! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Cser Kiadó

vydavateľstvo

A biztonságos otthon


"Szeretne biztonságban élni? Erre a kérdésre mindenki gondolkodás nélkül igent mondana. Annak ellenére, hogy szeretnénk biztonságosan lakni, mégsem magától értetődő, hogy már a lakás vagy ház megvásárlásánál a biztonságra gondolnánk. Valószínűleg nem mindenkinek van pontos fogalma a lakásbiztonságról és arról, hogy mi mindent kellene tenni érte. Gondossággal, odafigyeléssel sok veszélyforrás teljesen kizárható vagy a károk mérsékelhetők. Ehhez szeretnénk ezzel a kiadvánnyal hozzájárulni.
Vypredané
14,60 € 15,37 €

A művészeti anatómia alapjai


"Korunk rajzoktatásában is szerepet kap a művészeti anatómia, igaz nem olyan hangsúlyosan, mint néhány emberöltővel ezelőtt. Jelentős iskolák találhatók főleg a közép- és kelet-európai országokban. A tárgy iránt az elmúlt években megnőtt az érdeklődés, mivel a fi gurális művészet a kortárs tendenciák között most is erősen jelen van. Számos távol-keleti művészhallgató számára ezek a rajzi tanulmányok jelentik az európai kultúra megértéséhez szükséges egyik kapcsolódási pontot. A rögzített képi anyagok fontos lépcsők a múlt értékeinek értelmezéséhez, megértéséhez, és továbbra is nélkülözhetetlen ismeret a formákkal foglalkozó kortárs alkotók számára. Számtalan olyan, sokszor szavakkal sem leírható dolog van, amit képek nélkül nem ismerhetnénk meg, nem tudnánk felfogni, azonban rajzzal érthetővé tehető.
Vypredané
14,60 € 15,37 €

Saját készítésű ezüst ékszerek


Az ékszerek csillogása, ragyogása ősidők óta elvarázsolja az embereket. Minden kornak, kultúrának megvan a maga ékszerdivatja, ékszerviselési szokása. Nincs nemhez, korhoz kötve, ékszert bárki viselhet ízlésének, személyiségének megfelelően. Az ezüst ékszerek készítésében új lehetőséget kínál az ezüstgyurma. Ez egy különleges anyag, amelyből könnyen és egyszerűen készíthetünk szemet gyönyörködtető egyedi ékszert. A könyvben részletesen bemutatjuk az alaptechnikákat, amelyek gyorsan elsajátíthatók. Ezután szinte csak a fantáziánk szab határt annak, mit készítünk. Készítsünk saját kezűleg ajándék ezüst ékszereket! Meglátjuk, a megajándékozottak szemében értékesebb lesz bármilyen drága ékszernél, még akkor is, ha kezdetben nem sikerül olyan tökéletesen.
Vypredané
2,55 € 2,68 €

Szalvétatechnika a négy évszakra


Lépten-nyomon találunk mutatós szalvétákat, és a háztartásunkban is mindig akadnak olyan tárgyak, amelyeket jó lenne felújítani. A kopott tálcát ahelyett, hogy a szemétbe dobnánk, díszítsük őszi leveles szalvétával, a megmaradt csempékből pedig varázsoljunk mutatós faliképeket. A szalvétatechnikával régi és új tárgyainkat teljesen átalakíthatjuk, egyedivé tehetjük. Az egyszerű terrakotta cserépből vidéki hangulatú cserepet készíthetünk, az egyszerű fadobozokból pedig gyönyörű díszdobozokat. Nincs szükségünk hozzá másra, mint szép szalvétákra, ragasztólakkra és hobbifestékre. A felhasználási lehetőségeknek csak a fantáziánk szab határokat.
Vypredané
0,29 € 0,30 €

