! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Lábápolás természetes anyagokkal


Örökre megfeledkezhet a sajgó, érzékeny lábról, ha elolvassa ezt a könyvet, ami átfogó képet nyújt a lábápolásról.
Vypredané
4,71 € 4,96 €

Ha az élet egy játék - íme a szabályok


Chérie Carter-Scott az élet könnyebb és sikeresebb megélését segítően 10 alapszabályt hozott létre, amelyeket részletesen, példákkal illusztrálva tesz érthetőbbé és izgalmasabbá az olvasók számára. Íme a tíz szabály: - Kapsz egy testet. Akár tetszik, akár nem, földi léted egész tartalmára a tiéd. - Leckékben részesülsz. Teljes óraszámban látogatod az Élet nevű szabadegyetemet, ahol mindennap módod nyílik arra, hogy valami újat tanulj. - Nincsenek hibák, csak leckék. A fejlődés próba-szerencse fo lyamat, azaz kísérletezés. A "sikertelen" kísérletek éppúgy a folyamat részét képezik, mint az "eredményesek". - A leckék addig ismétlődnek, amíg azokat meg nem tanulod. Ugyanaz a lecke a legkülönbözőbb formában kerül eléd, amíg meg nem érted a tanul ságot. - A tanulás sosem ér véget. Minden életszakasznak megvannak a maga leckéi, amelyek várnak rád. - A "majd" nem jobb, mint a most. Mire eljutsz "oda", az "amott" még vonzóbbnak tűnik majd. - Mások csupán a te tükörképeid. Semmit sem szerethetsz vagy gyűlölhetsz valaki másban, ami ne azt tükrözné vissza, amit magadban szeretsz vagy gyűlölsz. - Rajtad áll, hogy milyenné teszed az életed. Rendelkezésedre áll minden eszköz és erőforrás. Tőled függ, használod-e őket. Tied a választás joga. - Min den válasz benned rejlik. Az élet kérdéseire magadban lelhetsz feleletet. Nincs más dolgod, mint figyelni és bízni. - Amikor megszületsz, mindezt elfelejted.
Vypredané
6,03 € 6,35 €

Reflexológia


A lábon, kézen, a fülön és az arcon elhelyezkedő pontok egyfajta „térképet” alkotnak, melyen keresztül a terapeuta meg tudja érteni, miből van túl sok és miből van kevés a páciens szervezetében. Ily módon lehetővé válik, hogy a szervezet problémáját felfedezzük, még mielőtt annak tünetei jelentkeznének.
Vypredané
6,03 € 6,35 €

Současní módni návrháři


Současní módní návrháři – encyklopédia osobností z oblasti módneho návrhárstva je pestrofarebnou momentkou rýchlo sa meniaceho sveta súčasnej módy. Tento nový titul edície Ikony sa týka odboru, ktorý sa každým rokom rozrastá a nadobúda na význame. Máme viac módnych butikov, obchodných domov a maloobchodných predajní než kedykoľvek predtým, viac ľudí vstupuje do módnych inštitúcií, ktoré podporujú priemysel na celom svete a móde sa v médiach venuje viac času. Táto kniha si dáva za úlohu urobiť systém v najvýznamnejších svetových návrhároch a ich kreatívnych činoch.
Vypredané
8,48 € 8,93 €

Nemoc není nepřítel aneb makrobiotický léčebný talíř


Choroba nie je nepriateľ alebo makrobiotický liečebný tanier. Jedinečný pomocník pri prechode na makrobiotickú stravu a poradca pre prírodný spôsob popasovania sa s civilizačnými ochoreniami. Skvelé recepty na raňajky, obed i večeru podľa Vášho typu ochorenia/problémov. Súčasťou každej kapitoly je krátky príbeh, popis ochorenia, vhodná životospráva, alternatívy ku klasickej liečbe, bylinná liečba, dietetika, zásady počiatočného obdobia liečby a recepty na jeden týždeň (raňajky, obed, večera).
Vypredané
12,45 € 13,11 €

