! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Knihy - Učebnice pre ZŠ - ostatné strana 46 z 66

Lacná kniha Společnost 4 - Učebnice


V učebnici Společnost se vlastivědná část prolíná se zeměpisnou částí tak, aby vedla žáky k přemýšlení v souvislostech. Je pojata novou koncepcí výuky vlastivědy. Ve čtvrtém ročníku se zeměpisné učivo zaměřuje na Evropu a její historii
Vypredané
0,30 € 6,06 €

dostupné aj ako:

Poradím si so slovenčinou a matematikou 1. trieda


Tento pracovný zošit je určený pre všetkých šikovných prváčikov na precvičovanie preberanej látky zo slovenského jazyka a matematiky. Úlohy zoradené podľa obťažnosti hravou formou pomocou krížoviek, spájačiek a veselých obrázkov precvičujú predovšetkým schopnosť detí sústrediť sa, premýšľať a porozumieť úlohe. Deti tak získajú potrebnú istotu v preberanej látke, ktorú potom zúročia v školských laviciach a ktorá im v mnohom uľahčí školské vyučovanie. Na konci publikácie nájdete samozrejme kľúč na kontrolu správnosti výsledkov.
Vypredané
3,33 € 3,50 €

Hry k rozvoji soc.kompetencí žáků


Publikace obsahuje 32 her pro žáky ZŠ na pět různých komunikačních témat, která lze vybírat podle potřeb třídy či jiné skupiny dětí. Všechny zařazené aktivity autoři ověřili v praxi. Kniha chce napomoci učitelům, vychovatelům, příp. školním psycholog ům při práci se žáky, kteří mají problémy s komunikací s okolím, nerespektují společenská nebo skupinová pravidla, nedokážou se bránit ponižování apod. Ve hře si děti osvojují zásady dialogu a zdvořilosti v komunikaci, učí se naslouchat, odolávat pří padné manipulaci nebo zvládat impulzivitu druhých i svou vlastní. Prostřednictvím her lépe pochopí různé sociální role a pravidla či normy, jejichž dodržování je pro dobrou mezilidskou komunikaci nezbytné. Autorky pracují ve Výzkumném ústavu dětské psychologie a patopsychologie v Bratislavě, který se zabývá především specifiky mentálního vývoje zdravých i postižených dětí a sociálním vývojem dětí a mládeže.
Vypredané
10,19 € 10,73 €

Vlastivedný atlas


Odvetvová mapa SR doplnená perovkami a perokresbou o základné textové informácie.
Vypredané
2,85 € 3,00 €

Tabuľky pre 5. – 9. triedu ZŠ prírodovedné


Škola s prehľadom: Matematika, Fyzika, Chémia, Prírodopis, Zemepis Škola s prehľadom pre žiakov 2. stupňa a zodpovedajúcich ročníkov viacročných gymnázií je šikovným pomocníkom každého školáka. Praktický balíček obsahuje tabuľky s vybraným učivom z prírodovedných predmetov: z aritmetiky, algebry a geometrie, z fyziky, prírodopisu, chémie a zo zemepisu.
Vypredané
4,27 € 4,49 €

Tabuľky pre 5. – 9. triedu ZŠ - humanitné predmety


Škola s prehľadom: Slovenský jazyk a literatúra, Anglický jazyk, Dejepis, Náuka o spoločnosti Škola s prehľadom pre žiakov 2. stupňa a zodpovedajúcich ročníkov viacročných gymnázií je šikovným pomocníkom každého školáka. Praktický balíček obsahuje tabuľky s vybraným učivom z humanitných predmetov: zo slovenského jazyka a literatúry, z anglického jazyka, dejepisu a náuky o spoločnosti.
Vypredané
4,27 € 4,49 €

Tabuľky pre 1. – 4. triedu ZŠ


Škola s prehľadom - Slovenský jazyk, Matematika, Anglický jazyk, Vlastiveda Škola s prehľadom je šikovným pomocníkom každého žiaka 1. stupňa základnej školy. Praktický balíček obsahuje prehľadné tabuľky s vybraným učivom zo slovenského jazyka, z matematiky, anglického jazyka a vlastivedy, ktoré sa ľahko zmestia do každej aktovky.
Vypredané
4,27 € 4,49 €

Lacná kniha Tabuľky pre 1. – 4. triedu ZŠ (-50%)


Škola s prehľadom - Slovenský jazyk, Matematika, Anglický jazyk, Vlastiveda Škola s prehľadom je šikovným pomocníkom každého žiaka 1. stupňa základnej školy. Praktický balíček obsahuje prehľadné tabuľky s vybraným učivom zo slovenského jazyka, z matematiky, anglického jazyka a vlastivedy, ktoré sa ľahko zmestia do každej aktovky.
Vypredané
2,25 € 4,49 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Vlastivedný atlas (-90%)


Odvetvová mapa SR doplnená perovkami a perokresbou o základné textové informácie.
Vypredané
0,30 € 3,00 €

dostupné aj ako:

Angličtina 4. trieda Captain Clever


Hor sa k brehom nových vedomostí – Captain Clever vie ako na to! Pomôže žiakom zábavným spôsobom zopakovať a prehĺbiť učivo anglického jazyka pre 4. triedu. Vtipné hádanky, krížovky a prešmyčky zlepšia koncentráciu a presnosť, farebné rámčeky poskytnú praktické vysvetlenia pravidiel anglickej gramatiky a tipy na úspešné zvládnutie cvičení. Správne riešenia všetkých úloh nájdu žiaci na konci knižky.
Vypredané
4,27 € 4,49 €

Angličtina 3. trieda Captain Clever


Hor sa k brehom nových vedomostí – Captain Clever vie, ako na to! Pomôže žiakom zábavným spôsobom zopakovať a prehĺbiť učivo anglického jazyka pre 3. triedu. Vtipné hádanky, krížovky a prešmyčky zlepšia koncentráciu a presnosť, farebné rámčeky poskytnú praktické vysvetlenia pravidiel anglickej gramatiky a tipy na úspešné zvládnutie cvičení. Správne riešenia všetkých úloh nájdu žiaci na konci knižky.
Vypredané
4,27 € 4,49 €

Slovenská republika Geografický atlas


Atlas Slovenskej republiky, ktorý by mal mať každý žiak, či študent, ale nemal by chýbať ani v jednej rodine. Nájdete tu totiž všetky aktuálne a potrebné informácie o Slovensku zobrazené na mapách. Určite si obľúbite toto jedinečné dielo, lebo nielen obsahové, ale aj grafické spracovanie je na vysokej profesionálnej úrovni. Súčasťou atlasu je podrobná mapa Slovenska (1 : 465 000) a abecedný zoznam všetkých sídel s počtom obyvateľov a zatriedením do okresov Slovenska.
Vypredané
8,46 € 8,90 €

Precvič si slovenčinu


Doplňovacie cvičenia na precvičenie pravopisu vybraných slov, vlastných mien, cudzích slov, priamej reči, písania čiarky v jednoduchej vete i v súvetí Otázky z tvaroslovia, z náuky o slovnej zásobe, zo skladby, slohu aj z literatúry Testové úlohy s výberom správnej odpovede Riešenia všetkých cvičení, úloh a otázok Cvičebnica na nácvik a upevnenie preberaného učiva aj na prípravu na prijímacie skúšky na stredné školy
Vypredané
8,48 € 8,93 €

Prehľad svetových dejín - 2.vydanie


Svetové dejiny od praveku až po súčasnosť vhodné pre študentov základných a stredných škôl. všetky dôležité historické udalosti periodizácia významných revolúcií 23 historických mapiek a erbov
Vypredané
2,27 € 2,39 €

Family and Friends 6 - Workbook


No other course offers you the same benefits as Family and Friends. The exceptionally strong skills training programme includes a focus on real speaking and writing output. Plus - the amazing package of integrated print and digital resources suits all teaching situations and learner types, supporting students, teachers, and parents. Use it with Little Friends and First Friends to make it an eight or nine-year course.
Vypredané
11,39 € 11,99 €

Echo 1 kurz ruského jazyka pre 2. stupeň ZŠ a nižšie gymnáziá-pracovný zošit


Pracovný zošit k učebnici ruského jazyka Echo 1. Po každej lekcii nasleduje slovník, ktorého slovnú zásou by mali žiaci dokázať aktívne používať. Na konci pracovného zošita nájdu žiaci i komplexný rusko-slovenský slovník, ktorý zahŕňa celú slovnú zásobu, s ktorou sa žiaci stretli v učebnici. Zadania cvičení sú v ruskom a slovenskom jazyku.
Vypredané
6,65 € 7,00 €

Angličtina pre 3. ročník základných škôl + CD


Učebnica je určená pre žiakov tretieho ročníka základných škôl. Veselé príbehy so Zitou a malým nezbedným Zackom vytvárajú rámec pre určité tematické okruhy. Zita a Zack nám predstavia svoju rodinu, na ihrisku si nájdu nových kamarátov, pomáhajú v záhrade, zažijú veselú príhodu na ceste do školy, budú hrať v škole na hodine hudobnej výchovy na rôznych hudobných nástrojoch, oslávia Vianoce a narodeniny, zúčastnia sa športového dňa, navštívia zvieratká v zoologickej záhrade. Malí žiaci majú možnosť precvičiť si na krátkych príbehoch slovnú zásobu, ako aj gramatické tvary. Na lepšie porozumenie príbehov a na osvojenie si správnej výslovnosti pomôže žiakom aj nahrávka na CD. Na precvičenie prebratého učiva poslúži pracovný zošit, kde si žiaci môžu overiť, čo sa už naučili a čo si ešte musia precvičiť. Metodická príručka bude k dispozícii na internete.
Vypredané
1,00 € 6,95 €

Becsengő - J vagy Ly? 2 - 4. osztály


Munkafüzetünk célja, hogy többféle feladattípuson keresztül játszva sajátítsák el a gyerekek, hogy mikor kell J vagy Ly betűt írni. Ehhez nyújtanak segítséget a sokszínű játékos és érdekes gyakorlatok, valamint a hátul található szójegyzék.
Vypredané
1,82 € 1,92 €

Táto kategória je určená pre žiakov základných škôl a poskytuje široký výber vzdelávacích materiálov a učebníc, ktoré im pomáhajú v ich učebnom procese.

Učebnice pre základné školy sú navrhnuté tak, aby poskytovali kvalitné a dobre štruktúrované učebné materiály na rôzne predmety a odbory. Žiaci nájdu v týchto učebniciach komplexné informácie, praktické príklady, cvičenia a testy, ktoré im pomôžu lepšie pochopiť a zapamätať si študovanú látku.

Učebnice sú prispôsobené veku a úrovni žiakov, čo im umožňuje postupovať vo výučbe postupne a systematicky.