! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Hodnotenie


Väzba


E-knihy - Motivačná literatúra - ostatné strana 6 z 13

Stovky e-kníh v slovenčine a cudzích jazykoch vo formátoch EPUB, MOBI a PDF.

Zákulisie samovydávania


Túžili ste niekedy po vydaní vlastnej knihy? Ak áno, ponúkam vám náhľad do zákulisia samovydávania. Bez prikrášlenia, úprimne a priamo. Táto kniha obsahuje viac ako 90 % môjho „know-how” a pomôže vám zorientovať sa v džungli samovydávania. V knihe vám ďalej prinášam - názory iných úspešných autorov, ktorí si vydali alebo vydávajú knihy na vlastné náklady a ich rady, čo by poradili začiatočníkom, - jednotlivé kapitoly venované korektúre, zalomeniu textu, tlači, výrobe obálky, distribúcii knihy, marketingu, e-booku,... - moje skúsenosti, vtipné aj tie poučné, - čo ma motivuje, čísla, orientačné ceny, možnosti trhu. Nájdete v nej aj odpovede na otázky, ktoré som ja nemala komu položiť, keď som sa rozhodla vydať si prvú knihu na vlastné náklady. Nenašla som totiž nikoho, kto by sa už predo mnou vybral s tými istými podmienkami rovnakým smerom. Kniha priateľským jazykom mapuje, čo som sa naučila za vyše dva roky intenzívnej práce, keď som stihla popri zamestnaní vydať za 14 mesiacov 4 knihy. A teraz vás pozývam do zákulisia. Idete? Ďalej obsahuje opis celého procesu, ako sa môže obyčajný smrteľník bez vydavateľstva dopracovať od hotového rukopisu k tlačenej knihe. Spomínam v nej všetky plusy vydávania kníh na vlastné náklady, ale aj mínusy, nech si sami zvážite, či ste ochotní obetovať svojmu snu všetok čas, energiu a potrebné financie. Či už ste autor, alebo iba vášnivý knihomoľ, táto jednohubka je určená aj vám.
Na stiahnutie
9,99 €

dostupné aj ako:

10 z 10 vzorec predaja


Táto kniha je písaná o obchode a o tom, ako predať. Mohol by som si vybrať ktorýkoľvek iný problém, ale máloktorý z nich vás však pripraví o toľko financií ako nezvládnutý obchod alebo nezvládnutý obchodný systém. V tejto knihe vám odovzdám návod a riešenie na obchod tak, aby ste tejto kapitole raz a navždy porozumeli a mohli ju považovať za uzavretú. Prečítal som veľké množstvo kníh a návodov na obchod. Ak píšem veľké množstvo, myslím naozaj ,,množstvo”. Posledných pár rokov študujem niekoľko hodín denne. Darí sa mi tak preštudovať, nie prečítať, minimálne tri knihy do týždňa. Dnes mám za sebou niekoľko stoviek kníh, ktoré som pospájal dokopy s informáciami, ktoré som získal ako konzultant a vytvoril som si pre svoju firmu obchodný systém, ktorý mi v týchto oblastiach môžu závidieť aj priekopníci. Viem, že to znie ako samochvála, ale viem vám to dokázať a sami po preštudovaní tejto knihy pochopíte, aký je obchod jednoduchý.
Na stiahnutie
7,99 €

Ako online podnikať už za jeden týždeň


Ako a kde začať? Objavte princípy podnikania, životného štýlu, ktorý je dnes vďaka internetu dostupný pre každého. Načerpajte inšpiráciu i praktické rady pre život. Začítajte sa do príbehu, ktorý vám vleje energiu a chuť konečne začať si plniť sny.
Na stiahnutie
11,90 €