A ciprusi mágus


Kicsoda valójában a ciprusi mágus? Nem más, mint a Sztrovoloszban élő Daszkalosz, a rendkívüli képességekkel megáldott gyógyító, akinek derűje, humora és embertársai iránti szeretete átsugárzik e könyv sorai között is. Világképe és gyógyítási módszere a hindu karma-tan és a keresztény tanítások ötvözetéből táplálkozik, gyógyítási eredményei a csodával határosak. A kötet legnagyobb varázsa, hogy a mágus személyesen mesél nekünk. Választ kapunk tőle az okkult tudományok és a csodatevés számos izgalmas kérdésére.
Vypredané
10,19 € 10,73 €

Stolování pro každého


Publikace Jana Honzy Lušovského Stolování pro každého by měla sloužit jako příjemná pomůcka pro každého, kdo chce, cítí nebo má potřebu připravovat sám jakýkoliv druh pohoštění pro své přátele, hosty, případně obchodní partnery a umět se bez zbytečných omylů a nepříjemností pohybovat ve společnosti. Kniha se může stát i jakýmsi vodítkem pro některé budoucí nebo i začínající podnikatele v pohostinství. Zábavnou formou, prostřednictvím ilustrací, textu i fotografií, se dozvíte řadu praktických informací o společenském chování nejen u stolu, ale i při různých slavnostních příležitostech a setkáních včetně návštěv restauračních zařízení. Seznámíte se nejen se zákonitostmi slavnostních hostin - rautu a banketu a dvou nejčastěji pořádaných hostin - svatby a karu, ale také s pořádáním koktejlu, číše vína, čaje o páté nebo gardenparty. Ti, kteří rádi hostí své přátele se poučí o různých způsobech prostírání a podávání pokrmů od nejjednodušších až po složitější (od snídaní přes teplé a studené předkrmy včetně speciálních až po podávání polévek, hlavních chodů a dezertů), včetně zakládání vhodného inventáře. Zvláštní kapitoly jsou věnovány podávání studených i teplých nápojů a přípravě míšených nápojů. Jistě Vás také zaujmou části nazvané "Nebojte se flambování doma" a "Jak vykostit pstruha" s názornými ukázkami nebo kapitoly o tom, jak připravit i doma nabídkový stůl, jak vyzdobit slavnostní tabuli a také jak pohostit své hosty ze zahraničí, kde se seznámíte se zajímavými zvyklostmi hostů různých národností.
Vypredané
8,88 € 9,35 €

Sminkelés mesterfokon


Robert Jones a nemzetközileg elismert sminkmester megmutatja, hogyan lehetsz szép - plasztikai sebészet, fájdalmas és drága beavatkozások, veszélyes injekciók nélkül! Ha belelapozol a könyvbe, több tucat lélegzetelállító átalakulásnak lehetsz tanúja - nincs bennük semmi ördöngösség, csak egy kis smink. Robert titkainak ismeretében bárki percek alatt eltüntetheti arca tökéletlenségeit. A könyvben megtalálhatók a legfontosabb sminktrükkök, melyeknek ott kell lapulniuk minden nő fegyvertárában.
Vypredané
16,44 € 17,31 €

Gyógyító nap


Az emberiség évezredeken át harmóniában élt a Nap fényével, az elmúlt ötven év során azonban elveszítettük ezt a közeli kapcsolatunkat, s félni kezdtünk tőle. Bár ma már kevésbé hiszünk benne, egészségünk biztosítéka továbbra is a Nap és annak gyógyító ereje maradt. A könyv bemutatja, hogy egészségünk, jólétünk és nem utolsósorban boldogságunk miatt, hogyan és miért kell visszafogadnunk a napot - biztonságosan - az életünkbe. Ezenkívül megtudhatjuk azt is, hogy miként használták a napfényt betegségek megelőzésére és gyógyítására a múltban, és hogyan lehet segítségünkre, hogyan gyógyíthat bennünket a jövőben is.
Vypredané
5,67 € 5,97 €

