! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Počítajme hravo 3.- 3.vydanie


Obsahuje celkovo 330 príkladov, ktoré začínajú opakovaním učiva z 2. ročníka, pokračuje sa násobením a delením v obore do 1000 aj do 10 000 a skončí sa geometriou.
Vypredané
5,83 € 6,14 €

Nebojte sa písomných prác z matematiky - Nové vydanie (3)


Publikácia je určená: - pre žiakov piateho až deviateho ročníka základných škôl a čiastočne i pre žiakov osemročných gymnázií na overenie úrovne zvládnutia základného učiva. - pre učiteľov, ako zdroj inšpirácie, ako jedna z možností zostavovania písomných prác - pre rodičov, ktorí sa chcú zorientovať v obsahu, nárokoch a požiadavkách na vedomosti a zručnosti svojho dieťaťa a pomôcť mu pri zlepšovaní výkonov v matematike - pre učiteľov stredných škôl ako dôležitá informácia pri zostavovaní testov z matematiky na prijímacie skúšky a na odhadnutie úrovne vedomostí študentov prvých ročníkov - pre širokú verejnosť, ktorá sa chce, alebo potrebuje zorientovať v úrovni požiadaviek na vedomosti a zručnosti žiakov základných škôl v matematike.
Vypredané
7,72 € 8,13 €

Zbierka úloh z mat. pre 6. roč. ZŠ


Zbierku úloh možno využívať na vyučovacích hodinách pod vedením učiteľa, ale aj pri domácich cvičeniach. Zbierka úloh uzatvára výstupný test z učiva daného ročníka. Na konci kapitol sú uvedené správne výsledky.
Vypredané
4,38 € 4,61 €

Testy z matematiky pre žiakov 9. ročníka ZŠ


Súbor 11 testov zostavených z učiva matematiky 6. až 9. ročníka ZŠ poslúži žiakom, ich učiteľom i rodičom na overenie vedomostí žiakov, ktoré nadobudli počas školskej dochádzky. Ku všetkým úlohám sú na konci testov uvedené správne riešenia. Prostredníctvom podobných testov sa preverujú vedomosti žiakov pred ukončením 9. ročníka základnej školy monitorovaním. Publikácia pomôže žiakom naučiť sa pracovať s týmto druhom testov, dobre sa pripraviť na monitorovanie a na prijatie na strednú školu.
Vypredané
3,75 € 3,95 €

Matematika zbierka príkladov-Monitor a prijímacie pohovory - 6.vy


Zbierka príkladov s ukážkami riešení a s prehľadom vzorcov je určená pre pre kurzy na prijímacie skúšky na stredné školy.
Vypredané
3,44 € 3,62 €

Počítame spamäti


Príručka obsahuje veľa cvičení a didaktických hier v príťažlivej forme, ktoré pomáhajú formovať a zdokonaľovať schopnosti žiakov na prvom stupni základnej školy. (145X205, str.72, MV,ČB, r.vyd.2004)
Vypredané
1,86 € 1,96 €

