! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


A Siker Törvénye Tizenhat Leckében III. Kötet


Hatalmas örömünkre szolgál, hogy ezennel átadhatjuk Önnek régi vágyunkat, Napoleon Hill A Siker Törvénye tizenhat leckében című könyvét, mely most végre magyar nyelven is elérhetővé válik. Ez egy terjedelmes mű, mely négy kötetben jelenik meg. Ön most a harmadik kötetet tartja a kezében. A könyvben található egy belső KÖNYVJELZŐ, ami lehet, hogy éppen Önnek személy szerint tartogat egy üzenetet a szerzőtől. Sokat dolgoztunk azon, hogy a kedves olvasó ezt így, változatlan formában tarthassa a kezében. Igyekeztünk minden tekintetben hűek maradni Napoleon Hill gondolataihoz, és semmin sem változtattunk, még a szerző kémiával és fizikával kapcsolatos, 20. század eleji tudománynak megfelelő gondolatain sem, melyek közül párat ma már másképpen tudunk, nem beszélve arról, hogy akkoriban még az angol nyelv is más volt. Hiszem, hogy ebben a könyvben a szerző energetikai kódot rejtett, ami azt eredményezi az olvasás folyamán, hogy ismereteket juttat az elmébe, stabil információkat a hagyományos énünktől függetlenül, szűretlenül. Így az olvasó élvezheti a szerző abbéli szándékát is, hogy ezáltal megemelkedik a tudatossága. (Tudatosságon az egyén felébredettségi fokát értem.) Éppen ezért a kiadó ragaszkodott az 1928-as stílushoz, régies szófordulatokhoz, így megtartva a könyv 100%-os, tiszta mondanivalóját. Szükséges lehet egy értelmező kéziszótár és az idegen szavak és kifejezések szótárának használata. Kérem a kedves olvasót, hogy amikor olyan szóhoz, mondathoz érkezik, amelynek nem teljesen biztos a jelentésében, értelmében, nézzen utána. Törekedtünk az elérhető legjobb minőségre az anyagok és a kivitelezés tekintetében egyaránt, mert hiszünk abban, hogy a külső megjelenés tükrözi a belső tartalom értékét.
U dodávateľa
19,83 € 20,87 €

Elvek


Ray Dalio megosztja velünk nem mindennapi élet- és munkaelveit, amelyek a teljesen átlagos Long Island-i középosztálybeli család gyermekét napjaink egyik legsikeresebb emberévé tették - és amelyeket bárki felhasználhat saját céljai eléréséhez. Az Elvek bővelkedik újszerű ötletekben, a középpontjában mégis a döntéshozatalnak egy egyértelmű és magától értetődő módszere, a "szavahihetőségen alapuló döntéshozatal" áll. A könyv útmutatást ad arra vonatkozóan, hogyan alakítsuk ki az "ötletalapú meritokráciát", a Bridgewater sikere mögött álló szervezeti kultúrát. Itt a kivételes lehetőség, hogy a "befektetések Steve Jobsának" nevezett Ray Daliótól kapjunk tanácsokat - mégpedig olyan tanácsokat, amelyeket a hagyományos üzleti szakirodalomban aligha olvashatunk. "Ray Dalio rendkívül értékes iránymutatással és felismerésekkel szolgált nekem, ezek immár az olvasók számára is elérhetők az Elvekben." - Bill Gates Ray Dalio napjaink egyik legkiválóbb befektetője és vállalkozója. 1975-ben saját lakásában alapította meg befektetési cégét, a Bridgewater Associatest, amely az irányítása alatt az elkövetkező 42 esztendő során a világ legnagyobb hedge fundjává és - a Fortune magazin értékelése alapján - az USA ötödik legfontosabb magánvállalatává nőtte ki magát. Dalio felkerült a Time magazin száz legbefolyásosabb emberének listájára, illetve a Forbesnak a világ száz leggazdagabb emberét tartalmazó listájára
Na sklade 1Ks
21,42 € 22,55 €

Lázeňství - management a marketing


Publikace zkušených autorů je jedinou komplexní knihou na téma lázeňství a řízení lázní na českém trhu. Autoři, kteří se problematikou lázeňství, podnikání, managementu i marketingu dlouhodobě zabývají a mají bohaté teoretické i praktické zkušenosti, se v knize věnují především marketingovému řízení lázeňských organizací a podniků, spolu s uplatněním nejnovějších poznatků. Postupují od představení lázní a lázeňství v Evropě a České republice a služeb lázeňských zařízení, přes management lázeňských podniků, marketingový výzkum, analýzu prostředí a výběr cílových trhů, až po celý marketingový mix – produkt, cenu, distribuci a komunikaci. Speciální pozornost autoři věnují interní a externí komunikaci v lázeňských organizacích a lázeňských hotelích. Výklad je doplněn mnoha příklady z české i zahraniční praxe, včetně obrazové dokumentace. Kniha je určena především studentům vysokých škol, vyšších odborných škol a středních škol, kteří studují cestovní ruch, pracovníkům lázeňských organizací a hotelů a všem dalším, kteří mají zájem se hlouběji seznámit s implementací marketingového řízení v lázeňství.
U dodávateľa
8,29 € 18,43 €

Startup jako princip podnikání


Svět je přesycen různými odborníky, kteří nám říkají, že musíme být inovativnější a dívat se na věci novým způsobem. Chybí nám ale konkrétní detaily. Jak přesně se dá těchto výsledků dosáhnout? Kniha, kterou držíte v ruce, je pokusem o vyplnění této mezery. Najdete v ní techniky osvědčené praxí, které mohou v organizaci znovu probudit podnikatelského ducha. Nebo mohou zabránit tomu, aby ho organizace ztratila. Pokud jste lídr, pak vám tato kniha poskytne návod, jak naučit vaší organizaci dlouhodobě hledat a nacházet nové zdroje pro další růst. Naučíte se vytvářet struktury založené na odpovědnosti, které budou podporovat produktivní inovace. Zjistíte, jak rozdělit práci, aby byla pro vaše zaměstnance skutečně naplňující. Uvidíte rovněž v novém světle, v čem spočívá vaše role jakožto lídra. Metodika vychází ze zkušeností skutečných a fungujících organizací všech velikostí, které tyto myšlenky úspěšně implementovaly v mnoha odvětvích. V knize je podrobně popsána celá řadu konkrétních kroků, které vám pomohou zaměřit se na podnikání jako na klíčovou disciplínu a změnit způsob myšlení rozhodujících manažerů vaší organizace.
U dodávateľa
18,99 € 19,99 €

Tanulságok a vezetésről 12 fontos gondolat


A vezetés és a fejlődés kéz a kézben járnak, azonban míg a változások időszakában a legtöbb tényező bizonytalan, a vezetés stratégiájának alapelmei és értékei ugyanazok maradnak -­ állítja John Adair brit akadémikus és menedzsment-gondolkodó, akinek eddigi 40 kötetét világszerte mintegy 18 nyelvre fordították le. Kutatásainak nemzetközi hatását számos érdem bizonyítja, és megannyi intézmény elismeri. 2006-ban a sanghaji Vezetőképző Akadémia a vezetéstudományok tiszteletbeli professzorává választotta, 2009-ben pedig az Egyesült Nemzetek Szervezete torinói oktatási központjának is elnökévé vált. John Adair e legújabb könyvében magával ragadó utazásra hívja olvasóit, amelyben a vezetői gondolkodás eredetétől a bölcseletek gyakorlati alkalmazásán át, a különböző megítélésekre való válaszlépésekig kalauzol, mindeközben pedig elülteti bennünk a vezetéshez szükséges kíváncsiság és az innovációhoz nélkülözhetetlen inspiráció érzését. Több évtizedes tapasztalatainak lényegi elemeit 20 kulcskoncepcióként tárja az olvasók elé, ideértve többek között a döntések megosztásának művészetét, az integritás elérését, a melegséggel teli emberség képviseletét és a kritikai hozzáállással teljes tesztelési folyamatokat. A kötet egyszerre ad fundamentális alapokat a vezetés értékalapú és emberközpontú motivációinak elsajátításához, valamint praktikus tanácsokat a mindennapi helyzetek kezeléséhez. Művével ezáltal John Adair a közérthető kézikönyv műfaját is képviseli, miközben a 21. századváltozékony, bizonytalan, komplex és kevésbé egyértelmű (VUCA) világában alkalmazható, a leghatékonyabb vezetési stílusról szóló tudományos párbeszéd fejlődéséhez is hozzájárul.
U dodávateľa
10,73 € 11,29 €

Beszélj győztesként!


A siker elengedhetetlen tartozéka, hogy meg tudjunk szólalni több ember előtt. HaÖn fél egy prezentáció megtartásától, vagy fejleszteni akarja meglévő tudását, akkor Önnek ajánljuk a világ egyik legnevesebb üzleti előadójának könyvét. A szerző bevezet minket a sikeres tárgyalások világába, megosztja személyes szónoki tapasztalatait, elárulja kulisszatitkait. Ötletei bizonyítottak, gyakorlatiasak és gyors hatásúak. Olyan technikát és stratégiák, melyeket mi is sikerrel alkalmazhatunk. Jó hír: A beszédkészség tanulható! Tűzzük ki célul, hogy a tíz legjobb szónok közé kerülünk be, és ne feledjük: "Aki ma elragadóan beszél, az egykor talán csődtömeg volt." Használjuk bátran Tracy tanácsait, a szónoki képességek négy sarokkövét, melynek segítségével a legfőbb akadályt, magunkat tudjuk legyőzni és kételyeinktől, félelmeinktől szabadulhatunk meg. Ha bízunk magunkban, beszédünk hiteles lesz minden helyzetben. A csiszolt szónoki képesség intelligenciánkról is meggyőzi környezetünket és gyorsabb előmenetelt biztosít, hogy jobb eredményeket érjünk el életünk és karrierünk során. Brian Tracy a világ egyik legkiválóbb motivációs trénere. Számos sikerkönyv szerzője, melyeket 42 nyelven a világ 60 országában használnak. Személyes és karrier-tanácsadóként több mint ezer nagyvállalatnak nyújtott segítséget - többek között az IBM-nek, a McDonnell Douglasnak-, és több mint kétmillió embert oktatott személyesen.
U dodávateľa
10,70 € 11,26 €

Esti mesék menedzsereknek


Henry Mintzberg, a kanadai McGill Egyetem professzora, valamint napjaink egyik leggyakrabban hivatkozott stratégiai menedzsment gondolkodója, legújabb kötetében blogjának 40 legnépszerűbb bejegyzését osztja meg az olvasóközönséggel közérthető formában. A könyv alapállítása szerint a menedzsereknek mielőbb szükséges kilépniük az elszigeteltségből és megtudniuk, hogy az általuk irányított "királyságban", a realitások talaján valójában mi és hogyan történik. Mintzberg tollából ez alkalommal életművének eddigi legjátékosabb formában közreadott, ugyanakkor legkomolyabb kérdéseket taglaló munkája látott napvilágot. Az író úgy fogalmaz, hogy "Csak próbálj meg nem felháborodni azon, amit olvasol, mert a leginkább felkavaró ötleteim nagyrészben éppen azok, amelyek végül a legjobbnak bizonyultak. Csupán idő kellett hozzá, hogy egyértelművé váljanak." Miért beszélünk mindig csak "top menedzsmentről", és soha az alacsonyabb szintű vagy "bottom menedzsmentről"? Miben áll a különböző szintű vezetők felelőssége, etikus és méltányos magatartása és egyáltalán, hogyan érdemes mérni a vezetők munkáját és teljesítményét? A kézben tartott kötettel ilyen és ehhez hasonló kérdésekre ad választ Henry Mintzberg, minden eddigi írásánál szórakoztatóbb formában, ugyanakkor mély, kimunkált gondolatok és kutatások esszenciáival.
Na sklade 1Ks
10,73 € 11,29 €

Logistika


Logistika sa v súčasnosti stáva významným kvalitatívnym, tiež kvantitatívnym faktorom rozvoja nielen v oblasti makro, ale aj mikroekonomiky. Je predovšetkým nástrojom na dosahovanie pozitívnych zmien a efektívnosti v procesnom manažmente. Vyplýva to aj z jej pôvodného či následného obsahu, keď jej cieľom vo všeobecnosti je optimalizácia materiálového, riadiaceho a informačného systému logistických procesov. Súhrnne to možno vyjadriť i synergiou základných prvkov logistiky v tých oblastiach (činnostiach), ktoré podporujú rozvojové procesy logistiky a podmieňujú aj jej ďalšie zdokonaľovanie.
Na sklade 1Ks
23,75 € 25,00 €
  • 5 /5