Zhubněte a udržte váhu v každém věku


Již déle než dvacet let je Montignacova metoda nedílnou součástí zásad správné výživy ve více než čtyřiceti zemích, kde slaví nemalý úspěch. Dokázala, že představuje zvlášť účinnou alternativu k oficiálním dietetickým metodám, jež jsou neefektivní, přestože spočívají na snižování příjmu kalorií.
Vypredané
9,83 € 10,35 €

Tejpování


Tejpování je jednou z běžně používaných metod sportovního lékařství. Jedná se o obvazování tělesné partie pomocí pevnýcha pružných lepicích pásek. Smyslem těchto bandáží je zpevnění končetiny, na kterou je tejp aplikován. Takto ošetřená část těla je chráněna před destruktivními změnami (např. výronem).
Vypredané
6,05 € 6,37 €

Kriston testreform


Ma már nem kell senkit meggyőzni a testedzés szükségességéről, de a jó formáért való küzdelemben nem szabad elfeledkeznünk arról, hogy szervezetünket nőnek kijáró módon terheljük. A mindennapos intimtorna végzése mellett az egész testet ennek szellem ében érdemes formálni. Miközben kívül cél a nőies alak megőrzése, megszerzése, addig cél a húgyhólyag, a méhtest, a belek, az izületek és a gerinc védelme is. Nem lehet cél, hogy egészségünket áldozzuk szépségünkért és a jó kondiért. Hogyan tegyük mi ndezt? A válasz a Kriston Testreform könyvben megtalálható.
Vypredané
10,59 € 11,15 €

Ha nem jön a baba


A neves hazai szakemberek segítségével elkészített könyvből, a meddőséggel küzdő párok választ kapnak az őket leginkább érintő kérdésekre - akár a fogantatás hiánya, akár a magzat elvesztése áll a háttérben. Az alapvető fogalmak, az általános problémák mellett részletesen ismerteti a nők és a férfiak részéről felmerülő lehetséges okokat és kezelésükre alkalmas módszereket. Vannak esetek, amikor a mesterséges megtermékenyítés az egyetlen lehetséges módja az utódvállalásnak. Ennek a módszereit, lépéseit, a laikusok számára is érthetően, fotókkal illusztrálva mutatja be a kiadvány. S hogy mi történik akkor, amikor végre bekövetkezik a várva-várt csoda? A kismamára váró vizsgálatokon kívül, a magzat fejlődésébe is bekukkanthatunk a 3 dimenziós ultrahangfotók segítségével.
Vypredané
2,84 € 2,99 €

Runners World Performance Nutrition for Runners


This newest addition to the heralded "Runner's World" series offers runners up-to-date nutrition advice based on the latest science. Runners have different nutrition and recovery needs than other endurance athletes. Yet until now, they've had no nutritional resource specifically addressing their concerns. This comprehensive guide distills the newest thinking in the science of exercise nutrition into practical, hands-on tips that will help runners stay healthy, recover faster, enjoy better workouts, and race successfully. Here, readers will learn: detailed information on nutritional topics important to runners, from balancing internal energy stores to proper hydration; how to customize their diets to their individual training needs; shopping tips and dining-out strategies to help runners maximize their nutritional intake; the top 5 pre-race meals and top 5 healthiest snacks for runners; and nutritional tips for special populations, including women, children, diabetics, and older runners.
Vypredané
17,05 € 17,95 €

"...ki szépen kimondja a rettenetet, azzal föl is oldja"


Meg lehet-e ismerni a pszichiátriai betegségeket a szépirodalomból? Mennyi tévhit van a pszichés betegekről, ugyanakkor mennyi nagyszerű meglátás! Nem száraz tankönyvet kínálunk, hanem izgalmas olvasmányt, szemelvénygyűjteményt. Szakzsargon, latin szavak helyett költői megfogalmazások. Didaktikus magyarázat helyett kórképekről, egyéni és családi drámákról mindent - és azon túl is - elmond egy jól kiválasztott szemléltető vers-vagy prózarészlet. Kívánjuk az olvasónak, hogy az irodalom kútjából erőt tudjon meríteni önmaga és mások számára is.
Vypredané
20,46 € 21,54 €

