! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Matematika 3


Vypredané
5,75 € 6,05 €

Príprava na Testovanie 9 – matematika


Cieľom pracovného zošita je kvalitne pripraviť žiakov na Testovanie 9. V primeranom rozsahu ponúka širokú paletu gradovaných úloh umožňujúcich dôkladné zopakovanie učiva 2. stupňa. V pracovnom zošite nájdete otvorené úlohy - vyžadujúce celý postup riešenia, uzavreté úlohy s výberom odpovede a kontextové úlohy kladúce dôraz na čítanie s porozumením. Každá kapitola je ukončená testom, ktorý poskytuje žiakom okamžitú spätnú väzbu. Pracovný zošit je rozdelený na 11 kapitol (vychádza zo ŠVP ISCED 2).
Vypredané
8,28 € 8,72 €

Matematika 2. pre prvý stupeň základných škôl - Pracovný zošit, 2. časť


Pracovný zošit (2. časť) zo súboru Matematika 2 obsahujúceho dva pracovné zošity a učebnicu. Materiály sú spracované tak, aby sa navzájom dopĺňali a práca s nimi bola čo najjednoduchšia. Systém práce predpokladá, že žiaci sa s matematickou problematikou oboznámia najprv v pracovnom zošite a potom si môžu pomocou učebnice učivo precvičiť, resp. rozšíriť o ďalšie súvislosti. Pracovné zošity obsahujú aritmetickú a geometrickú časť, ktoré sú oddelené, napriek tomu učivo aritmetiky často preniká do geometrie a naopak. Pracovné listy sú doplnené projektovými stranami, ktoré môžu žiaci riešiť na viacerých hodinách. Projektové úlohy môžete po vyriešení obmeniť a opäť ponúknuť žiakom ako novú sériu úloh. Priebežne ponúkame aj strany na overenie vedomostí. Podľa týchto strán môžete žiakom vyrobiť vlastné overovacie strany. Geometrická časť je plánovaná tak, aby sa na jednej vyučovacej hodine nemusela absolvovať celá strana. V celej sérii sú rôznorodé úlohy a ich výber a množstvoje na vašej voľbe. Ak je pre žiakov niektorá úloha náročná, možno ju preskočiť a opätovne sa k nej vrátiť a vysvetliť ju neskôr. Súčasťou celej série je aj niekoľko príloh, ktorých cieľom je lepšie prepojenie úloh s reálnym životom a manipulačný spôsob riešenia úloh. Postupy a možnosti práce podrobnejšie vysvetľujeme v metodických komentároch.
Vypredané
4,70 € 4,95 €

Matematický trenažér 9 - 2. časť


Na pomoc pri vyučovaní matematiky Vám a Vašim žiakom ponúkame pracovné zošity Matematický trenažer pre 9. ročník ZŠ a 4. ročník osemročných gymnázií. Pracovné zošity obsahujú množstvo úloh, ktoré môžu využiť Vaši žiaci v škole alebo doma. Pracovné zošity pre 9. ročník obsahujú okrem návrhov tématických výchovno-vzdelávacích plánov aj 13 kompletných testov, ktoré pomôžu pri príprave vašich žiakov na TESTOVANIE 9. Prednosti Matematických trenažérov: - zošity rešpektujú hlavné zámery reformy a nadväzujú na učebnice reformných ročníkov,- obsahujú jednu alternatívu časovo- tématického plánu pre daný ročnik ako podklad pre prácu učiteľa,- okrem úloh na bežné precvičovanie učiva obsahujú prípravné úlohy na Testovanie 9 a tiež celé testy,- každá úloha zo zošita je spracovaná aj v elektronickej verzii a s riešením na školských stránkach EduPage,- vzdelavací obsah na školských stránkach EduPage je pre všetkých učiteľov na Slovensku bezplatný,- na stránkach EduPage a v školskej Elektronickej knižnici je vzdelávací obsah z mnohých ďalších predmetov,- autori pracovných zošitov sú autormi oficiálne schvalených učebníc.
Vypredané
3,23 € 3,40 €

Matematika 3/2 prac.sešit


Vypredané
2,63 € 2,77 €

Matematika 3/1 prac.sešit


Vypredané
2,63 € 2,77 €

Matematika pre 9 roč. zákl. škôl. 1. časť


Vypredané
3,25 € 3,42 €

Matematika pre 9 roč. zákl. škôl. 2. časť


Vypredané
3,51 € 3,69 €

Matematika je jedným z najdôležitejších predmetov na strednej škole. Aritmenitka na pokročilej úrovni aj geometria sú dôležitou súčasťou vzdelávania stredoškolákov.

Ak hľadáte učebnice, cvičebnice, príručky a praktické príklady z matematiky pre stredné školy ste na správnej adrese. Vyberte si zo širokej ponuky učebníc matematiky a preniknite do sveta čísiel, rovníc a úsečiek.