Sportovní matematika


Sport a matematika, na první pohled dvě protichůdné činnosti. Matematiku nemá skoro nikdo rád, ve škole patří mezi nejméně oblíbené předměty. Naopak na tělocvik se všichni těší, rádi hrajeme tenis, fotbal nebo si jdeme zaplavat, všichni nadšeně fandíme národnímu fotbalovému nebo hokejovému týmu na mistrovství světa. Matematika mě na základní škole bavila a přitom jsem současně hrál závodně lední hokej, a proto Vám chci ukázat, že s matematikou se setkáváme dnes a denně a všech lidských činnostech, tedy i při sportování. Řešené sportovní úlohy z matematiky jsou určeny studentům základních škol jako pomůcka k opakování probrané látky, respektive k doplnění znalostí získaných během studia na základní škole. Úlohy jsou rozčleněny do samostatných kapitol. Tyto kapitoly jsou uzavřené, takže například procenta mohou procvičovat i žáci nižších než devátých tříd. Každý tématický okruh obsahuje několik typových příkladů a zadání dalších příkladů vhodných k procvičení učiva. U všech příkladů jsou uvedeny správné výsledky. Každý si může okamžitě ověřit, jak danou problematiku zvládl. Hlavní důraz je ovšem kladen na to, aby sportovní příklady studenty bavily, aby je každý s chutí počítal. Na konci knížky jsou zařazeny dva testíky – jeden sportovní a jeden matematický, jsou oznámkovány jako ve škole, věřím, že to budou samé jedničky. Cílem publikace je probudit v nás všech zájem jak o naši tělesnou kondici, tak i duševní. Obojí v dnešní hektické době potřebujeme a sport a matematika nám k tomu vydatně pomáhají. Již staří Řekové přece chtěli perfektně vypadat a současně být dobrou „myslivnou“.
Vypredané
4,42 € 4,65 €

Matematika pre 2. ročník gymnázií a SOŠ: Zošit 3 - Stereometria


Tematicky usporiadané zošity pre jednotlivé ročníky gymnázií a ostatných typov stredných škôl umožňujú variabilitu v používaní. Tematicky pokrývajú všetky témy učebných osnov z matematiky pre gymnáziá a stredné školy. Majú jasnú štruktúru, kde okrem výkladu učiva je množstvo riešených príkladov. Ďalší arzenál príkladov poskytujú samostatné zbierky úloh pre jednotlivé ročníky.Tematické zošity vytvoril tím skvelých odborníkov pod gesciou doc. RNDr. Tomáša Hechta, CSc.
Vypredané
2,95 € 3,10 €

Lacná kniha Matematika pre 2. ročník gymnázií a SOŠ: Zošit 3 - Stereometria (-50%)


Tematicky usporiadané zošity pre jednotlivé ročníky gymnázií a ostatných typov stredných škôl umožňujú variabilitu v používaní. Tematicky pokrývajú všetky témy učebných osnov z matematiky pre gymnáziá a stredné školy. Majú jasnú štruktúru, kde okrem výkladu učiva je množstvo riešených príkladov. Ďalší arzenál príkladov poskytujú samostatné zbierky úloh pre jednotlivé ročníky.Tematické zošity vytvoril tím skvelých odborníkov pod gesciou doc. RNDr. Tomáša Hechta, CSc.
Vypredané
1,55 € 3,10 €

dostupné aj ako:

Farebná matematika pre piatakov


Určená najmä pre piatakov na precvičenie matematického učiva v družine alebo doma, formou zábavy.
Vypredané
3,13 € 3,29 €

Zajímavá matematika pro druháky


Zajímavá matematika přitažlivě posiluje aplikační činnosti při výuce. 64 barevných stran plných cvičení, která se do běžné učebnice nevešla, pro děti, kterým by chyběla. Úkoly a úlohy, které mj. prověřují jak schopnost pracovat s abstraktními prvky, tak právě i opačnou schopnost aplikace matematických poznatků na svět okolo sebe, přiměřeně pro žáčky druhého ročníku ZŠ (nákupy, počítání věcí okolo sebe, nacházení geometrických tvarů v přirozeném prostředí...), přinášejí dětem při jejich plnění dostatek možností k vlastním postřehům.
Vypredané
1,79 € 1,88 €

Ťahák Matematika


Nini ťahák s množstvom informácií, ktoré v prípade potreby ukryjete do rukáva.
Vypredané
1,90 € 2,00 €

Matematika v kocke


Matematika v kocke pre žiakov prvého stupňa základnej školy. (105X150, str.24,MV,ČB, r.vyd.2005)
Vypredané
0,91 € 0,96 €

Testy z matematiky pre 6.ročník


Kniha obsahuje 262 testových úloh rozdelených do štyroch tém: opakovanie 5. ročníka, deliteľnosť, zlomky a kombinatorika. Testy sa dajú použiť frontálne v triede, ako učebná pomôcka na dané témy. Ich väčšie použitie je pre individuálne štúdium. Žiak si sám preveruje vedomosti, hodnotí sa a aj rozhoduje sa na základe pokynov a získaných bodov, či postupovať ďalej alebo sa vrátiť a zopakovať si učivo a daný test. Riešenia testových úloh sú uvedené na konci knihy. Ak žiak v ktoromkoľvek ročníku má problémy povedzme so zlomkami, začne si vypracovávať testy od prvého po dvanásty, kontroluje si svoje výsledky s riešeniami, čím sa samovzdeláva. Ak testy dôsledne vypracuje, sám si ich opravuje a hodnotí, tak zistí objektívne a nezávisle stav svojich vedomostí. Téme deliteľnosť sú venované štyri testy zlomkom dvanásť a kombinatorike tri testy úmerné množstvu vyučovacích hodín pre dané témy. Každá téma sa využíva v neskoršom štúdiu matematiky, preto rozumne robí ten, kto namiesto inej zábavy si sem-tam zopakuje aj nejaký test.
Vypredané
2,77 € 2,92 €

Ako sa naučím rozumiet matematike


Táto príručka sa zaoberá najmä matematickým písmom, ktorého aktívne zvládnutie je predpokladom úspešnej práce v matematike. Je určená žiakom základných škôl.(145X205, str.104, MV,ČB, r.vyd.2004)
Vypredané
1,85 € 1,95 €

Úlohy so zlomkami Cvičebinca


Vďaka tejto zábavnej príručke každý žiak základnej školy a nižších tried gymnázií úspešne zvládne riešenie matematických príkladov so zlomkami. Vedieť riešiť úlohy so zlomkami znamená predovšetkým nadobudnúť zručnosť pri ich sčítaní, odčítaní, násobení a delení. Na to vám poslúži táto cvičebnica. Okrem úloh na precvičovanie obsahuje päť testov, pomocou ktorých si môžete preveriť svoje vedomosti. V poslednej kapitole sú výsledky úloh spolu so stručnými návodmi na ich riešenie.
Vypredané
1,86 € 1,96 €

Geometrie


Přehled toho nejdůležitjšího z geometrie na středoškolské úrovni.
Vypredané
1,68 € 1,77 €

Játékos szorzótábla


Ezzel a játékos szorzótáblakönyvvel élmény lesz a tanulás! E foglalkoztatókönyv segítségével a gyerekek könnyen, gyorsan és játékosan tanulhatják meg a szorzótáblát a 100-as számkörben. Oldalanként 1-től 10-ig egy-egy szám szorzótáblája található gyakorló feladatokkal. A könyv végén áttekintő táblázat és még több gyakorló feladat teszi könnyebbé az ismétlést. A sikeres tanulást 160 színes matrica ösztönzi, s teszi játékossá.
Vypredané
3,39 € 3,57 €

Zbierka úloh z matematiky pre 4. a 5. ročník ZŠ


V učebniciach matematiky pre základné školy je málo slovných príkladov. Na pomoc učiteľom a žiakom preto prichádza knižka plná príkladov, predovšetkým slovných úloh rozvíjajúcich tvorivo-logické myslenie žiakov. Zbierka obsahuje 11 rôzne zameraných skupín úloh s testami na preverenie zručnosti v riešení. Výsledky príkladov a vzorové riešenia sú uvedené v druhej časti knihy.
Vypredané
6,03 € 6,35 €

Matematika je jedným z najdôležitejších predmetov na strednej škole. Aritmenitka na pokročilej úrovni aj geometria sú dôležitou súčasťou vzdelávania stredoškolákov.

Ak hľadáte učebnice, cvičebnice, príručky a praktické príklady z matematiky pre stredné školy ste na správnej adrese. Vyberte si zo širokej ponuky učebníc matematiky a preniknite do sveta čísiel, rovníc a úsečiek.