! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Knihy - Fitness, cvičenie, kulturistika strana 9 z 20

Encyklopedie moderní kulturistiky


Rozsáhlá publikace pro všechny vážné zájemce o kulturistiku z pera jednoho z nejúspěšnějších kulturistů světa – Arnolda Schwarzeneggera. V komplexním pojednání doprovázeném fotografiemi naleznete „o této disciplíně úplně všechno“, jak říká autor, například historii a vývoj oboru, analýzu svalů lidského těla, návody na trénink, rady předních závodníků a mnoho dalšího. „Velký Arnie“ nezapomíná ani na vhodnou výživu, která ke správnému tvarování postavy patří.
Vypredané
40,14 € 42,25 €

Telo ako posilňovňa - Anatómia


Moja koncepcia fitnesu, tréning hmotnosťou vlastného tela, mala pôvodne jediný cieľ: zachrániť život amerických príslušníkov elitných jednotiek, ktorí sa pripravovali na nasadenie v extrémne náročných podmienkach. Týchto svojich kamarátov som chcel opäť uvidieť živých.Vojakom, ktorých som trénoval, šlo s existenčnou dôležitosťou o to, aby prežili aj za najnebezpečnejších podmienok. Práve pre nich som cibril tento program: aby boli vždy a všade vo vrcholnej forme. A keďže som rovnaký dril absolvoval aj sám, presne som vedel, o čo ide.Od zverejnenia mojej prvej knihy série Telo ako posilňovňa sa objavili početné reakcie z celého sveta hovoriace o tom, že moja koncepcia je užitočná nielen pre profesionálov a amatérov rozličných športových odvetví, ale nakoniec pre všetkých, ktorí kladú dôraz na ladné a pevné telo. Súčasne sa však objavili požiadavky aj na jej teoretické pozadie: ako zabraňuje táto tréningová koncepcia poraneniam? Ak sa dajú posilniť iba určité svalové partie? Prečo sú svalové antagonisty rovnako dôležité ako konkrétne svaly, ktoré vyvolávajú určitý druh pohybu, a ako ich možno cieľavedome trénovať? V spolupráci so svojím nemeckým vydavateľom riva som vytvoril nový prístup k týmto otázkam, umožňujúci bližší pohľad na ľudské telo. V tejto knihe, vďaka fenomenálnym zobrazeniam, nájdete na vyššie uvádzané otázky adekvátne odpovede, objasňujem v nej aj svoju tréningovú koncepciu týkajúcu sa ľudskej anatómie. Vychádzajúc z otázky, aké telo by ste si želali, objasňujeme význam fitnesu v rozličných oblastiach života, zaoberáme sa osobnými tréningovými cieľmi a otázkami motivácie. Dozviete sa, ako sa anatomicky správne zaťažujú kĺby, ako sa vyvarovať zranení a aký spôsob výživy prospieva vašim svalom, kostiam a kĺbom. Ešte predtým, ako sa v 7. – 12. kapitole dozviete, ktoré moje cviky zaťažujú konkrétne svalové skupiny, objasním vám základy rozcvičovania, uvoľňovania a strečingu. Aby bol prehľad čo najlepší, pristúpil som k rozčleneniu cvikov podľa jednotlivých časti tela, ktoré možno určitými cvikmi trénovať prednostne. Aby sa podľa mojich predkladaných postupov precvičovalo celé telo, mali by sa cviky všetkých piatich skupín voliť vyvážene. Ak si niekto tlakovými cvikmi posilňuje hrudné svalstvo a ramenný pletenec, potrebuje aj ťahové cviky na bicepsy (dvojhlavé svaly ramena) a predlaktia. Cviky na silné nohy môžu cez svalové reťazce nadmerne zaťažovať sedacie svalstvo a dolnú časť chrbta, takže bez stabilizujúceho svalstva trupu sa – rovnako ako pri akomkoľvek športe alebo reálnom zaťažení, na ktoré pripravuje môj tréning – môže objaviť riziko zranenia. Zachovajte si dobrú kondíciu a zdravie! Výborné tréningové zariadenie už máte: svoje telo.
Vypredané
12,34 € 12,99 €
  • 5 /5