Textilmatricák


A textilfestés régen is divat volt, de akkoriban még nem voltak ilyen egyszerűen használható textilfestékek. A mai festékekkel, különösen a textilfestő filctollakkal és a lehúzható matricafestékekkel még a legkisebbek is könnyen boldogulnak. Ebben a könyvben ötleteket adunk, hogyan tehetjük textilmatricákkal egyedivé pólónkat, farmernadrágunkat, baseballsapkánkat, táskánkat vagy hátizsákunkat, tornacipőnket és még sok-sok mást. Természetesen a motívumokat és a színeket variálhatjuk is, sőt, saját ötleteinket is megvalósíthatjuk. Bátran fogjunk hozzá, és lepjük meg barátainkat egyedi díszítésű pólóval stb
Vypredané
0,48 € 0,50 €

Térbeli üdvözlőkártyák


A térbeli üdvözlőkártyák már kis remekművek, hiszen a különböző síkokban kiemelkedő motívumok plasztikusan, életszerűen hatnak. A kártyák minden egyes kivágott és felragasztott réteggel egyre kifejezőbbek lesznek. A térbeli üdvözlőkártyákhoz kész üdvözlőkártyákat is ... Folytatás ›› használhatunk alapul, de merített vagy kartonpapírból szegélylyukasztóval, sarok- és mintavágó ollóval gyorsan és egyszerűen készíthetünk saját kezűleg is kártyákat. A paszpartukártyákra készítsünk ablakot, és töltsük meg apró dolgokkal, pl. rizzsel, színes gyöngyökkel, kávéval stb. A térbeli képekhez szükséges, több egyforma képet kivághatjuk képeslapokból, mintás csomagolópapírokból vagy szalvétatechnikával is elkészíthetjük. A(z) Térbeli üdvözlőkártyák (Könyv) szerzője Barbara Kemper.
Vypredané
0,48 € 0,50 €

Vallanak a múmiák


Az ókori egyiptomiak mindent megtettek, hogy örök életet biztosítsanak maguknak a túlvilágon, de arra nem is gondolhattak, hogy földi életükről még e világon fognak vallani a későbbi korok emberének. Ebben a könyvben Rosalie David a múzeumok raktáraiból az orvosi laboratóriumokba kalauzolja az olvasókat, ahol a modern műszerek segítségével feltárulnak a több ezer éves múmiák legrejtettebb titkai. A kutatók az ősi DNS-ek és kórokozók nyomainak kimutatásával megtalálták az első mozaikkockát, amelyekből idővel kirajzolódhat a kép az ókori egyiptomiak mindennapjairól.
Vypredané
31,50 € 33,16 €

Apró tárgyak karácsonyra


A karácsonyt megelőző adventi időszak először mindig nagyon hosszúnak tűnik; úgy gondoljuk, messze van még a Szenteste. Aztán a négy hét gyorsan eltelik bevásárlással, előkészületekkel, és a közös barkácsolásra alig jut idő.
Vypredané
3,44 € 3,62 €

Rafia- és csuhémunkák


Régen a felnőttek és a gyerekek a kukoricacsövet takaró levelekből (csuhéból) babákat készítettek. Elevenítsük fel a múltat, a régi szép hagyományokat! Készítsünk gyermekeinkkel közösen csuhébabákat és rafiafonatokból kiegészítőket (cipőcskét, kalapot), játékbútorokat (hintaszék, bölcső). A kisebbek először készítsenek rafiafonatokból apróbb tárgyakat vagy csuhéból kisebb babákat, angyalkákat. Az adventi készülődés idejét tegyük szebbé angyalkák készítésével, és Betlehem összeállításával. A kis Jézus jászla mellett Mária álljon Józseffel, a háttérben angyalkák lehetnek. A könyvben szereplő babák és tárgyak alapján valósítsuk meg saját ötleteinket, elképzeléseinket!
Vypredané
0,29 € 0,30 €

