Cser Kiadó

vydavateľstvo

Vízellátás közmű nélkül


A tartalom: A vízről általában A víznyerő helyek kialakítása és védelme Vízszivattyúzás Víztartályok A vízvezetékrendszer A szennyvíz elvezetése Vízmelegítés Elektromos vízszivattyúk
Vypredané
14,60 € 15,37 €

Kerti bútorok és díszítőelemek


A kiadvány tartalmából: Szakismeret: Bútorok fából, műanyagból, fémből; Szokatlan formák, méretek és tárgyak; Különleges helyre kerülő bútorok; Különleges anyagok; Időjárásálló termékek; Készen kapható és saját készítésű elemek kombinálása. Anyagismeret: Bútorok megújuló nyersanyagokból; Élő tárgyak a kertben; Nem korhadó építőanyagból készített elemek; A terméskő használata; A bútorkészítés kötőelemei; Nap- és szélvédő akrilból. Alapvető munkafogások: A szúró- és kézifűrész használata; Téglafalak és kőbútorok építése; A beton keverése és bedolgozása; A fém szabása és megmunkálása; Műanyag bútorok; Tönkrement kerti bútorok javítása. Gyakorlati példák: Kerek kerti asztal betonból és fából; Rozsdamentes acélból és kerámiaelemekből készített figura; Kerti szerszámok tartóállványa; Mozaikkal díszített asztallap; #Zöldsátor# vesszőfonatból; Fa köré telepített ülőhely; Faburkolatú kis vízikert; Növénytartóval kombinált kis fapad.
Vypredané
2,85 € 3,00 €

Arcfestés


A gyerekek szeretnek mások bőrébe bújni, maszk mögé rejtőzni. Különösen közkedveltek a mesehős- és az állatmaszkok. A fiúk legszívesebben varázslók vagy ragadozó állatok szeretnek lenni, a lányok pedig általában a színpompás maszkokat vagy a szelíd állatkákat választják, pl. nyuszi, méhecske stb. A könyv ennek megfelelően elsősorban állat-, illetve mesehősmaszkokat mutat be. A maszkok elkészítését lépésről lépésre leírják, sőt részletképekkel segítik a munkát.
Vypredané
0,94 € 0,99 €

Kerti grillsütők, kandallók és grillezőhelyek


A barkácsolás olyan hobbi, amellyel milliók töltik el hasznosan szabadidejüket. Legyen szó egy régi építésű házban lévő bérelt lakásról vagy akár saját négy fallal körülvett területünkről, némi ügyességgel és egy szakszerű útmutató birtokában egészen meglepő eredményeket érhetünk el, ha kisebb javításokra, műszaki és esztétikai célú felújításokra, esetleg átépítési vagy beépítési munkákra kerül sor. A barkácsolás ugyanakkor jó szórakozás is, megadja a jól végzett munka örömét, amelynek eredményét naponta láthatjuk és "csodálhatjuk"; általa pénzt takaríthatunk meg, nem utolsósorban pedig függetleníthetjük magunkat az iparosoktól, akikre bizony sokszor hetekig kell várni és esetleg akkor is hiába. A szaküzletekben, a barkács- és építőanyag-áruházakban az ezermester minden anyagot és szerszámot beszerezhet, amire szüksége van. A megfelelő szerszám és lelkesedés azonban még nem minden. Feltétlenül szükség van az alapos előkészítésre, és nélkülözhetetlenek azok az elemi szakismeretek, amelyek megmutatják, hogyan kell a munkát elvégezni, és mire kell annak során ügyelni. A Csináld Magad sorozat "Kerti grillsütők, kandallók és grillezőhelyek" című kötete a gyakorlatban számtalanszor kipróbált, hasznos ötleteken és mesterfogásokon keresztül mutatja meg, mit hogyan csináljunk. A könyv lépésekre bontva, ábrákkal és szöveges részekkel ismerteti az egyes műveleteket. Az egyértelmű jelölésekkel azonnal felmérhető, hogy egy-egy műveletnél milyen nehézségi fokra, mekkora erőkifejtésre és időráfordításra kell számítanunk, milyen szerszámokra van szükségünk.
Vypredané
18,60 € 19,58 €

