Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Väzba


Rezervácia na predajni


Série


Romana különszám 120.


Nina Singh: Karácsony JamaicábanCeleste, a sikeres marketingszakember minden karácsonykor a Karib-tengerre menekül Manhattanből, hogy feledje élete legborzalmasabb élményét, amikor hiába várta vőlegényét az oltár előtt. És most kivel hozza össze a balsors a földi paradicsomban? Reiddel, a vőlegény jóképű barátjával, megaláztatásának szemtanújával, akiről kiderül, hogy övé az üdülőkomplexum… Kandy Shepherd: Vigyázz a színleléssel!Gondban van Eloise, a felkapott ausztrál esküvőiruha-tervező: egy sértődött kuncsaft, aki történetesen népszerű influenszer, lejárató hadjáratot indít ellene a közösségi médiában. Eloise újdonsült ismerőse, az amerikai Josh úgy véli, van rá mód, hogy kihúzzák a nő méregfogát: játsszák el nyilvánosan, hogy jegyben járnak. Csak aztán kezd túl életszerűvé válni a színjáték… Caroline Anderson: Ha megcsókolsz a fagyöngy alatt…Georgia a szüleihez tart karácsonyra a kisfiával, amikor elakad a hóban. Egykori kedvese, Sebastian siet a segítségükre, s a mostoha időjárás miatt a házában ragadnak. Mindkettejüket ezernyi emlék köti a házhoz: itt teljesedett be és itt is ért véget a szerelmük. Vajon a kényszerű összezártságban végre meg tudják beszélni, hol rontották el kilenc évvel ezelőtt, vagy ez lesz életük legkínosabb karácsonya?
Na stiahnutie
9,29 €

A herceg visszatér


Amikor apját, Wolfford hercegét felakasztják a Viktória királynő elleni merénylet előkészítésében játszott állítólagos szerepe miatt, Marcus Stanwicket minden vagyonától megfosztják. Ekkor megfogadja, hogy visszaszerzi családja becsületét, és leleplezi a hazaáruló összeesküvés valódi résztvevőit. Nyomozás közben egy olyan nőhöz kell fordulnia, akit megvet – méghozzá egy közismert szajhához!A titkokat rejtegető Esme Lancasternek is megvannak az okai arra, hogy kiderítse, ki áll az összeesküvés mögött. Nem bízik Marcusban, de nem tagadhatja, hogy a férfi könnyedén elrabolhatná a szívét – ha hagyná.Miközben az igazság utáni hajsza halálos veszélybe sodorja őket, Marcus rájön, Esme nem is olyan hideg és számító, mint ahogy feltételezte, hanem bátorsága és elszántsága vetekszik az övével. Hamarosan képtelenek létezni egymás nélkül, ám el kell dönteniük, hogy a szerelem megér-e minden kockázatot…
Na stiahnutie
16,00 €

Miért pont most?


Egy fiatal beosztott. Egy sármos főnök. Egy jó adag kémia. És egy egyezség.  Jenna szereti a munkáját, és úgy érzi, az élete sínen van. Amiket nem szeret, azok a váratlan meglepetések, még ha azok olyan sármos csomagban érkeznek is, mint az új főnöke: Alexander Green.  Alexander családi okok miatt veszi át a cég vezetését. Amire nem számít, az a csábító asszisztense: Jenna Gold. Bár nem tanácsos keverni a magánéletet a munkával, néha ki lehet játszani a szabályokat.  Egy hónap titkos viszony. Nem tudhatja senki, és nem lehet folytatása. Ebben mindketten megegyeznek. De néha az egyezségek felbomlanak.
Na stiahnutie
7,04 €

Arany enklávék


A Solomancia harmadik leckéje: A világ megmentésére semmiféle varázslóiskola nem tud felkészíteni. El barátainak egyre növekvő csapatával mindörökre megváltoztatta a Solomanciát. Most a valódi világba visszatérve meg kell birkóznia mindazzal, amit az iskolában megtudott. Dédanyja sötét próféciája Damoklész kardjaként függ a feje fölött. Valóban El lesz az, aki a világ összes enklávéjára a pusztulást hozza? Miközben El megpróbálja megmenteni igaz szerelmét, fontos leckét tanul meg: a hátborzongató titkot, amelyre az enklávék és a mágikus világ is épülnek. De nem is ő lenne, ha ezt annyiban hagyná…
Na stiahnutie
9,86 €

