! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Knihy - Učebnice pre ZŠ - ostatné strana 50 z 66

Lacná kniha Prírodopis pre 6. ročník základných škôl (-90%)


Pracovný zošit obsahuje rôzne typy úloh na upevnenie vedomostí, získaných na hodinách základného typu a hodinách praktických cvičení z prírodopisu – úlohy na zapamätanie, úvahovo-aplikačné, problémové, praktické. Svoje miesto tu nájdu aj úlohy zábavného charakteru.  
Vypredané
0,43 € 4,28 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Do školičky do školy (-90%)


Zrkadielko pre prvákov Edícia BUVIK prvákom Obrázkový zápisníček alebo zrkadielko pre prvákov, ktorý udržuje každodenný kontakt školy s rodinou. Rubriky Ako sa mi darí, Čo už viem, O mojom zdraví a pod. sú spoľahlivým obojstranným informátorom pre školu i pre rodinu. Pre zrkadielko napísal Milan Rúfus báseň-vyznanie o svojej prvej pani učiteľke.
Vypredané
0,12 € 1,19 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Prírodoveda pre 1. ročník - Pracovný zošit


Pracovná učebnica Prírodoveda 1 reaguje na vznik nového vyučovacieho predmetu v prvom ročníku. Autorky zostavili učivo podľa požiadaviek štátneho vzdelávacieho programu ISCED 1. Učivo, ktorého jednotlivé tematické celky sú farebne odlíšené, je usporiadané od jednoduchších, žiakom bližších tém, k zložitejším, žiakom vzdialenejším témam. Pracovný učebnica sa skladá z tematických dvojstrán, pričom každú uvádza samostatný nadpis, a obsahuje aj oddeliteľnú prílohu vystrihovacích kartičiek s návodmi na použitie. Zadania k úlohám sa nachádzajú v samostatnej časti a sú určené predovšetkým pedagógom, resp. rodičom pri domácej príprave. Obsahujú pokyny na prácu s úlohami a námety na ďalšie aktivity. Náročnosť úloh k danej téme sa stupňuje a autorky sem zahrnuli aj skupinu rozširujúcich a doplňujúcich úloh na okraji, ktoré umožňujú diferenciáciu učiva. Ďalšie úlohy a námety autorky uvádzajú v metodickej príručke. V záhlaví každej témy sa nachádza text „detskej encyklopédie“, ktorý je spočiatku určený len tým žiakom, ktorí prichádzajú do školy s rozvinutými čitateľskými zručnosťami, a neskôr tento text, ktorý žiakov motivuje a dopĺňa im ďalšie informácie, čítajú všetci. S textom môžu žiaci pracovať aj na hodinách čítania. Medzi rozvíjajúce činnosti, ktoré u žiakov učebnica podporuje, patria dlhodobé pozorovanie počasia, zápis aktuálneho mesiaca a priradenie správneho ročného obdobia, v druhej polovici učebnice aj priebežné pozorovanie hodín a určovanie času. Získané zručnosti sa neskôr prejavia v schopnosti kvalitnejšie a cielenejšie pozorovať deje na prírodovede i okolo seba. Výrazný motivačný účinok má aj systém sebahodnotenia. Podrobne rozpracované námety a možnosti sebahodnotenia sa nachádzajú v metodickej príručke. Záver pracovnej učebnice tvorí tabuľka na zápis vychádzok. Učebnica je schválená Ministerstvom školstva SR.
Vypredané
0,20 € 4,00 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Prírodopis pre 6. ročník základných škôl


Pracovný zošit obsahuje rôzne typy úloh na upevnenie vedomostí, získaných na hodinách základného typu a hodinách praktických cvičení z prírodopisu – úlohy na zapamätanie, úvahovo-aplikačné, problémové, praktické. Svoje miesto tu nájdu aj úlohy zábavného charakteru.  
Vypredané
0,21 € 4,28 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Maťkove zvedavé tykadlá 1. Prírodoveda pre 3. ročník


Pracovný zošit Prírodoveda pre 3. ročník: Maťkove zvedavé tykadlá – I. diel je určený pre žiakov 3. ročníka ZŠ. Pracovný zošit je plný úloh a cvičení na precvičovanie a upevňovanie preberaného učiva predmetu prírodoveda v treťom ročníku. Vďaka vtipným rozprávkam motivuje žiakov a vytvára u nich pozitívny vzťah k predmetu. Obsahuje zábavné úlohy, ktoré nenásilnou formou udržiavajú pozornosť žiakov na preberanej problematike. Pracovný zošit je rozdelený do dvoch tematických celkov: • veci okolo nás – objem, čas, teplota, sila, skúmanie látok, hmotnosti, voda, vzduch, vesmír, živé a neživé prírodniny, rastliny, zvieratá, človek, ochrana prírody a iné. • neživá príroda – pôda, horniny, nerasty a iné.
Vypredané
0,10 € 2,00 €

dostupné aj ako:

Prvouka 1 - Učebnice


V učebnici se nacházejí kapitoly, jež byly v prvouce obvyklé a osvědčené, ale i nové, které odráží změny, jež přináší probíhající školní reforma. V kombinaci s dalšími produkty z našeho vzdělávacího systému tak učebnice umožňují rozvíjení všech klíčových kompetencí a probrání všech průřezových témat RVP ZV. Jako v jiných učebnicích nakladatelství Fraus pro první ročník, i zde je na každé stránce spodní lišta, která shrnuje nejdůležitější pracovní pokyny k úlohám, což usnadňuje orientaci nebo práci doma s nemocnými žáky. Přehled obsahu učebnice prvouky pro 1. ročník podle tematických okruhů RVP: •Místo, kde žijeme: Moje škola - Kde bydlím - Jsem chodec •Rozmanitost přírody: Pozorování stromů - Plody, ovoce zelenina - První květy jara - Moje zvířátko - Jak se chovat k psům - Zvířata domácí a volně žijící - Z čeho jsou věci kolem nás - Třídění odpadů - Les •Lidé kolem nás: Jsem jedinečná bytost - Moje třída - Moje rodina - Hospodaření a nakupování - Jak lidé pracují •Lidé a čas: Trvání času - Hodiny - Dny a týdny - Sled událostí - Cyklus roku¨ •Člověk a jeho zdraví: Zdravá výživa - Zdravé zuby - Lidské tělo a jeho funkce - Nebezpečné situace •Průřezová témata: Každý jsme jiný - Děti z dalekých zemí - Třídíme odpady
Vypredané
5,31 € 5,59 €

Precvičme si pravopis 5. ročník ZŠ - 8. vydanie


Obsah zbierky je v podstate daný obsahom učebnice Slovenský jazyk pre 5. ročník. Jej cieľom je pomôcť žiakom pri nácviku a upevňovaní pravopisných poznatkov. Príručka pomáha upevňovať pravopisné základy, zručnosti, návyky.
Vypredané
1,55 € 1,63 €

Učíme sa pravopis 4. ročník ZŠ - 7. vydanie


Praktický sprievodca pravopisom pre 4. ročník základných škôl plný rôznych cvičení, diktátov....
Vypredané
1,55 € 1,63 €

Učíme sa pravopis 2.ročník základných škôl - 6. vydanie


Nadväzuje na učebnicu Slovenský jazyk pre 2. ročník. Cvičenia pomáhajú pri získavaní pravopisných základov. Pozornosť sa venuje najmä nácvičným diktátom.
Vypredané
1,55 € 1,63 €

Učíme sa pravopis 3. ročník ZŠ - 7. vydanie


Praktický sprievodca pravopisom pre 3. ročník základných škôl plný rôznych cvičení, diktátov....
Vypredané
1,55 € 1,63 €

Lacná kniha Důvěrně a otevřeně o sexualitě (-90%)


Autoři velice vkusně a citlivě shromáždili potřebné informace z oblasti sexuální výchovy, se kterými by měl být každý dospívající seznámen. Jen informovaný člověk se může vyhýbat riziku, chovat se preventivně a svobodně se rozhodovat, jak si má v sexuální oblasti počínat. Publikaci bychom mohli nazvat učebnicí sexuální výchovy, která by dětem i dospívajícím měla pomoci najít správnou cestu k přirozené sexualitě a odpovědnému rodičovství.
Vypredané
0,59 € 5,88 €

dostupné aj ako:

Prvouka pre 1. ročník – súbor samostatných prác


Pracovný zošit Prvouka pre 1. ročník je súbor samostatných prác určený pre žiakov 1. ročníka ZŠ. Každá samostatná práca pozostáva z usporiadaných úloh podľa náročnosti, vďaka ktorým si žiak upevňuje a získava nové vedomosti o prírode a svete okolo nás. Pracovný zošit môže slúžiť aj ako výborná spätná väzba pri overovaní získaných vedomostí žiakov.
Vypredané
2,05 € 2,16 €

Prírodopis pre 7. ročník základných škôl


Pracovný zošit je určený pre žiakov 7. ročníka základných škôl. Obsahuje rôzne typy úloh na upevnenie vedomostí, získaných na hodinách základného typy a hodinách praktických cvičení z prírodopisu – úlohy na zapamätanie, úvahovo-aplikačné, problémové, praktické. Svoje miesto tu nájdu aj úlohy zábavného charakteru.
Vypredané
3,75 € 3,95 €

Škola na prázdninách - 3. ročník


Tretiaci, neváhajte a poďte si precvičiť všetko, čo ste sa naučili v tretej triede. Ak splníte všetky úlohy, zachránite spolu s dobrým škriatkom Pipibumom zakliatu rozprávkovú ríšu. So Školou na prázdninách je učenie zábavné! Tak hor sa do štvrtej triedy!
Vypredané
4,07 € 4,28 €

Škola na prázdninách pre 1. triedu


Prváčikovia, neváhajte a poďte si s Filipom a Katkou precvičiť všetko to, čo ste sa naučili v prvej triede. Čaká vás množstvo krížoviek, doplňovačiek, tabuliek aj obrázkov. So Školou na prázdninách je učenie zábava! Tak hor sa do druhej triedy!
Vypredané
4,07 € 4,28 €

Škola na prázdninách pre 2. triedu


Druháci, neváhajte a poďte si s Kamilkou a Jakubom precvičiť všetko, čo ste sa naučili v druhej triede. Čaká vás množstvo krížoviek, doplňovačiek, tabuliek a obrázkov. So Školou na prázdninách je učenie zábavné! Tak hor sa do tretej triedy!
Vypredané
4,07 € 4,28 €

Testy z AJ pre žiakov 9.roč. ZŠ


Testy poslúžia žiakom 9. ročníka základnej školy na zopakovanie a overenie vedomostí, pomôžu im pripraviť sa na monitorovanie a na prijímacie skúšky na stredné školy. Na konci publikácií sú zaradené správne riešenia.
Vypredané
4,07 € 4,28 €

Lacná kniha Škola na prázdninách - 3. ročník (-50%)


Tretiaci, neváhajte a poďte si precvičiť všetko, čo ste sa naučili v tretej triede. Ak splníte všetky úlohy, zachránite spolu s dobrým škriatkom Pipibumom zakliatu rozprávkovú ríšu. So Školou na prázdninách je učenie zábavné! Tak hor sa do štvrtej triedy!
Vypredané
2,14 € 4,28 €

dostupné aj ako:


Táto kategória je určená pre žiakov základných škôl a poskytuje široký výber vzdelávacích materiálov a učebníc, ktoré im pomáhajú v ich učebnom procese.

Učebnice pre základné školy sú navrhnuté tak, aby poskytovali kvalitné a dobre štruktúrované učebné materiály na rôzne predmety a odbory. Žiaci nájdu v týchto učebniciach komplexné informácie, praktické príklady, cvičenia a testy, ktoré im pomôžu lepšie pochopiť a zapamätať si študovanú látku.

Učebnice sú prispôsobené veku a úrovni žiakov, čo im umožňuje postupovať vo výučbe postupne a systematicky.