Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Parádne stolovanie


Či sa pohostenie vydarí alebo nie, nezávisí len od výberu jedál. Ďalším, veľmi dôležitým momentom je úprava stola, ktorá musí hostí upútať a očariť. Táto knižočka vám poradí ako pripraviť stôl na rôzne príležitosti a každé ročné obdobie: ako prestrieť na sviatky, na obed v záhrade, na romantickú večeru... Prispôsobte naše rady vlastnej fantázii a uvidíte, že štýlovú úpravu stola hravo zvládnete a možno v nej nájdete aj záľubu. K dispozícii máte nami vytipované doplnky, nápady na označenie miesta hostí pri stole, návody na zhotovenie ozdobných aranžmánov a zopár receptov na chutné jedlá, vhodné na každý, aj ten najparádnejší stôl.
Vypredané
10,37 € 10,92 €

Torty 66 najlepších receptov


V tejto knihe si každý nájde svoje, sú tu všelijaké torty: jednoduché domácke, slávne svetoznáme a, samozrejme, kopa vyčačkaných, sviatočných krásavíc. Recepty sa na prvý pohľad môžu zdať zložité a dlhé - je to však iba zdanie. Keďže torty nepečieme každý deň, sú podané trochu na spôsob pani učiteľky: ten, pre koho je pečenie torty novinkou, bude si môcť osvojiť túto "vedu" krôčik za krôčikom. Je to veľké dobrodružstvo! Odmenou bude šťastný úsmev blízkych, ktorých máme radi.
Vypredané
9,43 € 9,93 €

Fagylaltok


A jeges élvezetek imádóinak Dr. Oetker összegyűjtötte a 30 legszebb fagylaltkölteményt. Aki szereti a fagylaltot és a parfét, kíváncsi a szörbetekre is, receptjeink alapján elkészítheti maga is. A különlegességek között szerepel a Karácsonyi parfétorta, a fagyasztott Cassata, vagy a Bismarck fagylaltbomba. Egyszerű, mégis különleges a Daiquiri szörbet vagy a Campari-narancs szörbet, amelyekkel vendégeit is elkápráztathatja.
Vypredané
5,48 € 5,77 €

Rum v kuchyni


Kniha vám nejdříve sdělí co je to rum a poví něco málo o jeho historii. Pak už můžete začít dělat: pokrmy; tradiční moučníky a cukrovinky; vánoční cukroví; či koktejly,bowle,studené punče nebo nakonec i teplé a vařené nápoje.
Vypredané
9,08 € 9,56 €

Těstoviny po česku


500 receptů na těstovinové saláty, polévky, hlavní jídla slaná i sladká… to vše vám nabízí více než 250 stránková publikace nakladatrelství GEN.
Vypredané
16,47 € 17,34 €

Fagylaltok könyve


A fagylaltot csaknem mindenki a kedvenc nyalánkságai közé sorolja, s mostantól egy fagylaltgépet beszerezve akár naponta asztalukra varázsolhatjuk e finomságot. A kötet 100 íncsiklandozó receptet kínál, a tejszínestől a gyümölcsösig, az édestől a mogyorósig, a csokoládéstól a sörbetekig, köztük néhány izgalmasan új, egzotikus ízt is. Csábítóan hívogató képeivel, könnyen követhető leírásaival és receptjeivel minden alkalomra kínál inspiráló finomságokat.
Vypredané
2,84 € 2,99 €

Excellent Menu


Láska-vášeň-posedlost. Tři slova, která charakterizují špičkové šéfkuchaře deseti pražských excelentních restaurací, kteří nabízejí dvě pětichodová menu. 100 receptů doprovázejí doporučená vína. Dovíte se také jak vína skladovat a co tvoří náplň sommeliéra. Kniha je doplněna o 20 autorských menu a o vtipné rozhovory se všemi šéfkuchaři. Dovíte se co je přivedlo k řemeslu, pro koho nejraději vaří, kdo byl jejich nejmilejší host atd.. Autorka se také podílela na Zlaté kuchařce.
Vypredané
26,33 € 27,72 €

dostupné aj ako:

Genial italienisch


Jamie Oliver ist zurück von seiner kulinarischen Entdeckungsreise durch Italien. Von der Toskana bis Sizilien ist er durchs Land gefahren und hat den Menschen in die Töpfe geguckt. Sein sechstes Kochbuch erzählt vom täglichen guten Essen und von den Menschen, die etwas davon verstehen. Mit Jamie unterwegs in Italien: persönliche Geschichten, stimmungsvolle Bilder und über 120 traditionelle Rezepte aus allen Regionen. Von selbstgemachter Pasta über perfektes Risotto bis zum Zitronen-Sorbet: authentisch – köstlich – genial.
Vypredané
29,93 € 31,51 €

Varenie v priamom prenose


Najzaujímavejšie recepty z populárneho rozhlasového programu relácie Frekvencia 1. Základné princípy receptov: jednoduchosť, prehľadnosť a zlučiteľnosť s našimi tradičnými stravovacími návykmi.
Vypredané
17,25 € 18,16 €

101 torta és sütemény


Akár finom csemegét szeretnénk a tea mellé, akár a tökéletes tortát keressük egy különleges alkalomra, meg fogjuk találni a megfelelőt a 101 torta és sütemény című szakácskönyv széles választékában. A receptek a hatalmas példányszámban eladott angol BBC Good Food Magazine-ból származnak, ötletesek, könnyen elkészíthetők és garantáltan finomak. Az olyan hiteles, klasszikus receptektől kezdve, mint a yorkshire-i gyömbéres kocka és az omlós tészta, a merészebb ízvilágot kínáló málnás-áfonyás-zöld citromos süteményen és az áfonyás-mákos muffinon át az olyan szemkápráztató tortákig, mint amilyen az elképesztően csokoládés torta, receptek tucatjaiból válogathatunk a családtagjaink és a barátaink legnagyobb örömére. A(z) 101 torta és sütemény Könyv szerzője .
Vypredané
4,74 € 4,99 €

Mártások kislexikona


A színes fotókkal díszített könyv alapmártások és klasszikusok receptjeit gyűjtötte egybe. A gazdag kínálatban megtalálhatjuk a hús- és halételekhez, zöldségfélékhez, olaszos tésztákhoz, édességekhez legjobban illő mártásokat. A kötet gyakorlati taná csokkal is ellát: mihez mi illik a legjobban, konyhai fortélyok, szakácslexikon.
Vypredané
9,86 € 10,38 €

Bible šéfkuchaře- FOOD. Všechno ze světa potravin


Vydejte se na cestu do pestrého a rozmanitého světa potravin a seznamte se s překvapivě bohatou paletou čerstvých a vysoce hodnotných výrobků a jejich použitím v kuchyních napříč celou planetou. Tato bohatě ilustrovaná publikace nabízí celou škálu potravin a potravinářských výrobků od A do Z uspořádaných do přehledných skupin. Poskytuje zoologické a botanické informace, přináší nejrůznější zajímavosti o jednotlivých potravinách a dává také různé rady a tipy k jejich využití v kuchyni. Bible šéfkuchaře je informativní encyklopedií, praktickým rádcem a brilantní obrazovou publikací v jednom. Je jako stvořená k listování, poznávání a objevování nových inspirací.
Vypredané
44,60 € 46,95 €

Cukroví


Bohatě ilustrovaná publikace vám nabízí 1000 jednoduchých receptů na vynikající sušenky z třeného, lineckého, piškotového i kynutého těsta, na různé marokánky, vafle, placičky, řezy, kornoutky a rolády. Najdete tu i nápady a rady na zdobení a servíro vání cukroví, ale také recepty na chutné náplně a polevy. U každého receptu najdete údaje o množství cukroví, které z daných ingrediencí vytvoříte, dobu potřebnou k přípravě i pečení, i informaci o tom, jak dlouho vám toto cukroví vydrží čerstvé. Obo haťte svůj tradiční repertoár a nabídněte svým hostům nové a překvapivě chutné varianty známého pečiva i zcela nové druhy!
Vypredané
44,60 € 46,95 €

Culinaria Itálie


Výpravná a bohatě ilustrovaná publikace je další z úspěšné řady kulinárních průvodců. Je to vzrušující cestopis, kde hlavní roli hraje kuchyně a jídlo viděné v historických, geografických a kulturních souvislostech. Provede nás celou Itálií, nabídne vše, co je pro italskou kuchyni podstatné a co ji činí tak vyhledávanou a inspirativní. Výběr se neomezuje jen na dobře známé pochoutky, jako je pizza, pesto, rizoto, parmezán či gorgonzola, ale je mnohem bohatší a neopomene žádnou z delikates - sýrové placky frico, pískavicové chlebánky a sladké pšeničné bochánky, ovoce z marcipánu jako živé… Kniha poslouží také jako zasvěcený rádce pro výběr potravin a slouží k poznávání jakostních výrobků od napodobenin. Jídlo vždy patřilo k italskému umění žít, italská kuchyně je stejně jako všechny velké a dokonalé věci prostá, avšak nekonečně vynalézavá, poskytující slovy neuchopitelné požitky. Kniha vedle milovníků italské kuchyně jistě nadchne všechny ostatní, kteří dokáží ocenit výborné a kvalitní jídlo.
Vypredané
47,27 € 49,76 €

Kalóriák és testsúly


A könyv segítségével nem okoz problémát ügyelni a kalóriákra és megőrizni karcsú vonalainkat. Egy pillantással megállapítható, hogy mely ételek a "kalóriabombák" és mely ételek tartalmaznak sok zsiradékot.
Vypredané
4,75 € 5,00 €

Ako si vyberať víno


Ako si vybrať víno? A bude sa mi páčiť? Z akých odrôd sa vína vyrábajú? Čo hovorí etiketa na fľaši? Ako sa naučiť degustovať víno? Majster somelier Vincent Gasnier vám poskytne užitočné a zaujímavé rady a odporúčania netradičným spôsobom a bude vám robiť sprievodcu pri degustácii a výbere vína. Pozve vás na vyše 20 degustácií a poradí, ako si vybrať z obrovskej ponuky. Na vínach od aromatických bielych až po ťažké, husté červené ukáže, ako nájsť tie pravé vína, ktoré sa vám budú páčiť a budete z nich mať pôžitok.
Vypredané
22,04 € 23,20 €

101 tésztaétel


Ezeket a gyorsan és egyszerűen elkészíthető recepteke úgy válogatták össze, hogy még azoknak se kelljen lemondaniuk a saját készítésű, finom, friss, házias ételekről, akiknek igazán szűkre szabott a szabadidejük. A lépésről lépésre haladó utasítások megkönnyítik még a ... Folytatás ›› kezdők dolgát is, míg a szemléletességről a teljes oldalas, színes ételfotók gondoskodnak. A receptek végén hasznos tájékoztató található az egyes ételek tápanyagtartalmáról. A(z) 101 tésztaétel (Könyv) szerzője .
Vypredané
4,75 € 5,00 €

Vendégváró falatok


A spanyol konyha vendégváró falatkái a tapasok az egész világon népszerűek. A receptek akkor lesznek igazán hasznosak, ha vendégeket várunk, s higgyük el, mi éppen annyira élvezni fogjuk az előkészületeket, mint barátaink az ételek fogyasztását. Engedjük, hogy elcsábítsanak és kényeztessenek bennünket ezek a kellemes és ínyenc variációk. Valamennyi tapas egyszerűen és gyorsan elkészíthető. Minden receptnél étvágygerjesztő fotó és világos útmutató könnyíti meg a munkát. Ez a szakácskönyv lehetőséget biztosít arra, hogy a rokonok és a barátok látogatása igazán szórakoztató legyen mind a vendéglátók, mind a vendégek számára.
Vypredané
9,50 € 10,00 €

Hétfőre 2 főre


A szerelem öl, butít és gyomorba dönt. Azaz csak döntene. Mert hiába a kápráztatná el szíve választottját a modern nő, ha sem ideje nem jut rá, sem ötlete nincs, hogyan is álljon neki. Vajon mi lehet a több órás barna mártás és a zacskós leves között félúton? Erre próbál válaszolni a könyv, amely segít elkészíteni a gyors, egyszerű, mégis nagyszerű fogásokat. A gyomor karbantartásáról az ízletes receptek, a rekeszizmokéról pedig a vidám illusztrációk gondoskodnak.
Vypredané
1,90 € 2,00 €

Varenie je vaša láska? Ak to u vás vždy príjemne rozvoniava, toto je tá správna kategória nabitá chuťami, receptami a kuchárskymi inšpiráciami. Zažite zázraky z jedného plechu, raw či antihistamínové recepty. Ponúkame prehľad v podobe pokladov starých materí alebo receptov na príkrmy pre najmenších. Chutné múčniky, zdravé maškrty, thajská kuchyňa a mnoho mnoho ďalšieho zo sveta kucháriek.

Nájdete tu recepty z národnej kuchyne, sladkú kuchyňu, recety od známych osobností, vegetariánsku kuchyňu , varenie pre deti a s deťmi,recepty na  polievky, šaláty, zeleninu, ovocie, cestoviny, zemiaky, mäso, ryby, grilovanie, wok , nápoje, korenie, bylinky, ingrediencie, konzervovanie, mrazenie, aj  stolovanie, rady do kuchyne.