Útmutató Az Nft befektetésekhez


Az Útmutató az NFT befektetésekhez című könyvben Wayne Walker befektetési szerző átfogó betekintést nyújt az NFT-ökoszisztémába. Olyan hatékony befektetési stratégiákat oszt meg, amelyeket a kezdő és a haladó piaci szereplők egyaránt használhatnak. Megismerheti és gyorsan átláthatja az NFT-k, a metaverzum és a kriptók közötti kapcsolatot. Wayne könyveket írt a kriptókról és a blokkláncról is, ami egyedülálló betekintést nyújt ebbe a kapcsolatba. Ezt a tudást Ön is képes lesz az előnyére fordítani.Ennek a könyvnek NEM az a célja, hogy eladja Önnek az NFT-k ötletét, ezt a döntést Önnek kell meghoznia. Ez a könyv azoknak szól, akik egyik szemükkel a valóságot, a másikkal pedig a lehetőségeket nézik. Nem a gyors milliók megszerzéséről szól... de nulla és egymillió között sok lehetőség létezik az okos befektetésekre.A könyv végére Ön lesz az egyik leginformáltabb és legfelkészültebb ismerője az NFT ökoszisztémának. Wayne azt is elárulja, hogy a bennfentesek valójában hogyan keresnek pénzt, és hogyan használhatja fel a stratégiáikat a saját profitszerzés érdekében. A könyv a következőket tartalmazza:- Hogyan fektessünk be az NFT-kbe, mint egy profi- Legyen az elsők között, akik teljes mértékben megértik a Metaverzum lehetőségeit- Ismerje meg azoknak a titkait, akik ténylegesen profitálnak az NFT-kből- A Metaverzum, az NFT-k és a kriptók közötti fontos kapcsolatot pontos megértése- Fedezze fel az NFT-kből való profitszerzés legjobb módjait anélkül, hogy megvásárolná őket.- Végre egyenes és világos magyarázatot kap arról, hogy mi az, amit birtokol, amikor megvesz egy NFT-t. Valószínűleg nem az, amire gondol.- Egy gyors útmutató az első NFT létrehozásához szükséges lépésekről 30 perc alatt ( Wayne-nek saját NFT gyűjteménye van, és ismeri a folyamatot).
Na stiahnutie
0,97 €

A hatalom megszállottja


Ez a könyv Magyarország utolsó négy évtizedét mutatja be Orbán Viktor életrajzán keresztül, aki mindenki másnál mélyebb nyomot hagyott a jelenkori magyar történelemre. 1989 óta Magyarország egyedi pályát futott be Közép-Európában: egy tökéletlenül működő, de teljes értékű demokráciát cserélt le egy folyamatosan radikalizálódó, tekintélyelvű rendszerre. Ez a mű nemcsak összehasonlító történelmi elemzés, hanem számvetés és látlelet Orbán Viktor rendszeréről és mindannyiunk felelősségéről.
Na stiahnutie
11,83 €

Rózsák alkonyatkor


Daniel minden vágya, hogy a festményeit kiállítsák, ezért gyakran találkozik volt tanárával az egyetemen. Egy ilyen napon veszi észre Lucast, aki szintén szeret festeni. Máris meg van bennük az a közös pont, ami miatt megkedvelik egymást, és megbeszélik, hogy találkozni fognak. Lucas szerint Daniel nagyon tehetséges festő, szeretne tanulni tőle. Daniel közben beteg édesanyját ápolja, dolgozik és még tanul is. Az első találkozó meghiúsul, de gyorsan bepótolják, a baráti iszogatás alatt közelebb kerülnek egymáshoz a vártnál.Álmok, veszteségek, harc önmagunkkal és egy olyan szerelem, amit a világ korlátok közé zár.
Na stiahnutie
3,66 €

