! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Väzba


Rezervácia na predajni


Série


Bálnahullás


A marsi és a 127 óra találkozik ebben az erőteljesen emberi és tudományos precizitással megalkotott thrillerben, melyben egy huszonnégy méteres, hatvan tonnás ámbráscet nyel magába egy búvárt, akinek csupán egyetlen órája marad a menekülésre, mielőtt elfogyna az oxigénje. Jay Gardiner a lehetetlenre vállalkozik – meg akarja találni apja holttestének maradványait az Atlanti-óceánban Monastery Beach partjainál. Tudja, hogy kevés esély van a sikerre, de Jay azt gondolja, ez az egyetlen járható útja annak, hogy felszabaduljon a bűntudat súlya alól, melyet az apja halála óta cipel magával, aki nemrég öngyilkosságot követett el. A merülés jól kezdődik, de egy óriáskalmár hirtelen megjelenése Jay-t komoly veszélybe sodorja, melyet aztán a végtelenségig fokoz egy táplálékért érkező ámbráscet feltűnése. Jay hamarosan a kalmár csápjai között találja magát, mely egyenesen magával rántja a bálna szájába, majd pedig a bálna első gyomrába a négy közül. Jay gyorsan ráébred, hogy csupán egyetlen órája maradt, mielőtt az oxigéntartálya kimerülne – egy óra, hogy legyőzze saját belső démonait, és kiszabaduljon a bálna gyomrából. Daniel Kraus, A víz érintése írójának új regénye filmbe illő, lebilincselő thriller egy fiatal férfiról, aki már letett mindenről… hogy aztán életének értelmét a legveszélyesebb és legszokatlanabb helyen találja meg újra. A könyvről írták: „Csodálatos regény! Felejthetetlen olvasmány a tengerről, a természet csodálatáról, valamint az apák és fiúk sokszor keserű kapcsolatáról.”Gillian Flynn „Bizonyára történtek már furcsább dolgok is a világon annál, minthogy valakit lenyeljen egy bálna, de az biztos, hogy még senki sem mesélte el ezt ennyire nagyszerűen.”Stephen Graham Jones „A legősibb rémálom áll a Bálnahullás fantasztikusan magával ragadó történetének középpontjában. A szereplők a legerőteljesebb tűzpróba előtt állnak, amely csak elképzelhető.”Owen King „Észbontó, lélegzetelállító kaland, egyben gyengéd és érzelmes történet egy apa és fiú kapcsolatáról. Daniel Kraus olyan szerző, akit csodálok. Bármire képes, és soha nem okoz csalódást.”Dan Chaon „Mestermű. Nagyon-nagyon régen nem éreztem már magam ennyire élettel telinek olvasás közben.”Alissa Nutting „Meglepően érzelmes és rendkívül szórakoztató. A Bálnahullás Jónás történetének feszültséggel teli újraalkotása, amiről nem is gondoltad volna eddig, hogy szívesen elolvasnád.”Gabino Iglesias
Na stiahnutie
9,80 €

Évszakok a vegán konyhában


A növényi étrend szezonális útmutatója Ha eddig úgy gondoltad, hogy a növényi alapú táplálkozásnak csak a nyári hónapok kedveznek, most kellemes meglepetésben lesz részed!Niki végigkísér az évszakokon, miközben – a szezonalitást és fenntarthatóságot is szem előtt tartva – hasznos tanácsokkal és praktikus ötletekkel szolgál. Legyen szó akár ünnepi étkezésről, akár a gyümölcsök, termések vagy fűszernövények begyűjtéséről, minden évszak tartogat valami újdonságot. Mellőzve a száraz adatokat, ez a könyv tökéletes mindazoknak, akik örömmel alkotnak a konyhában. Próbáld ki a több mint 50, mind a négy évszakot lefedő, könnyű vegán receptet – imádni fogod őket!
Na stiahnutie
10,11 €

