŠ, ktorý je v súlade so ŠVP platným od septembra 2015. Vytvoril ho kolektív skúsených učiteliek matematiky ZŠ a GOŠ pod vedením vedúcej Oddelenia didaktiky matematiky FMFI UK. Spracovaný je na základe požiadaviek učiteľov matematiky z praxe. Rozvíja matematickú, čitateľskú a finančnú gramotnosť. Pracovný zošit využíva autokorektívne prvky (doplňovačky, tajničky), ktoré sú pre žiakov zaujímavé a motivujúce. Obsahuje aj prvky diferencovaného vyučovania, ktoré umožňujú individuálny prístup a zohľadňujú rôzne tempo žiakov. Pridanou hodnotou pracovného zošita je v závere každej kapitoly test s úlohami s výberom odpovede na komplexné zopakovanie prebratého učiva. Nový Pomocník 7/ 1 obsahuje: Zlomky – 2 Rovnobežníky a ich konštrukcie – 34 Percentá – 46 Matematická gramotnosť – Čokoláda – 68 Voľné rovnobežné premietanie – 70 Telesá z kociek a kvádrov – 74 Nový pomocník z matematiky 7 je odporúčaný MŠVVaŠ SR.
Vypredané
6,92 € 7,28 €

Čísielkový domček 1


Doplnkový pracovný zošit Čísielkový domček 1 na nácvik správneho písania číslic a precvičenie elementárneho počítania v obore do 10 je koncipovaný ako rozprávkový príbeh, v ktorom do čísielkového domčeka postupne prichádzajú zvieratká tvarom tela pripomínajúce preberanú číslicu. Zvieratká sa deťom postupne predstavujú prostredníctvom krátkej básničky. Úlohy rozvíjajú schopnosť orientácie v základných matematických pojmoch (viac, menej, rovnako), schopnosť tvorivo myslieť a prakticky využívať nadobudnuté osobné skúsenosti, poznatky a vedomosti. Pracovný zošit je možné využiť pri frontálnej, ale aj individuálnej alebo skupinovej práci, prípadne na zadávanie domácich úloh. Nájdete tu úlohy, ktoré priaznivo ovplyvňujú rozvoj matematickej gramotnosti, a tiež úlohy, ktoré pomáhajú odhaliť a následne prekonať prvé prejavy dyskalkúlie. Pracovný zošit je možné využiť aj vo vyšších ročníkoch, a to nielen pri opakovaní učiva, ale aj pri práci s integrovanými žiakmi, ktorí majú problém zapamätať si číslice. Pracovný zošit je spracovaný podľa požiadaviek ŠVP a je odporúčaný Ministerstvom školstva SR.
Vypredané
3,12 € 3,28 €