Érzékenység


„Az érzékenységed ajándék lehet a világ számára – még ha időnként átoknak is érzed.” Paradigmaváltó könyv egy régóta alulértékelt, de rendkívül előnyös személyiségvonásról. Mit jelent túlérzékenynek lenni, miért titkoljuk, és hogyan válhat az érzékenységünk a legnagyobb erőnkké? Ne sírj! Ezt most igazán túlreagálod! Ne légy már olyan érzékeny! – halljuk sokszor. Az érzékenységet kultúránkban leginkább gyengeségnek tekintjük, a gyermekeinkből kineveljük, és a felnőttek ellen fordítjuk. Ez a gyengéd, ámde igazán inspiráló könyv ezen a téves hozzáálláson igyekszik változtatni. „Mi történne, ha a keménység mítosza helyett az érzékeny utat követnénk? Mi történne, ha az érzékeny hangok lassan felszólalnának? Ha nem rejtegetnénk tovább az érzékenységünket, hanem elfogadnánk?” Az Érzékenység a legújabb tudományos kutatásokat összefoglalva, gyakorlati tanácsok és anekdoták segítségével tanít meg bennünket arra, hogyan bontsuk ki az ebben az alulértékelt erőben rejlő lehetőségeket, és hogyan hasznosítsuk azt életünk legfontosabb területein: a barátságokban és kapcsolatokban, a munkahelyen, a vezetői pozícióban és a szülői nevelésben. Jen Granneman könyve gyökerestül átalakítja az érzékenységről alkotott elképzeléseinket, és rávilágít a világ irányába tanúsított finomabb ráhangolódásban rejlő hatalmas erőre. • Ismerd meg az öt hatalmas adományt, amely minden túlérzékeny ember sajátja. • Tudd meg, miként győzhető le a túlstimuláció.• Tanuld meg értékelni a benned rejlő gyengédséget és empátiát. Ez az inspiráló könyv képes – egyszer s mindenkorra – megváltoztatni azt, ahogyan az érzékeny embereket látjuk, és ahogyan ők látják magukat.  „A mi hangos, gyors világunkban az érzékeny emberekre kell figyelnünk, mert van mit tanulnunk tőlük. Megmutatják a lassítás értékét. Hogy mélyen kapcsolódjunk egymáshoz. Hogy értelmet adjunk a hétköznapi életünknek.”
Na stiahnutie
11,80 €

Az álarc mögött


„A főszereplők párbeszédeiből csak úgy süt a szenvedély.” – Reading Books Like a Boss „Fantasztikus szereplők, remek történet.” – A Novel Glimpse Ami a múltban történt, az ott is marad? Simon Duchesne vagyok. A légierő pilótája voltam. Az apám a kongresszus tagja. Sikeres vállalkozást vezetek. Ilyen paraméterekkel mindig könnyű volt lenyűgöznöm a nőket. Egészen addig, amíg nem találkoztam a szexi, tetovált Charlie Stone-nal.Eleinte nem akartam tőle semmit, de muszáj többet megtudnom róla, mert valahányszor meglátom, hatalmasat dobban a szívem. Rejtélyes. Megfejthetetlen. Kihívó.Rá fogok jönni a titkára… és akkor az enyém lesz. Meg fogom tudni, mi rejtőzik a maszk alatt. Meghan March, a New York Times, a USA Today és a Wall Street Journal bestsellerszerzője egy olyan sorozattal kápráztat el minket, ahol minden csupa érzékiség és vágy. A bőrünk alá hatol minden egyes oldal, és örökre ott marad.   „A váratlan fordulatok feldobják az egész könyvet!” – The Book Boutique   „Küzdelem a szerelemért és önmaguk felvállalásáért.” – Addicted To Romance
Na stiahnutie
12,67 €

Gyilkos idő


Az anyja halott,most mégis levelet írt? „Noir, amely a fotelhez szögez.” Publishers Weekly 2016 nyarán Clotilde, férjével és tizenéves lányukkal Korzikán vakációzik. Most először jár a szigeten az évtizedekkel ezelőtti autóbaleset óta, amelyben a szülei és a fivére is életüket vesztették. Ő maga is az autóban ült, de csodával határos módon életben maradt. Korzika visszahozza Clotilde tinédzserkorának legmélyebb emlékeit, felidézi apai nagyszüleit, akik egy nagyhatalmú  klán tagjai voltak, mindenhová elért a kezük. Egy nap rejtélyes levelet kap, az aláírás „Palma” - ez Clotilde édesanyjának keresztneve. Megállíthatatlanul tolulnak fel a kérdések a családdal, szülei halálával, Clotilde gyerekkorával kapcsolatban. Minden hamisnak bizonyul, amiben évtizedeken keresztül szilárdan hitt. „Emlékezetes karakterek, csavaros végkifejlet... feszült pszichológiai thriller.” - Library Journal „Michel Bussi írásai végtelenül hitelesek. Bombaként robban ez a krimi.” - Le Parisien „Mesteri pszichológiai érzékkel megalkotott cselekmény.” - Le Figaro Littéraire „Ez a regény úszik Korzika parfümös aromájában és ízeiben... a Gyilkos időt muszáj együltő helyben végigolvasni!” - Le Magazine des Livres „Ne kezdj bele, ha valamit sürgősen el kell intézned.” - Elle
Na stiahnutie
7,16 €

Velünk végződik


A ?"Velünk végződik" nem egy szerelmi történet, hanem történet a szerelemről. Holly és Ryan szerelme tizennégy éves koruk óta töretlen. Mindketten felvételt nyernek Anglia egyik legnívósabb egyetemére, mellyel mindkettőjük álma valóra válik. A nagy utazás előtt pár nappal azonban kiderül, hogy Holly szeretett húga, Ruby rákos és ez mindent megváltoztat. Holly nehéz döntéseket kénytelen meghozni szerelme és húga érdekében, melynek következményeit képtelen előre felmérni. Szívbemarkoló történetük megmutatja az igaz szeretet és szerelem erejét. „-Tudod kislányom, van egy mondás. – nagyot sóhajtott és mély, lágy hanggal szólt hozzám – Egy láthatatlan szál köti össze azokat, akiket egymásnak szánt a sors. Néha a szál megfeszülhet vagy összegabalyodhat, de sosem szakad el. -Bárcsak igaz lenne ez a mondás. -Igaz, hidd el. -Csak az a baj, hogy én fogtam és szanaszét téptem a miénket. Nem hiszem, hogy sikerülni fog újra összecsomóznom, ha pedig mégis, akkor sem lesz már a régi, sebzett lesz. -A csomó a múlt bizonyítéka, hogy valamit nem pont úgy csináltunk, ahogy kellett volna. A csomók tanítanak meg minket egyre jobban és jobban vigyázni a szálra.”  
Na stiahnutie
7,04 €

Így éltek ők, a krimi klasszikusai


Edgar Allan Poe, a briliáns elméjű őrült, Agatha Christie, a kiszámíthatatlan zseni, az alkoholista olajmágnásból íróvá lett Raymond Chandler, a hidegháború krónikása, John le Carré és a saját hírszerzői tapasztalatait felhasználó Ian Fleming, a 007-es ügynök szellemi atyja... És még hosszan lehetne sorolni a híres krimiírókat, akiknek a nevét a kitalált figuráikról oly jól ismerjük. Ebből a könyvből végre megismerhetjük őket magukat is. Fondorlatos észjárás, műveltség és emberismeret kellett ahhoz, hogy Miss Marple, Poirot, Sherlock Holmes, Philip Marlowe, Auguste Dupin, James Bond és társaik lenyűgözzenek minket a legelképesztőbb bűnügyek felderítésével vagy éppen megtorlásával. Kik voltak ezek az emberek? Milyen életet éltek? Talán unalomból írtak? Vagy üldözte őket a szerencse? Láblógatva találták ki hőseiket vagy verejtékezve? És vajon gondoltak-e arra, hogy a valóságban is eltegyék valamely ismerősüket, ellenségüket láb alól?  Martin Edwards krimiírónak és jogásznak, az angol krimiírók társasága jelenlegi elnökének lebilincselő könyvéből ezekre a kérdésekre választ kapunk. 
Na stiahnutie
9,27 €

Gyilkosság a Magyar Követségen


Kósa Henriket, a moszkvai Magyar nagykövetség második emberét holtan találják Kutuzov sugárúti lakásában. Tizenhat késszúrással ölték meg, és a nyomozás heteken át semmi mást nem tud kideríteni, mint azt, hogy a fiatal, jóképű és facér magyar diplomata tucatszámra és válogatás nélkül fogyasztotta a különböző korosztályhoz tartozó és családi állapotú orosz és magyar hölgyeket.A Moszkvába küldött magyar nyomozótiszt és orosz társa egyaránt arra gyanakodnak, hogy a nőfaló diplomata halála is valamelyik gáláns kapcsolatával függhet össze, de hogy valójában mi történt és hogyan, az csak a könyv utolsó oldalain derül ki. A gyilkosság elkövetőjének keresése közben megismerkedünk a korabeli moszkvai diplomáciai és politikai élet, valamint a magyar külpolitika  mindazon visszásságaival és különcségeivel, melyekről csakis ez a fenomenális emlékezőtehetségű és kimeríthetetlen fantáziájú szerző – maga is volt tudósító – képes hiteles és így, évtizedek távlatából már kifejezetten kacagtató korrajzot készíteni. A szórakoztató bűnügyi történet eközben az úgynevezett  “létező szocializmus” remek szatírájává bővül. 
Na stiahnutie
7,01 €