Lacná kniha Ako nabrať svaly (-90%)


Kniha je výsledkom 10 rokov intenzívnej športovej, trénerskej a publikačnej kariéry. Autor poskytuje komplexný návod na naberanie svalov, opisuje všetky témy, ktoré s posilňovaním súvisia, aj tie, ktoré by ste v iných tituloch hľadali len ťažko. Informácie ktoré uvádza vychádzajú z dlhoročného štúdia rôznych, väčšinou zahraničných zdrojov, experimentovaním na sebe počas súťaženia v kulturistike a skúsenosťami z bohatej a intenzívnej trénerskej činnosti rekreačných aj vrcholových športovcov. Napriek vysokej výpovednej hodnote je autor známy svojim jednoduchým štýlom písania, čím sa približuje širokej verejnosti a jeho rukopis je nezameniteľnou zmesou vlastných poznatkov, teórie a reálnych skúseností. Hoci naberanie svalov je veľmi komplexná téma, autor sa usiluje o jednoduchý, praktický návod bez zbytočných komplikácii a zložitých teórií. Jeho cieľom je čitateľa inšpirovať k zamysleniu sa nad sebou. Neustále zdôrazňuje, že väčšina princípov síce funguje všeobecne, každý si však musí nájsť jedinečnú cestu za úspechom sám.
Vypredané
2,29 € 22,90 €

dostupné aj ako:

Tělo jako posilovna - Anatomie


Sérií Tělo jako posilovna vytvořil její autor Mark Lauren nejúspěšnější fitnessovou koncepci naší doby a odstartoval velký celosvětový trend: trénink vahou vlastního těla bez jakýchkoli posilovacích zařízení. V této obrazové příručce předkládá autor více než 100 cviků a mnoho jejich variant v podobě barevných anatomických zobrazení a detailního návodu, jak cviky provádět. Cvičení, rozdělená podle svalových skupin na cviky hrudníku a ramen, paží a předloktí, hýždí, nohou a trupu, zahrnují všechny části těla a představují ideální základ ke komplexnímu tréninku celého těla. Díky tomu si můžete tento názorný trénink vahou vlastního těla nejen dokonale osvojit, ale provádět ho také cíleně a velmi účinně.
Vypredané
15,19 € 15,99 €

Metoda Ludmily Mojžíšové od A do Z


Legendární metoda několika jednoduchých cviků, které změní váš život! Metoda rehabilitační sestry Ludmily Mojžíšové se skládá z deseti cviků (plus dvou pro muže), které pomohly tisícům pacientů s chorobami pohybového ústrojí a lze jimi nejen odstranit chronické bolesti páteře či zmírnit menstruační problémy, ale také úspěšně léčit ženskou sterilitu a úspěšně otěhotnět. V knize najdete oficiální popis její metody, doplněný vysvětlivkami a fotografiemi jednotlivých cviků a v druhé části pak vyprávění známých osobností a lidí, jimž paní Mojžíšová pomohla a kteří na ni stále s láskou vzpomínají.
Vypredané
10,25 € 10,79 €