Házi és kerti füstölők


"A füstölt hús csábító illata sokakat elkísér egész életén át. A füstölt húsnak: kolbászoknak, oldalasnak, sonkának és más hasonló finomságoknak csak nagyon kevesen tudnak ellenállni. (...) Ha kedvük támad egy pár íncsiklandóan illatozó virslire, egy darab füstölt halra vagy otthon füstölt szalonnára, olvassa el ezt a kiadványt. Szorítok, hogy Önnek is sikerüljön beillatosítania házát, kertjét a házi füstölt hús felséges illatával." (a Szerző)
Vypredané
14,60 € 15,37 €

A kínai tájképfestészet európai szemmel


"Könyvünk célja nem az, hogy bemutassuk, hogyan lehet 'kínaiul' festeni, hiszen úgy csak a kínaiak vagy a Távol-Kelet néhány országának festői tudnak, hanem az, hogy megismertesse a kínai tájképfestészetet, amely ha megérinti az alkotni vágyót, az nem tudja magát kivonni a hatása alól egy életen át, és beépíteni saját művészi munkásságába. Lépésről lépésre mutatjuk be a Szerző festési módszerét, amely alapján megtalálhatjuk a saját technikánkat, utunkat, és készíthetünk kínai tájképfestészet ihlette műveket.' (részlet a Bevezetésből)
U dodávateľa
9,12 € 9,60 €

dostupné aj ako:

Fapolcok


Ebben a könyvben számos ötletet tálalunk: a különös fortéllyal készülő legegyszerűbb deszkapolctól, amely a kezdőknek is jól sikerül, egészen a rafinált dobozpolcig vagy a többfunkciós polcig, amely még a haladóknak is különös kihívást jelent - itt mindenki talál ízlésének megfelelőt. A könyv az egyszerű deszkától a késztermékig - minden polc készítését végigköveti lépésről-lépésre, sok képpel. A pontos méretarányos rajzok és ábrák munka közben segítenek bennünket, hogy a munkánk eredménye a lakásnak praktikus és kedvelt darabja legyen.
Vypredané
12,65 € 13,32 €

Futólépésben a maratonig


Tartalomból: Futófelszerelés - Cipő - Futóöltözet Futótechnika - A futótechnika alapjai - Kis futóiskola A futásról általában - Futás és egészség - Futás időskorban - Futás és a közérzet - A túlterhelés okozta mozgásszervi sérülések - Egészségügyi tanácsok - Más állóképességi sportok - Futóedzés nőknek - A kutya és a futó - Futás gyermekekkel Két edzés között - Nyújtás - Gimnasztika - Erőedzés - Regeneráció Táplálkozás - Élelmiszer-minőség - Ásványi anyagok, nyomelemek és vitaminok - Izzadás és folyadékpótlás Edzésprogramok - Hol futhatunk? - Mikor futhatunk? - Edzésprogram 1: kezdők - Edzésprogram 2: egészségtudatosak - újrakezdők - Edzésprogram 3: 10 km-től a félmaratonig - Edzésprogram 4: maratoni futás Futás pulzusmérő órával
Vypredané
10,94 € 11,52 €

Engedélyeztetés, árajánlatok és költségbecslés 1.