Sodródás


Lehetséges-e egy elveszített múltat, vagy egy sohasem létezett jövőt visszakapni a lehetőségekkel teli jelenben? Vajon a halál és az élet határai elmosódhatnak-e a modern technológia segítségével? Mit találunk az űrben, a látóhatáron túl? Vajon képesek lehetünk-e a szeszélyes univerzum szabályai szerint játszani? Képesek vagyunk-e megváltozni, vagy pontosan ugyanazok maradunk, akik mindig is voltunk? Négy főszereplő, négy egyedi életút, amelyek mégiscsak szoros összefüggésekkel keresztezik egymást. Az űr sötét mélységeiben a megválaszolandó kérdésekre keresik a megnyugvást jelentő válaszokat, de vajon akkor is szeretnék-e tudni őket, ha a megoldás keserédes és fakó árnyalatban tetszeleg? Egy igencsak egyedi útra invitállak téged, kedves olvasó, amiben a kozmosz végtelensége, a múlt lélekölő tragédiái és a megtépázott, szívbe maró, múlhatatlan szerelem egyedisége mind-mind megjelenik, tökéletes harmóniát alkotva. A sodródás téged is vár. Feni rád a fogát, hogy megkaparintson a lelked húrjainál fogva. Ki tudja hol kötsz ki végül, ha engedsz hívó szavának... "Csupán az a tragédia, amit annak tekintünk,Rajtunk múlik mekkora hatalma van felettünk."
Na stiahnutie
6,73 €

Apakaland


Ahány apa, ahány gyerek, ahány család, ahány élet, annyiféle kaland. Mégis felszabadító ráismerni arra, ami közös, ami hasonló. Menet közben pedig nem baj, ha tudunk nevetni önmagunkon, visszatekintve megbocsátani magunknak, előrenézve pedig elfogadni, hogy a kalandoknak sosem lesz végük. Az Apakaland történetei nemcsak egy család emlékeit idézik fel, hanem minden apát és anyát megajándékoznak a ráismerés örömével. Ennek az örömnek pedig része az a felfedezés is, hogyan tudjuk egyre mélyebben ismerni, egyre nyilvánvalóbban szeretni és egyre hatékonyabban támogatni mindazokat, akik igazán fontosak számunkra. Nincs megállás. A gyerekeink nem pihennek. Kalandra fel megint, mindig. Amíg élünk. Válogatás Süveges Gergő Apa-kép-írás és Apaszem című köteteiből, amely szülők újabb és újabb generációi számára jelenthet felhőtlen szórakozást.
Na stiahnutie
8,99 €

Milyen mély a mélyirodalom?


Agyament szórakozás? Önfeledt nevetés? Vicces társadalomkritika? Kemény bírálata a sznobizmusnak, az önkénynek, agressziónak? Mindenkinek mást fog jelenti ez a könyv, ami, attól eltekintve, hogy többnyire versben íródott, mégis hamisítatlanul Sky. Ahol kell, ott szexi, ahol kell, ott csipkelődő, vagy mulatságos, de mindenképpen tele üzenettel. Viccesen, és halál komolyan. A humor koronázatlan királynője egy újabb ékkövet rakott a koronájára ezzel a könyvvel.
Na stiahnutie
10,14 €