Omládněte s jógou za 2x7 dní


Staroindický výraz pro lékařství, ájurvéda, doslova znamená „znalost (pro dosažení) vysokého věku“. A právě ze staroindické lékařské tradice vychází André van Lysebeth ve své nejnovější knize. Na jejích stránkách vysvětluje, že proces stárnutí lze zpomalit, a poskytuje praktický návod, jak toho s využitím starověkých technik dosáhnout. Kniha vznikla na základě autorových článků v jeho časopisu Yoga a ohlasů na tyto texty.
Vypredané
11,56 € 12,17 €

Bolí vás chrbát? Vyliečte sa sami!


Autor viacerých bestselerov, preložených do mnohých jazykov, úspešný francúzsky liečiteľ, osteopat, reumatológ, kinezioterapeut, chiropraktik, ponúka jednoduchú a účinnú metódu, ako sa vyliečiť, ako sa zbaviť bolestí v chrbte, čo nás takmer všetkých prenasledujú. Okrem iného v knihe nájdeme názorné kresby jednotlivých cvikov, ktoré môžeme praktizovať doma i v práci. Navyše sú v knihe veľmi cenné rady, čo je pre našu chrbticu dobré a čo škodlivé.
Vypredané
14,79 € 15,57 €

A szépség természete


Szabó Zsuzsanna első kötete a szépség megtartásának természetes, holisztikus módját mutatja be az olvasónak. A természetes szépségápolás hangsúlyt fektet arra, hogy az alkalmazott anyagok harmóniában legyenek, egymás hatását kölcsönösen erősítsék. Bőrtípus szerint különböző gyógynövényeket és házilag elkészíthető natúrkozmetikumokat használhatunk, de fontos szerepet játszanak a belső kozmetikumok, azaz a természetes táplálékkiegészítők is.
Vypredané
10,06 € 10,59 €

Tibetský lékař kremelských vůdců


Kniha na základě tajných materiálů čtenářům předkládá důkazy o tom, jak se mocní sovětští vládci přes svůj deklarovaný materialismus uchylovali i k jiným lékařským praktikám, postaveným na východní filozofii a mystice. Tragický příběh Burjata N. N. Badmajeva, lékaře tibetské medicíny, který byl osobním lékařem řady sovětských vládních špiček ve 20. a 30 letech minulého století. Současnému českému čtenáři může kniha pomoci detailněji nahlédnout do tehdejší bolševické hrůzovlády. V tomto směru by snad měla být určitým mementem…
Vypredané
14,24 € 14,99 €

Ako naštartujete svoj organizmus a využijete liečivú silu prírody? Táto sekcia patrí tým, ktorí sa zaujímajú o zdravie a zdravý životný štýl. Ak cvičíte pilates, jógu či plánujete začať meditovať, máme pre vás niekoľko knižných tipov - Návod na prežitie pre muža a ženu, Zdravie z Božej lekárne, či Taktne o tráviacom trakte,...

Kategória literatúry zdravie, životný štýl sa zameriava na publikácie, ktoré sa venujú rôznym aspektom zdravia a spôsobu života, a poskytujú čitateľom informácie a návody na zlepšenie ich fyzického a duševného zdravia.

Nájdete tu širokú škálu kníh, ktoré sa venujú témam ako výživa, telesná aktivita, duševné zdravie, zvládanie stresu, spánok, zdravé vzťahy a ďalšie súvisiace oblasti. Autori týchto diel často siahajú nielen po vedeckých poznatkoch, ale aj po svojich vlastných skúsenostiach a odborných znalostiach.

Zamerajte sa na svoje zdravie s knihami o zdravovede, ochoreniach a chorobách,vzdelávajte sa v oblasti byliniek a prírodnej lekárne, prečítajte si o zdravej výžive, diétach a chudnutí.

Nájdete tu aj knihy o čínskej medicíne, alternatívnej medicíne, pilates, joge a meditácii, masážach, wellnese, relaxácii, homeopatii, detoxikácii, etikete, kráse, móde a kozmetike.