Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Väzba


Rezervácia na predajni


Série


V objatí manžela


Po zlomovom okamihu, ktorý nepoznačil iba Melany ale aj Sebastiana, sa ich cesty nanovo rozdelili. Obaja sú odhodlaní zabudnúť, no osud je potvora a znova sa rozhodne zamiešať karty vo chvíli, kedy to človek čaká najmenej. Náhodné stretnutie spustí lavínu pocitov, ktorým sa nedokážu brániť, lenže cesta späť ani zďaleka nie je taká jednoduchá. Stoja medzi nimi prekážky, ktoré sa nedajú len tak preskočiť. Odolá ich láska neprajnosti okolia? Alebo ich to, čo prežila Melany, rozdelí navždy? Poznámka vydavateľa: Titul V objatí manžela je reedíciou tetralógie V objatí gentlemana. V reedícii sme spojili dva a dva diely dokopy: - jeden diel V objatí gentlemana (spojená prvá časť V objatí gentlemana a druhá časť V objatí nepriateľa ), - a druhý V objatí manžela (spojená tretia časť V objatí milenca a štvrtá časť V objatí manžela ).
Na stiahnutie
9,50 €

dostupné aj ako:

Zvodca


Keď som sa zoznámila s Donovanom, mladým, úžasným, úspešným a inteligentným mužom, netušila som, o koho ide… Spomenula som, že bol mladý? Rada to zopakujem. Ford Donovan bol totiž o dosť mladší. No poďme pekne poporiadku. Moja najlepšia kamarátka usúdila, že od môjho rozvodu už uplynulo dosť času a mala by som sa konečne vrhnúť do víru randenia. Na obľúbenej online zoznamke mi bez môjho vedomia založila profil a ako cieľovku odklikla dvadsaťjeden- až dvadsaťsedemročných mužov. Vtipne doplnila, že tí s prezývkou Kráľ orálu majú prednosť. Ten profil som nemienila využiť. Prisahám! Lenže potom sa mi ozval on a začali sme si písať. Bavilo ma to, no jeho vek predstavoval pre mňa neprekonateľnú prekážku. A nielen jeho vek! Celé týždne mi nedal pokoj, a tak som súhlasila so schôdzkou – pre mňa prvou po dvadsiatich rokoch, ktoré som strávila so svojou stredoškolskou láskou. Vedela som, že to nikam nepovedie, no bola som naňho zvedavá. A viete, čo sa hovorí… kto je zvedavý, bude skoro starý. Martinus.sk · Čítanie z knihy ZVODCA (Vi Keeland)
Na stiahnutie
11,10 €

dostupné aj ako:

Hráč


Christian Hale je hráč a Sara Adamsová sa výzvy nebojí. Keď sa Christian, jeden z partie bohatých a znudených vysokoškolákov, rozhodne prijať stávku, aby zviedol novú študentku iba za štrnásť dní, vôbec netuší, že padol do vlastnej pasce. Sara si totiž všetko vypočuje a namiesto toho, aby to ukončila, rozhodne sa vytrvať a dať mu príučku. Táto hra má iba jediné pravidlo. Ani jeden z nich sa pri tom nesmie zamilovať.
Na stiahnutie
10,90 €

Spaľujúca vášeň


Michael Stirling sa celý svoj život zahrával so ženami, ale nikdy nedovolil ani jednej, aby sa dotkla jeho srdca. V živote každého človeka ale nastane v istej chvíli zlom. Býva taký úžasný a desivý zároveň, ako úder do hrude sprevádzaný vyrazeným dychom, kedy je hneď jasné, že už nič nebude také ako predtým. Pre Michaela Stirlinga nastala tá chvíľa vtedy, keď prvýkrát uvidel Francescu Bridgertonovú. Bola tu však jedna maličkosť. O tridsaťšesť hodín mala byť vydatá... Ako sa hovorí, čas je ten najlepší spojenec a v tomto prípade to platilo dvojnásobne. Bude mať Michael, ktorý sa medzičasom stal grófom Kilmartinom, odvahu vyznať svoje city ovdovelej Francesce? Jedna zvláštna náhoda možno napomôže vzájomnej náklonnosti a posunie chod udalostí tým správnym smerom...
Na stiahnutie
9,70 €

dostupné aj ako:

Falošná nevesta


Christian Harding, markíz Rochester, sa po vyše troch rokoch vracia do Londýna a hneď vyvoláva rozruch. Všetci ho totiž považovali za mŕtveho. Netušili, že prežil obrovský požiar, ale prišiel o svoje spomienky. Dnes už síce pozná pravdu, no predstiera výpadky pamäti, aby mu neušli tí, ktorí spôsobili smrť jeho rodiny. Felicity Lencesterová vyrástla v Amerike a do Londýna prichádza na pozvanie tety, ktorá však záhadne zmizne. Pretože nemá kde ostať, súhlasí s bláznivým plánom svojej priateľky vydávať sa za manželku markíza bez spomienok. Nik netuší, že jeho pamäť tiká presne ako hodinky a hru na "falošnú nevestu" si užíva až do okamihu, kým nevypukne škandál. Vtedy sa musí rozhodnúť, či zachráni ženu, ktorú nepozná a ktorá ho oklamala, alebo ju predhodí vlkom z vyššej spoločnosti. Felicity je tak vydaná napospas mužovi, s ktorým sa neradno zahrávať. Viac než jeho hnevu sa však obáva svojich pocitov. Od začiatku mala v pláne opustiť Londýn, no teraz sa jej srdce zmieta v túžbe ostať a presvedčiť muža, ktorého zradili, že nie všetko v jeho živote je lož.
Na stiahnutie
9,00 €

dostupné aj ako:

Meditations


The writings of Marcus Aurelius on Stoic philosophy.
Na stiahnutie
0,88 €

O tyranii


Náčrt knihy s podtitulom „Dvadsať ponaučení z 20. storočia“ vznikol ako dlhý facebookový status, napísaný v lietadle krátko po amerických voľbách. Jeden z najvýznamnejších znalcov novodobých dejín strednej a východnej Európy ním chcel varovať pred opakovaním chýb z minulosti. Na predchádzajúcom turné so zdesením zistil, ako rýchle Američania zabudli na základné historické udalosti, napríklad na hrôzy stalinizmu. V tej chvíli ho napadlo: Na čo všetko sme ešte zabudli? Tvrdí, že práve teraz je pre Američanov a Európanov dôležité pamätať si, čo sa v minulom storočí dialo v tridsiatych rokoch a nepripustiť demontáž právneho štátu. Dnešní autoritári robia to isté ako ich predchodcovia, keď ľudí zahlcujú zlými správami, aby sa dostali do depresie a rezignovali. Snyder tvrdí, že dejiny zmenili smer a dnes postupujú z východu na západ „ako by sa všetko, čo sa udeje u nás, najprv udialo u nich.“ Aj preto sa v knihe viackrát odvoláva práve na československé dejiny a cituje viaceré osobnosti z tohto regiónu. História sa neopakuje, ale ponúka ponaučenia. V dvadsiatom storočí európske demokracie podľahli fašizmu, nacizmu a komunizmu. Boli to hnutia, v ktorých vodca alebo strana sľubovali, že vypočujú ľud a ochránia ho pred globálnymi existenčnými hrozbami. Rozumné uvažovanie v nich nahradil mýtus. Európske dejiny ukazujú, že spoločnosti sa môžu rozložiť, demokracie môžu padnúť, etika môže skolabovať a bežní ľudia sa môžu ocitnúť v neočakávaných situáciách. História nás môže poučiť aj varovať. Dnes nie sme múdrejší ako Európania, ktorí sledovali, ako demokracia podlieha totalitarizmu. Ale keď sa politický poriadok zdá byť ohrozený, je našou výhodou, že sa môžeme poučiť z ich skúseností a bojovať proti nástupu tyranie, tvrdí autor.
Na stiahnutie
4,90 €

dostupné aj ako:

Som Baťa, dokážem to!


o motivačnom románe Prebijem sa! Štefánik prináša Jozef Banáš príbeh najúspešnejšieho česko-slovenského a jedného z najúspešnejších svetových podnikateľov – Tomáša Baťu zakladateľa. Keď mu na základnej škole učiteľ ponúkol namiesto nedostatočnej dostatočnú, ak zreálni slohovú prácu s témou Môj sen, Tomáš odmietol: „Vy si nechajte svoju dostatočnú a ja si nechám svoj sen.“ Vyjadril ho jedinou vetou: „Raz budem obúvať celý svet.“ O štyridsať rokov ten svet už obúval. Ako to dokázal? Ako začal, vytrval a zvíťazil? Hlbokou vierou vo svoj cieľ, v seba samého, vo svoju vôľu a odvahu. Slovo bolo preňho predohrou činu, nekupoval mozgy a ruky ľudí, ale získaval si ich srdcia, namiesto rečí šiel osobným príkladom. Desatoro bolo preňho základným životným a podnikateľským princípom. Podnikateľ Martin Cirbus o románe hovorí: „S touto knihou nemôžete byť neúspešný. Prečítal som veľa motivačných románov, ale tento je najlepší. Prečo? Lebo u Banáša rovnako ako u Baťu platí: Pre nás je dobré len to najlepšie!“
Na stiahnutie
13,20 €

dostupné aj ako:

Sila prítomného okamihu


Kniha Sila prítomného okamihu je fenomén, o ktorom sa rozpráva už od jej prvého vydania. Dnes je svetovým bestsellerom, hoci ju autor nepísal s úmyslom nadchnúť davy, ale podeliť sa s ľuďmi o svoje poznanie. Patrí k vzácnym knihám, ktoré majú moc radikálne zmeniť život čitateľa k lepšiemu. Eckhart Tolle je súčasný duchovný učiteľ, ktorý sa neprikláňa k nijakému konkrétnemu náboženstvu alebo duchovnej tradícii. Píše s nadčasovou a nekomplikovanou jasnosťou starých duchovných majstrov a odovzdáva jednoduchý a pritom hlboký odkaz: Najpriamejšia cesta ku šťastiu a spokojnosti je schopnosť naplno žiť v prítomnosti. Jeho jasné posolstvo a presvedčivé slová objasňujú filozofiu, ktorej paralely nachádzame v budhizme. Tajomstvo spočíva v uvedomení si skutočnosti, že naše ego sa upína na minulosť (hoci sa už nedá zmeniť) a budúcnosť (hoci ju nemôžeme poznať). Pochopenie, že jediná skutočná realita je prítomný okamih, umožňuje zbaviť sa neplodného pripútania k predstavám a naplno prijať život.
Na stiahnutie
6,95 €

dostupné aj ako:

Postsedliaci


Juraj Buzalka je sociálny antropológ, pôsobí na Univerzite Komenského v Bratislave a venuje sa témam spoločenských a kultúrnych zmien a politických hnutí. V knihe Postsedliaci: Slovenský ľudový protest sa nemilosrdne pozerá na Slovákov, vecne a kriticky komentuje naše ilúzie o sebe i naše utkvelé predstavy o fungovaní sveta. Kľúčové udalosti slovenských dejín aj súčasného života glosuje s nadhľadom a oslobodzujúcim ostrovtipom. A kto sú postsedliaci? Postsedliaci sú moderní Slováci, ktorí veria v ideál domoviny z agrárnych čias a podľa toho sa aj správajú. Vyznávajú svoje vidiecke hodnoty, ktoré považujú za „tradičné“, volia populistických vodcov a sú často geopoliticky popletení. Cestujú po svete, ovládajú moderné technológie a žijú najkvalitnejší život, aký kedy žili príslušníci ich rodokmeňa. A aj tak majú pocit, že svet je k nim neláskavý, neberie ich vážne, a oni sa mu nemienia doprosovať. Melancholicky smútia za svetom, ktorý nikdy nebol. Ich stratégiou prežitia je nemať názor, teda pochopiteľná hra na istotu s cieľom udržať status quo – „len aby horšie nebolo“. V tejto knihe hľadáme spôsob, ako s nimi budovať spoločnú pokrokársku záhradu.
Na stiahnutie
10,90 €

dostupné aj ako:

Bridgertonovci 2: Vikomt, ktorý ma miloval


Lovecká sezóna roku 1814 bola zahájená a existuje len malá nádej, že oproti roku 1813 uvidíme nejaké veľké zmeny. Spoločenské večierky znovu zaplnili Ctižiadostivé matky, ktorých cieľom je vydať svoje drahé dcérenky za Odhodlaných starých mládencov. Za úlovok tejto sezóny je považovaný vikomt Anthony Bridgerton. Vlasy tohto chudáka vyzerajú často rozstrapatené a neupravené – je to kvôli tomu, že sa nikde nepohne bez toho, aby naňho nežmurkala nejaká mladá slečna s takou rýchlosťou, až to vytvára vietor o sile hurikánu. Jedinou slušnou dámou, ktorá sa o Bridgertona nezaujíma, je slečna Katharine Sheffieldová. Jej správanie k nemu niekedy dokonca hraničí s nepriateľstvom. A naša autorka si myslí, že súperenie medzi Bridgertonom a slečnou Sheffieldovou bude presne tým, čo oživí túto ináč nudnú sezónu. Spoločenské noviny Lady Whistledownovej, 13. apríla 1814
Na stiahnutie
9,70 €

dostupné aj ako:

V objatí gentlemana


AKO MÁLO STAČÍ K VEĽKÉMU PÁDU? Písať v novinách je skvelé, no iba kým nenapíšete niečo, čo ste nemali. Melania Gerardová napísala článok, ktorým urazila vplyvného muža. Veriť, že nad tým len mávne rukou, je naivné. Udrie tvrdo a nekompromisne a pred Melany stojí voľba, ktorá môže všetko zmeniť. Čo si vyberie? SÚD alebo VEREJNÉ OSPRAVEDLNENIE? Alebo je aj iná možnosť? Vzrušujúca romanticko-erotická séria plná vášne, pikantných intímností a nečakaných zvratov vo vzťahu dvoch ľudí z rozdielnych svetov, ktorých spojila náhoda menom OSUD. Poznámka vydavateľa: Titul V objatí gentlemana je reedíciou tetralógie V objatí gentlemana. V reedícii sme spojili dva a dva diely dokopy: - jeden diel V objatí gentlemana (spojená prvá časť V objatí gentlemana a druhá časť V objatí nepriateľa ), - a druhý V objatí manžela (spojená tretia časť V objatí milenca a štvrtá časť V objatí manžela ).
Na stiahnutie
9,50 €

dostupné aj ako:

Aj ja som CHLAP 2.0


APLIKOVANÍM INFORMÁCIÍ A RÁD Z TEJTO KNIHY DOSIAHNEŠ ZLEPŠENIE V DESIATICH SMEROCH: 1. Zvýši sa tvoje sebavedomie a budeš si viac veriť v akejkoľvek situácii. 2. Na druhých budeš pôsobiť okúzľujúco a budú ťa pokladať za charizmatického, vďaka čomu na nich získaš väčší vplyv. 3. Zlepšíš svoj image, ženy sa budú za tebou otáčať a budeš získavať viac komplimentov. 4. Budeš vyzerať a cítiť sa vo svojom tele oveľa lepšie a príťažlivejšie. 5. Staneš sa neotrasiteľným, získaš viac istoty a tvoja hlava ťa nebude viac sabotovať. 6. V tvojom okolí bude viac atraktívnych žien, z ktorých si budeš môcť ty vyberať. 7. Ľudia ťa budú pokladať za hodnotnejšieho a budú chcieť byť v tvojej spoločnosti. 8. Objavíš svoju vášeň, tvoj život získa zmysel a začneš sa venovať niečomu, čo budeš milovať. 9. Budeš mať viac peňazí, vďaka čomu získaš slobodu pre seba a tvojich blízkych. 10. Budeš sa vedieť baviť s kýmkoľvek o čomkoľvek s úplnou ľahkosťou, staneš sa 11. fantastickým spoločníkom a vždy budeš vedieť, čo povedať. Všetky tieto (a ďalšie) zlepšenia dosiahli už tisíce chlapov, ktorí navštevovali môj blog chlap20.sk, prečítali si moje knihy Príťažlivosť a Ako ju získať alebo absolvovali niektorý z mojich prémiových programov, či živých tréningov, a zaviedli naučené informácie do praxe. "Totálne som zmenil pohľad na svet. Zistil som, že žena ma šťastným nespraví a že to musím spraviť ja sám. Dnešný svet nie je o tom, kto bude najlepší, ale kto vydrží až do konca." - Josef "Sám jsem se posunul nejen se ženama, ale i ve své práci, kdy ve svých 24-ti letech beru jako prodejce dvojnásobek od svých vrstevníků." - Michal "Spravil si zo mňa sebavedomého a žiadaného chlapa, objavil som samého seba a čo ženy cítia. Všetko, čo píšeš, som si vždy reálne aj odskúšal a je to na 1000% odskúšaná pravda." - Pavol "Budem úprimný: od marca som mal 5 sexuálnych partneriek, niekoľko báb, s ktorými som sa bozkával a práve sa mi rysuje vzťah. NIČ a opakujem NIČ z toho by som nedosiahol, nebyť tvojej knihy, ktorá mi radikálne otvorila oči a zmenia moje správanie." - Majky Si pripravený? Dnes je rad na tebe...
Na stiahnutie
14,90 €

dostupné aj ako:

Anatómia lží


Novomanželia Tricia a Ethan hľadajú svoj vysnívaný domov. Navštívia odľahlé sídlo, ktoré kedysi patrilo doktorke Adrienne Haleovej, uznávanej psychiatričke, ktorá pred tromi rokmi bez stopy zmizla. Počas obhliadky ich v dome uväzní silná zimná búrka... nemajú šancu uniknúť, pokým sa snehová smršť neskončí. Pri hľadaní knihy, ktorá by ju zabavila, kým neprestane snežiť, narazí Tricia na tajnú miestnosť. Nájde v nej zvukové záznamy všetkých pacientov, s ktorými kedy doktorka Haleová pracovala. Pri počúvaní kaziet sa dozvedá o desivom reťazci udalostí, ktoré viedli k záhadnému zmiznutiu doktorky Haleovej. Tricia si prehráva jednu kazetu po druhej do neskorých nočných hodín. Po každej z nich do seba zapadá ďalší šokujúci kúsok skladačky a pavučina lží doktorky Adrienne Haleovej sa pomaly rozpletá. A potom sa Tricia dostane k poslednej kazete. K tej, ktorá odhalí celú desivú pravdu.
Na stiahnutie
12,90 €

Twisted Love: Bezpodmienečná láska


Má srdce z ľadu... ale pre ňu by spálil celý svet. Alex Volkov je diabol s tvárou anjela, prekliaty minulosťou, ktorej sa nedá uniknúť. Tragédia, ktorá ho prenasleduje celý život, z neho spravila človeka ženúceho sa za úspechom a pomstou. V jeho vnútornom svete niet miesta pre lásku. Jedného dňa ho osud prinúti dávať pozor na sestru svojho najlepšieho priateľa a jeho tvrdé vnútro začína praskať, taviť sa... Zachváti ho požiar, ničiaci múry, ktoré si okolo seba vytvoril... Ava Chen je slobodná duša, ktorá žije v zajatí nočných môr z detstva. Napriek svojej hroznej minulosti nikdy neprestala vnímať krásu okolo seba... vidí ju aj v srdci, ukrytom pod ľadovým povrchom muža, ktorého by nemala chcieť. Je najlepší priateľ jej brata. Je jej sused. Je jej záchranou a pádom zároveň. Toto sa nemalo nikdy stať. Ale stalo sa a prináša to odhalenia tajomstiev, ktoré môžu zničiť nielen ich dvoch, ale aj všetko, čo im je drahé.
Na stiahnutie
11,90 €

dostupné aj ako:

Hlad


Dvojitá porcia temnej imaginácie Jozefa Kariku vychádza ako dvojkniha Hlad/Smäd. Každá z kníh ponúka samostatný zážitok, no pri čítaní oboch nadobúda príbeh nové významové vrstvy. Neprirodzene vysoký muž s kufrom, v ktorom sa ukrývajú tie najhoršie nočné mory, brutálny vrah v žltej vetrovke, strašidelná maska zo starej vrecoviny... Mrazivé rozprávanie zachytáva storočie prízračnej histórie vrchu Čebrať a blízkeho Ružomberka. Autor ho podáva cez majstrovsky vyskladanú mozaiku príbehov, ktoré sa preplietajú v priestore aj v čase. „Táto dvojkniha vznikla inak než moje predchádzajúce romány. Chcel som zostaviť zbierku svojich starších aj nových mysterióznych noviel. Pri práci som si všimol, že vytvárajú súvislé rozprávanie. Podvedomie mi ho dávkovalo dvadsať rokov. Tento objav ma prekvapil, s údivom som odkryl najdesivejší príbeh, s akým som sa doteraz stretol.“
Na stiahnutie
9,70 €

dostupné aj ako:

Rebel


Začiatok novej série návykových románov, v ktorých jediné, čo je nebezpečnejšie ako samotní študenti, sú ich tajomstvá... Vitajte na prestížnej súkromnej škole Sandover, kde sa po chodbách prechádzajú samí delikventi a nikomu sa nedá dôverovať. V internátnej škole pre bohatých rebelov sa ocitá aj R. J., samotársky hacker, pre ktorého bude posledný ročník peklo. R. J. vie, že na snobskú školu nepatrí, a preto nemá zmysel hľadať si tu kamarátov... pokým nestretne krásne dievča v lese pri kampuse. Sloane má ostrý jazyk a správanie ľadovej princeznej, čo ho zaujme, a rozhodne sa tú neprístupnú krásku zbaliť. Má to však háčik. Sloane je riaditeľova dcéra. Zakázané ovocie. Ibaže R. J. nie je typ, ktorý dodržiava pravidlá. Túži po nej tak veľmi, že by pre ňu aj zomrel. Pokiaľ ho rovno nezabije jej bývalý frajer. Samozvaný kráľ Sandoveru je totiž ochotný ísť aj cez mŕtvoly, aby sa svojho protivníka zbavil. Ak chce R. J. prežiť na súkromnej škole a získať si Sloanino srdce, musí si istých ľudí nakloniť na svoju stranu – a to rýchlo.
Na stiahnutie
11,80 €

dostupné aj ako:

Alchýmia ŽENY


Titul Alchýmia Ženy od autorky Martiny Mab Jungy je určený hlavne ženám (prípadne aj mužom, ktorí chcú skvalitniť vzťah a lepšie chápať svoju partnerku) na zlepšenia kvalitu ich života, pochopenie seba, otvorenia toku sebalásky, správnemu určeniu vlastnej hodnoty a cesty k nespočetným zákutiam čarovnej ženskej psychiky i duše, vytvorenia podmienok na prejavenie ducha skrze talent, dary a poslanie každej ženy. Už dosť bolo tlaku na seba, modelu obete, direktorky, naivného čakania, kedy vás konečne ocení partner, deti, kolegovia, známi... Je čas pochopiť seba a láskavo sa zmeniť. "Keď sa naučím byť nežná a citlivá k sebe, keď si budem všímať, kedy som napätá a nervózna, KEĎ si to vôbec všimnem a postarám sa o seba, potom sa dokážem preladiť. Dokážem si spracovať svoju emóciu, vďaka čomu zmením aj celkovú klímu v rodine. Zmením náladu a atmosféru domova, kde budú rásť moje deti a kde sa pohybuje môj muž. Od tejto schopnosti závisí, akými ľuďmi sa stanú moje deti. Od toho závisí, či sa muž bude rád vracať domov, alebo bude unikať do náruče inej ženy, kde bude nachádzať láskavosť a prijatie. Preto čím viac budeme pracovať na prijímaní samej seba, na liečení svojich zranení, tým menej potrebujeme pracovať na vzťahu, pretože náš vzťah, dá sa povedať, funguje prirodzene sám. Náš zdravý vzťah k sebe samej rovná sa fungujúci partnerský vzťah." Autorka
Na stiahnutie
9,90 €

dostupné aj ako:

Naše vina


Přichází závěrečný díl trilogie Viníci, literárního young adult fenoménu s milióny nadšených čtenářů, který se stal také předlohou pro film.Jak daleko jsou Nick a Noah ochotni zajít?Ačkoli oba hlavní hrdinové vyvázli ze stovek problémů bez úhony, jeden z nich je rozdělil možná navždy. Po všem, co spolu prožili, teď vztah Nicka a Noah prochází svým nejhorším obdobím a vypadá to, že už se nic nemůže vrátit do starých kolejí… Budou muset prožít mnohé, aby konečně pochopili, zda jsou si opravdu souzeni, nebo zda je pro ně naopak vhodné jedině odloučení. Teď už lze jen čekat, jestli to, co se říká o čase, který hojí rány, je pravda, nebo jen další prázdná fráze.Je však možné zapomenout na tak velkou lásku? Jak lze vymazat vzpomínky vytetované v srdci?Láska vždy pro funkční vztah nestačí a ani odpuštění někdy nedokáže některé věci mezi dvěma lidmi napravit.Podaří se hlavním hrdinům hodit minulost za hlavu a začít znovu?
Na stiahnutie
15,64 €