Az építési abc könyvsorozat kötetei gyakorlati példákkal nyújtanak segítséget az építkezőknek az építési munkák házilagos kivitelezéséhez vagy a szakemberek munkájának megítéléséhez. Hasznos tanácsokkal látják el az építtetőt az elvégzett munkák és a felhasznált anyagok elvárható minőségéről, felméréséről és elszámolásáról.
U dodávateľa
4,59 € 4,83 €

Papírfüzérek


Lassan vége a nyárnak és itt a színpompás ősz. A különféle színű falevelek láttán kedvet kapunk hozzá, hogy lakásunkat is színesebbé tegyük. Az évszakok kimeríthetetlen ötletforrásai lakásunk, szobánk, asztalterítékünk díszítésének. Mindegyik évszakhoz kapcsolódik valamilyen ünnep, szín és egyéb, csak rá jellemző tárgy. Az őszhöz tartozik a szüret, a halloween, a színes falevelek, az érett gyümölcsök, ezenkívül a szél és az eső. Papírfüzérekkel egyszerűen és kevés anyagból őszi hangulatot varázsolhatunk lakásunkba. Díszíthetjük velük az ablakokat, az asztalt, de meghívókat, üdvözlőkártyákat is készíthetünk belőlük. A könyvben találunk egyszínű, színes, egy, ill. több elemből álló füzért is.
Vypredané
0,48 € 0,50 €

Pörgő-forgók


A pörgő-forgókat a kicsik és a nagyok egyaránt kedvelik, hangulatossá teszik nemcsak a gyerekszobát, hanem az egész lakást. Jól mutatnak a konyhaablakban és a nappaliban, illetve az előszobában, ahol üdvözlik a belépő vendégeket. Kiságy fölé függesztve a tarkabarka pörgő-forgó álomba ringatja vagy elszórakoztatja a kisbabát. Közkedveltségük és változatosságuk annak köszönhető, hogy különböző anyagokból készíthetők, például kartonpapírból, papírgolyóból, hungarocellből, filcből, kötött anyagból stb. A könyvben vannak egyszerű (Pillangók, Kerékpárok, Halak stb.) és összetettebb (Festőművész, Bohócok, Ablakdíszek) pörgő-forgók is, így kezdők és haladók egyaránt találnak benne kedvükre valót.
Vypredané
0,48 € 0,50 €

A kanári


A könyvből megtudhatjuk a kisállataink szakszerű gondozását és ápolását. A tartalomból: -A madarak otthona -A kanári vásárlása -A kalitka berendezése -Az első napok feszültsége -A kanári testfelépítése -A szaporulat tervezése -A kanári táplálása -A gondozás alapszabályai -Idős madarak gondozása -Röpködés és játék
Vypredané
7,90 € 8,32 €

Rózsakert


A Kertünk növényei című könyvsorozat hobbikertészeknek ad útmutatót kerttervezéshez, növénytermesztéshez és növényápoláshoz. A könyv bevált módszereket és hasznos ötleteket ismertet, amelyeket a kezdő és haladó kertészek egyaránt sikerrel hasznosíthatnak.
Vypredané
7,30 € 7,68 €

Szobanövények lakásba, teraszra, irodába és télike


A könyv tartalma: -Rendszertani áttekintés -A szobanövények áttekintése -A növények növekedése: fény, levegő, hőmérséklet, víz -A helyes öntözés: Tápanyagok -A növények elhelyezése a szobában -Szakkifejezések -Jelmagyarázat -Növényleírások A-tól Z-ig -A szinonimák jegyzéke -Magyar nyelvű névmutató -Növények elhelyezése szerint -Képek forrása
Vypredané
14,60 € 15,37 €

Energia a házban, lakásban


A kiadvány tartalmából: -Általános tudnivalók Költségek 2011. évi hazai körkép -Energiaválasztási lehetőségek a háztartásban Választási szempontok -Napkollektoros berendezések -Fűtés fával és fapellettel -Hőszivattyúk -Napelemek (fényelektromos berendezések) -A nap- és szélenergia együttes használata -Kis magán vízerőművek -Építési, korszerűsítési tanácsok és ötletek
U dodávateľa
12,65 € 13,32 €

A yorkshire terrier


A "Kisállataink" című könyvsorozat segítséget ad ahhoz, hogy kedvenceinket megfelelően gondozzuk. Bevált módszereket és hasznos ötleteket ismertet a környezet helyes kialakításától az etetésen át a változatos foglalkoztatásig.
Vypredané
9,12 € 9,60 €