! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Algebra karta


Vynikajúca pomôcka predovšetkým pre maturantov na rýchle zopakovanie učiva.
Vypredané
2,27 € 2,39 €

Matematika v kostce pro základní školy a nižší víceletá gymnázia


Školáci POZOR! Matematika pro vás bude hračkou díky učebnici, která přehledně shrnuje veškeré učivo probírané na základních školách a nižších ročnících víceletých gymnázií. Pomůže vám osvojit si a lépe pochopit probíranou látku. Učebnici doplněnou o příklady, cvičení a testy si určitě oblíbíte.
Vypredané
6,44 € 6,78 €

Matematika do dlaně pro ZŠ a nižší ročníky víceletých gymnázií


Nejnutnější poznatky z matematiky pro základní školy a nižší ročníky víceletých gymnázií shrnuté do přehledných tabulek a schémat.
Vypredané
3,41 € 3,59 €

Aritmetika a algebra v príkladoch


Zbierka riešených a neriešených úloh umožní spriateliť sa s matematikou aj slabším žiakom alebo tým, ktorí ju nemajú príliš v láske. Podáva pomocnú ruku aj žiakom, ktorí sa chcú dobre pripraviť na prijímacie skúšky na stredné školy. Výhodou knihy je , že poskytuje žiakovi všetko, čo pri príprave potrebuje súhrn učiva II. stupňa ZŠ, vzorové riešené príklady i návody na riešenia. Prevedie žiaka krok za krokom riešením rôznych typov príkladov a názornými obrázkami podporuje ich porozumenie. V ne riešených príkladoch si môže žiak overiť, ako učivo zvládol a v čom sa potrebuje ešte zlepšiť. Správnosť riešenia si môže overiť porovnaním s výsledkami v závere knihy, kde nájde aj rady a vysvetlenia, ako postupovať pri riešení. Z obsahu: Celé čís la Deliteľnosť Racionálne čísla Jednotky a ich premeny Priama a nepriama úmernosť Percentá, promile, úrok Pomer Mocniny a odmocniny Výrazy Rovnosti a lineárne rovnice Sústava lineárnych rovníc s dvoma neznámymi Lineárne funkcie a ich grafy Nerovnosti a lineárne nerovnice Slovné úlohy (s prirodzenými číslami, so zlomkami, na výpočet percent, na pohyb, na spoločnú prácu, na sústavu rovníc s dvoma neznámymi) Kombinatorika, pravdepodobnosť, štatistika Publikácia je určená žiakom vyšších ročníkov II. stupňa ZŠ a na prípravu na prijímacie skúšky. Svieži dizajn knižky, zrozumiteľný a vľúdny výklad ocenia nielen žiaci, ale aj učitelia a rodičia žiakov.
Vypredané
7,02 € 7,39 €

Interaktivní matematika 4 CD


Interaktivní matematika 3 školní verze je materiálem pro výuku Matematiky a jejích aplikací, přičemž využívá všech předností elektronické formy. Výsledkem je tak publikace, která všestranně rozvíjí matematické dovednosti. Tomu napomáhá řada vtipnýc h obrázků a zvuků, jež samy lákají ke hře s čísly. Práce s Interaktivní matematikou je intuitivní, zvládne ji i méně zkušený uživatel počítače. Interaktivní matematika 3 školní verze obsahuje: pracovní sešity, ve kterých najdete cvičení z oblíbenýc h Matematických minutovek převedená do digitální podoby (plně odpovídá tištěné podobě, a tak lze pracovat s oběma učebnicemi zároveň), řadu dalších, zcela originálních cvičení založených na hrách s čísly a obrázky, přehledně zpracované výklady učiva , které pomáhají učiteli při vysvětlování dané látky, matematické a logické hry využívající přirozené dětské soutěživosti a hravosti, testy umožňující ověření získaných dovedností. Nákup školní verze zahrnuje multilicenci, Interaktivní matematiku š kolní verzi tak lze nainstalovat na libovolné množství zařízení (počítačů, interaktivních tabulí). Školní verze oproti domácí verzi Interaktivní matematiky umožňuje: kontrolovat výsledky celého cvičení najednou (domácí verze umožňuje odkrývat výsledk y pouze jednotlivě), využívat výkladů (v domácí verzi nejsou obsaženy), nainstalovat si Interaktivní matematiku na libovolné množství zařízení (domácí verzi lze nainstalovat pouze na jedno zařízení).Interaktivní matematika 3 je vytvořena v programu A ctivInspire (je k učebnici přiložen) a hodí se k práci na všech typech interaktivních tabulí.
Vypredané
231,34 € 243,52 €

Prázdninová matematika 5.ročník


Nenásilné precvičovanie a opakovanie učiva daného ročníka. Je vhodný aj na opakovanie učiva počas školského roka.Témy zodpovedajú učebným osnovám. Farebné, oživené obrázkami, zábavnými úlohami, obsahuje aj výsledky úloh. Publikácia má formát A4 a podobu pracovného listu.
Vypredané
0,95 € 1,00 €

Já počítam do 1000 prc.z. pro 3r.


Obsahuje numerické příklady propojené soutěžemi, které žáky motivují k aktivitě. Zahrnuta jsou i pravidla pro složitější početní výkony, příprava na písemné sčítání a odčítání. Procvičuje také násobení a dělení zpaměti, slovní úlohy a počítání s měrnými jednotkami.
Vypredané
1,33 € 1,40 €

Chvilky s algebrou pro 9. ročník


Matematické rozcvičky k procvičení učiva: početní výkony s mnohočleny, rozklady mnohočlenů na součin, úpravy lomených výrazů a početní výkony s nimi.
Vypredané
1,33 € 1,40 €

Matematika 1 (I.diel) - maďarsky


Prvý diel (z troch dielov) pracovnej učebnice matematiky pre 1. ročník ZŠ v maďarskom jazyku z autorskej dielne prof. Hejného a kolektívu H-mat.
Vypredané
5,70 € 6,00 €

Zbierka úloh z matematiky pre 6. ročník základných škôl


Zbierka obsahuje úlohy na precvičovanie vedomostí, ktoré žiaci získali v 6. ročníku základnej školy. Úlohy pokrývajú všetky tématické celky základného učiva obsiahnutého v učebných osnovách. S výsledkami.
Vypredané
4,38 € 4,61 €

Pomocník z matematiky 5 - 2. zošit (inovovaný podľa nového ŠVP)


V matematike je mimoriadne dôležité prepočítať množstvo príkladov. Je to súčasť učenia. Z tejto myšlienky pramení koncepcia dvoch zošitov Pomocníka, ktoré sú univerzálnou pomôckou (nezávisle od používanej učebnice). Zaručuje to nadväznosť na témy (najmä na základné učivo) učebných osnov aj postupne rastúca náročnosť príkladov orientovaných predovšetkým na priemernú žiacku populáciu. Autori - Mgr. Zuzana Berová a doc. RNDr. Peter Bero, PhD. - sú skúsení učitelia, ktorí svoje pedagogické skúsenosti a zručnosti naplno využili pri výbere a rozvrhnutí úloh. Ilustrácie a grafika výborne podporili matematický obsah.Výhody Pomocníka: – Inovovaný pracovný zošit je prepracovaný podľa aktuálneho ŠVP, je ho možné používať paralelne s platnou učebnicou. – Pestrá škála úloh z aritmetiky a geometrie, ktoré uľahčia učiteľovu prípravu a čiastočne nahradia zbierku úloh a cvičení.– Citlivo sa postupuje od jednoduchších príkladov k tým náročnejším; pri príkladoch je dostatok miesta na riešenie (aj keď sa žiak pomýli). – Učiteľ môže individuálnym tempom pracovať s každým žiakom (v škole aj v rámci domácej prípravy).
Vypredané
3,81 € 4,01 €

Pomocník z matematiky 6 - 2. zošit


Pokračovanie prvej časti pomocníka z matematiky určeného každému, kto chce zvládnuť šiestackú matematiku na primeranej i vyššej úrovni. Z obsahu:- Desatinné čísla- Obsah obdĺžnika a štvorca- Uhol a jeho veľkosť (Operácie s uhlami)- Kombinatorika.
Vypredané
3,81 € 4,01 €

Zbierka úloh z matematiky pre 1.a 2. ročník základných škôl


Slovné úlohy na sčítanie a odčítanie, násobenie a delenie, na porovnávanie. Zbierka je určená pre učiteľov 1. a 2. ročníka ZŠ, pre žiakov a ich rodičov, vychádza z učebných osnov a sú v nej zastúpené všetky typy slovných úloh, ktoré musia žiaci v týchto ročníkoch zvládnuť. Niektoré úlohy vytvárajú priestor na hravú formu riešení. V závere publikácie sú uvedené správne riešenia.
Vypredané
3,44 € 3,62 €

Matematika 6 - 1. časť Učebnica


Matematika pre 6. ročník ZŠ a 1. ročník gymnázií s osemročným štádiom, 1. časť
Vypredané
16,06 € 16,90 €

Algebra 2


Algebra 2 je pokračovaním Algebry 1, a tieto Vám i žiakom pomôžu pri príprave na prijímacie skúšky na stredné školy.
Vypredané
3,06 € 3,22 €

Algebra 1


Predkladáme pomôcku, ktorá Vám pomôže pri príprave žiaka na príjímacie skúšky na stredné školy.
Vypredané
3,06 € 3,22 €

Zachránit!


Po okupaci Holandska Miep Giesová dva roky ukrývala rodinu Anne Frankové v zadní části budovy firmy, pro kterou pracovala, do úkrytu nosila jeho obyvatelům potraviny a obstarávala jim všechno, co potřebovali. Její prostý, a přitom přesný popis okupační vš
Vypredané
11,12 € 11,70 €

TESTY 2007 matematika na SŠ


Publikácia je členená na dve časti: Testy z prijímacích skúšok - 20 originálnych testov s riešeniami - zadania testov a ich riešenia, čas na vypracovanie jednotlivých testov - testy sú publikované tak, ako ich stredné školy zadávali na prijímacích skúškach testMONITOR - 15 testov s otvorenými úlohami a tiež s úlohami s výberom správnej odpovede - kladie dôraz nielen na vedomosti (údaje, vzorce, definície), ale i na rôzne aplikačné schopnosti; napr. logicko-abstraktné myslenie a pod. - úlohy sú rozdelené podľa náročnosti do troch úrovní - jednotlivé úrovne začínajú od zúročenia základných vedomostí a jednoduchých výpočtov, prechádzajú cez využitie širších vedomostí a určitého stupňa zovšeobecnenia až po úroveň najnáročnejšiu, kde žiak aplikuje vyšší stupeň zovšeobecnenia a využíva vedomosti z viacerých tém matematiky
Vypredané
3,28 € 3,45 €

Testy z matematiky 2005


Otestujte sa, ako by ste uspeli na prijímacích skúškach na strednú školu alebo osemročné gymnázium! Ponúkame vám zbierky testov, ktoré použili na skúškach rôzne stredné školy z celého Slovenska, gymnáziá, obchodné a hotelové akadémie, dievčenské odbo rné školy, stredné odborné školy, stredné priemyselné školy, združené stredné školy a stredné odborné učilištia. Knižky z edície Testy sa tešia mimoriadnemu záujmu žiakov, ich učiteľov i rodičov už viac ako 10 rokov. Publikácie sú výbornou pomôckou n a prípravu na prijímacie skúšky a súčasne zbierkou diktátov a úloh na opakovanie, precvičovanie a upevňovanie učiva základnej školy
Vypredané
4,26 € 4,48 €

Matematika je jedným z najdôležitejších predmetov na strednej škole. Aritmenitka na pokročilej úrovni aj geometria sú dôležitou súčasťou vzdelávania stredoškolákov.

Ak hľadáte učebnice, cvičebnice, príručky a praktické príklady z matematiky pre stredné školy ste na správnej adrese. Vyberte si zo širokej ponuky učebníc matematiky a preniknite do sveta čísiel, rovníc a úsečiek.