A Siker Törvénye Tizenhat Leckében I. Kötet


Ez a könyv Napoleon Hill 20 éves munkájának gyümölcse, amit Andrew Carnegie az egykori skót milliárdos felkérésére készített. A szerző több száz sikeres és több tízezer sikertelen embert interjúvolt meg, hogy megfejtse a siker és a kudarc titkait. Napoleon Hill a könyvben leírt elvek alkalmazásával adta ki ezt a könyvet, miután több ezer embert tanított eredményesen, a könyvben lefektetett alapelvekből egy tanfolyam keretében. A tanfolyamon résztvevő kereskedők igazolták, hogy a könyvben leírt elvek következetes használatával bármit megszerezhetnek amire csak az életükben vágynak.
U dodávateľa
19,83 € 20,87 €

Lean problémamegoldók kézikönyve


"A legtöbb cégvezető és csapat automatikusan az ismerős és standard problémamegoldó módszerekhez nyúl, amikor bármilyen gonddal szembesül, de ezzel felesleges nehézségeket, frusztrációt, csúszásokat és hatékonyság-csökkenést okoznak a probléma megoldása során - már amennyiben a probléma egyáltalán megoldódik! Másképp fogalmazva: újra és újra a régi kalapácshoz nyúlnak, mintha mindegyik üzleti probléma ugyanaz a szög volna. A Lean problémamegoldók kézikönyve című könyvben a szerző, Art Smalley, a folyamatos fejlesztés szakértője, megmutatja, hogyan törhetünk ki ebből a csapdából. Meglátása szerint a legtöbb üzleti probléma négy fő kategóriába sorolható, amelyek más-más gondolkodási folyamatot, fejlesztési módszert és menedzsment-megközelítést igényelnek. Ezek az alábbiak: 1. Hibaelhárítás: reaktív folyamat, mely során gyorsan megszüntetjük az abnormális állapotokat azzal, hogy haladéktalanul visszatérünk az ismert standardhoz. 2. Standardtól való eltérés: strukturált problémamegoldó folyamat, amely elsősorban a gyökérokot veszi célba a probléma definiálása, célkitűzés, elemzés, ellenintézkedések foganatosítása, ellenőrzések, standardok és nyomon követő tevékenységek révén. 3. Célállapot: folyamatos fejlesztés (kaizen), amely túlmutat a meglevő teljesítményszinteken, hogy ezáltal új és jobb standardokat vagy állapotokat érjünk el. 4. Nyíltvégű és innováció: szakadatlan törekvés a kreativitás és egy jövőkép vagy ideális állapot szintézise révén, amely radikális fejlesztésekkel jár és a jelenlegi szinten túlmutató, nem várt termékeket, folyamatokat, rendszereket hoz létre, vagy értéket teremt az ügyfél számára. "A szervezetek és egyének, bármely szinten legyenek is, rendre belesétálnak ebbe a csapdába: egyetlen elsődleges és standard megoldásuk van minden problémára" - állítja Smalley, aki a problémamegoldást a Toyota híres Kamigo motorgyárában tanulta Tomoo Harada-tól, aki azokat a karbantartási tevékenységeket vezette, amelyek biztosították az Taiichi Ohno-féle innovációkhoz szükséges stabilitást a Toyota Termelési Rendszerben (TPS). "Mindegyik problémakategória-típusnak megvan a maga alrendszere és a felszínre kerülő mechanizmusa, menedzsment-megközelítése és nehézségi szintje" - fejti ki. - "Nincs minden helyzetre megfelelő egységes megoldás, és amikor a munkatársakat megtanítjuk az eszközök vagy technikák használatára, azzal még csak a felszínt kapargatjuk." A Lean problémamegoldók kézikönyve című könyvből megtanulhatjuk: A négy problémamegoldó megközelítést, amelyek szinte bármely üzleti probléma esetén hatékonyak; Hogyan érdemes az "abnormális helyzetek" kezelésétől elindulni az összetettebb problémamegoldó rutinok felé, amelyek fejlesztik az embereket és sokszínűbb folyamatos fejlesztési kultúrát hoznak létre; Mikor, hogyan és melyik típust érdemes használni, valódi példákon keresztül bemutatva; Melyek az egyes problémamegoldó típusok erősségei és korlátai; Melyek az egyes típusoknak megfelelő alrendszerek; Mi az időzítés és ütemezés fontossága minden egyes rutin esetében; Melyik a három fő ellenintézkedési típus, és mikor érdemes használni ezeket; A problémamegoldásban hogyan lehet a 4C-elvet felhasználni az 1. típus, azaz hibaelhárítás esetében; Mi a frontline szupervizorok kritikus szerepe a hibaelhárításban; Melyik a 2. típusú - standardtól való eltérés - problémamegoldást igénylő két állapot; Mi a 2. típusú problémamegoldás hét alaplépése, és azok legfontosabb pontjai; Miben különbözik a 3. típusú problémamegoldás az 1. és 2. típustól; A 3. típusú szemlélet miért alkalmazható bármely tevékenység - gyártás, szolgáltatások, egészségügy, logisztika; közigazgatás stb. - esetében; Melyek a szakemberek meglátásai a design szemlélet és az innováció modern, 4. típusú problémamegoldó megközelítéséről; Milyen tételekből áll a 4. típus ellenőrzőlistája; Melyik az a hat alternatív téma, amely az összes problémamegoldó típusra érvényes; Hogyan mérjük fel egy vállalat képességeit mind a négy típus és négy eltérő készségszint esetében; Mi a folyamatos fejlesztés legfőbb eszközei mögött húzódó szemlélet és logika; Fentiek rögzítését több mint hatvan illusztráció támogatja, továbbá minden fejezet végén összefoglaló kérdések segítik a pontos megértés ellenőrzését."
U dodávateľa
24,21 € 25,48 €

The Ultimate Management Book


Vypredané
17,58 € 18,50 €

Sebeřízení vedoucího pracovníka ve školství - 2. vydání


Pracujete ve školství, vedete nebo chcete vést ostatní a přitom potřebujete občas poradit, jak vést sami sebe? Pak je publikace Sebeřízení vedoucího pracovníka ve školství určena právě (ale nejen) vám. Text knihy je kombinací teoretických východisek a reflexe současné praxe s uvedením řady příkladů, podnětů k zamyšlení, návodů i testů, které vám umožní zjistit vaše momentální nastavení. Pro přehlednost je celá publikace rozdělená do tří kapitol: Sebepoznání; Práce s časem a Problematika stresu a syndromu vyhoření. První kapitola je zaměřená na vysvětlení významu sebepoznání pro efektivní práci ředitele školy, druhá je pak zamyšlením nad základní otázkou, co je čas a jak ho využít ve prospěch plnění dlouhodobých a krátkodobých cílů ředitelů škol. Třetí kapitola se věnuje zejména problematice syndromu vyhoření v návaznosti na vliv stresu.
U dodávateľa
9,27 € 9,76 €

Dynamické vedení a řízení projektů


Proč je stále tolik projektů neúspěšných, nepřinášejí, co se od nich očekává, několikanásobně překračují rozpočty a termíny a předčasně se ukončují? Proč v praxi často nefungují tradiční metody projektového řízení? Jak mohou být projekty vedeny a řízeny lépe a dodávat slíbené výsledky? Jedinečná kniha pro projektové manažery, jejíž téma se na českém trhu ještě neobjevilo, představuje nový přístup k řízení projektů, kdy jsou projekty řízeny dynamicky a flexibilně. Jak mohou být projekty vedeny a řízeny lépe a dodávat slíbené výsledky? Publikace přináší manažerům novou kompetenci – systémové myšlení – jako cestu k úspěšně realizovaným projektům. Učí manažera přemýšlet o projektech jako o systémech, porozumět systému projektu v souvislostech, kvalifikovaně se rozhodovat, hledat a řídit okamžiky zlomu výkonnosti projektu, porozumět kdy a proč se systém projektu mění a jak zasáhnout v případě nesnází a projekt zachránit. Cílem knihy je přispět ke zvýšení kvalifikace projektových manažerů a k řešení konfliktů liniového a projektového řízení. Publikace je určena všem přemýšlivým projektovým manažerům, kteří si přejí udělat kvalitativní myšlenkový skok na své cestě k úspěšným projektům. Ocení ji také konzultanti, manažeři a studenti.
Na sklade 1Ks
6,21 € 16,12 €

Manažment výroby


Manažment výroby (Production Management) predstavuje významnú vednú disciplínu, ktorá sa vo svojom súhrne zaoberá nielen hlavnou (základnou) výrobou, ale aj predvýrobnými etapami a manažmentom obslužných procesov. Synergia týchto, na pohľad samostatných oblastí, je nevyhnutná preto, že dané subjekty musia participovať nielen ako základňa, ale aj nadstavba ďalším, rozvojovým procesom v manažmente výroby (Production Development Management). Samozrejme, je tu aj množstvo iných, ďalších faktorov, ktoré na manažment výroby pôsobia, nútia ho neustále zdokonaľovať. Sú to napríklad: ľudský činiteľ, inovácie, marketing, informatika, finančné predpoklady, kvalita výrobkov a výrobných procesov, logistika, ekologické aspekty a podobne. Tie možno rovnako označiť za imanentné a významné z hľadiska ďalšieho rozvoja manažmentu výroby. Významnou stránkou disciplíny manažmentu výroby je aj skutočnosť, že nielen u nás, ale i v manažérskych štúdiách na biznis univerzitách v zahraničí patrí tento predmet do základného repertoára výroby. Pramení to z toho, že výsledky výroby sú hlavnou náplňou podnikania. Aj väčšina ďalších ekonomických predmetov je naostatok zameraná na rozvoj výroby, pretože až vo výrobe sa transformujú finančné, inovačné, marketingové a iné aktivity na produkty, ktoré kapitalizujú na trhu. Manažment výroby poskytuje základy anatómie výrobného organizmu a jeho riadenia. Rozhodujúci moment a ťažisko spočíva v riadení procesov tvorby novej produkcie a v ekonomickom zhodnocovaní všetkých výrobných činiteľov i nehmotných aktív. V tom je aj zmysel a jadro podnikania vo výrobnom systéme v podniku. Novo koncipovaná vysokoškolská učebnica Manažment výroby je výsledkom vedeckej, odbornej a pedagogickej práce kolektívu autorov, učiteľov či pedagógov na Katedre manažmentu výroby a logistiky, Fakulty podnikového manažmentu Ekonomickej univerzity v Bratislave. Jej cieľom je poskytnúť hlavne študentom fakulty nielen teoretické, ale aj praktické poznatky a skúsenosti učiteľov na katedre. Novší obsah, forma a štruktúra vysokoškolskej učebnice rešpektuje ako klasické súvislosti, ktoré sú prirodzené a adekvátne na základné pochopenie celého komplexu problémov typických pre manažment výroby, tak aj poznatky rozvojového charakteru, disciplín, moderných koncepcií či procesného riadenia, ktoré v súčasnom manažmente výroby navodzujú potrebu zmien. V zmysle obsahu, štruktúry, genézy jednotlivých kapitol je vysokoškolská učebnica usporiadaná do týchto celkov: *Podstata a náplň manažmentu výroby. *Etapy tvorby výrobného programu v podniku. *Manažment predvýrobných etáp (prípravy výroby) v podniku. *Manažment hlavnej (základnej) výroby v podniku. *Manažment obslužných procesov vo výrobe. *Rozvojové procesy a vnútropodnikový manažment vo výrobe. *Manažment kvality a služieb v rozvoji výroby. *Logistika výroby v rozvoji podniku. *Súčasné trendy a smerovanie procesnej orientácie manažmentu výroby a logistiky. *Udržateľný rozvoj a ekologizácia v manažmente výroby. Kolektív autorov učebnice záverom vyjadruje presvedčenie, že predložená publikácia efektívne poslúži nielen študentom na našej fakulte, ale aj ostatným, ktorí sa o danú problematiku intenzívnejšie zaujímajú. Zároveň ďakujeme za pomoc, ochotu a rady všetkým, ktorí boli nápomocní v súvislosti s jej vydaním.
Na sklade 2Ks
28,50 € 30,00 €

A Siker Törvénye Tizenhat Leckében - IV. kötet


A kiadó előszava 13. Lecke: EGYÜTTMŰKÖDÉS Hogyan fejleszti a hatalmat az Együttműködés? 14. Lecke: KUDARC Első fordulópont Második fordulópont Harmadik fordulópont Negyedik fordulópont Ötödik fordulópont Hatodik fordulópont Hetedik fordulópont "Személyes találkozás a szerkesztőddel" 15. Lecke: TOLERANCIA Hogyan szüntessük meg a háborút? A háttér A Terv Tolerancia! 16. Lecke: AZ ARANYSZABÁLY Az ima hatalma Az én etikai kódexem Személyes elemző szolgáltatás Határozatlanság Utószó
Na sklade 1Ks
19,83 € 20,87 €

Manažment prevádzky penziónu


Publikácia sa zameriava na najdôležitejšie oblasti manažmentu penziónu, akými sú organizácia penziónu, rezervovanie ubytovania, pobyt hosťa v penzióne, starostlivosť o ubytovací úsek, ekologické aspekty prevádzky penziónu, bezpečnosť v penzióne, hygienické podmienky prevádzky penziónu a marketing služieb penziónu. Pritom vychádza z dostupnej domácej a zahraničnej literatúry a tiež z aktuálnych informácií, ktoré sú dostupné na internete.
Na sklade 1Ks
24,32 € 25,60 €

Komunikácia v manažmente


Ako správne komunikovať a dosiahnuť vytúžené komunikačné efekty?Odpoveď aj na tieto otázky prináša publikácia „Komunikácia v manažmente“ od prof. PhDr. Miroslavy Szarkovej, CSc., renomovanej odborníčky na danú oblasť. Autorka čitateľovi postupne odhaluje zložitý proces efektívnej komunikácie, pričom neostáva len na povrchu teoretického vysvetľovania, ale podrobne načiera pod povrch problematiky a zameriava sa na manažérsku komunikáciu, podnikovú komunikáciu, komunikáciu v systéme riadenia podniku vrátane komunikačných nástrojov. Publikácia je určená predovšetkým pre manažérov a riadiacich pracovníkov, ktorí už dávno pochopili, že komunikácia nie je iba jednoduchá výmena informácií, ale základná profesijná zručnosť každého úspešného manažéra. Pozitívom je, že sa dá naučiť, k čomu je táto publikácia jednoznačne určená.
Na sklade 2Ks
15,96 € 16,80 €

Odprezentuj


Okouzlete publikum neotřelými slajdy, přesvědčte obchodní partnery pomocí dat, přitáhněte pozornost posluchačů poutavým příběhem. Naučte se vytvářet prezentace, díky kterým vystoupíte z řady. Prezentace nemusí být nutně synonymem pro vyumělkované slajdy, nesrozumitelné blábolení a mrhání časem. Tato dovednost se dá naučit, vyžaduje jen trochu pokory, pochopení zákonitostí lidského vnímání a respektování ověřených postupů. Za profesionální prezentací stojí hodiny pečlivé přípravy a zkoušení, nezanedbatelné množství znalostí a zkušeností. Prezentování se neobejde bez špetky citu pro publikum a talentu pro veřejné vystupování. Po přečtení této knihy se vyhnete slepým uličkám a zbytečným odbočkám, které by vás při přípravě vaší příští prezentace zdržely.
Na sklade 1Ks
15,67 € 16,49 €

Management kvality pro 21. století


Nejnovější publikace autorského kolektivu, tvořeného zkušenými pedagogy katedry managementu kvality VŠB-TU Ostrava je věnována soudobým koncepcím, přístupům, metodám a nástrojům rozvoje managementu kvality, směřujícího od pouhé kvality výrobků a služeb ke kvalitě a excelenci celých organizací.
Na sklade 2Ks
18,99 € 19,99 €

Literatúra zameraná na témy manažmentu poskytuje cenné informácie a poznatky týkajúce sa riadenia organizácií a ľudských zdrojov. Je to oblasť, ktorá sa týka nielen manažérov a vedúcich pracovníkov, ale aj študentov, podnikateľov a všetkých, ktorí sa zaujímajú o efektívne riadenie a vedenie tímov.

Publikácie sa zameriavajú na rôzne aspekty manažmentu, vrátane stratégie, organizačnej štruktúry, procesov rozhodovania, medziľudských vzťahov, komunikácie a motivácie zamestnancov.

Literatúra o manažmente ponúka teoretické rámce, modely a nástroje, ktoré pomáhajú manažérom a lídrom pri efektívnom riadení a dosahovaní cieľov organizácie. Taktiež sa zaoberá rozvojom manažérskeho myslenia, líderských schopností a stratégií na zlepšenie výkonnosti a konkurencieschopnosti organizácií.

Publikácie v tejto kategórii sú prístupné pre rôzne úrovne čitateľov - od začiatočníkov, ktorí sa zoznamujú s princípmi manažmentu, po pokročilých profesionálov, ktorí sa zaujímajú o pokročilé stratégie a koncepty.

Cieľom literatúry o manažmente je poskytnúť čitateľom ucelený prehľad o princípoch, postupoch a nástrojoch, ktoré pomáhajú pri úspešnom riadení organizácií a efektívnom vedení tímov. Publikácie v tejto oblasti prispievajú k rozvoju manažérskej a líderskej kompetencie a poskytujú hodnotné poznatky a praktické rady pre profesionálny rast a úspech.