Aerobik


A Fitten & Egészségesen könyvsorozat minden tagja egy-egy sportágat mutat be. A gyakorlati tanácsok mellett megismertet az adott sport történetével, élettani hatásaival, tájékoztat a megfelelő táplálkozásról, felszerelésről és ruházatról, valamint ed zésterveket, ötleteket ad az edzés hatékonyságának növelésére. A gyakorlatok leírását ábrák és képek egészítik ki. Kezdő és haladó sportolók egyaránt hasznos információkat találnak minden kötetben. A sorozat további részei: Búvárkodás; Futás; Kerékp ározás; Szaunázás; Stretching; Edzés gépeken; Hegymászás; Aerobik; Jóga; Úszás
Vypredané
0,29 € 0,30 €

Kerti komposztálás


Jelen tanulmány a komposztálás és a talajkészítés kérdéseivel foglalkozik. A komposztkészítés a legismertebb kerti munkák egyike, amelyet már az ókorban leírtak és a gyakorlatban is alkalmaztak. Lehet erről egyáltalán újat mondani? A kérdésre igennel felelhetünk. Megnőtt a komposzt- és komposztföldkészítés jelentősége; sok új gyakorlati tapasztalat halmozódott fel. A kötet részletesen ismertet a talajban végbemenő átalakulási folyamatoktól, a komposztálási fajtákig.
Vypredané
10,37 € 10,92 €

Akadálymentes házak, lakások


Az épített környezetben található akadályok, Az egyetemes tervezés, Az emberi képességek, Laktóegységenkénti követelmények, Műszaki rajzok táblázatok...
Vypredané
14,61 € 15,38 €

Vízikert


Kertünk növényei című könyvsorozatunk hobbikertészeknek ad útmutatót kerttervezéshez, növénytermesztéshez és növényápoláshoz. A könyv bevált módszereket és hasznos ötleteket ismertet, amelyeket a kezdő és haladó kertészek egyaránt sikerrel hasznosíthatnak
Vypredané
6,33 € 6,66 €

Virágminták


Mintaív-sorozatunk egy-egy kötetében egy adott téma köré csoportosítva sokféle célra felhasználható motívumokat adunk meg, többféle méretben. A minták felhasználhatók üveg-, porcelán- és textilfestéshez, gyertyadíszítéshez, papírhajtogatáshoz vagy tetszőleges felületek díszítésére különféle módszerekkel. A belső borítókon megadjuk a motívumok egy lehetséges kiszínezési módját, amelytől természetesen tetszés szerint el lehet térni.
Vypredané
0,29 € 0,30 €

A pokolbéli kutya nyomában


A lebilincselő tanulókrimivel gyorsan és egyszerűen elmélyítheti, felfrissítheti és ellenőrizheti angoltudását. Az összefüggő történet középpontjában Hudson felügyelő rejtélyes bűnügyi esetei állnak. Az izgalmas cselekmény megkönnyíti a nyelvgyakorlást. A krimi minden oldalon ... Folytatás ›› változatos és szórakoztató feladatokkal egészül ki, amelyek élvezetessé és izgalmassá teszik a tanulást. A(z) A pokolbéli kutya nyomában (Könyv) szerzője Marc Hillefeld.
Vypredané
9,42 € 9,92 €

A szobanövények ápolásának alapjai


Napjaink korszerű lakásait a lehető legnagyobb kényelemmel szerelik fel, azonban szükség van arra, hogy egy kis zöld szigetet hozzunk létre, amely otthonosabbá és kellemesebbé teszi környezetünket. A növények jelenlétükkel a jellegtelen, szürke helyiségekből elegáns, kényelmes szobákat varázsolhatnak, de csak akkor, ha a tartási körülményeik megfelelnek a növények igényeinek. A könyvből megtudhatjuk, hogyan tartsuk növényeinket, hogy egészségesek legyenek, és erőteljesen növekedjenek akár a téli hidegben vagy a legnagyobb nyári forróságban is.
U dodávateľa
9,12 € 9,60 €