Kníhkupectvo PANTA RHEI na skvalitnenie služieb používa cookies podľa pravidiel, ktoré sú Vám k dispozícii v Obchodných podmienkach. Ďalším používaním stránky s uvedenými pravidlami súhlasíte.

DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE OD 15 EUR

Eva Blaho, Peter Minárik: Diéta pri ochoreniach žlčníka a pankreasu
Počet strán: 278
Väzba: mäkká, brožovaná
EAN: 9788081402753
Jazyk: slovenský
ISBN: 978-80-8140-275-3
Dátum vydania: 20. júna 2017
Vydavateľstvo:  Raabe
Orig. vydavateľstvo: 
Hmotnosť: 0,79 kg

Diéta pri ochoreniach žlčníka a pankreasu

Dostupnosť:
Na sklade
Naša cena: 19,40 
Bežná cena: 20,00 €
Zľava 3%
Do košíka
Zobraziť dostupnosť v kamenných predajniach

Pri kúpe tohto produktu máte poštovné zadarmo.

Pri nákupe nad 15 € máte osobný odber zadarmo.

O knihe: Kniha známeho gastroenterológa Petra Minárika s receptami a vzorovými jedálničkami výživovej poradkyne Evy Blaho prináša potrebné odporúčania nielen tým, čo trpia niektorým z ochorení žlčníka a pankreasu, ale aj tým, čo chcú týmto ochoreniam predísť, prípadne chcú minimalizovať následky svojich občasných „zakopnutí“.

Dlhodobé skúsenosti v klinickej práci potvrdzujú, že pacienti hľadajú a veľmi radi prijímajú pokyny a rady, týkajúce sa diétneho stravovania a liečebnej výživy. K tomu kontrastuje fakt, že publikácií v slovenskom jazyku, venujúcich sa tejto problematike je na našom trhu už dlhodobo nedostatok. Táto publikácia, okrem dôležitých poznatkov o ochoreniach a žlčníka a pankreasu o diagnostike a ich liečbe, obsahuje aj pokyny k diétnemu stravovaniu. Pomôže vám:

•vybrať si vhodný druh potravín,

•určiť si ich množstvo,

•vybrať si adekvátnu tepelnú prípravu pri jednotlivých typoch diét.

Súčasťou knihy je vyše 100 receptov. Ide o:

•raňajkové jedlá ako sú nátierky, kaše a palacinky,

•polievky,

•šaláty,

•jedlá z mäsa a rýb,

•chutné dezerty a

•rozmanité prílohy k jedlám.

Každý recept obsahuje informáciu o vhodnosti pre konkrétnu diétu (podľa množstva použitého tuku).

Súčasťou receptovej časti sú aj vzorové jedálne lístky a prehľadná tabuľka s energetickými hodnotami jedál.

Odporúčame tieto knihy

Pridaj svoj názor
Anonym
Anonym
Pridaj svoje hodnotenie