Ďalším prehliadaním stránky súhlasíte s používaním cookies.

Tibor Csontos: Divatkirályok közelről

Počet strán: 196

Väzba: tvrdá

EAN: 9789630789134

Jazyk: maďarský

ISBN: 9630789134

Dátum vydania: 1. januára 2010

Číslo vydania: 1

Rok vydania originálu: 2010

Vydavateľstvo:  Európa Könyvkiadó

Orig. vydavateľstvo: 

Rozmery: 1,6 cm x 15,9 cm x 23,6 cm

Hmotnosť: 0,6 kg

Divatkirályok közelről

Autor: Tibor Csontos

Dostupnosť:
Vypredané v e-shope

Dodanie do kníhkupectva na osobný odber žiaľ nie je možné.
Cena v e-shope: 16,44 
Bežná cena: 17,31 €
Zľava 5%
Rezervácia v kníhkupectve

Titul nemáme na sklade v e-shope a je vypredaný aj u dodávateľa. Pozrite sa nižšie, či máme titul v niektorom z kníhkupectiev.

Zobraziť dostupnosť v kamenných predajniach

Pri kúpe tohto produktu máte poštovné zadarmo.

O knihe: Fellebben a fátyol Milánó csillogó divatvilágáról, az írás a kulisszák mögé invitál. Elmeséli, hogyan vált egy ismeretlen fiatal kirakatrendező a világhírű Giorgio Armanivá, és mi repítette a világhír felé a milánói belváros apró, Prada névre hallgató butikját. Sikerek, bukások, tehetség, harc és műhelytitkok tárulnak fel oldalain. Kitűnő szórakozás és ezernyi tanács, példa egy igényes nő számára.

"Csontos Tibor "Divatkirályok közelről" című kötete hiánypótló mű - írja Náray Tamás -, meg kell vallanom, rengeteg új információval bővült a látóterem, mi több, egyet s mást talán még a saját pályámon is hasznosítani fogok abból, amit itt olvastam. Mert azt eddig is tudtam, hogy senki sem a csúcson kezdte. Azt is sejtettem, hogy egy pálya alakulásában a szerencsének is van nem is kevés szerepe, és ehhez kellenek a nagy találkozások.

Szívből ajánlom Csontos Tibor könyvét mindenkinek, aki tartalmas szórakozásra vágyik, s aki a felszín csillámporos takaróját fellebbentve az igazi emberi életpályákra, sikerekre és drámákra is kíváncsi. " (Náray Tamás)

Odporúčame tieto knihy