Matematika 2 - Pracovný zošit 2


Novinka na trhu druháckych pracovných zošitov – pracovný zošit autorskej dvojice Zuzana a Peter Bero, je súčasťou série troch pracovných zošitov pre 2. ročník ZŠ spracovaných podľa iŠVP. Pracovné zošity sú napísané tak, aby spĺňali požiadavky štátneho vzdelávacieho programu. Autori pri tvorbe a zostavovaní úloh vychádzali zo zásad Riadeného Aktívneho Učenia. Preto v nich nájdete úlohy vhodné na samostatnú prácu žiakov, ale aj prácu v skupinách, ktorá umožňuje efektívnu prácu učiteľa a bádateľskú, zábavnú a zaujímavú činnosť žiakov. V pracovných zošitoch je dostatok úloh pre všetkých žiakov. Na konci zošita sú zaradené Doplnkové úlohy, ktorých cieľom je poskytnúť ešte viac možností na precvičenie získavaných zručností. Pre dokonalé zvládnutie počítania do 100 vám ponúkame Superschopnosti. Vychádzame z upevnenia učiva 1. ročníka – numerácie a počítania do 20 bez prechodu cez desiatku, na ktoré nadviažeme počítaním do 20 s prechodom cez desiatku. Numeráciu dvojciferných čísel sme rozdelili na dve časti – najprv riešime úlohy na rozklad, porovnávanie a usporadúvanie v obore do 50 a potom v obore od 50 do 100. Sčítanie a odčítanie dvojciferných čísel budujeme postupne, malými krôčikmi pridávame nové zručnosti tak, aby deti mali stále pocit známeho prostredia. Začíname pripočítavaním a odpočítavaním desiatok, pokračujeme pripočítavaním a odpočítavaním dvojciferných čísel bez prechodu cez základ 10. Aj počítanie s prechodom cez základ desať sme rozdelili na dve časti – najprv pripočítavanie a odpočítavanie jednociferného čísla s prechodom a následne dvojciferného čísla s prechodom. Počítanie v obore do 100 končí písomným sčítaním a odčítaním. Žiaci sa počas roka stretávajú s rovnakými typmi úloh a situáciami tak, aby zažívali pocit známeho prostredia, v ktorom sa dobre orientujú. Učivo aritmetiky pravidelne striedame s geometrickými časťami, kde sa v jednotlivých častiach venujeme bodu, úsečke, polpriamke a priamke, mnohouholníkom, meraniu a jednotkám dĺžky, stavbám z kociek aj času. V pracovných zošitoch sú samozrejmosťou aj úlohy rozvíjajúce špecifické matematické myslenie a aplikačné úlohy rozvíjajúce gramotnosti žiakov. Pracovné zošity počas jedného roka otestovali výnimočné pani učiteľky z celého Slovenska a stovky detí z každého prostredia a typu školy (veľká sídlisková, mestská, dedinská, málotriedka,... ). Na základe rozhovorov s nimi a ich pripomienok sme zošity spracovali do záverečnej podoby. Zošity sú vyšperkované milými a detsky hravými kresbami výborného ilustrátora Miša Uhrína zasadenými do výnimočného grafického spracovania Viktora Mikusa, ktoré pohladí vaše oko aj vašu dušu. Spolu vytvárajú veľmi príjemné, prehľadné prostredie, v ktorom sa deťom veľmi dobre orientuje a súčasne sa v ňom cítia príjemne, čo podstatnou mierou vplýva na to, že sú s matematikou veľkí kamaráti. Všetky tri pracovné zošity podporujú Riadené Aktívne Učenie, pri ktorom je hlavný dôraz kladený na prácu a spoluprácu žiakov, rozvíjanie ich zručností a upevňovanie vedomostí, pričom učiteľ je hlavne inšpirátorom a organizátorom diania v triede. Sú napísané tak, aby ich mohli používať všetci žiaci, bez ohľadu na ich predpoklady pre matematiku. Berú do úvahy, že rôzni žiaci preferujú rôzne spôsoby vytvárania poznatkov (vizuálne, auditívne, kinesteticky). Učebné texty obsahujú množstvo rôznorodých úloh tak, aby učiteľ nemusel vyhľadávať ďalšie zdroje. V každej téme od najjednoduchších až po zložité, tak aby učiteľ mohol diferencovať prácu v triede. Kúpou súboru pracovných zošitov pre celú triedu učiteľ získava ZDARMA prístup k online metodickej príručke. Prístupové údaje je potrebné si vyžiadať na [email protected]. Súčasťou metodickej príručky sú aj odkazy na online materiály Fínskej matematiky, ktoré priamo súvisia s preberaným učivom. Metodická príručka je neoddeliteľnou súčasťou najmä prváckych pracovných zošitov. Učiteľ získa každú stranu pracovného zošita v troch verziách: - pracovná - Nevyplnená strana tak ako v tlačenej verzii. Učiteľ ju môže premietnuť na interaktívnu tabuľu počas práce na hodinách. - výsledková - Strana doplnená o riešenia a výsledky úloh. Takisto sa dá premietnuť na interaktívnu tabuľu, čím uľahčí napríklad kontrolu riešenia úloh žiakmi. - metodická - Strana, na ktorej sú didaktické a metodické pokyny k úlohám, tipy na ďalšie aktivity v duchu Riadeného Aktívneho Učenia, prípadne linky na ďalšie pracovné listy, ktoré si učiteľ môže stiahnuť. Súčasťou metodickej príručky je návrh tematického výchovno-vzdelávacieho plánu, ktorý sa dá jednoducho implementovať do elektronickej triednej knihy. Obsah Matematika 2, pracovný zošit 2: Krížom – krážom pričítaním a odčítaním do 20 Meranie, jednotky dĺžky Čísla 0 – 50 Rysovanie Čísla 0 – 100 Pričítanie a odčítanie desiatok Jednotky dĺžky Doplnkové úlohy MŠVVaŠ vydalo tomuto pracovnému zošitu odporúčaciu doložku.
Vypredané
6,38 € 6,72 €

Účtovníctvo pre 3. ročník obchodných akadémií - Pracovná časť


Samostatná pracovná časť tematicky nadväzuje na učebnicu Účtovníctvo pre 3. ročník obchodných akadémií. Obsahuje množstvo úloh a testov na riešenie v škole i doma.
Vypredané
9,79 € 10,30 €

Táto kategória je určená pre stredoškolákov a ponúka široký výber vzdelávacích materiálov a učebníc, ktoré sú prispôsobené potrebám a požiadavkám stredoškolského vzdelávania.

Učebnice pre stredné školy pokrývajú rôzne predmety a odbory, ktoré sú súčasťou stredoškolského učebného plánu. Žiaci nájdu v týchto učebniciach podrobné informácie, aktuálne poznatky, príklady a praktické úlohy, ktoré im pomáhajú lepšie pochopiť a aplikovať študovanú látku.

Kategória "Učebnice pre stredné školy" obsahuje učebnice na matematiku, slovenský jazyk a literatúru, fyziku, chémiu, biológiu, geografiu, dejepis, cudzie jazyky, ekonómiu, informatiku, a ďalšie stredoškolské predmety.

Okrem učebníc tu nájdete aj rôzne doplnkové učebné materiály, cvičebnice a príručky.