Erőt, egészséget! - Az orosz erőedzés titkai


Tanuld meg hogyan tudod hatékonyan megfeszíteni az izmaidat! Ezzel döbbenetesen erőssé válsz anélkül, hogy akár egy kilónyi tömeget is magadra szednél. Ha a célod a masszív izomtömeg-növelés, alkalmazd a szovjet különleges erők edzésmódszerét. A magas ismétlésszámok "hullamerevséget" okoznak. Most megtudhatod, hogy mi kell a valóban látványos és tartós izomtónus eléréséhez! Két (!) gyakorlat - a felhúzás és az oldalsó nyomás - elég ahhoz, hogy már-már nem evilági, erős és kőkemény tested legyen. Szinte azonnal javíthatsz a fekvenyomásodon! Dolgozz a lehető legpontosabb technikával, és sokkal nagyobb súlyokat tudsz majd megemelni, mitha csalnál vagy lendületet használnál! Tudd meg miért vezet sérüléshez, ha a súly felemelésekor lélegzel ki és a leengedésénél be! A könyvben a nagyobb teljesítményhez vezető választ is megkapod. Tanuld meg hogyan tudod az idegrendszered áthuzalozásával meghekkelni az izmaidba épített szoftvert, amely révén erősebbé és tónusosabbá válik az egész tested. Megismerheted az orosz súlyemelők módszerét, amellyel úgy képesek rettentő erőssé válni, hogy közben soha nem edzenek bukásig vagy a teljes kifáradásig. A testedet az otthoni "edzőtermedben" is világszínvonalúvá teheted néhány eszközzel és napi húsz perc edzéssel. Válj te is erőssé! ...és ne nézz vissza!
Vypredané
13,54 € 14,25 €

Rozvoj silových schopností na nestabilních plochách


Monografie se zabývá srovnáním účinnosti intervenčního silového programu pro stimulaci vytrvalostní síly velkých svalových skupin, a to na nestabilních a stabilních plochách. Současně si všímá dopadu na kvalitu aktivace hlubokého stabilizačního systému u nesoutěžních sportovců. Kniha obsahuje doporučení pro širokou veřejnost, jak využít vhodné typy nestabilních ploch pro silový trénink, a může posloužit také jako návod na různé cvičební experimenty prováděné na nestabilních cvičebních pomůckách.
Vypredané
11,16 € 11,75 €

dostupné aj ako:

Atraktivní tělo po celý rok


Celosvětově uznávaná fitness instruktorka Cassey Ho je známá svými vynikajícími tréninkovými videi, která již sdílely milióny uživatelů. Vede svůj vlastní fitness kanál pro ženy na YouTube – Blogilates. Cvičte s Cassey Ho pro lepší zdraví a vysněnou postavu Unikátní formát POP Pilates© Cassey Ho je spojením posilování hýždí a modelovacích tělesných cvičení, která jsou prováděna pouze pomocí vlastní tělesné hmotnosti. Casseyina osobnost je temperamentní, inspirující a nakažlivá, ale nenechte se zmást jejím úsměvem – při jejích cvičeních se zapotíte a bolesti vás budou provázet několik dní. Dodržováním jejích mimořádně efektivních tréninkových plánů a očistných receptů přetvoříte své tělo na jeho silnější, štíhlejší a elegantnější verzi. Atraktivní tělo po celý rok bude vaším průvodcem dokonalým cvičením, výživou a šťastným a zdravým životem, díky kterému získáte naprosto svůdné tělo. Kompletní program pro lepší postavu – cviky, recepty, jídelníčky, … Cassey vám ukáže, jak si udržet motivaci po celý rok bez ohledu na to, jaké problémy nastanou. Na zhruba dvě stě padesáti stranách plných inspirace získáte 120 nejlepších Casseyiných cvičení doprovázených fotografiemi, přehledný program cvičení POP Pilates, 20 kompletních cvičebních workoutů, 40 zcela nových, chutných a výživných receptů, tipy na potraviny pro krásné vlasy, kůži a nehty, 4 kompletní očistné jídelníčky, nákupní seznamy potravin pro každé roční období, Casseyin osobní denní jídelníček a motivační tipy, jak si udržet inspiraci po celý rok.
Vypredané
3,08 € 3,24 €

Krásné nohy za 30 dní


Mít pevné a štíhlé nohy za měsíc? Proč ne, je to možné! Tato kniha je ideální pro ty, kdo nemají čas chodit do tělocvičen a posiloven a hledají ucelený tréninkový program, který je provede jejich každodenním cvičením. Každý týden vám nabídne nové cviky, které jsou přesně určené pro zpevnění a posílení svalů nohy a břišních svalů v rekordní době. Program je dostupný pro všechny, stejně tak jsou zvladatelné jeho lekce. S ohledem na svaly a klouby začíná cvičení zahřátím a končí protahováním, které podpoří vaši ohebnost a pružnost. Nakonec vás čekají i jednoduché a příjemné techniky automasáže, které vám pomohou v boji s celulitidou i s pocitem „těžkých nohou“.
Vypredané
8,88 € 9,35 €

1500 Stretches


1,500 Stretches--the follow-up book to the New York Times bestseller 2,100 Asanas-- compiles all stretching poses in one place, organized by body part, with stunning photographs, easy-to-follow steps, and the health benefits of each pose. Does your lower back ache from sitting all day? Can you barely walk after your cycling class? Do you stretch your back and feel only more tension? Stretching is vital for chronic pain, building muscle tone, and full movement. 1,500 Stretches has the complete collection of stretches organized by body part--back, calf, hamstrings, chest and many more. They are demonstrated in beautiful full-color photographs. The steps are easy to follow and explain what muscle groups are targeted and its benefits for pain relief and physical appearance. There are additional chapters on yoga and partner stretches and the importance of stretching correctly. 1,500 Stretches celebrates the beauty of the body through photography, while providing practical advice to feel and look better.
Vypredané
37,00 € 38,95 €

Stay Fit For Life


Restore strength and balance to your everyday movement with 62 functional exercises, targeted routines, and three four-week fitness programmes from exercise guru Joshua Kozak. Make 50 the new 40! Stay Fit for Life empowers you to continue to move with the ease and efficiency of youth when performing everyday, functional movements such as bending, twisting, pushing, pulling, and reaching, making daily activities such as gardening or playing with grandchildren both smoother and stronger. Unlike traditional resistance training that targets isolated muscle groups, the compound movement exercises and activity-specific programmes featured in Stay Fit for Life engage multiple muscle groups at the same time, helping you lead more a active, dynamic lives for years to come, no matter your fitness level.
Vypredané
15,68 € 16,50 €

Calisthenics - Átfogó útmutató saját testsúlyos edzéshez


Erős, robbanékony és sportos testre vágysz, amely száz százalékig téged szolgál? Nem fűlik a fogad az edzőterembe járáshoz? Szeretnél egy útmutatót, amelynek segítségével önállóan, személyi edző és drága kütyük nélkül is megvalósíthatod az álmod? Akkor nincs is másra szükséged, mint a Calisthenicsre! Ez a világ legegyszerűbb, egyúttal leghatékonyabb edzésrendszere, amelyhez kizárólag a saját testedre van szükséged, súlyzókra és eszközökre nem. Szimplának tűnő alapgyakorlatokkal, mint a guggolás vagy a fekvőtámasz, nemcsak izolált izomcsoportokat, hanem az egész tested erejét, robbanékonyságát és állóképességét fejleszti. Gyakorlói ennek köszönhetően fürgén, hajlékonyan és könnyeden képesek használni erejüket. A könyvben mindent megtalálsz, amire szükséged lehet: - Átfogó háttér-információkat a biztonságos edzéshez - Bemelegítő és mobilizáló gyakorlatokat - Útmutatókat lépésről lépésre, több mint 500 fényképpel - Személyre szabható edzésprogramot a saját célod megvalósításához A Calisthenics a saját testsúlyos edzés ma elérhető legrészletesebb és legátfogóbb útmutatója. Bárki használhatja: férfi, nő, kezdő, haladó - mindenki, aki kirobbanó erőre vágyik, és képes keményen küzdeni. ASHLEY KALYM-ot már nagyon fiatalon beszippantotta az edzés világa. Sokféle sportágat és edzéstípust kipróbált, ám a brit királyi tengerészgyalogságnál meggyőződhetett a saját testsúlyos edzés kimagasló hatékonyságáról. Éveket töltött elméleti kutatással, de egyetlen olyan összefoglaló munkát sem talált, amely kielégítette volna tudásszomját. Úgy döntött hát, hogy megírja saját könyvét, amelyet most végre a magyar olvasók és erősödni vágyók is kézbe vehetnek. "Mindazoknak, akiket megfertőzött a Fegyencedzés-sorozat és Gödrösi Ádám munkássága, a Calisthenics is tetszeni fog. Ugyanazt a témát járja körül, professzionálisan, remek progressziókat mutatva be a saját testsúlyos edzés szerelmeseinek." Lakatos Péter StrongFirst Master oktató, Carlson Gracie Jiu Jitsu - barna öv
Vypredané
13,54 € 14,25 €

Aerobic a fitness


Učební text je určen pro účastníky akreditovaného kurzu ASA (Akademie Sportovních Aktivit). Obsahuje veškeré nezbytné znalosti pro instruktora aerobiku, jakými jsou názvosloví, práce s hudbou, technika prvků, stavba hodiny, metodika, tvorba choreografie a zásady sportovního tréninku, posilování a strečinku. Nedílnou součástí znalostí cvičitele aerobiku jsou anatomie a především kineziologie, svalové dysbalance a práce s tělem, které jsou rovněž v tomto učebním textu zahrnuty.
Vypredané
7,59 € 7,99 €

dostupné aj ako:

Fasciálny tréning


Viac pohybu a menej bolesti vám zabezpečia ohybné a stabilné fascie!Čo sú vlastne fascie? Ide o hlboko uložené spojivové tkanivo, ktoré obklopuje naše svaly, podopiera ich a udržiava pohyblivosť. V podobe sieťovej štruktúry preniká celým naším telom. Ak sú fascie pružné a pevné, chránia svaly pred poranením, sme vďaka nim čulí a v kondícii. Pomáhajú predchádzať chorobám a dosahovať dobré športové výkony. Či ste začiatočník alebo zdatný športovec, fascie si môžete precvičovať vždy a všade. Táto kniha prináša vyše 70 cvikov využívajúcich švihy, kmitanie a strečing, cvičenie s jednoduchými pomôckami aj bez nich. Cviky môžete ľubovoľne kombinovať, ale päť kompletných programov v knihe vám tréning uľahčí.Nájdete tu:– Vyše 70 cvikov vrátane rozcvičky a strečingu.– Zrozumiteľné postupy a ilustračné fotografie.– Päť kompletných programov s nadväzujúcimi cvikmi.Vďaka pohybu sa budete cítiť dobre!
Vypredané
12,26 € 12,90 €

Lacná kniha Fasciálny tréning (-70%)


Viac pohybu a menej bolesti vám zabezpečia ohybné a stabilné fascie!Čo sú vlastne fascie? Ide o hlboko uložené spojivové tkanivo, ktoré obklopuje naše svaly, podopiera ich a udržiava pohyblivosť. V podobe sieťovej štruktúry preniká celým naším telom. Ak sú fascie pružné a pevné, chránia svaly pred poranením, sme vďaka nim čulí a v kondícii. Pomáhajú predchádzať chorobám a dosahovať dobré športové výkony. Či ste začiatočník alebo zdatný športovec, fascie si môžete precvičovať vždy a všade. Táto kniha prináša vyše 70 cvikov využívajúcich švihy, kmitanie a strečing, cvičenie s jednoduchými pomôckami aj bez nich. Cviky môžete ľubovoľne kombinovať, ale päť kompletných programov v knihe vám tréning uľahčí.Nájdete tu:– Vyše 70 cvikov vrátane rozcvičky a strečingu.– Zrozumiteľné postupy a ilustračné fotografie.– Päť kompletných programov s nadväzujúcimi cvikmi.Vďaka pohybu sa budete cítiť dobre!
Vypredané
3,87 € 12,90 €

dostupné aj ako:

Mějte se rádi!


Pátý díl barvné edice, kterým provází čtyři kreslené ovečky přinášející dobrou náladu ti ukážou, jak se pomocí snadných fyzických cvičení metodou Body2brain můžeš rychle přenastavit do režimu lásky a laskavosti! Tato malá cvičení ti pomohou probudit lásku a empatii. Můžeš je kdykoli v rychlosti provést, prostě jenom tak, mezi jinými činnostmi, nenápadně a snadno.Co je na nich zvláštního? Okamžitě ovlivní tvé pocity, tvé myšlenky a tvé činy. Mějte se víc rádi! Cvičení jsou nenáročná a snadno proveditelná, účinkují ihned a dlouhodobě, naladí tě na lásku a dodají ti sílu.
Vypredané
4,34 € 4,57 €

Fasciální trénink


Fascie - hlouběji uložená pojivová tkáň, která obklopuje naše svaly, podporuje je a udržuje jejich mobilitu. Když jsou fascie flexibilní a silné, chrání svaly před poraněním. Kniha Susann Hempelové, držitelky diplomu v oboru sportovní vědy a poradkyně na výživu, obsahuje přes sedmdesát cviků a představuje tak komplexní trénink fascií. Ať už jste začátečník nebo profesionál v oboru fitness, trénovat můžete všude a kdykoli - s jednoduchými pomůckami nebo bez nich. Lepší pohyblivost, méně bolesti!
Vypredané
11,12 € 11,70 €

Bodybuilding - anatomie 2. přepracované vydání


Chcete mít dokonale tvarovanou postavu a efektivně cvičit bez zbytečného tápání mezi posilovacími stroji? Díky této knize nebudete marnit čas používáním nevhodných cviků, nezpůsobíte si žádný úraz a zaměříte se přesně na požadované svalové partie, aniž byste potřebovali osobního trenéra. V tomto novém přepracovaném vydání naleznete: - Nepřeberné množství cviků s činkami, expandéry, na posilovacích strojích, ale i bez pomůcek. - Názorné návody a obrázky lidského těla se zvýrazněním posilovaných svalových skupin. - Praktické rady pro provádění jednotlivých cviků a upozornění na případná nebezpečí úrazu. - Znázornění rozsahu pohybu pro efektivní a bezpečné provádění cviku. - Obtížnější varianty cviků pro dosažení maximálního nárůstu svalové hmoty. - Základy anatomie posilovaných částí těla pro lepší pochopení prováděných cviků. - Přehledně řazené kapitoly podle posilovaných částí těla. Autor knihy Nick Evans je lékař – ortoped, světově uznávaný odborník na silový trénink, kulturista a zároveň fitness model.
Vypredané
18,99 € 19,99 €

Cvičení pro zdravá záda - anatomie


Kompletní program pro prevenci potíží a zlepšení zdravotního stavu zad, který obsahuje cvičení, jež pomáhají protahovat, posilovat a zpevňovat zádové svalstvo – od hlavy až po kostrč. Každý cvik obsahuje srozumitelný návod doplněný barevnými fotografiemi a anatomickými ilustracemi, na nichž jsou zvýrazněny svaly, které tímto pohybem posilujete. Díky tomu si dokážete sami vybrat ty nejvhodnější cviky. Autor Dr. Philip Striano je sportovní lékař a silový a kondiční specialista.
Vypredané
15,67 € 16,49 €

V kategórii "Fitness, cvičenie, kulturistika" nájdete široký výber kníh a príručiek určených pre všetkých, ktorí dávajú prednosť aktívnemu životnému štýlu a zdraviu. Táto kategória je ideálna pre cvičencov všetkých úrovní - od začiatočníkov, ktorí hľadajú základné informácie a tipy, až po pokročilých športovcov a odborníkov, ktorí sa chcú dozvedieť viac o najnovších tréningových metódach, stravovacích plánoch a doplnkoch v oblasti fitness a kulturistiky.

Naše knihy ponúkajú podrobné informácie o cvičení, zdravom životnom štýle a kulturistike, od tréningových rutín, cez stravovacie plány, taktiky pre rast svalovej hmoty, až po rady ako predchádzať zraneniam a udržať si motiváciu. Ponúkame tiež tituly zamerané na výživu, regeneráciu a prevenciu zranení.