A motiváció kiáltványa


"Valóban mi irányítjuk az életünket? Mi akadályoz meg abban, hogy elérjük a céljainkat? Hogyan lehetnénk motiváltabbak? Mindannyian arra vágyunk, hogy a változtatás kulcsa a mi kezünkben legyen. Két akadály áll az utunkban: kívülről a társadalmi nyomás, amely a középszerűség felé húz; belülről pedig egyfajta önelnyomás, amelyet a saját kétségeink és félelmeink idéznek elő. Brendon Burchard világhírű teljesítménycoach, a Töltődj fel! című bestseller szerzője szerint csak úgy érhetjük el a személyes – érzelmi, társadalmi, gazdasági vagy spirituális – szabadságot, ha megfogalmazzuk szándékainkat, kinyilvánítjuk függetlenségünket, és megmutatjuk személyes erőnket. Kilenc pontba szedett kiáltványa segítségével legyőzhetjük az önmagunkkal szembeni bizonytalanságainkat, kizárhatjuk a figyelmünket elterelő tényezőket, és elindulhatunk az álmaink megvalósítása felé vezető úton.
Na stiahnutie
9,89 €

Carrie Kirsten: 3 principy


Život známých lidí může vypadat dokonalý, všechno ale není vždy tak, jak se na první pohled zdá.  V této knize se vám ukážu z jiné stránky, kterou jste dosud neměli možnost poznat. Dozvíte se, co jsem na internetu nikdy nesdílela. Prozradím vám, s čím jsem posledních pár let mimo obrazovku bojovala. A jak jsem se dostala z psychického dna, na které jsem kvůli sociálním sítím spadla. Na základě svých zkušeností jsem vytvořila 3 principy, kterých je potřeba se držet, abychom mohli vést šťastný a spokojený život. Teď se o ně s vámi podělím.
Na stiahnutie
10,25 €

Ze dna ke hvězdám


Tato kniha ti ukáže, jak překonat těžké časy a zdolat i to zdánlivě nepřekonatelné. Je o tom, jak v životě zazářit i navzdory všemu tomu špatnému, co se nám v něm přihodí. O tom, jak si svůj život zamilovat i přesto, že je těžký. O tom, jak vyletět ke hvězdám, i když se nás problémy snaží stáhnout na dno. O tom, jak být šťastní, i když se nám to občas zdá nemožné.
Na stiahnutie
13,90 €

Nasadit vlastní kůži


Talebova zatím nejprovokativnější a zároveň nejpraktičtěji zaměřená kniha navazuje svým záběrem na bestsellery Černá labuť a Antifragilita. Autor znovu definuje, co znamená rozumět světu, být úspěšný ve své profesi, být prospěšný férové a spravedlivé společnosti nebo odhalit nesmysl. Citacemi od Chamurappiho přes Seneku až k Donaldu Trumpovi dokládá, že základním atributem hrdinů, světců a úspěšných lidí je ochota riskovat. Bez skrupulí problematizuje hodnotu zažitých ikon úspěchu: vojevůdců, bohatých investorů či hlasatelů náboženské víry. "Jestliže se těšíte výsadám, musíte zároveň podstupovat určité riziko a nenechávat cenu za vlastní chyby platit ostatní," říká Taleb. Kniha Nasadit vlastní kůži se věnuje čtyřem tématům: a) nejistotě a spolehlivosti poznání neboli detekci hovadin, b) symetrii lidského konání, tedy férovosti, spravedlnosti, odpovědnosti a vzájemnosti, c) sdělování informací v obchodním styku a d) racionalitě v komplexních systémech a ve skutečném světě. Tato kniha se celá točí kolem skutečnosti, že v reálném světě se od sebe jen obtížně odděluje mravnost na jedné straně od kompetentnosti na straně druhé. Autor si pokládá otázky jako: Čím to, že dnes máme víc otroků než v dobách starověkého Říma? Proč si vybrat chirurga, který nevypadá jako chirurg? Proč nás historikové matou, když píší o válkách, nikoli o dobách míru? Jak to, že se nám kandidáti na politické funkce s jasně pokřiveným charakterem jeví skutečnější než byrokraté s bezvadným životopisem? Proč uctíváme Hannibala? Čím to, že firma zkrachuje, jakmile do ní nastoupí profesionální manažer s cílem jí prospívat? Jak by měla být řízena diplomacie? O jakou hloubkovou logiku se opírá přijímání rizika?
Na stiahnutie
9,56 €

Vyryté v srdci a pamäti


Myslíte si, že hendikepovaní ľudia sú zatrpknutí a nemajú zmysel pre humor? Nemusí to byť vždy pravda! Mladá slovenská spisovateľka s americkým menom Simone Sophie Stewart vás o tom veľmi rada presvedčí. Má diagnózu detská mozgová obrna - spastická kvadruparéza (je na vozíčku) a bezrečovosť. A vraj by nemala podľa predpovede psychológov dokázať napísať súvislú vetu. To však vylučuje aj kniha pre deti, Mária a čarovný prsteň, ktorú ešte vydala pod svojím starým menom, Simona Strelcová v roku 2016. Simone Sophie je na tomto svete šťastná a táto kniha plná vtipných čŕt je toho dôkazom.
Na stiahnutie
2,99 €

Žena snov


Odhaľ tajomstvo neodolateľnosti Ženy snov. Staň sa ženou, po ktorej bude chlap túžiť od prvého momentu a už nikdy nebude chcieť inú. Získaj návod, ako sa stať šťastnou a spokojnou ženou s pevnými zásadami a vysokými nárokmi na svojho vysnívaného chlapa počas celého vzťahu. Nauč sa, ako si vážiť samú seba a dať chlapom iba to, čo si zaslúžia. V čom bude kniha pre teba prínosom? Dokážeš ukončiť neperspektívny vzťah a vykašľať sa konečne na chlapa, s ktorým to nemá viac zmysel, aby si dala priestor niečomu novému a lepšiemu. Získaš potrebné sebavedomie k tomu, aby si ťa chlapi vážili, mala si sa rada a verila si si, že aj ty dokážeš mať v živote po svojom boku úžasného partnera, s ktorým prežiješ dlhý a šťastný život. Staneš sa spokojnejšou a šťastnejšou a vytvoríš si život, ktorý ťa napĺňa a dodáva šťavu a radosť každej jednej bunke tvojho tela - aj mimo chlapa. Budeš vedieť zaujať chlapa už na pohľad a upútaš jeho pozornosť od prvého momentu, ako ťa uvidí. Dozvieš sa, akú ženu vlastne chlapi chcú a aká by si mala byť na začiatku zoznámenia, počas randenia či vo vzťahu, aby mal chlap pri tebe všetko, čo potrebuje a na inú ani nepomyslel. Vybuduješ svoju hodnotu a vytvoríš svoju neodolateľnú ponuku, vďaka čomu budeš skvelým úlovkom aj pre tých vysokohodnotných chlapov, o ktorých máš ty záujem. Aj keď si silná žena, naučíš sa, ako dať chlapovi priestor ľúbiť ťa a byť pri tebe chlapom, vďaka čomu už nebudú z tvojho života chlapi utekať (a nie je to tým, že sa ťa boja!) Nastavíš si hranice, pevné zásady a vysoký štandard, vďaka čomu ťa budú chlapi rešpektovať a nepodľahneš zbytočne chlapovi, ktorý za to nestojí, nemyslí to s tebou vážne či iba hrá s tebou hry. Budeš pre chlapa neustále výzvou, bude ťa dobývať a bude o teba bojovať, prestaneš sa dávať chlapom lacno a už nikdy nedáš chlapovi to, čo si sám nezaslúži. No a vďaka tomuto všetkému už viac nebudeš do svojho života priťahovať zúfalcov, chudákov, klamárov či psychopatov, ktorí iba márnia tvoj drahocenný čas, ale staneš sa vysokohodnotnou ženou a pritiahneš si presne ten typ chlapa, o ktorého máš TY záujem a ktorého si zaslúžiš. Mojím cieľom je dať ženám, ktoré si nevedia nájsť, získať a udržať svojho vysnívaného chlapa do rúk návod, ako sa môžu stať Ženou snov a nájsť svoju spriaznenú dušu. Teším sa, keď si knihu prečítaš a napíšeš mi, čo priniesla tebe. Michal
Na stiahnutie
9,90 €