Caso Bagatelle


Szonja German eredeti­leg or­vos végzettségű, kor­társ ma­gyar szerző. Fi­atalkora nagy részét külföldön töltötte, 2010 óta orvos férjével boldogan él Budapesten, a titokzatos, festői Hegyvidéken. Nem le­het vélet­len, hogy Szonja pont ezen a dim­bes-dom­bos, mese- és ro­mánc­szö­vésre ösztönző, cseppet sem unalmas tájon al­kotta meg elbeszéléseit. A szatirikus hangvételű, olykor lírai, olykor finom iróniával átszőtt írások hétköznapi, ismerős szituációkat, korántsem tökéletes, mégis sze­rethető, esendő karaktereket állí­tanak elénk. Hozzánk ha­sonlóan legjobb tudásuk szerint, főpróba nélkül élik az életüket. Önazonosság, önámítás, hazugság, életközepi válság, felelősség és esztétikum időtlen témái ezúttal a jóléti társadalom közegében jelennek meg. A modern élet kényelme, munkakörük kivételes szabadságfoka lehe­tő­séget te­remt a szereplőknek az élményfüggőségükből is fakadó unalomérzésük csillapítására. Az életvitelükre jellemző vi­szonylagos keretnélküliségben felszínre kerül­nek belső konfliktusaik, fel nem dolgozott tra­u­máik és legalapvetőbb szükségleteik is. A kötet miközben mi­nőségi szórakozást nyújt, észrevétlenül a sorok mögé vezet, és elgondolkodtat. Ki a nyertes, ki a vesztes? Hol az igazság? Van-e remény a személyiségfejlődésre? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre keresi a választ könnyed humorral és finom intellektussal a szerző.
Na stiahnutie
7,61 €

Sedona-módszer a boldogságért


"A boldogság arról szól, hogy emlékezz, ki is vagy valójában, és ha elfelejtetted, ez a könyv kitűnő emlékeztetőül szolgál." - Deepak Chopra Az önvizsgálathoz alkalmazott egyszerű, de hathatós kérdések és hatékony technikák képessé tesznek, hogy finoman elengedhesd mindazt, ami egy pillanattal korábban még megoldhatatlan problémának vagy nyomasztó érzelemnek tűnt - a haragtól és frusztrációtól kezdve a félelmen és szorongáson át a stresszig bármit. Megtanulod, hogyan alkalmazd az elengedés könnyen használható gyakorlatait - többek között a holisztikus elengedést és a Háromszoros üdvözlést -, hogy az életed minden területén nagyobb örömre és lelki békére lelj. A neves tanítók, Lester Levenson és Hale Dwoskin minden fejezetben az életed megváltoztatására alkalmas lehetőséget kínálnak, hogy kiszabadulhass önként vállalt rabságodból és újra rátalálj a valódi, korlátlan önmagadra - és a végső boldogságra, mely születési jogodként megillet. A felszabadító meglátások, az inspiráció és a mély elengedést hozó felfedezések kombinációja értékes útitárssá teszik ezt a könyvet mindazok számára, akik a mindennapi életünket nagyobb könnyedséggel, tisztánlátással és valódi céltudatossággal szeretnék megélni. A könyvet tekintsd lehetőségnek, hogy felfedezhesd a valódi természetedet, és feltárhasd a veled született boldogságot, békét és örömöt. E könyv akkor is a hasznodra válik, ha csak beleolvasol alkalmanként. Ha azonban elkötelezed magadat amellett, hogy a lehető legteljesebb mértékben hasznosítsd, az elérhető eredményektől le fog esni az állad. A kezedben tartott egyedülálló kötet, a Lester Levenson által írt, több évtizedes tanításaiból merített szavait és meglátásait tartalmazó egyetlen könyvéből (Keys to the Ultimate Freedom), és minden fejezet végén a Hale Dwoskin által adott gyakorlati elengedés technikákból áll. Lester Levenson tanításainak és módszereinek legjavát kapod meg ebben a könyvből, ha a szabadságot és az örömöt keresed. A könyv mély meglátásokkal és gyakorlati eszközökkel (pl. Háromszoros üdvözlés, Ötödik út/Szabad módszer) van tele, melyek utat mutatnak, hogy elengedhesd a fájdalmas érzéseket, nemkívánatos gondolatokat és negatív töltetű történeteket, valamint természetes módon megnyílhass az ebben a pillanatban is benned rejlő boldogság és korlátlan lehetőségek számára. És ez könnyebb, mint gondolnád. "Ha a szenvedés a külvilágra irányuló ragaszkodásban gyökerezik, a valódi öröm gyökerei csakis belül fellelhetőek. Ez a könyv feltérképezi a mélységes béke állapotához vezető utakat." - James Redfield, A mennyei prófécia szerzője
Na stiahnutie
15,75 €

Haunting Adeline - Levadászni Adaline-t


 A GyémántEgyütt jár velem a Halál,de a kaszás nem ér fel velem.Férfiaknak öltözött szörnyekkel és olyanokkal teli világban ragadtam, akik nem azok, akiknek látszanak.Nem tartanak itt örökké.Már nem ismerem meg azt, akivé váltam.És igyekszem visszaverekedni magamat a vadállathoz, aki éjszakánként ered a nyomomba.Gyémántnak neveznek.De csak egy halál angyalát teremtették meg. A VadászRagadozónak születtem,véremben van a könyörtelenség.Amikor éjszaka ellopják, ami az enyém,mint egy erődben elrejtett gyémántot,szembesülnöm kell azzal, hogy képtelen vagyok visszatartani a vadállatot.Vér áztatja a földet, amikor cafatokra tépem a világot, hogy megtaláljam.És visszahozzam oda, ahova tartozik.Senki sem menekül a haragom elől.Főként nem azok, akik elárultak. A macska-egér duológia második, befejező része
Na stiahnutie
16,87 €

Az ír farkas


„Ez piszok jó volt!” – Borsa Brown sikerszerző „Nem tehetek róla, imádom!” – Lizzyke olvasó kuckója Erik McGregornak a cellájában ülve már egy csepp hite sem maradt. A maffia fenekestől felforgatta nyugodtnak hitt életét. Csapdába csalták. Egy olyan gyógyszert kellett engedélyeznie, amely veszélyes emberek kezébe kerülve gyilkos fegyverré válhat. Erik utolsó leheletéig ellenállt a nyomásnak, ám a sötétség végül lépésről lépésre beszivárgott a lelkébe, áttörve a biztonságot nyújtó falakat, mígnem végleg elnyelte őt. A remény váratlan vendégként érkezik a börtönbe, elszánt tekintettel, divatos tűsarkúban. Nicole-nak hívják, és ügyvéd. Látszólag önzetlen segítséget kínál, de a férfi kételyeit nem képes eloszlatni. Vajon a nőt valóban tiszta szándék vezérli, vagy ő is csak egy újabb árny, aki még lejjebb taszítja majd a mélybe? Bármi is legyen az igazság, McGregornak nem maradt más választása, mint elfogadni az ajánlatot, amely a szabadságot jelentheti számára. A Smaragd-sziget-sorozat Írország festői tájaira kalauzol, és Anne L. Green ezúttal nemcsak a szereplői, de az olvasói világát is kiforgatja a négy sarkából. Titkok, izgalmak és feszültség rejtőzik minden oldalon. 
Na stiahnutie
11,62 €

Három nap egy esztendő


Szonja ?German immár második, a kétnyelvűség fűszeres nyomait változatlanul magán viselő kötete valódi csemege a magyar irodalmi polcon. A Három nap egy esztendő ott kezdődik, ahol a számtan, a fizika s néha még a józan ész is csődöt mond. Rébuszoktól mentes, mégis sejtelmes írásaiban az idő legkevésbé sem lineáris, és a 2+2 számtani összege sem mindig négy…A valóságon innen és túl, hol az álom, hol az ébrenlét mezsgyéjén fonódó tizenhét, látszólag egyáltalán nem összefüggő történet a minőségi kikapcsolódás élményét kínálja az olvasónak. Soha nem öncélúan, hanem mint egy titokzatos rendező szavára fokozatosan kitágulnak a határok, és észre sem vesszük, ahogy szárnyat bont a képzelet.Emlékmorzsákkal teli káprázatkóc ez a kötet. A szerző több kultúra nyomait is magán viselő látásmódja óhatatlanul eltér a mainstreamtől. Amennyit elvesz a megszokottból, annyit biztosan hozzá is tesz. Kísérletezik a nyelvvel, játszik az asszociációkkal, ha a mondandó úgy kívánja, a műfaji határokat is bátran áthágja. Számára az irodalmi forma csupán eszköz, sosem cél. Ezért annak, aki a szigorúan megszokottat keresi, vagy valami konkrét, kiszámítható irodalmi stílust vár, nem ígérjük, hogy ebben a kötetben megtalálja. Egy bizonyos: Szonja German kézzelfogható transzcendenciával, asszociációkkal finoman átszőtt prózája megszólít, elgondolkodtat, vigasztal, mosolyt fakaszt. Aki nem hiszi, járjon utána…
Na stiahnutie
9,83 €

