! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Hodnotenie


Väzba


E-knihy - Rozvoj osobnosti strana 32 z 37

Stovky e-kníh v slovenčine a cudzích jazykoch vo formátoch EPUB, MOBI a PDF.

Boldogságképlet


Az üzenet világos: az emberi lényeket boldog életre tervezték. Amikor azonban közbeszól az élet - amint azt többször is megteszi, mindnyájunkkal -, vissza kell állítanunk a gyári beállításainkat, hogy újraindíthassuk természetes boldogság-üzemmódunkat. A szupertitkos Google X program mérnökeként mindig is lenyűgözte a csalókának tűnő boldogság újraindítása által jelentett kihívás. Analitikus, elemző elméje fogta a boldogságproblémát, és lebontotta kisebb összetevőire, majd tényszerű megközelítést alkalmazva, amellyel mérhetővé és újra előállíthatóvá tette a célt, hozzálátott a feladathoz. Próbára tett minden olyan módszert, amelyről azt mondták, hogy vakon vesse be, megvizsgálta minden "mozgó alkatrész" alkalmasságát, és gondosan utánanézett az összes betáplált adat érvényességének, miközben olyan algoritmusok megalkotásán dolgozott, amely elhozná a kívánt eredményt. Szoftverfejlesztőként azt a célt tűzte maga elé, hogy megtalálja a programot, amely bárki életében újra és újra megbízhtóan alkalmazható, és minden alkalommal elhozza a boldogságot. A boldogság egészen addig a napig fogalmi problémát jelentett Mo Gawdat számára, amikor hirtelen és váratlanul elveszítetette fiatal fiát, Alit. Akkor azonban gyakorlati, személyes és mélységesen égető problémává vált. Képes-e az általa kidolgozott algoritmussal visszavezetni magát és családját is a normál, "pihenő boldogság" állapotába egy ilyen tragédia után is, amit szeretett fiuk és fivérük elvesztése okozott? Próbára tette a rendszert, és az működött. Egy-egy üzleti lehetőség miatti stressz, hosszú várakozás a reptéren a biztonsági átvizsgálás miatt, pocsék kiszolgálás - semmi sem homályosíthatta el a boldogságát. Férjként, szülőként, fiúként barátként és alkalmazottként elkerülhetetlenül átélte a mindennapi élet és jó és rosszabb pillanatait, mégsem számított, hogy egy adott napja milyen volt: rossz vagy mindkettőből egy kicsi. Azt vette észre, hogy képes magát a hullámvasutazást élvezni. A Boldogságképlet algoritmusát alkalmazva ez neked is menni fog.
Na stiahnutie
12,65 €

dostupné aj ako:

Szerezd vissza éleslátásodat


Látásjavítás könnyen és hatékonyan – gyorsan mutatkozó eredmények Leo Angart, a módszer megalkotója üzleti tanácsadó, szerző és tréningvezető. Huszonöt éven át ő is szemüveges volt, így személyes tapasztalatait osztja meg velünk, s immár több mint tizenöt esztendeje annak, hogy nem hord szemüveget. Miben különbözik ez a módszer az eddig ismert látásjavító programoktól? A bemutatott eljárás sokkal átfogóbb, mint az eddig ismert, természetes látásjavító módszerek, mert a pszichikai területeket is magában foglalja, ezáltal a szemeddel kapcsolatos gondok fizikai és lelki okaira is fényt deríthetsz. Miért fontos ez? Mert tudományos kutatások bizonyítják, hogy a tökéletes látás feltételei 90%-ban pszichikai eredetűek. A szerző megközelítésmódja nagyon specifikus és személyre szóló, ezért kifejezetten a te látásproblémád mértékére szabott gyakorlatokat tudsz összeválogatni a kötetből. A könyv egyszerű látásvizsgálatainak elvégzésével magad is ellenőrizheted a látásod szintjét, és folyamatosan figyelemmel követheted a fejlődésedet. Leo Angart látástréning módszere az alábbi esetekben eredményes: Rövidlátás: a távolra látás képességének csökkenése Szemtengelyferdülés: egyenetlen feszültségmintázatok a szaruhártyán Időskori távollátás: amikor olvasószemüvegre van szükség Szemkoordináció: amikor a szemek közelebbre vagy távolabbra fókuszálnak annál a tárgynál, amelyre a figyelem irányul Ansiometropia: amikor a két szem látóképessége különböző mértékű Amblyopia („lusta szem” néven is ismeretes): olyan látásprobléma, amelynél az agy kikapcsolja az egyik szemből beérkező információkat Kancsalság: amikor az egyik szem kifelé vagy befelé kancsalít Győződj meg róla, hogy a te szemed is lehet tökéletesen egészséges! Próbáld ki a világsikerű Látástréning-programot! Leo Angart 1996 óta tartja látástréning-tanfolyamait szerte a világon. A csoportfoglalkozásokkal és az ott szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos részletekért látogass el a következő honlapra: www.vision-training.com „Nincsenek ínyemre a hosszú távú projektek. Szeretem azt érezni, hogy már húsz perc – vagy még rövidebb idő – alatt előrelépést érek el, másként elveszítem az érdeklődésemet. Nem várom persze, hogy egyetlen gyakorlat elvégzése után tökéletes legyen a látásom, de azt igenis érzékelni akarom, hogy fejlődök, és nem csupán képzelem, hogy valami történik. Tehát az általam oktatott módszer gyorsan és látványosan működik.” Leo Angart
Na stiahnutie
7,58 €

Flow


Hasznos tudás mindenkinek 30 percben című sorozatunk kötetei rövid idő alatt, egy lélegzetvétellel elolvashatók, s kiválóan kamatoztatható ismereteket nyújtanak olyan, elsősorban a munka világában kiemelt jelentőséggel bíró terlületeken, mint a kommunikáció, a karrier és az önsegítés. 21. századi, modern életvitelünk elengedhetetlen része az ezeken a területeken való tájékozottság. A könnyen áttekinthető, olvasmányos, informatív és kompakt kivitelű kötetek segítségével nem szükséges sok időt és energiát áldoznunk arra, hogy olyan hasznos tudásra tegyünk szert, amely által a munkahelyünkön sikeresebbek, személyes kapcsolatainkban pedig boldogabbak lehetünk. Az eredetileg német nyelven írt sorozat köteteiből világszerte több mint 5 millió példány kelt el. Az önfejlesztő sorozat első két kötete a testbeszéd és a siker témája köré épül, és hasznos tanácsokat ad annak könnyebb megértéséhez.
Na stiahnutie
1,63 €

dostupné aj ako:

Életszervezés


Este azzal a nyomasztó érzéssel megy haza a munkából, hogy semmit sem intézett el abból, amit aznapra tervezett. Önnek is ismerős ez a szituáció? Szeretné megtanulni,hogyan szervezheti meg jobban a munkáját, mégpedig különösebb erőfeszítés nélkül? Megmutatjuk, • hogyan lehet kevesebb idő alatt több feladatot elvégezni , • mi a különbség fontos és sürgős között; • hogy lehet profi módon értekezletet szervezni; • mik az áttekinthető időterv készítésének titkai.
Na stiahnutie
1,63 €

dostupné aj ako:

Majstrovstvo


Musí sa človek ako génius narodiť alebo sa ním môže stať?Robert Greene, známy americký spisovateľ vo svojej knihe Majstrovstvo, ktorá sa stala v Amerike priam Bibliou úspešných, tvrdí, že v každom z nás drieme potenciál, vďaka ktorému sa môžeme stať majstrom vo svojom povolaní. Podrobným skúmaním života najvýznamnejších osobností svetových dejín odhaľuje tajný kľúč k majstrovskému úspechu a ilustruje to na príkladoch takých osobností, akými sú Henry Ford, Leonardo da Vinci, Benjamin Franklin či Charles Darwin. Všetci títo dodnes svojou prácou a dielami fascinujú milióny ľudí, hoci ich začiatky boli často poznačené chudobou či viacerými, takmer fatálnymi, nezdarmi. V čom teda spočíva tajomstvo ich svetového úspechu? V bestsellerovej knihe Majstrovstvo poukazuje Robert Greene na jednoduché, ale doteraz neodhalené zákonitosti, ktoré vás prevedú nástrahami povolania a vyformujú z vás osobnosť hodnú svetového úspechu. Zároveň poukazuje na ťažkosti, ktorými si musel prejsť každý génius, či už je to chudoba alebo takmer osudné kariérne nezdary. Odomknite potenciál, ktorý vo vás drieme a staňte sa aj vy majstrom vo svojom vysnívanom povolaní.
Na stiahnutie
5,90 €

dostupné aj ako:

Sex jako cesta k Bohu


Oblíbený a provokativní autor David Deida ukazuje v knize Sex jako cesta k Bohu posvátný rozměr milování. Naučíte se vědomě pěstovat schopnost otevřenosti a jednoty a sex prožívat tak, aby byl vyjádřením vašeho skutečného já. Vnímali jste sex dosud jenom jako fyzický akt? Pak vězte, že může být uměním, modlitbou a splynutím s nekonečnou láskou – nahou, neohroženou, syrovou a naprosto otevřenou. „Při sexu si dejte pozor, aby se vaše pozornost nezúžila na příliš dlouhou dobu. Je snadné soustředit se na vztyčenou bradavku, šťavnatý polibek nebo rozvášněné genitálie. Je snadné omezit vědomí na to, čemu věnujeme pozornost. Jenomže vědomí, které je vaší nejhlubší pravdou, představuje mnohem víc. Lahodnost sexu vás nemusí rozptylovat od hloubky vašeho bytí, ale může pro vás být bránou k tomu, abyste ho cítili hlouběji. Sex vám může uvolnit bloky energie v těle a emocích a osvobodit vaši pozornost od světských záležitostí, abyste mohli cítit, co je skutečné a hluboce pravdivé – skrznaskrz. Blaženost, potěšení, rty a přirážení jsou dobré. Jsou to ale jenom prchavé okamžiky, které mizí stejně, jako zmizel veškerý váš dosavadní sex. Když jste v sexu právě v nejlepším, snažte se rozeznat, co je trvale pravdivé, co je vždycky hloubkou tohoto okamžiku. Milujete se prostřednictvím svých těl, nikoli svá těla: ta jsou pouze prostředky, skrze něž cítíte a vyjadřujete svoji nejhlubší pravdu, svoji nespoutanou otevřenost, božskou přirozenost, lásku, jíž ve skutečnosti jste.“
Na stiahnutie
9,30 €

dostupné aj ako:

Za hranicou minulých životov


Cesta k vyriešeniu vážnych citových či telesných problémov môže byť oveľa jednoduchšia, ako by ste čakali. Mira Kelleyová, odborníčka na regresnú terapiu, vo svojej výnimočnej publikácii ukazuje, ako si možno vyliečiť telo i myseľ, zozbierať silu potrebnú na duševný rast, a to len vďaka poučeniam z minulých životov. Regres už pomohol mnohým ľuďom prejsť do reality plnej zdravia a pohody, čo autorka demonštruje na pútavých príbehoch z praxe aj z osobnej skúsenosti. Na ich základe pochopíte, že všetko navôkol je vaším odrazom a že vesmír vás bezvýhradne miluje a podporuje. Ak si naplno uvedomíte svoju silu a využijete ju, otvorí sa vám zmysluplný, plnohodnotný život, o akom ste ani nesnívali.
Na stiahnutie
8,30 €

naružovo


Veselá knižka, ktorá môže byť aj motivačná a inšpirujúca.Evita oslávi tento rok 40-te narodeniny a tak v 40tich kapitolách úprimne rekapituluje všetko, čím žila, čo riešila, čo ju robilo šťastnou a čo ju ťahalo do smútku. S nadhľadom a otvorenosťou, ktoré sú pre ňu typické, píše o úspechoch, pádoch, o láskach – neláskach, o tom, ako prežiť zlé obdobia. Dozviete sa, ktorí ľudia sú pre ňu inšpirujúci, kde čerpá energiu a radosť do života. S hlavným mottom knižky, aj Evitinho života - „Chceš byť šťastná? Tak buď!“ - spoznáte Evitu z druhej strany jej neprehliadnuteľného príbehu, ktorý oslovil tisícky slovenských žien. A hlavne sa utvrdíte v tom, že s humorom a s pozitívnym pohľadom na každú vec, ktorá vás stretne, sa žije ľahšie, jednoduchšie a šťastnejšie.
Na stiahnutie
7,15 €

Rendíthetetlen önbizalom


A magabiztosság nem csak abból áll, hogy társaságban közvetlenek vagyunk. Az önértékelés mélyen befolyásolja, mit vagyunk képesek elérni az életben és mennyire vagyunk boldogok. Marisa Peer bevált programja képessé tesz arra, hogy erőfeszítések nélkül, a legtöbbet hozd ki magadból és bizakodva nézz a jövőbe. Megkapó hipnotikus nyelvezete és hatékony módszerei segítségével már azzal is megváltoznak a negatív gondolkodásminták, ha pusztán elolvasod a könyvet. Olyan rögeszméket és rossz szokásokat fogsz magad mögött hagyni, melyekről nem is tudtad, hogy visszafogtak. Szokásos megnyerő stílusával Marisa könyve a saját igényeidnek megfelelő, személyre szabott módszereket mutat be az önbizalom növeléséhez, a magabiztosság megteremtéséhez. Más könyvektől eltérően nem csak tartós, megingathatatlan magabiztosságot nyújt, de az önszeretetre is hangsúlyt helyez, mert ennek hiányában az önbizalom elérhetetlen. Marisa programjával erőfeszítés nélkül számolhatsz fel mindenfajta önértékelési gondot, hogy meg tudd valósítani önmagad és learasd a magabiztos élet gyümölcsét.
Na stiahnutie
9,83 €

dostupné aj ako:

Mit üzen a lelked?


A ?Mit üzen a lelked? bizonyos mértékig folytatása és elmélyítése Dr. Buda László nagy sikerű Mit üzen a tested? című művének, ám a szerző vizsgálódásának fókuszát most a testi jelzésekről a lelki életre helyezi át. Ez a könyv elsősorban az önmagunkhoz való viszonyról szól. Egyrészt arról, hogy miért és miként távolodunk el saját magunktól, hogyan válunk önkritikussá, utáljuk meg magunkat, hogyan szabotáljuk, betegítjük és pusztítjuk saját lényünket – és hogyan próbáljuk mindezt elrejteni saját tudatunk elől. Másrészt pedig arról, hogy miképp találhatunk vissza az önmagunkkal kapcsolatos igazi együttérzéshez, az egészséges önelfogadáshoz és önszeretethez. Ez utóbbiak ugyanis olyan készségek, amelyek rendkívül jelentős befolyással bírnak nemcsak az egészségi állapotunkra, de az életben való boldogulásunk minden területére, az általános közérzetünktől kezdve az érzelmi kapcsolatainkon át a szakmai utunk alakulásáig. A szerző a tőle megszokott arányérzékkel és finom humorral ötvözi a legkorszerűbb pszichológiai és spirituális megközelítéseket a terápiás esettörténetekkel, hétköznapi tapasztalatokkal és hasznos gyakorlatokkal. Bepillantást enged az egyéni praxisába, a szomatodráma gyakorlatába és helyenként saját életébe is.  
Na stiahnutie
6,65 €

dostupné aj ako:

Démonaink


Félelmek, önbizalomhiány, szorongás, bizonytalanság, elégedetlenség – sokan úgy véljük, ezek az érzések megakadályozzák, hogy teljes életet éljünk. Belső élményeinket gyakran az életünket beszűkítő démonoknak érezzük, amelyeknek meg kellene szűnniük ahhoz, hogy boldogok legyünk: „Ha majd végre megszűnik a szorongásom…”, „Ha egyszer bízni tudok önmagamban…”, „Ha végre biztos leszek abban, hogy…”. Démonainktól ezért sokféleképpen próbálunk megszabadulni, ám egyre frusztráltabban, csüggedtebben tapasztaljuk, hogy ez sehogy sem sikerül. A rossz hírünk az, hogy a démonok (vagyis a kellemetlen, félelmetes, fájdalmas belső élmények) nem legyőzhetők. Akár tetszik, akár nem, részei az életünknek, egyéb élményeinkhez hasonlóan. A jó hír azonban az, hogy nem is szükséges megszüntetnünk ezeket ahhoz, hogy teljes, örömteli és kielégítő életet élhessünk. Azaz a démonok nem legyőzhetők, de meg lehet tanulni olyan módon együtt élni velük, ami nem akadályoz bennünket céljaink elérésében. Könyvünkben olyan feladatokkal, gyakorlatokkal és történetekkel találkozhat, melyek segíthetnek Önnek elérni ezeket a célokat. Az általunk képviselt megközelítés az úgynevezett elfogadás és elköteleződés terápia, melynek hatékonyságát klinikai kutatások igazolták számos hétköznapi probléma és pszichológiai zavar kezelésében egyaránt. Ez a módszer kevésbé foglalkozik a múlt feltárásával, a minket akadályozó nehézségek kialakulásának hátterével. A kérdés, amire választ keres, sokkal inkább az: ha már itt van az életünkben, mit kezdjünk vele?Hogyan viszonyuljunk hozzá úgy, hogy minél kevésbé gátoljon minket az értelmes és örömteli élet megélésében? A könyv tehát bárki számára hasznos lehet, aki ilyen életre vágyik, és ennek érdekében hajlandó a gyakorlatban is kipróbálni az olvasottakat.
Na stiahnutie
6,23 €

dostupné aj ako:

Pillecukorteszt


Az ismert kísérletben egy kisgyereknek adnak egy szem pillecukrot, és választás elé állítják: megeszi a cukrot most, vagy vár, és később kettő jár. Mitévő lesz a gyerek? És mit árul el döntése a későbbi életéről? Walter Mischel mára legendássá vált pillecukortesztje bebizonyította, hogy a sikeres élethez elengedhetetlen a várakozni tudás: aki kellő önuralommal rendelkezik, az várhatóan magasabb pontszámot ér el az egyetemi felvételin, szilárdabb az önbecsülése, könnyebben kezeli a stresszt, eredményesebben valósítja meg célkitűzéseit és jobban megbirkózik a fájdalmas érzésekkel. De vajon az akaraterő velünk született képesség, vagy tanulható? Dr. Mischel úttörő jelentőségű könyvében több évtizedes kutatói múltjából és gazdag élettapasztalatából merítve tárja fel az akaraterő természetét, azonosítja a kifejlődéséhez szükséges kognitív készségeket és gondolkodási mechanizmusokat. Bemutatja, miként alkalmazhatjuk ezeket a mindennapokban a fogyókúrázástól a dohányzás abbahagyásán és a szerelmi csalódások kiheverésén át a nyugdíjtervezésig. WALTER MISCHEL a Columbia Egyetem Pszichológia Tanszékének professzora. Több mint kétszáz tanulmány fűződik a nevéhez, és társszerzője az immár nyolcadik kiadást megért Introduction to Personality (Bevezetés a személyiség tudományába) című könyvnek. Az amerikai Nemzeti Tudományos Akadémia és az Amerikai Művészeti és Tudományos Akadémia egyaránt tagjává választotta, továbbá elnyerte az Amerikai Pszichológiai Társaság Kiemelkedő Tudományos Teljesítményért díját, valamint a pszichológiatudományi Grawemeyer-díjat. Walter Mischel New Yorkban él. Ez a zseniális könyv alapvetően megváltoztatja az emberi természetről alkotott felfogásunkat. DANIEL KAHNEMAN, a Gyors és lassú gondolkodás (Thinking, Fast and Slow) szerzője Személyiségformáló és magával ragadó mű korunk egyik legnagyobb pszichológusától. CAROL S. DWECK a Stanford Egyetem pszichológiaprofesszora, a Szemléletváltás (Mindset) szerzője Walter Mischel könyve páratlan vállalkozás, lélegzetelállító távlatokat tekint át a kreatív megismeréstudománytól az idegtudományon át a genetikáig. ERIC R. KANDEL, a Columbia Egyetem Nobel-díjas professzora, a The Age of Insight (A felismerések kora) és az In Search of Memory (Az emlékezet nyomában) szerzője
Na stiahnutie
10,65 €

Változtasd meg a gondolkodásod, és megváltozik az életed!


Ebben a könyvben Brian Tracy megosztja velünk elveit, gondolatait és bölcsességét arról, hogy miként élhetünk jóbb és teljesebb életet. Megmutatja, hogyan szabadítsuk fel a bennünk rejlő lehetőségeket a siker és a jobb teljesítmény érdekében. A szerző számos praktikus fortélyt, technikát és trükköt megoszt velünk, melyek a siker útjára terelnek. Megtudhatjuk, hogy belső erőforrásaink felhasználásával hogyan lehet teljes életünk, annak minden területén. Ha mindezt mindennapjaink részévé tesszük, akkor nemcsak sikeressé válunk, hanem megállíthatatlanná.
Na stiahnutie
11,18 €

dostupné aj ako:

A rettenetes a csodálatos


Az élet rettenetesen veszélyes. Minden pillanatért, amit megélünk, hálát kell adnunk. Feldmár András 1940-ben született Budapesten, 1956-ban vándorolt ki Kanadába, ahol előbb matematikus lett, majd pszichológiát és filozófiát tanult. 1974-ben ismerkedett meg R. D. Laing skót pszichiáterrel, aki elméleti és gyakorlati munkásságában radikálisan megkérdőjelezte a 20. századi pszichiátria dogmáit. Ez a találkozás egy életre meghatározta Feldmár tudományos munkásságát, a világhoz való viszonyát. Laing tanítványaként, barátjaként és szakmai örököseként számos terápiás kísérlet részese Európában és Amerikában. Szakemberekkel, teológusokkal, művészekkel és elszánt civilekkel arra keresi a választ, hogy hogyan tudnának a lélek és tudat sebeitől szenvedő emberek az orvos-beteg reláció kiszolgáltatottsága helyett élő, szeretetteli kapcsolatokból erőt merítve meggyógyulni. Feldmár a mai napig aktívan dolgozik terapeutaként, tanít, illetve számos szervezet számára végez tanácsadói munkát. Rendszeresen jön Magyarországra, ahol a Feldmár Intézet szervezésében előadásokat tart, csoportokat vezet. 2012-ben a Büntetés-végrehajtási Szolgálatért Emlékplakett bronz fokozatával tüntették ki, a fogvatartottak társadalmi reintegrációjával összefüggő módszerek kialakításáért és azok sikeres alkalmazásáért. A fogvatartottak társadalmi reintegrációját célzó Mesekör programért 2013-ban ERSTE Alapítvány Társadalmi Integrációs Díjat kapott. A könyv Feldmár András 2016 nyarán, A rettenetes, a csodálatos címmel tartott előadásának anyagából készült, a Feldmár Intézet közreműködésével.
Na stiahnutie
7,35 €

Hogyan küzdjünk meg az élet nehézségeivel?


Hogyan fordítsuk hasznunkra, amikor az élet próbára tesz minket? Sosem lehetünk felkészülve a veszteségekre, kudarcra vagy csalódásra. Christopher Hamilton vallásfilozófus könyve azonban megmutatja, miként nézzünk szembe ezekkel, amikor mégis bekövetkeznek. Történelmi, filozófiai és irodalmi példákkal illusztrálja, milyen megpróbáltatásokat rejt a családi élet, a szerelem, a barátság, a betegség és a halál közelsége. Ismerteti a leghatékonyabb megküzdési stratégiákat, és arra biztat, hogy a nehézségeket inkább a megvilágosító felismerések bőséges tárházának tekintsük, melyek gazdagítják életünket. Korunkban, amikor az erkölcsi és értékrendi zűrzavar egyre nő, az önsegítő könyveknek is megújulásra van szükségük. Az élet iskolája (The School of Life) sorozat, mely olyan mindnyájunkat érintő témákkal foglalkozik, mint a pénz, a munka, a technológia, a szex, a testedzés vagy az egyedüllét, épp erre vállalkozik. Alain de Botton, a sorozat szerkesztője.
Na stiahnutie
5,58 €

Eredetik


A gyors cselekvés vagy a halogatás a siker titka? Miért nem érdemes egy jó ötlet kedvéért mindent egy lapra feltenni? Tényleg jobb szövetséges az ellenségünk, mint egy barátunk? A közfelfogás szerint vannak ösztönösen kreatívak, míg mások kevesebb eredeti gondolattal rendelkeznek. Pedig a kreativitás – egy újszerű és hasznos koncepció létrehozása – csak az első lépés az eredetiséghez: meg kell tanulnunk leküzdeni a félelmeinket, bátran megosztani az ötleteinket és meggyőzni másokat. Adam M. Grant szervezeti pszichológus kutatásaira és interjúira alapozva gyakorlatias útmutatót ad arra, miként valósítsuk meg a vízióinkat és hogyan legyünk eredetik. Könyve nemcsak a szemléletmódunkat változtatja meg, hanem a környezetünk jobbá tételére is inspirál.
Na stiahnutie
9,89 €

Kijózanító rózsaszín


Miért tudnak jobban olvasni a tizediken lakó gyerekek a földszinten lakóknál? Milyen színű mezben játsszunk, ha nyerni akarunk? Hogyan érhetjük el, hogy az emberek fizessenek a becsületkasszába? Milyen profilképpel leszünk népszerűek a társkereső oldalakon? A legtöbben azt hisszük, hogy másoktól szinte teljesen függetlenül gondolkodunk és viselkedünk. Valójában azonban környezetünk elképesztő mértékben befolyásolja döntéseinket és tetteinket. Adam Alter pszichológus és marketingszakember a legújabb pszichológiai kutatások segítségével bemutatja, miként hat ránk a világ: hogyan módosítják viselkedésünket a címkék, a jelképek, a kulturális közeg, vagy éppen az időjárás.
Na stiahnutie
9,89 €

dostupné aj ako:

Őrülten boldog


Jenny Lawson, a The New York Times Bestseller listájának első helyezett írója ŐRÜLTEN BOLDOG című könyvében, az egész életét végigkísérő mentális betegséget járja körbe. Egy elképesztően vicces és kacagtató könyv a bénító depresszióról és a szorongásról? Ez aztán szörnyen rossz ötletnek tűnik. De Jenny épp ezekben a borzalmasan rossz ötletekben a legjobb. Az ŐRÜLTEN BOLDOG című könyv arról szó, hogy el kell fogadnunk mindazt, ami megkülönböztet minket a többi embertől – a szépet és a csúnyát –, majd felhasználni arra, hogy lenyűgözően és felháborítóan boldogok legyünk.
Na stiahnutie
5,61 €

Kategória "Rozvoj osobnosti" je zameraná na literatúru, ktorá pomáha jednotlivcom v ich osobnom raste, sebapoznávaní a zlepšovaní. Tieto knihy čitateľom poskytujú inšpiráciu, rady a nástroje na dosiahnutie osobných cieľov a zvýšenie ich sebavedomia. Táto kategória obsahuje široký výber tém, ktoré sa týkajú rozvoja duševnej, emocionálnej a duchovnej stránky osobnosti.