Zo dna ku hviezdam


Táto kniha ti ukáže, ako prekonať ťažké časy a zdolať aj to zdanlivo neprekonateľné. Je o tom, ako v živote zažiariť aj navzdory všetkému tomu zlému, čo sa nám v ňom prihodí. O tom, ako si svoj život zamilovať aj napriek tomu, že je ťažký. O tom, ako vyletieť ku hviezdam, i keď sa nás problémy snažia stiahnuť na dno. O tom, ako byť šťastní, i keď sa nám to občas zdá nemožné.
Na stiahnutie
13,90 €

dostupné aj ako:

Nový muž


Mužmi sa nerodíme mužmi sa stávame. Kniha Nový muž ide do hĺbky a podstaty mužskej duše. Odhalí Vám čo je potrebné uvidieť a uzdraviť, aby sa z chlapca mohol stať muž. Zdieľam v nej to, čo mi pomohlo prevziať zodpovednosť za svoj život a prejsť do zrelšej fáze života. Táto kniha je o odpustení a o prijatí plnej zodpovednosti za všetko, čo sa nám v živote deje. Je to o pustení vecí, ktoré nám v živote už neslúžia a bránia nám zažívať viac lásky a radosti. Ak Vám nejaké oblasti vo vašom živote nefungujú, či sú to vzťahy, zdravie, peniaze alebo iné oblasti. V tejto knihe nájdete mnohé súvislosti prečo sa vám to deje. Čo sa ešte dozviete v knihe: - Čo bráni mužom v dnešnej dobe dospieť. Teda aký je rozdiel medzi zrelým a nezrelým modelom správania u mužov. - Prečo tu pobehuje obrovské množstvo malých chlapcov v dospelých mužských telách a čo sa s tým dá urobiť, aby sa to zmenilo. - Prečo je nesmierne dôležité, aby muži podnikli vnútornú cestu k svojmu otcovi. - Môj príbeh k zrelej mužnosti - 5 rokov sa zaoberám tým, čo to znamená byť mužom v dnešnej modernej dobe. - Ako spoznať a vypočuť svoje vnútorné dieťa, ktoré drží kľúč od radosti a živosti v našom živote. - Ako prekonať životné krízy a vyrovnať sa so smrťou. Čo mi priniesla smrť otca, ako ma to formovalo? Čo pre chlapca predstavuje otec a ako s tým má naložiť, ak s ním nemá dobrý vzťah. - Ako si nájsť cestu k svojim rodičom a prijať ich. Pretože cesta do zrelosti vedie cez uzdravenie vzťahu s rodičmi. - Narodenie môjho syna Richarda - Opäť tu bola blízko smrť. Ako mi môj syn ukázal skutočnú hodnotu života. - Ako sa odpútať od svojej matky. Prečo je pre každého muža nesmierne dôležité uctiť si svoju matku a s láskou od nej odísť. Matka je pre muža prvá žena v jeho živote, ktorú miluje a zároveň potrebuje opustiť. Prečo je to dôležité a ako to ovplyvňuje vzťahy k ženám. - Ako budovať kvalitné mužské priateľstvá. - Ako sa zbaviť syndrómu dobrého chlapca. Jeden z najrozšírenejší mentálny program u mužov. Syndróm ktorý zabraňuje mužom prežívať šťastný, radostný a naplnený život. - Ako nájsť svoje životné poslanie a smerovanie. Ako som ho objavil ja a prečo je to pre každého človeka nesmierne dôležité. - A množstvo ďalších zaujímavých tém pre mužov aj pre ženy.
Na stiahnutie
9,90 €

dostupné aj ako:

Vyliečenie duše


Motivačná rečníčka a fitnestrénerka Danette May inšpiruje ľudí po celom svete zbaviť sa bolestí, ktoré v sebe dlhodobo potláčajú, aby ich dokázali premeniť na sebalásku a vyliečili tak svoje telo a myseľ. Odo dňa, keď si Danette pripadala ako uväznená v klietke a kričala do neba, že už nevládze ďalej, prešla dlhú cestu. Toto je jej skutočný príbeh o tom, ako priznala sebe aj celému svetu, že jej dovtedajší život už nie je pre ňu. Po tom, čo počas pôrodu stratila syna, rozviedla sa a zistila, že jej zostáva len štyridsaťsedem dolárov, sa Danette rozhodla, že prestane byť obeťou jej života a prepíše svoj príbeh. Našla v sebe novú silu a hlas, ktorý jej našepkával, že nastal čas žiť podľa vlastných pravidiel. Nikdy by jej však nenapadlo, že toto rozhodnutie ju dovedie na svetovú súťaž v bikiny fitnes či na nezabudnuteľnú cestu za posvätným liečiteľom na Kostarike, kde našla odpustenie a silu začať odznova. Svoj život založila na troch liečivých pilieroch: jedle, pohybe a nastavení mysle. Všetky tri sa stali súčasťou jej každodennej reality, ako aj základom jej vízie a práce, prostredníctvom ktorej zlepšila život už miliónom ľudí po celom svete. Nasledovala volanie svojej duše a jej príbeh dokazuje, že dobro v srdci je nakoniec vždy odmenené krásnym životom. Vo svojej knihe sa s neuveriteľnou úprimnosťou a zraniteľnosťou delí o svoju pravdu, ktorá ju doviedla na cestu šťastia, emocionálneho naplnenia a hlbokého odpustenia.
Na stiahnutie
9,90 €

dostupné aj ako:

Straty a nálezy


Ľudská psychika je krehká ako čínsky porcelán. Niekedy nahlodávaná tokom života, inokedy jedinou neúnosnou situáciou sa v sekunde dokáže rozbiť na milióny mikro častíc. Je neuveriteľne ľahké stratiť sám seba. Nájsť však všetky čriepky duše a polepiť ich tak, aby zapadali do seba ako puzzle, je niekedy priam až nemožné. Či sa to dušičke Amálke podarí, prezrádzať nebudem. Prezradím len toľko, že to veru nebol ľahký boj. ———— Po ťažkých rodinných peripetiách sa moja duša rozsypala na prach. Explózia vlastného vnútra ma vrhla do hlbočiny ťažkých depresií, z ktorej som hľadala cestu von. Na tejto ceste mi pomáhal skvelý psychoterapeut Tomáš Ďurčo. Počas našich psychoterapeutických sedení vznikla táto útla knižočka, ktorá je v podstate prierezom skúmania vlastnej duše, podanej odľahčenou formou.
Na stiahnutie
3,95 €

To, čo je ukryté za dverami


V tomto chaotickom svete je stále veľa ľudí presvedčených o tom, že pokiaľ chcú byť úspešní, musia sa správať chaoticky. Nie je to tak. Kľúčom je rovnováha a nadhľad. Vo svojom vnútri sme stále malé a vystrašené deti, ktoré pokojne spia, keď sa hráme na dospelákov. Keď však o niečo ide, tieto deti v nás sa prebudia a zatúžia po bezpečí rodičovskej postele. Keď si uvedomíš, kto vlastne si, zistíš, kde pramení tvoj strach – iba v tvojom vnútri. Neprichádza z okolitého sveta. Ten potom môže byť chaotický, ako len chce, ty budeš nakoniec úspešný.
Na stiahnutie
4,95 €