Beszélgess könnyedén bárkivel


Patrick King nemzetközi bestsellerszerző és szociális készségfejlesztő. Írásai számos forrásból merítenek, köztük tudományos kutatásokból és a coachingtevékenysége során szerzett valós élettapasztalatokból. A Beszélgess könnyedén bárkivel egyedülálló olvasmány. Minden társas helyzet kapcsán útmutatást nyújt; mit mondj, hogyan érdeklődj, hogyan fejezd ki egyet nem értésed, hogyan mesélj el egy történetet, vagy hogyan köszönj el. Mit és mikor mondjunk, hogy szimpatikusak legyünk másoknak, jó kapcsolatokat alakítsunk ki és emlékezetes benyomást tegyünk. Megvalósítható és gyakorlatban is alkalmazható technikákat ad a beszélgetések szinte minden fajtájára – legyen az kellemes vagy kellemetlen. Bármi legyen is a beszélgetés célja, olyan taktikákat fogsz megismerni, amelyekkel nyerő helyzetbe hozhatod magad – szó szerint a viták során, átvitt értelemben pedig a barátkozás terén. A beszélgetés fenntartásához szükséges fontos meglátások mellett megtanulhatod, hogyan győzedelmeskedhetsz a vitákban, és hogyan hatástalaníthatod a piszkos trükköket. NEM LESZ TÖBB: interjú-üzemmód, kínos csend, és nem okoz majd gondot lekötni mások figyelmét. A könyvből megtudhatod: • Mik a megfelelő szavak és mondatok – hogyan tudd mindig, mit kell mondanod a szociális interakciók során. • Melyek azok a gyakori beszélgetési hibák, amelyekkel most azonnal fel kell hagynod. • A kommunikációd segítségével hogyan változtathatod az ellenségeidet barátaiddá, és hogyan bűvölj el szinte bárkit. A megfelelő társalgási technikák a barátságok, az álomkarrier, a szerelem és a boldogság előfutárai. A képesség, hogy bárkivel kapcsolatot tudsz teremteni, egy alulértékelt szupererő. Az emberek jobban vonzódnak majd hozzád, anélkül hogy felismernék az okát, és soha többé nem fognak unatkozni, ha veled beszélgetnek. Soha nem fogsz kifogyni a mondanivalóból, ha elsajátítod ezeket a beszélgetési taktikákat.
Na stiahnutie
12,65 €

XLM (teljesen eszetlen szerelem)


Mentálhigiénés ?besorolás: Antidepresszáns terápia. Szuperdózis! Szereted a romantikus regényeket? Akkor ezen tutira kiakadsz! Esetleg pont utálod azt a zsánert? Akkor ezt a sztorit imádni fogod! …Vagy nem. Az XLM (teljesen eszetlen szerelem) az Erelem, Erelemkettő és Mexerelem „3?in?1” csomagja; egy őrült tempójú, iszonyatosan vicces, abszurdan valóságos, bármely embercsoportot felzaklató, mégis empatikus szatíradömping. Minden szereplője fiktív személy – kivéve egy kameózó celebet –, de van az a nyugtalanító bája, hogy általa bárkit felismerhetünk az ismeretségi körünkből itt-ott – például a tükörben. „A narrációs szatíra az, ahol az író kiidegeli magát, és ha már ott van, az olvasót is.” (Robin O’Wrightly) Minden igyekezetünk ellenére, vagy tán azért: 18+ besorolás – LMBTQ+ tartalom! Csak felnőtteknek, vagy akik már nem járnak óvodába. Ha pont dadus vagy, akkor sajnos csak otthon olvashatod, félhomályban, a takaró alatt. Szex nincs benne, se trágárság, szóval amúgy uncsi. Na jó, senkinek sem ajánlom! ~ a korhatár-besorolást a fülszövegbe írásért felelős munkatárs Ezt kéretik kihúzni, a kollégát azóta elbocsátottuk, a helyét felszántottuk és behintettük sóval. ~ a szerkesztő Milyen kollégát? Ugyanitt szerkesztőt keresünk! ~ a vezető szerkesztő Jól van már, megyek olvasni, mert a végén könyv se lesz! ~ Te
Na stiahnutie
7,04 €

A szomszédom egy jó pasi


A szomszédom tényleg egy jó pasi, van szemem, látom. De a kihívás, az Gio, aki egyet lép előre majd kettőt hátra. A barátaim nem értik, hogy miért szaladok olyan szekér után, ami nem vesz fel, csak az öcsém tudja, hogy hajt a kihívás. Mióta elhagytam a kis falut, ahol felnőttem, még soha senki nem utasított vissza. A fogadást ugyan elvesztem, de a szomszédom szerelmét végre elnyerem. Egy baj van csupán: a szomszédom titkolja előttem a családi nevét. Szívmelengető történet szerelemről, barátságról és az emberi hülyeségről, ami határtalan. Kitalált történet, de ha magadra ismersz, az talán mégsem a véletlen műve (hahaha).
Na stiahnutie
9,57 €

A kereszténység majdnem tévedhetetlen története


„Predestinálva lettem ezt elolvasni. Kálvin János A könyv mélyreható kutatás, aprólékos történelmi elemzés és hatékony találgatás segítségével mutatja be a kereszténység nem egészen komplett történelmét – ahogyan Ön még sohasem olvasta. Jézus tényleg rokon volt a tanítványainak felével? Ki találta fel a kiközösítést? Honnan származik a hét halálos főbűn? Hogyan vezetett a nadrág feltalálása Róma elestéhez? És hogy van az, hogy a keresztények évszázadok óta nem veszik a lapot? Nick Page fáradságot nem sajnálva forgat fel (szinte) minden történelmi követ, hogy bekukkantson Abelárd-tól Zwingliig (szinte) minden szent és bűnös életébe, a keresztény történelem (szinte) minden szentségébe és eretnekségébe – a jó pár szamarat, az egyszem elefántot és a profetikus képességekkel megáldott libát ne is számoljuk. Hozzáférhető, informatív és provokatív: A kereszténység majdnem tévedhetetlen története minden, amit szerettél volna tudni az egyház történetéről. Vicces. Lenyűgöző. Elképesztő. De az egyházhoz hasonlóan lehet, hogy nem teljesen tévedhetetlen. „Pssszzzzt!” Egy trappista szerzetes
Na stiahnutie
10,14 €

Hamis házasság


Matthew Leland kapitányról azt hitték, hogy egy csatában életét vesztette, ezért amikor váratlanul felbukkan a Madingley-birtokon, mindenki megdöbben. Mégis ő lepődik meg a legjobban, mert egy elbűvölő, kék szemű szépség várja, aki azt állítja, hogy a felesége!Miss Emily Grey kétségbeejtő helyzetbe került, ezért kitalált egy ártalmatlannak tűnő hazugságot, de most szembe kell néznie a következményekkel. A férje, aki korábban csak távoli ábránd volt számára, most hirtelen hús-vér férfi lett, aki ragaszkodik ahhoz, hogy megossza vele az ágyát.Matthew tudja, hogy nem vette feleségül ezt a kis szélhámost, ezért elhatározza, hogy leleplezi. Ám hamarosan rá kell döbbennie, hogy szívesen megosztaná az életét ezzel az ellenállhatatlan nővel, így a hamis házasságból talán még boldog frigy is lehet…
Na stiahnutie
14,03 €

A Herzberg-pincészet újjászületése


Wiesbaden, ?1945. szeptember. A második háborúnak vége, a Herzberg-pezsgőgyár pedig súlyos károkat szenvedett. A Herzberg család legidősebb lánya, egyben a pincészet többségi tulajdonosa, Henni élete is romokban hever. Férje eltűnt Oroszországban, és most elhunyt apját is gyászolja. A temetésre megérkezik Henni idősebb húga, Lisbeth, a család fekete báránya, akinek múltja súlyos teherként nehezedik a két nőre, csak a legfiatalabb testvérükért, Billéért érzett felelősségük egyesíti őket. Bille ápolónőként szolgált a fronton, de már régóta nem hallottak felőle, aztán váratlanul mégis hazatér. A pezsgőgyár minden gondja és terhe Henni vállát nyomja, egy dolgot azonban biztosan tud: nem hagyja, hogy tönkremenjen a családi vállalkozás. Henninek egyetlen esélye van arra, hogy megmentse a pincészetet, és újra beindítsa a zavartalan működését, ehhez pedig mindent kockára kell tennie – az új szerelemre való reményét is. Linda Winterberg lebilincselő családregény-sorozatot alkotott a Rajna-menti pezsgőpincészet háború utáni időszakáról, amelynek első részét tartja kezében az olvasó.
Na stiahnutie
8,14 €