Eszmék könyve (2. kiadás)


Az Eszmék könyve közérthető és objektív áttekintést nyújt a politikai ideológiák – liberalizmusok, konzervativizmusok, szocializmusok, anarchizmusok, nacionalizmusok, fasizmusok és ökologizmusok – komplex világáról. Az egyes ideológiákat a kapcsolódó történelmi események, valamint főbb eszméik kimerítő ismertetésével dolgozza fel. A politikai gondolkodás sokszínűségét értékítéletektől mentesen mutatja be, ennél fogva ideális olvasmány lelkes önképzők, középiskolás diákok és egyetemi hallgatók számára, de mindazoknak is, akik számot tartanak politikai, ideológiai jártasságra, ám nem kívánnak mélyreható, szakirodalmi kutatást végezni. A szerzők az ideológiai spektrum egészének bemutatását célozzák, munkájuk mégis áttekinthető és könnyen kereshető. A kötetet forgatva bárki megszerezheti azt az alapvető műveltséget, mely az aktuális közéleti, politikai, ideológiai diskurzusban való részvételhez, illetve annak megértéséhez szükséges.
Na stiahnutie
16,87 €

Akit keresnek: Jesua


Az evangéliumokban utalást sem találunk arra, mit csinált Jézus (Jesua) tizenhárom és harminc éves kora között. Nógrádi Gábor regénye a kamasz Messiás és a vele élők elképzelt életének néhány napját meséli el. A feszült-feszes történetben ismét megjelenik az a bizonyos fényes csillag Betlehem felett.Ebből tudja meg Heródes Antipász galileai fejedelem, hogy egy gyermek megmenekült, amikor az apja által egykor elrendelt irtózatos betlehemi vérengzésben a többi csecsemőt megölték. A megjövendölt Messiás él? A "zsidó királytól" rettegő Heródes Antipász parancsot ad testőreinek és a római katonáknak, hogy keressék meg az öldöklést túlélő ifjút. Keressék meg és hozzák elé élve vagy halva. 
Na stiahnutie
5,91 €

Sophia diadala


New York, 1930-as évek. Sophia ismét válaszút előtt áll. Elege van a kor két nagyasszonyából, Elizabeth Ardenből és Helena Rubinsteinből. Ráadásul hiába sikeres, nem élhet a valódi hivatásának, őt ugyanis az új kozmetikumok létrehozása érdekli igazán. Lehet, hogy mégis jobban tenné, ha hátat fordítana a „púderháborúnak”, és új életet kezdene? A sors azonban ismét közbeszól. Barátnője, Henny ugyanis váratlanul súlyos betegen állít be hozzá. Sophia félreteszi saját kozmetikai termékcsaládjáról szőtt terveit, és visszatér Helena Rubinsteinhez. A boldogság csak pillanatokra köszön be az életébe. Bár nagy szerelme, Darren megkéri a kezét, hamarosan a háború sötét fellegei lepik el Németország egét.  Mi lesz a szeretett óhazával? Miért változtak meg hirtelen az emberek? Miért fordult ki magából mindenki? Merre tart a világ? Vajon a szerelem és a kitartás az áldatlan állapotok között is meghozza a gyümölcsét?  Corina Bomann lebilincselő trilógiájának utolsó részében egy céltudatos fiatal nő harcának lehetünk tanúi, Sophia ugyanis a történelem legnehezebb időszakában sem adja fel álmait, nem hagyja, hogy megtörjék a bizalmát a világban, ami a szeme láttára omlik össze.
Na stiahnutie
7,86 €

Szilaj - Kalandra fel!


A tizenkét éves Lucky Prescott kalandokról álmodik, de előkelő fiatal hölgy lévén ezeket csak könyvekben élheti át. Egészen addig, míg egy nap kényelmes, takaros és szabályokkal teli városi életét hátrahagyva, édesapjával és nagynénjével együtt vidékre kell költöznie. Vad vidékre, nyugatra. A vadnyugatra.Lucky izgatottan, mégis aggodalmakkal telve indul útnak. Mi lesz, ha nem találja majd a helyét? Hiszen még nyeregbe szállni sem engedték soha… Pedig a vonatból pompás vadlovakat lát, az egyik csődör szinte megbabonázza. A musztángot később egy karám fogságában látja újra, és a szíve szakad meg érte: szabad, vad szellemét kiölve be akarják törni a lovászok.A lány és a vadló barátságának története ez. Mindketten idegenek különös, új világukban, de elég szilajak és bátrak is ahhoz, hogy helyet kérjenek benne maguknak. Összefogva, egymásban bízva pedig szabadon szárnyalnak, bárhová veti őket a sors.
Na stiahnutie
5,04 €

Érzelmi intelligencia


A kevéssé ismert érzelmi intelligencia (EI) ugyanolyan fontos a siker szempontjából, mint a sokat emlegetett IQ - állítja először 1995-ben megjelent, azóta világszerte sok millió példányban, több mint negyven nyelven kiadott könyvében Daniel Goleman. Magas IQ-jú emberek is vallhatnak csúfos kudarcot, szerényebb adottságúak is érhetnek el meglepő sikereket. Az okokat kutatva jutunk el egy "másfajta okossághoz", az érzelmi intelligenciához, amelybe beletartozik az önismeret, az önuralom, a kitartás, a beleérző képesség és a társas kapcsolatokban való jártasság. Csak az állja meg kiválóan a helyét az élet különböző területein, akiben megvannak ezek a tulajdonságok - állítja az amerikai pszichológus és tudományos újságíró. De mielőtt bárki elkeseredne, Goleman hozzáfűzi: az érzelmi intelligencia tanítható, fejleszthető - egyúttal javasolja ezeknek az érzelmi készségeknek az oktatását, beépítését az iskolai tantervekbe. Hogyan válhatunk tudatosabbá saját érzéseinkkel és a másokéival kapcsolatban? Miként fejezzük ki az érzelmeket? Hogyan állítsuk érzelmi intelligenciánkat a boldogság és a siker szolgálatába? Ezekre és más hasonló kérdésekre ad tudományosan megalapozott, ugyanakkor közérthető választ Daniel Goleman klasszikussá nemesedett műve, amely közismertté tette, az IQ mellé emelte az EI fogalmát.
Na stiahnutie
13,52 €

A rózsák királynője


„K. F. Breene a huncutság és a csatajelenetek királynője.” –  Caro’ Reads „K. F. Breene bebetonozta magát a kedvenc szerzőim listájára.” – Feeling Fictional Vár ránk a szabadság? Azt hittem, ha sikerül feloldani az átkot, már csak egyetlen ellenséggel kell megküzdenem. De tévedtem. A királynő még életben van. Addig rejtőzködött előlem és a királyság többi lakója elől, amíg meg nem tört az átok. Most, hogy visszatért, nem tiszták sem a szándékai, sem a motivációja. Talán magának akarja a trónt?  Megállíthatjuk – kivéve, ha neki is köze volt az átok létrejöttéhez… Ha ez igaz, akkor egyszerre kell harcolnunk ellene és a Démonkirály ellen, mielőtt végre békében élhetnénk. Vagy a sok küzdelem mind csak a nagy semmiért zajlott? Akárhogy is, nagyon kevés időnk van, mielőtt a Démonkirály visszatér, hogy eltöröljön minket a föld színéről… A USA Today, a Wall Street Journal és a Washington Post bestsellerszerzője, K. F. Breene regénysorozatának záró kötetében fény derül minden titokra, és választ kapunk eddigi összes kérdésünkre. Ebben a sötét és veszélyes világban mindenki sorsa Finlay kezében van. Vajon elbírja ezt a súlyt? „Váratlan és szívet tépő. Eleredtek a könnyeim." – All Things Dark and Dirty „Igazán tetszettek a különböző, erős női karakterek.” – Coffee Stars Books
Na stiahnutie
15,49 €

Az új kezdetek könyvesboltja


Anglia, ?1938.Nancy Mitfordnak látszólag mindene megvan az egész ország által imádott és irigyelt Mitford nővérek egyikeként: szépség, vagyon, jól csengő név és elismertség. Ám a csillogó felszín alatt meghúzódó valóság teljesen más. Nancyt folyamatosan csalja férje, két húga nácikkal kokettál, és amikor összetörnek a családalapításról szőtt álmai, egy apró londoni könyvesboltban kezd dolgozni, hogy új célt és értelmet találjon az életben. Washington D. C., napjaink.A könyvkurátorként dolgozó Lucy St. Clair azonnal kap a lehetőségen, amikor a londoni Heywood Hill könyvesboltba szólítja egy megbízás. A Iegendás könyvesboltban való munka, ahol Nancy Mitford megírta A hajsza a szerelemért című regényét, már önmagában is valóra vált álom, és az utazás révén talán feldolgozhatja az édesanyja elvesztése miatt érzett gyászt. Emellett egy rejtély is ideszólítja: hosszú ideje dolgozik azon, hogy megfejtse a családja birtokában lévő Nancy Mitford-regény elején olvasható ajánlást. Ki lehetett Iris, és mi köze az ő családjához? Lucy hamar rájön, hogy élete különös módon fonódik össze Nancy Mitfordéval, és minden ezzel az apró könyvesbolttal függ össze, amely óriási hatást gyakorol két más országból és különböző korból származó nő életére is. A neves amerikai szerző, Eliza Knight történelmi tényeket és fikciót mesterien vegyítő regénye lenyűgöző módon mesél az újrakezdésről és a könyvek szeretetéről.
Na stiahnutie
12,25 €

Abban a pillanatban


A könyvesbolt a menedékem egészen addig, míg egy nap, Noah, a Rockbang virtuóz gitárosa villámcsapásként megérkezik a világomba. Ő egy híres rocksztár, míg én csak egy félénk könyvmoly vagyok. Vele olyan, mintha egy új fejezetet fedeznék fel az élet könyvében.Sosem gondoltam volna, hogy ilyen könnyű szerelembe esni. Kezdve a véletlen találkozástól, egészen a félszeg mosolyon és a túlméretezett szemüveg mögül előbukkanó félénk pillantásig; nyugodtan mondhatom, nem csak az elektromos gitárom az, ami izzik.De a hírnév nem egy lassú, andalító ballada, hanem őrült, fejrázós rock. Vajon a szerelmünk megállja a helyét a káoszban, vagy elvesz a villogó fények és a sikoltozó rajongók tömegében?
Na stiahnutie
7,86 €

Akiket úgy hívunk


A sci-fi és a fantasy világában játszódó történetek, amelyeknek szereplői azok, akiket úgy hívunk.
Na stiahnutie
5,04 €