Príručka do postele


Motto (E. Fromm): Láska je umenie... Ak sa chceme naučiť milovať, musíme postupovať rovnako, ako keď sa chceme vzdelávať v akomkoľvek odbore, hoci v hudbe, maľovaní, liečení, alebo v inžinierstve. Stručné rady pre zosobášených aj slobodných, aby v posteli len nespali :) O vzťahoch i praktických pomôckach lásky na témy ako: ROZHODUJE VÝBER PARTNERA O ČOM JE MANŽELSTVO KTO JE KTO V MANŽELSTVE TAJOMSTVÁ MANŽELSKÝCH POSTELÍ AKO NA TO KEĎ NEPRACUJEŠ, MILUJ! ÚPADOK MANŽELSKÉHO SEXU? SEX NA DOVOLENKE SEX NA CHALUPE LÁSKA KVITNE V KAŽDÝCH KÚPEĽOCH? TRETÍ V POSTELI SEX S VIBRÁTOROM ZVIERA ALEBO PARTNER? KONDÓMY NÁS ODLIŠUJÚ OD ZVIERAT... AKO NA VRCHOL? MÝTY O ORGAZME REVOLÚCIA VĎAKA JAZYKU NIEKTO TO RÁD KORENENÉ EROTICKÉ POMÔCKY a ŠPECIALITY PENIS – NA VEĽKOSTI NEZÁLEŽÍ? PRSIA – AKÉ SÚ TIE AKURÁT? PODSTATA MILOSTNÝCH HIER HĽADANIE GRÄFENBERGOVHO BODU EXPERIMENTY V POSTELI TAJOMSTVO ČERTOVEJ BRÁNKY AMATÉRSKE SNÍMKY NAHOTY MUŽNOSŤ V TABLETKE ŽENSKÁ ROZKOŠ V TABLETKE SEX AKO ELIXÍR MLADOSTI
Na stiahnutie
6,00 €

Ako vydať knihu u nás a v zahraničí


Ideálna pomôcka pre začínajúcich autorov a/alebo pre autorov zamýšľajúcich vydávať knihy v zahraničí, aj prostredníctvom Amazonu. Okrem postupného vysvetlenia celého procesu, ktorým si každý začínajúci autor musí prejsť, sú v knihe uvedené aj linky na stránky, ak je potrebné, tak aj s popisom registrácií. Kniha je delená na tri sekcie. Sekcia A: Vydávanie kníh prostredníctvom vydavateľstva alebo ako samovydavateľ na Slovensku. Sekcia B: Vydávanie kníh prostredníctvom vydavateľstva alebo ako samovydavateľ v zahraničí. V tejto sekcii sa hovorí o anglicky hovoriacich krajinách. Sekcia C: Pohľad na knižný svet. Posledná časť je vytvorená so zámerom vidieť knižný svet ako komplex a ukázať autorovi aj pohľad ľudí, ktorý za ním stoja. Ako napríklad knižný editor, vydavateľstvo a podobne.
Na stiahnutie
9,95 €

Buď sám sebou


Buď sám sebou, ži svoj život nie je návod ako rýchlo a ľahko zbohatnúť, získať väčšiu moc, či nahonobiť si majetok. Mojím zámerom je povzbudiť ťa na tvojej ceste za lepším životom. Pomôcť ti nájsť odpovede na otázky kadiaľ a ako ísť. Nie som a ani sa netvárim ako vševedúci, len sa delím s tebou prostredníctvom tejto knihy o moje názory a skúsenosti. Každý z nás má v sebe zdroje na to, aby dokázal ľahšie zvládať výzvy a prekonávať prekážky. Aj ty môžeš žiť lepší, plnohodnotnejší život.
Na stiahnutie
11,99 €

dostupné aj ako:

Ako ju pochopiť


Kniha Ako ju pochopiť odhaľuje 39 tajomstiev o ženách a partnerských vzťahoch, o ktorých by mal vedieť každý muž, ktorý chce vytvoriť pravdivý a autentický partnerský vzťah plný skutočnej lásky a intimity. Je to o pochopení a prijatí rozdielnosti mužov a žien. Je to o ukončení nekonečných mužsko-ženských vojen. Čitateľ získa praktické informácie, ako má dosiahnuť, aby sa žena pri ňom cítila šťastná a milovaná a zároveň, aby cítil od nej úctu a rešpekt.
Na stiahnutie
9,90 €

dostupné aj ako:

Recept na miliónový brand bez mindrákov!


Veľa ľudí pozná ranné vstávanie do práce, niekedy ešte za tmy. Nervozita prúdi vo vzduchu a kruhy pod očami sa každým dňom zväčšujú. Cesta do práce tiež nie je prechádzkou ružovou záhradou. Meškajúce autobusy, chlad, zápchy a trúbiace autá. V práci sa všetko vystupňuje nepríjemným šéfom alebo kolegami. Ľudia tak prichádzajú domov zničení, unavení a znechutení. Čo urobia? Sadnú si pred televízor a začnú pozerať relácie a seriály, ktoré im do života neprinesú nič nové. Aj takto môže vyzerať každodenný rituál zamestnaných ľudí. Vybočiť zo zabehnutých koľají je naozaj veľmi náročné. Vyžaduje si to odvahu a najmä presvedčenie, že život môže byť taký, aký si ho urobíme my. Prečo by sme si mali ukrajovať z niečoho, z čoho nemusíme?! Verím, že sa medzi Vami nájdu ľudia, ktorí chcú zmeniť svoj život k lepšiemu, začať cestovať, usmievať sa a byť sami sebe pánmi. Táto kniha je akýmsi pomocníkom k tomu, aby ste to dosiahli. Kniha Recept na miliónový brand bez mindrákov! Vám rozšíri obzory v oblasti budovania svojej vlastnej značky a online biznisu. Pripravil som si pre Vás publikáciu postavenú na mojom skutočnom príbehu a skúsenostiach, ktoré som za svoj život nazbieral. Táto kniha bude Vašou bibliou a bude Vás sprevádzať pri každom kroku budovania svojej vlastnej značky. Ide o kvalitnú zbierku rád a ponaučení, ktorá Vám kompletne zmení pohľad na budovanie brandu a na biznis ako taký. Ide v poradí o druhú publikáciu autora Petra Dubaja, ktorí sa venuje už 8 rokov online podnikaniu. Vytvoril pre ľudí kurzy, v ktorých učí, ako úspešne obchodovať na eBay (www.eBayExpert.sk) alebo ako si vytvoriť úspešnú a profitujúcu značku (www.DiamondBrand.sk). Čo sa v knihe dozviete? Publikácia pozostáva z niekoľkých kapitol, z ktorých každá ponúka exkluzívne know-how v oblasti budovania svojej značky. Účelom knihy je zmeniť Váš život a biznis k lepšiemu a naučiť Vás, ako si vybudovať svoj miliónový brand, a to aj bez skúseností a miliónov na účte. - Ako vybudovať svoj brand bez miliónov? Naučím Vás, ako si vybudovať svoj miliónový brand popri práci či škole, bez miliónov na účte a bez štyroch vysokoškolských titulov. K tomu, aby ste sa stali úspešnými podnikateľmi žiadne diplomy potrebovať nebudete. - Ako zarábať až 30 000 eur zo svojej značky? Ukážem Vám, ako si vytvoriť pasívny príjem až 30 000 eur mesačne, a to všetko vďaka svojej značke. Kniha predstavuje návod na život, v ktorom pérovanie od šéfa a 500-eurová výplata nehrajú žiadnu rolu. - Tajné miliónové know-how Ukážeme si prípadové štúdie, tajné tipy, triky a know-how značiek, ktoré dnes vytvárajú miliardové obraty v eurách. Vysvetlíme si, prečo sú dnes tam, kde sú, a čo im dopomohlo k tomu, aby boli naložené v plnke ako nugát. - Ako funguje biznis s Áziou? V knihe sa dozviete aj to, ako dnes funguje biznis a obchod s Áziou. Zistíte, aké jednoduché je si dať vyrobiť tovar pod svojou značkou, zarábať vďaka internetu a vytvoriť hodnotu, ktorá tu ostane ešte dlho po Vás.
Na stiahnutie
9,99 €

dostupné aj ako: