! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Väzba


Série


Divukrásné příběhy Slečny Duhy


Příběh Slečny Duhy zavede dětské čtenáře mezi Tvorečky, jejichž vesnici najdeme na samém okraji Střapaté louky. Tvorečků zde žije jedenáct a každý z nich je něčím jedinečný. Jedno však mají přece jen společné – dobré a laskavé srdce, díky kterému se zatoulaná duhová dívenka může cítit v jejich společnosti jako doma. Postupně poznává své nové přátele, se kterými se vydává na dobrodružnou cestu. Nechte se vtáhnout do milého příběhu zalitého letním sluncem, deštěm i stříbrným měsíčním svitem.
Na stiahnutie
13,19 €

Twisted Love: Láska na ostří nože


Alex Volkov je ďábel s tváří anděla a s prokletou minulostí, jíž nemůže uniknout. Když je však okolnostmi přinucen postarat se o sestru svého nejlepšího přítele, začne na hrudi cítit něco nečekaného: Oheň, který by mohl jeho svět převrátit vzhůru nohama. Ti dva se do sebe nikdy neměli zamilovat – ale když se to stalo, na světlo světa vyšla tajemství, která by mohla zničit vše, co je jim drahé.
Na stiahnutie
13,68 €

Prežila som africké peklo


Alena je mladé dievča, ktoré stále lieta v oblakoch. Jej najväčším snom je ísť do Afriky, miluje tú krajinu a aj všetko, čo je s ňou spojené. Stretne tam Alexa, ktorý ju natoľko opantá, že ju presvedčí, aby s ním zostala. Domov sa vráti zariadiť si nejaké veci a potom sa vráti do Afriky, aby tam začala pracovať a žiť svoj sen. Ani len netuší, čo sa na ňu chystá a že život, ktorý žila doteraz, bol prechádzka ružovou záhradou. Z letiska ju vyzdvihne chlap, ktorý ju vezie do pravého pekla, z ktorého niet úniku. Celá jej pyramída v čo verila, sa rúca a pochybovala, že sa niekedy postaví do pôvodného tvaru. Nájde sa niekto, kto jej pomôže? Alebo umrie sama na tomto Bohom zabudnutom mieste a jej mama sa nikdy nedozvie, čo sa s ňou stalo, lebo ju pochovajú ako prašivého psa kdesi za domom, kde to peklo prežívala na vlastnej koži? Kniha je 18+ a nie je pre slabšie povahy! Príbeh je písaný v spolupráci s jednou ženou, ktorá si niečím podobným prešla, miesta a aj postavy sú vymyslené, ale ten dej je reálny a povedzme si to rovno, práve v tejto chvíli sa niekde tam, možno aj neďaleko od vás, deje niečo podobné.
Na stiahnutie
6,98 €

dostupné aj ako:

Zlodejky manželov


Bizarná stávka dvoch mladých žien o tom, ako sa zahrať na zlatokopky a ktorej z nich sa podarí zbaliť bohatšieho, a najlepšie aj ženatého, muža a zabezpečiť si tak pohodlný život, naberie reálne kontúry. Stretnú mužov podľa svojich požiadaviek a spriadajú ďalšie diabolské plány. No v živote nič nie je čiernobiele a aj Veronika s Bibou to čoskoro zistia. Budú ochotné pre dosiahnutie svojich cieľov urobiť naozaj čokoľvek? Chladnokrvne žiť prázdy život, hoci v luxuse a bezstarostnosti? Prinesú im peniaze aj šťastie?
Na stiahnutie
6,98 €

dostupné aj ako:

Precitnutie


Stará indiánska legenda vraví, že ak neviete v noci spať, niekomu sa o vás sníva. Čo ak tento sen je skutočný? Čo ak niekto iný, komu sa o tom všetkom sníva, vôbec nespí a celú noc myslí len na vás? Sníva o vás s otvorenými očami a naplno si to uvedomuje. Lenže čo sa stane, ak v skutočnosti nie ste tým, za koho sa vydávate? To je príbeh Adriany, ktorá kedysi mala všetko: rodinu, priateľov, šťastie. Mala všetko, po čom túžila. Až do dňa, kedy prišla o všetko behom niekoľkých minút. A to jej navždy zmenilo život. Zničilo ju to, no zároveň posilnilo. Teraz sa dožaduje pomsty. Nezastaví ju nič, až kým nedôjde do konca. Aspoň si to myslela. Zastaviť ju však dokáže láska... láska k tomu, ktorého odjakživa nenávidí. Ocitne sa na križovatke, kedy sa nevie rozhodnúť a začne pochybovať o sebe. Uvedomuje si, že okrem nového „života“ v nej precitá láska. Podarí sa jej však precitnúť lásku aj v niekom inom, koho donedávna nenávidela z celej svojej existencie?
Na stiahnutie
6,98 €

dostupné aj ako:

Chuť ticha


Diana stratila všetko. Kvôli rakovine prišla veľmi skoro o rodičov. Jej manžel, ktorý z nej rokmi spravil žienku domácu, ju podviedol s mladšou. Pri rozvode jej zobral domov, auto a aj posledný kus dôstojnosti. Nepotrebná a odhodená sa rozhodne, že sebaľútosti bolo dosť a presťahuje sa z rušného Londýna na vidiek na juhu Veľkej Británie. Keď konečne po dlhých mesiacoch nájde v sebe pokoj a nový zmysel života, do cesty sa jej zamotá tichý cudzinec, ktorý z jej života odchádza a opäť sa vracia, ako sa mu zachce. Jej druhá šanca na život, pokoj a novonadobudnuté city však končia v momente, keď sa jej tajomný spoločník tentoraz nevráti, ako jej sľúbil.
Na stiahnutie
6,98 €

dostupné aj ako:

Podmanivá


Predstavte si, že by ste dostali mail s čudnou ponukou, nad ktorou by ste sprvu mávli rukou a zasmiali sa na opovážlivosti odosielateľa. Ale čo ak by vám jej obsah neschádzal z mysle, neustále vás prenasledoval a nútil prehodnotiť svoje prvotné rozhodnutie? Rovnako je na tom hlavná hrdinka Viktória, ktorá od tajomného muža dostala mail s podivným návrhom. Keď ho s jeho sebavedomím poslala dočerta, otvorila Pandorinu skrinku, z ktorej sa už nedokázala dostať. Z jedinej správy sa vyvinula sarkastická konverzácia, ktorá sa premenila na spleť cestičiek, čo sa v jednom bode spojili a dvaja neznámi sa napokon stretli. Splní Viktória želanie neznámeho internetového podivína? Hrozí jej pri tom nejaké nebezpečenstvo?
Na stiahnutie
6,98 €

dostupné aj ako:

Veľmi tajný spolok svojráznych čarodejníc


Hrejivý „cosy fantasy“ román o osamelej čarodejnici, ktorá dostane príležitosť osvojiť si podivnú novú rodinu a to jej zmení celý život. Mika Mesačná, jedna z mála čarodejníc v Británii, vie, že musí svoje magické schopnosti skrývať, správať sa nenápadne a držať si odstup od ostatných čarodejok, aby nepritiahli neželanú pozornosť. V mladom veku prišla o rodičov, vychovali ju cudzí ľudia, a tak si zvykla byť sama a dodržiavať pravidlá... Až na jednu výnimku: profil na internete, kde zverejňuje videá, v ktorých predstiera, že je čarodejnica. Nazdáva sa, že ich nikto nebude brať vážne. Ktosi taký sa však nájde. A Mika dostane nečakanú správu s naliehavou prosbou, aby odcestovala do vzdialeného záhadného Nikdedomu a naučila tri malé čarodejnice, ako dostať mágiu pod kontrolu. Hoci tým porušuje všetky pravidlá, súhlasí a okamžite sa zapletie do životov a tajomstiev nielen svojich troch zverenkýň, ale aj ostatných obyvateľov svojráznej domácnosti a... Jamieho. Atraktívneho, popudlivého knihovníka z Nikdedomu, ktorý by pre ochranu detí urobil čokoľvek a ktorý všetkých cudzích ľudí vrátane Miky považuje za hrozbu. Rozčuľujúco príťažlivú hrozbu. Mika si v Nikdedome postupne nachádza svoje miesto a predstava, že by mohla niekam patriť, sa jej začína zdať čoraz pravdepodobnejšia. No mágia nie je na svete tým jediným, čo ich ohrozuje, a keď im nebezpečenstvo zaklope na dvere, Mika sa bude musieť rozhodnúť, či je ochotná riskovať všetko, aby ochránila rodinu, ktorú získala, hoci ani netušila, že ju hľadá...
Na stiahnutie
10,49 €

dostupné aj ako:

Skrytá bolesť


Kým prakticky založená Helena drží svoj komplikovaný život pevne v rukách, jej mladšiu sestru Karolínu, ktorá skĺzla z ambicióznych plánov do pohodlia luxusného života, zlomí manželstvo s panovačným mužom. V snahe vymotať sa z bludného kruhu zúfalstva sa pokúša oprášiť rodinné vzťahy a staré priateľstvá, o ktoré dlhé roky nestála. Hoci otvorene o pomoc neprosí, v hĺbke srdca dúfa, že práve sestra rozlúšti jej SOS...
Na stiahnutie
6,73 €

dostupné aj ako:

Neobzeraj sa


Tri dlhoročné priateľky, každá úplne iná. Kým Agáta žije zdanlivo v šťastnom manželstve s Jonášom a dvoma synmi, bezdetná Klára prehadzuje starosti z pleca na plece a zdá sa, že sa ničím nezaťažuje, no opak je pravdou. Svoje nevyslovené problémy si kompenzuje striedaním partnerov a prejedaním sa. Anka sa po rozvode s manželom stará o dvojičky a postupne svoje okolie presviedča o tom, že mužov v živote nepotrebuje. Vyzerá to tak, že priateľstvo troch žien je pevné a trvalé, no keď začne Agáta dostávať anonymy o tom, že jej manžel Jonáš ju podvádza, vzťah troch žien sa rozpadá. Klára sa odmlčí, lebo začne držať nezdravú diétu, vďaka ktorej sa psychicky zosype a k okoliu sa správa nepriateľsky a Anna skrýva v sebe tajomstvo, o ktorom nemieni s nikým hovoriť. Každá prežíva životné sklamanie v osamotení. Je šanca, že by si tri priateľky opäť našli cestu k sebe, alebo je pravdou, že priateľstvo, ktoré sa skončilo, nikdy skutočným priateľstvom nebolo?
Na stiahnutie
6,98 €

dostupné aj ako:

Skrotený vikomt


Aj tie najlepšie plány sa môžu pokaziť. Vikomt Clayton presne vie, čo chce dosiahnuť a darí sa mu to. Stať sa vychádzajúcou hviezdou v parlamente? Vybavené. Nájsť dámu, s ktorou by sa oženil? Vybavené. Mať stajne, ktoré mu budú závidieť všetci muži v Londýne? Vďaka arabskému plnokrvníkovi, ktorého vyhral v dražbe, je na dobrej ceste, aby si splnil aj tento sen. Nič na tom nezmení ani krásna mladá žena zo susedstva. Pompézne plesy, večierky a soirée sú lady Theodore Ballardovej ukradnuté. Stará sa o chorú matku, ale keď jej otec predá milovaného koňa, pretečie posledná kvapka. Nič They nezabráni v tom, aby ho získala späť. Dokonca ani nový majiteľ, čertovsky pekný vikomt. Nanešťastie si Thea pri pokuse navštíviť koňa zlomí nohu a musí zostať u Claytona ako nezvaný hosť, ktorý naruší jeho usporiadaný život. Medzi Claytonom a Theou to nepopierateľne iskrí, ale obaja majú priveľa tajomstiev a škandálov. Na ich záchranu bude treba viac než len trochu lásky.
Na stiahnutie
9,70 €

dostupné aj ako:

Nehas, čo ťa nepáli


Určite ste sami? Radšej sa obzrite. Keď si myslíš, že si v bezpečí, keď si myslíš, že si celkom sám, práve vtedy si po teba príde... Vrah sa zakráda po meste, vyberá si tých, ktorí sú v noci doma sami – a bez výčitiek svedomia, neľútostne ich vraždí. Keď mesto zachváti panika, inšpektorka Helen Graceová sa postaví na čelo vyšetrovania, ale aj sama sa stane korisťou – na každom kroku ju prenasleduje nemilosrdný vrah, túžiaci po pomste. Helen odteraz neurobí ani krok, aby sa neobzrela. Po vypátraní vraha Graceová nadobudne podozrenie, že sa ocitla na stope vskutku desivej pravdy, ktorá spája tieto brutálne zločiny...
Na stiahnutie
13,90 €

dostupné aj ako:

Aldo a Zeldo


Môžu sa deti stať skutočnými hrdinami tejto doby? Aldo je malý zvedavý chlapček, ktorý má najradšej prechádzky so svojím kamarátom, psíkom Zeldom. Keď nájdu na lúke za domom vysilenú včielku Lilienku, v Aldovi sa prebudí silná túžba včielku zachrániť. Ako načerpá včielka dostatok síl na odlet? Dokáže Aldo nájsť spôsob, ako pomôcť všetkým Lilienkám na svete ? Kniha Aldo a Zeldo zaručene prinesie množstvo otázok, pričom chce všetky deti prizvať do napínavého dobrodružstva a nebáť sa robiť veľké veci.
Na stiahnutie
7,00 €

Tajomstvo lásky, zdravia a peňazí


Naučte sa využiť zákon príťažlivosti v troch najdôležitejších oblastiach života: vo vzťahoch, v láske a peniazoch. Rhonda Byrne, autorka svetového bestselleru Tajomstvo, sa s vami podelí o svoje posolstvo, ktoré má silu meniť životy. V tejto zbierke krátkych lekcií sa dozviete, ako dosiahnuť osobné šťastie a trvalý úspech. Rhonda sa vo svojej novej knihe zameriava na pozitívne myslenie a jeho neodškriepiteľné blahodarné účinky. Dajte si poradiť, ako si vybudovať zmysluplné vzťahy, prekonať zdravotné ťažkosti či depresiu a dokonca sa naučiť, ako do svojho života prilákať peniaze. S pomocou tejto knihy máte prosperitu a všestrannú pohodu doslova na dosah ruky. Zažite na vlastnej koži pozitívnu zmenu vo všetkých aspektoch života. Vizualizujte si svoje túžby a porozumejte sile vďačnosti a láskavosti. Získate život, o akom ste vždy snívali. Rhonda Byrne je tvorkyňou Tajomstva – dokumentárneho filmu aj knihy, ktorá bola preložená do viac ako 50 jazykov a stále zostáva jedným zo svetových bestsellerov. Medzi jej ďalšie populárne knihy patria: Sila (IKAR, 2011), Hrdina (IKAR, 2014) a Najväčšie tajomstvo (IKAR, 2022).
Na stiahnutie
12,50 €

dostupné aj ako:

Rebrík do pekla


Ondrej je talent na čísla a tak trochu outsider. Ideálny cieľ pre mužov s ostrými lakťami, ktorý ho využívajú na krytie nekalých kšeftov a nielen na to... Kam až zájdu ich špinavé praktiky? Kedy pochopí, že je zaslepený hlupák? Príbeh o tom, ako sa po zistení, že vás niekto hnusne využil, rozhodnete bojovať a keď treba, tak aj rovnakými zbraňami tvrdého kalibru. Aj o tom, že niektoré lásky v nás zanechajú stopy silnejšie, ako si dokážeme pripustiť. Príbeh Ondreja, plachého dobráka, ktorého premena na tvrdého chlapa začala skôr, ako ju sám zbadal.
Na stiahnutie
6,98 €

dostupné aj ako:

Láskou zlomená


Láska je mnohokrát vystavená poriadne tvrdým skúškam. Vzťah Olivie a Willa je toho príkladom. Ich stretnutie po rokoch nedopadlo práve najlepšie. Olivia sa cíti podvedená a oklamaná. Verila, že si ju láska konečne našla, no ostali jej iba oči pre plač. Nič však nie je tak, ako sa na prvý pohľad zdá. Will sa Olivie nemieni vzdať bez boja a aj po rokoch odlúčenia vie, ako obmäkčiť jej srdce. Aj napriek bolestnej minulosti a nejasnej budúcnosti sa za pravú lásku oplatí bojovať. Veď práve láska je ten najsilnejší cit, ktorý všetko prekoná. Alebo nie?
Na stiahnutie
6,98 €

dostupné aj ako:

Elitný klub


Prijímacie rituály, zvláštne úmrtia študentov Keď tínedžerka Sadie Wintersová zoskočí zo školskej strechy, vyhlásia jej smrť za nešťastnú samovraždu problémového dievčaťa. Potom však v tej istej škole nájdu telo mladého chlapca a detektívke Kim Stonovej je hneď jasné, že ani jedno z úmrtí nebolo len tragickou nehodou. Spolu s tímom začne rozpletať temnú pavučinu tajomstiev. Jedna z učiteliek možno má kľúč k pravde, lenže práve keď sa chystá prelomiť mlčanie, príde o život tiež. Ohrozené sú aj ďalšie deti, preto Kim musí zvážiť aj na pohľad nepredstaviteľnú možnosť. Čo ak má vraždy na svedomí iný žiak? Analyzovanie spôsobu myslenia detí, ktoré zabíjajú, ju privedie späť k protivníčke z minulosti, psychiatričke a sociopatke Alex Thornovej. Tá si kedysi dala za cieľ Kim zničiť. Pri pátraní po vrahovi objaví Kim súvislosť medzi nedávnymi vraždami a prijímacím rituálom do školského spolku spred niekoľkých desaťročí. Záchrana nevinných životov však má svoju cenu – a tú najvyššiu možno zaplatí aj niekto z Kiminých najbližších.
Na stiahnutie
11,80 €

dostupné aj ako:

Tajná akta NGOs: nevládní organizace


Jak krycí organizace CIA podněcují revoluce, převraty a války. NGOs: Největší projekt tajných služeb všech dob! Motivy NGOs znějí filantropicky a u­šlech­­tile. Mnoho motivovaných Davidů se angažuje proti mocným Goliášům, aby zlepšili svět. Avšak skutečnost vypadá zcela jinak. William Engdahl odhaluje skutečný příběh pseudodemokratických NGOs. Je to kronika jedné z nejdestruktivnějších a nejefektivnějších operací, která kdy byla tajnou službou uvedena v život. Ničivé dílo těchto NGOs: Slibují mír, lidská práva a demokracii – a co přinášejí, je válka, násilí a teror! William Engdahl ukazuje, kdo za NGOs skutečně stojí, kdo je financuje a řídí. Odhaluje, jakou roli hrají v geostrategii USA a s jak proradnými metodami pracují. Především objasňuje, v jakém rozsahu ovlivnily současné dějiny. Neboť ať už konflikt na Ukrajině, arabské jaro, válka v Sýrii nebo uprchlická krize: všech významných geopolitických událostí se rozsáhle účastnily a účastní NGOs.
Na stiahnutie
7,45 €

Budeš jenom moje


Natálie má všechno – slibnou kariéru, luxusní život, dlouhodobý vztah. Je úspěšná právnička - téměř advokátka. Ve svém oboru patří mezi nejlepší a tím si plní svůj životní sen. Je však skutečně Natalin život tak dokonalý, jak se na první pohled zdá? Její snoubenec Kristián má o jejím životě a plánech jinou představu. Drží Natalii ve své zlaté kleci. Kam až je schopen zajít, aby bylo vše podle jeho přání? Najde Natálie v sobě sílu vzepřít se nebo mu podřídí celý svůj život?
Na stiahnutie
5,48 €

dostupné aj ako: