! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Väzba


Rezervácia na predajni


Série


Egy macska külföldön


Egy macska három dologgal is beéri: finom étellel, kényelmes kuckóval és folyamatos dicsérettel és szeretettel. Pompás életéhez Nortonnak- miután macskagyűlölőből, macskaszeretővé nevelte át az gazdiját - mindháromból bőven kijut. És még fényesebb kilátások kecsegtetik, amikor Peter és Janice, a barátnője úgy döntenek, hogy felszedelődzködnek, és egy évet töltenek Provence-ban. Itt Nortonnak mintha mindenből a legjobb jutna: az elvadult kertben egeret hajkurászhat, a helyi kóbormacskákkal lóg a napsütötte főtéren, vagy éppen finomságokkal tömik az elegáns éttermekben. Peter pedig Norton mellett ébred rá, hogy a gall szomszédjai tárt karokkal fogadják új vendégeiket - a macska miatt. Egy éves ott tartózkodásuk alatt Peter megtanulja, hogy dőljön hátra, engedje el magát és élvezze az egyszerű élet örömeit. Norton először megtanította Petert szeretni, majd arra tanítja meg, milyen az igazi élet. Vicces, megható és igaz történet, hűségről és barátságról , és egy különleges macskáról.
Na stiahnutie
11,24 €

Megfojtott virágok


Az 1920-as években az egy főre jutó vagyont tekintve az Oklahomában élő oszázs indián törzs volt a világ leggazdagabb népe. Miután olajat találtak a földjükön, az oszázsok fényűző villákba költöztek, és sofőr vezette autókkal közlekedtek. Aztán valakik elkezdték sorban egymás után meggyilkolni őket. Mollie Burkhart rádöbbent, hogy családtagjai első számú célponttá váltak: a szeretteit lelőtték vagy megmérgezték. Más oszázs indiánok is rejtélyes körülmények között haltak meg, sőt néhány olyan embert is megöltek, aki megpróbált a gyilkosok nyomába eredni. Mivel az áldozatok száma egyre nőtt, az ügyet a nem sokkal korábban létrehozott FBI és annak fiatal, titokzatos vezetője, J. Edgar Hoover vette kézbe. A rejtélyes gyilkosságsorozat felderítésével Hoover a volt texasi rangert, Tom White-ot bízta meg, aki gyorsan megszervezte a csapatát, amelybe egy indián származású titkos ügynök is bekerült. Az ügynökök bejárták a vadnyugat utolsó maradékának földjét, és leleplezték az amerikai történelem egyik legdöbbenetesebb összeesküvését. Az oknyomozó újságírás mesterműve, egy százéves rejtély megfejtése. - The Boston Globe Lebilincselő… Grann virtuóz módon bogozza ki egy rejtélyes történet – egy igaz történet – szálait… Szívszorongató olvasmány. - Dave Eggers, The New York Times Book Review
Na stiahnutie
9,29 €

Módszertani kézikönyv a kreatív tanuláshoz


A felsőoktatási intézményekre vonatkozó elvárások és a glo­bális, digitalizált világ kihívásai közepette ezzel a kézikönyvvel inspiráló és praktikus módszereket kínálunk a kreatív tanuláshoz. A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Kreatív Tanulás Programja keretében született Módszertani kézikönyv a kreatív tanuláshoz című kiadvány átfogó útmutatás a felsőoktatás oktatásmódszertani paradigmaváltásához. A kötet bemutatja a Kreatív Tanulás Programot, amelyet sikeresen alkalmaznak az NKE­n, valamint a kreatív tanulás módszertani alapjait is. Részletesen tárgyalja a pedagógiai tervezést és a kreatív tanulást, az értékelés és a tudásmérés kreatív megközelítéseit a felsőoktatásban. A mű áttekintést ad a tréningmódszertanról, és számos olyan gyakorlati megoldást javasol, amellyel inter­aktívabbá tehető az egyetemi oktatás. Segítséget nyújt a kooperatív tanulás szervezéséhez, valamint az esettanulmány ­módszer alkalmazásához is.  A kreativitás és az innováció kiemelt szerepet kap a könyvben, külön fejezetek foglalkoznak ezek oktatásbeli módszereivel. Emellett alternatív oktatási módszereket is bemutatunk, amelyek segítik az IKT­ eszközök használatát a tanítás/tanulás folyamatában. A kézikönyv meghívás, hogy az olvasó felfedezze a kreatív tanulás világát!
Na stiahnutie
5,23 €

Rerum novarum 130


XIII. Leó pápa a 19. század nagy problémáját, a munkáskérdés fontosságát felismerve adta ki az első szociális körlevelet 1891-ben, ezzel megnyitotta a keresztény szociális tanítás nagy jelentőségű dokumentumainak sorát. A Rerum novarum kezdetű enciklika lényegi fordulatot jelentett a munkáskérdés egyházi megközelítésében. Nagy érdeme, hogy egyértelműen rögzíti a magántulajdon védelmének fontosságát, az egyház feladatát, valamint az állam, a munkaadók és a munkavállalók legfőbb kötelességeit a szociális kérdés megoldásában és a közjó előmozdításában. Ezzel megteremtette annak hagyományát, hogy az egyháznak van véleménye és felelőssége a szociális és társadalomerkölcsi kérdésekben. Sőt, az enciklika a keresztény politizálás alapvetéseként is fontos dokumentum. A Rerum novarum kapcsán visszatérő állítás, hogy a katolikus egyház megkésett a munkáskérdésre való reagálással. Tény, hogy Karl Marx már több mint húsz évvel az enciklika megjelenése előtt kiadta A tőke első kötetét. A szegénység és a munkások helyzetének szocialista értelmezése így valóban megelőzte az egyház tanítóhivatali megnyilatkozását. Ugyanakkor az érem másik oldalát is megvizsgálva azt láthatjuk, hogy bár a Rerum novarum valóban újszerű mint pápai megnyilatkozás és első a szociális enciklikák sorában, mégsem előzmények nélküli. Jelen kötet szerzői ezt a több mint százharminc éves, folyamatosan megújuló hagyományt mutatják be és vizsgálják meg különböző – történeti, filozófiai, gazdasági és teológiai – megközelítésekből.
Na stiahnutie
4,92 €

Sosehol


IRATKOZZ FEL A KIVÁLASZTOTT CÍMRE, KATTINTS A "HAMAROSAN" FELIRAT MELLETTI KIS SZÍVECSKÉRE, HOGY AZONNAL ÉRTESÜLJ A MEGJELENÉSRŐL! Új köntösben a varázslatos fantasy történet! Richard Mayhew egy fiatal üzletember jó úton a fényes karrier, szép feleség és kellemes élet felé… ami mind semmivé lesz, amikor egy bajba jutott lány segítségére siet. Jótette jutalmául a hétköznapi Fenti Londonból átkerül a baljós, sötét Lenti Londonba, az elveszett idők, elveszett helyek és elveszett emberek bizarr világába. Különös társaságba csöppen: Ajtó – a lány, akin segített – nemesi származású és szülei gyilkosát keresi; de Carabas márki kétes szívességeket behajtva éli még kétesebb életét; Vadász a világ legnagyobb szörnyeit hajszolja. A csatornák és metróalagutak labirintusában velük kell boldogulnia Richardnak, hogy segíthessen másokon és így segíthessen magán is. Vajon megleli-e azt az életet, amelyet már jóval korábban elveszített, mint hitte?
Na stiahnutie
8,11 €

Tavitündér és a többiek


A 2023-as év Legyél te is író! pályázat felhívásában szerepelt a mozgalom és a Helma Kiadó közös ígérete, miszerint a 8-18 éves korosztály meséiből e-könyv készül.  Örömmel mutatjuk be a 44 mesét tartalmazó ekönyvet, melyben helyet kaptak a gyerekek illusztrációi,  valamint a zsűri tagok is, hiszen így lesz teljes az emlék. A könyv borító dizájnját Kakucsi-Csernák Zoltán, Prima és Dürer díjas festőművész, az MKMT mozgalom nagykövete tervezte kislánya, Kakucsi-Csernák Ketrin ötlete alapján, és támogatásként bocsátotta a mozgalom rendelkezésére. Az értékesítésből befolyó profit teljes mértékben az MKMT mozgalmat támogatja. Köszönjük minden kedves vásárlónak a támogatást.
Na stiahnutie
11,24 €

Túlvilági barátság


Már gyermekkorunk óta barátnők vagyunk. Kate alig pár órája autóbalesetet szenvedett, és kómába zuhant. Az orvosok és a nővérek azt mondják, hogy meséljek neki, és hogy fogjam a kezét. Ha elég erős lesz, akkor vissza fog jönni hozzám. Nem tehettem mást, csak ültem az ágya mellett és vártam. És ő visszajött, de nem éppen úgy, ahogyan reméltem. Épp ettől volt ő Kate. De vajon elég erős a köztünk lévő kötelék ahhoz, hogy itt tartsa őt? És ha mindez nem lenne elég, itt van egy fiatal férfi, akit az éjszaka közepén hoztak be, nem sokkal Kate után. Valami láthatatlan erő húz a kórterme felé, pedig nem is ismerem őt. A motorbalesete után zuhant kómába. Vajon mi késztet arra, hogy a közelébe legyek?  Mi lehet ennek a rejtélyes férfinak a története? Megpecsételődhet három ember sorsa egyetlen rossz pillanatnak köszönhetően?
Na stiahnutie
6,17 €

Többé nem hazudunk


365 nap telt el azóta, hogy bevallottam, szeretlek.365 nap, mióta nem mondtad, hogy te is.365 nap, mióta az arcomba hazudtál.Jo és Archer kapcsolata éppen egy évvel ezelőtt szakadt meg, amikor a lány megvallotta, hogy többet érez puszta barátságnál. Archer ezek után egyszerűen kisétált Jo életéből, fájdalmat és megbánást hagyva maga után.Amikor ismét egymás közelébe sodorja őket az élet, Jónak rá kell jönnie, hogy minden, amit eddig gondolt élete szerelméről, tévedés csupán… Sehol sincs már az elbűvölő fiú: a helyén egy sötét titkok terhét cipelő férfi áll.A Többé nem beszélünk történetét folytató Többé nem hazudunk magával ragadó, felkavaró olvasmány a megbocsátásról és az igazi szerelemért vívott küzdelemről.
Na stiahnutie
11,62 €

A vanília illata


„A vaníliás cukor különösen finom ízt kölcsönzött a süteményeknek, de minden más édességnek is. Josephine szerette a vanília illatát, ami egy ideje már az egész házat belengte.” Bielefeld, 1892. A fiatal Josephine és férje, Carl nagy terveket dédelget: egy olyan anyagot próbálnak előállítani, amely forradalmasítja a sütést. Csak a megfelelő keverék hiányzik. Miközben Josephine a közös patikájukban már a hirdetésen dolgozik, Carl kitartóan kísérletezik – és sikerrel jár. Megszületik a sütőpor, amely óriási hasznot hoz, Josephine és Carl hamarosan belevághat a terjeszkedésbe. Azonban irigyeik is bőven akadnak, ezért Josephine és Carl aggódni kezd a vállalkozásukért – és a szerelmükért.Egy pékdinasztia történetének első kötetét tartja kezében az olvasó, amely egy német családi vállalkozás sikertörténete alapján íródott.
Na stiahnutie
9,27 €

Dian Fossey - A hegyi gorillák megmentője


Kalifornia, 1940. A kis Dian biztos benne: ha nagy lesz, állatokkal akar foglalkozni. Sok-sok évvel később tényleg elutazik Afrikába, hogy a veszélyeztetett hegyi gorillákat kutassa. Állhatatos munkája során a köderdőkben figyelemre méltó eredményt ér el: közvetlen kapcsolatba lép a látszólag félelmetes, azonban félénk állatokkal. Különleges barátság alakul ki köztük, és Dian hamarosan világhírű lesz. Azonban nem csak az állatok lopják be magukat a szívébe: megismerkedik Bobbal, a fotóssal, és fülig szerelmes lesz a házas férfiba. Ám minél fáradhatatlanabbul küzd Dian a gorillák védelméért, annál több az ellensége, ezért idővel nem csupán a szeretett állatok, de a saját élete is veszélyben forog.
Na stiahnutie
9,27 €

Piros delfinek


„Kormos kedélye állandóan kavarta-hullámoztatta egész zűrös, fájdalmas, édes életét. Nem kellett erőlködnie, hogy egymástól térben-időben távoli képeket, képzeteket rendeljen egymás mellé. Hihetetlen könnyen társult benne minden az elemi költészet evidenciájával ható metaforákká, tündöklő ábrákká. Mondjuk csak nyugodtan: orpheusi költő volt, minden engedelmesen fordította feléje költészetté válni kész arcát: tájak, lények, tárgyak, szavak, rejtelmes holdudvarú földrajzi nevek, könnyen mozduló képzelete lakói” – írta Lator László Kormos Istvánról.A száz éve született József Attila-díjas költő előtt tisztelgünk válogatáskötetünkkel, hogy ezek a félig-meddig feledésbe merült tájak, lények, tárgyak, szavak, rejtelmes holdudvarú földrajzi nevek hazatérjenek bennünk, olvasókban.
Na stiahnutie
4,93 €

Kiara és Ezüsttolvaj


Kiara ?egész életében egyedül volt – egyetlen társa egy hang, amiben feltétel nélkül megbízik. Mint a legtöbb utcagyerek Rivvenben, Kiara is kisebb-nagyobb lopásokból tartja el magát. Egyik nap a palota felé veszi az irányt, hogy megszerezze Godfik király legendás kincsét, amely állítólag az egész birodalomnál többet ér. Egy véletlen találkozás során azonban Kiara ennél sokkal többet talál: megtudja, mi, vagyis ki is az a különleges hang a fejében, és életében először találkozik sárkányával… Vajon hogy tud egy közösség részévé válni valaki, aki mindig csak magára számíthatott? Meg tud-e bízni Kiara a Sárkány Akadémia többi tanulójában, tanáraiban? Mi történik, ha valakit végképp elvakít a bizalmatlanság? A regény a Sárkány Akadémia második, titkokkal és kalandokkal teli kötete, amely az előző könyvtől függetlenül is élvezetes olvasmány lehet. Az elismert ifjúsági szerző, Alastair Chisholm első fiatalabbaknak szóló sorozata a Sárkány Akadémia, Eric Deschamps illusztrációival. Izgalmas, esemény- és fantáziadús történet egy csapat különleges gyerekről, akikben egy dolog közös: képesek megidézni a rég elveszettnek hitt sárkányokat, ezért meghívást kapnak a Sárkány Akadémiára, hogy ott fejleszthessék tovább képességüket.
Na stiahnutie
5,91 €

Útmutató a jómódú élethez


Megtanult mindent az iskolában és most rájött, hogy mindez csak arra elég, hogy jó bérrabszolga legyen?  Alacsony fizetésért sakkban tartják a munkahelyén? Átverik a boltban, mert rásóznak olyat, amit nem akar megvenni? Becsapják a közműszolgáltatók és még hűségidőt is aláíratnak? Olyan hitelekre veszik rá, amivel háromszor annyiba kerül a végén a holmi? Egy életre eladja magát egy olyan ingatlanért, amiről kiderül, hogy nem is igazán jó? Minden banki és biztosítós ügynök kihasználja? A világon a legértékesebb tudás a pénzügyi ismeretek. Ezért nem tanítják nálunk az iskolában.  Ebből a könyvből mindent megtudhat, amit eltitkoltak Ön elől:  Hogyan bánnak a jómódúak a pénzzel? Hogyan hozzuk létre és őrizzük meg anyagi biztonságunkat? Hogyan növelhetjük a bevételeinket? Hogyan neveljük a pénzügyekre a gyerekeink? Hogyan kell vagyon építeni? Hogyan valósíthatjuk meg életünk minden álmát? Ez a könyv lehet élete legjobb beruházása!
Na stiahnutie
8,17 €

Veszélyes idegenek


Fontos, hogy a szülők a váratlan helyzetekre is felkészítsék gyermekeiket a mai világban. Például, ha megtámadják vagy autóba akarják tuszkolni őket, akkor kiabálni kell. Kiabálják azt, hogy „Apa, segíts! Apu, apu, segíts!” Ebben az esetben minden férfi oda fog nézni és észre fogják venni, hogy baj van. De még jobb, ha azt kiáltja a gyermek és bárki, aki veszélyben érzi magát, hogy „Tűz van! Tűz van!” Erre biztos, hogy az emberek reagálni fognak és elindulnak a segítségkérés irányába. Fontos továbbá egy jelszót is megbeszélni a gyerekkel, ha például valaki azt mondaná neki, hogy „Anyukád/apukád azt üzeni, hogy most nem tud érted jönni, ezért engem küldött, hogy elvigyelek hozzá.” Ha elhangzik a jelszó, akkor rendben van, de ha nem hallja a jelszót, akkor ne dőljön be az illetőnek és ne menjen vele el, ne szálljon be a kocsijába! És amúgy se szálljon be senki autójába!Továbbá, ha felnőttként támadnának meg vagy követnének minket, nem az a megoldás, hogy hazasietünk, ezzel az elkövetőt hozzánk vezetve, hanem becsöngetni vagy megütögetni a legközelebbi kaput, ajtót, ahol látunk mozgást vagy világítást. Ez utóbbi eljárás már kétszer mentette meg az életem...Amikor kisiskolás koromban történt pár osztálytársammal egy félelemkeltő eset, akkor másnap bejött egy rendőr, és felhívta a figyelmünket a „veszélyes idegenre, a ballonkabátos mutogatós bácsira, a cukros bácsira” stb.Tudjátok, mi volt ebben a tévedés? A veszélyes idegenre való felhívás.A bűnügyi statisztikák azóta kimutatták, hogy az ilyen „idegenek” nagy része nem is idegen.A jórészüket naponta látjuk, lehet éppen családtag vagy egy szomszéd, akár egy iskolai tanár, egy perverz pap vagy egy pszichopata orvos...A rendőrség a gyerekeket csak az elkövetők 1%-ára készítették fel, pedig az igazi veszély lehet, hogy pont a szomszédban leselkedik rájuk...
Na stiahnutie
11,24 €

A lidérc menyasszonya


Naomi Hope élete igencsak elcseszett, ráadásul már réges-rég halottnak kellene lennie, de köszöni szépen, nagyon is életben van. Kiskora óta látja a szellemeket, akik folyton saját kis gondjaikkal zaklatják. Ő azonban ezt a képességét igyekszik elnyomni és próbálja az átlagos diákok életét élni. Azonban ez sem egyszerű. Az iskolában folyamatosan zaklatják. Mindezt egyik percről a másikra fenekestül felforgatja egy fura idegen színrelépése, egy lidérc, aki megszállottan keresi a menyasszonyát . Persze nem azért, hogy a házasok gondtalan életét élvezze, számára egy sokkal sötétebb célt testesít meg az újdonsült menyecske. A lehetséges arát Naomi személyében látja meg, aki innentől kezdve búcsút inthet unalmas, szürke kis életének.  A lányt szinte elözönlik a furcsábbnál furcsább teremtmények melyeknek nagy része rá vadászik. Ha mindez nem lenne még elég, a kaszás is ott liheg folyton a nyakában.  Mi lehet a lidérc, Zackari valódi célja? Milyen szörnyűséget rejt sötét múltja? Naomi lehet az igazi menyasszonya vagy a lidérc csupán hiú ábrándokba kergette magát? Vajon meddig tudják ők ketten kijátszani a kaszást?
Na stiahnutie
8,45 €

Rokonság


Másfél ?évszázaddal ezelőtti felfedezésük óta a neandervölgyiek az emberfélék családfájának lúzereiből prominens rokonainkká léptek elő.A Rokonságban Rebecca Wragg Sykes, a téma avatott szakértője a legfrissebb tudományos felismeréseket bemutatva osztja meg velünk mindazt, amit a neandervölgyi emberekről egyáltalán tudni lehet. Könyvének nagy erénye, hogy teljes egészében száműzi a tömegkultúrában máig élő képet a jeges pusztaságban élő, rongyos, primitív, brutális barbárokról. A neandervölgyiek hozzánk hasonlóan intelligensek, kíváncsiak, technológiai értelemben is kreatívak és ökológiailag rendkívül alkalmazkodóképesek voltak: sikeres túlélők több mint 300 ezer éven át, a többszöri szélsőséges éghajlatváltozás ellenére is.Korunkban, amikor az emberi faj sosem látott fenyegetéssel néz szembe, megszállottan kutatjuk, mi az, ami egyedivé tesz és kiemel minket az állatvilágból. Ám sok mindennel, ami emberré tesz minket, már a neandervölgyiek is rendelkeztek: tervezés, együttműködés, önzetlenség, kézművesség, esztétikai érzék, képzelőerő… talán még a transzcendencia iránti vággyal is. Génjeik pedig a mai napig bennünk élnek.Ha az ókori bölcsességnek megfelelően meg akarjuk ismerni önmagunkat, előbb meg kell ismernünk rég elveszett rokonainkat, a neandervölgyieket.
Na stiahnutie
13,73 €

Jár egy új esély


A két lányát egyedül nevelő anya.Egy rendőrtiszt, aki megrögzött agglegény.Aztán útjaik keresztezik egymást...Miután váratlanul érte a férje válókeresete, Grace megfogadja, hogy ettől fogva tizenéves lányai felnevelése az első. Így hát beleveti magát a tanári munkájába, és háttérbe szorítja a romantikát. Annyira, hogy a romantika tulajdonképpen még csak fel sem merül, mint lehetőség - egészen addig, amíg néhány évvel később Doug be nem lép az életébe.Nappal a helyi agglegény, éjjel pedig hős rendőr. Azon kapja magát, hogy vonzódik a halk szavú, egyedülálló anyához. Grace csendes ereje éppúgy vonzza őt, mint a nő saját szépségével szembeni látszólagos vaksága.Aztán váratlan körülmények mindkettőjük életében akadályokat gördítenek bimbózó románcuk útjába.Vajon túl tudnak-e lépni a sérelmeken? Vajon Doug múltja tönkreteszi-e a Grace-szel való jövőbeli esélyeit?Vajon mernek-e még egy esélyt adni a szerelemnek?Élvezze ezt a könnyed, fergeteges történetet a szerelemről, a megváltásról és a reményről.Vásárolja meg a Jár egy új esély-t, hogy  átérezhesse mindazt a boldogságot, amit egy második esély a szerelemre adhat.Olvasói vélemények:"Abszolút imádtam olvasni ezt a könyvet! Olyan helyzeteket tartalmaz, amelyekkel az olvasó 100%-ban azonosulni tud. Nem beszélve az eredetiségről és a mélyen érzelmes írói stílusról, valamint a karakterek mélységéről. Őszintén ajánlom mindenkinek, aki szeret olyan életszeleteket vagy romantikus könyveket olvasni, ahol van jellemfejlődés is!" L.M."Ez egy nagyon jó olvasmány volt! Ajánlom ezt a könyvet mindenkinek, aki szereti a herceg a fehér lovon típusú romantikát. Sajnáltam, amikor végetért." E.B."Ez egy kedves szerelmi történet, lebilincselő cselekményszállal és emlékezetes karakterekkel. Könnyed és élvezetes olvasmány, amely Orange megyében és a dél-kaliforniai Inland Empire városaiban és környékén játszódik." D.S."Ha szereted az életszerű, érzelmes, humoros, szívmelengető, erotikus (anélkül, hogy mocskos lenne) történeteket, akkor ez a neked való. Gyönyörűen van megírva. Imádtam!" KCLA Jár egy új esély egy kortárs, tiszta romantikus történet egy olyan nőről, aki később találja meg a szerelmet egy megrögzött agglegény zsaruban.  Amikor úgy tűnik, hogy a románcuknak vége lehet, mielőtt még esélyük lenne a boldogságra, a család sem hagyhatja annyiban a dolgot. Van egy kis fűszer a románcukban, de semmi korhatáros.Ha szereted a következő szerzőket: Rachel Hannát, Nicole Ellist, Kay Correllt, Elana Johnsont vagy Hope Hollowayt, akkor a Jár egy új esély tetszeni fog.
Na stiahnutie
5,04 €

Mégis távol


"Baljós és fülledt. Csupa hazugság és titok." - Samantha Downing, USA Today bestsellerszerző "Veszélyes és fülledt regény hazugságokról és titkokról." - Samantha Downing, USA Today bestsellerszerző Van, amikor a bizalom már nem elég, igazság kell. Lily Blacket éveken át halottnak hitték, ám a közelmúltban visszatért szerető férje, Kane karjaiba. Hogy eddig merre járt, az rejtély, de a halálos veszedelem, mely körbelengi lényét, mindenki számára nyilvánvaló. Aliyah, Kane anyja keményen megdolgozott azért, hogy hatalomra kerüljön. Rideg ambíciói elől senki sem menekülhet, beleértve a gyermekeit is, egy olyan nő pedig végképp nem, aki talán nem is az, akinek mondja magát. Amyt, Kane sógornőjét egész idő alatt gyalogként áldozták fel a család álnok játszmáiban. Lassan kezdi átlátni a szabályokat, és nem nyugszik addig, míg le nem dönti a tábláról az összes bábut. Egy harc, több végcél. Szerelem, hatalom, bosszú. A legfontosabb kérdés azonban az, hogy végül ki győzedelmeskedik. A veszélyes és érzéki Fekete liliom-sorozat lebilincselő végkifejlettel kápráztatja el az olvasókat, olyan érzelmi hullámvasúttal, perzselő bujasággal és lendületes történetmeséléssel, amely a New York Times és Sunday Times bestsellerszerző Sylvia Day méltán ismert védjegye. "Sylvia Day írói stílusa kifinomult és gördülékeny." - Forever She Reads
Na stiahnutie
14,93 €

A titkos édenkert


Egy kis falu. Egy évszázados felfedezés. Egy nagy szerelem.Borgo San Michele fenséges hegyekkel körülölelt alpesi falu. Ezen a csodás helyen kapcsolódik egybe az egészen különleges adománnyal világra jött Daniele és a drámai körülmények között született Susanna sorsa. 1633-at írunk, az inkvizíció irgalmatlanul üldöz mindenkit, aki a tanításaiban kételkedik. Így a sokoldalú tudóst, Galileo Galileit is, aki látványos bizonyítékkal ingatta meg az Egyház világképét: nem a Föld az univerzum középpontja, hanem a Nap.Susanna és Daniele kisgyermekkoruktól fogva ismerik egymást, és már az első pillanatban örökre összekapcsolódik az életük. Ám a sors más-más utat rendelt nekik, mely elszakítja egymástól őket.Susanna azt választja küldetésül, hogy kiemeli nőtársait a tudatlanságból, ám szembe kell néznie a férjek és apák ellenállásával, a falubeliek megvétésével, végül a boszorkányság vádjával. Daniele nem tud szabadulni sötét múltjától, így megtört lélekkel az inkvizíció szolgálatába áll.Amikor a két fiatal ismét találkozik, elválaszthatatlannak tűnő szakadék tátong közöttük. De újra lángra lobbanó szerelmük képes lesz közös útra terelni őket? És a változás küszöbén vajon az emberek készen állnak az új időkre?
Na stiahnutie
13,80 €