! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Filozofia strana 183 z 183

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

SLOVACI V ZAHRANICI


Vypredané
3,09 € 3,25 €

Krtkovia slovenskej politiky


Z obsahu: Koniec "prichmatizácie" Tunel cyklistu Mikiho Tunel populistu Robertka Kto vytuneluje HZDS spolu s Mečiarom a mečiarizmom Rozmery ohybného Robertka Objaví sa do volieb niekto nový? Špekulatívna aritmetika na tému budúcej vládnej koalície Fico - najhoršia alternatíva Ako potopiť Dzurindu Ako skresať Mečiara Ako si poradiť s Ficom
Vypredané
4,07 € 4,28 €

Filozofia 9 2012


Vypredané
1,58 € 1,66 €

ZMYSEL DOMU


Vypredané
1,05 € 1,10 €

Lacná kniha Etické dilemy Pierra Abélarda (-50%)


Autor skúma etiku Pierra Abélarda v celej jej komplexnosti, ako po historickej, diachrónnej línii, tak aj synchrónnej v rámci kontextu života Pierra Abealarda. V Jozekovom texte je zvýraznená subjektivizačná tendencia Abélardovej náuky o poznaní, ktorá sa prejavuje v etike v dôraze na úmysel, ako jedinečnom a podstatnom kľúči k spravodlivému etickému aj právnemu hodnoteniu každého jednotlivého človeka. Text nastoľuje problematiku mravnej indiferencie v ľudskom konaní. Mravnú kvalitu dostáva ľudský skutok až vôľovým rozhodnutím konať proti svojmu svedomiu alebo v súhlase so svojim svedomím. Čo je proti svedomiu, to je mravné zlo - etický nedostatok. Ťažisková časť získaných materiálov pochádza z dominikánskych, benediktínskych a jezuitských archívov a knižníc, kde bolo možné nahliadnuť do zdrojov originálneho i sekundárneho charakteru.
Vypredané
4,00 € 8,00 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Platonismus a idealismus (-90%)


Kniha sleduje některá stěžejní témata a formy novoplatonského myšlení, jež se v proměněném kontextu znovu objevují ve filosofii německého idealismu.
Vypredané
0,89 € 8,88 €

dostupné aj ako:


Filozofická literatúra obsahuje široký výber kníh a diel, ktoré vás zavedú do sveta myslenia, poznania a existencie. Knihy o filozofii podnecujú hlboké uvažovanie o základných otázkach ľudskej skúsenosti a prinášajú významné myšlienky a teórie od svetoznámych filozofov.

V kategórii Filozofia nájdete diela od najznámejších filozofov, ako je Platón, Aristoteles, Immanuel Kant či Friedrich Nietzsche. Ich myšlienky a teórie formovali filozofické disciplíny ako etika, metafyzika, politika a ďalšie.

Nájdete tu knihy, ktoré sa zaoberajú otázkami o podstate poznania, morálky a ľudskej existencie. 

Okrem svetových autorov sa môžete tiež zoznámiť so slovenskými filozofmi, ako je Martin Heidegger a Miroslav Marcelli, ktorí prispeli k rozvoju filozofických myšlienok a teórií.

Objavte rozmanitosť prístupov a perspektív, ktoré vám pomôžu hlbšie porozumieť mysleniu, existencii a spoločnosti.