Ďalším prehliadaním stránky súhlasíte s používaním cookies.

Carrie Adams: A keresztanya

Počet strán: 376

Väzba: tvrdá

EAN: 9789639604643

Jazyk: maďarský

Pôvodný názov: The Godmother

ISBN: 978963-9604-64-3

Dátum vydania: 1. januára 2008

Rok vydania originálu: 2008

Vydavateľstvo:  Jaffa Kiadó

Orig. vydavateľstvo: 

Rozmery: 2,4 cm x 14 cm x 20 cm

A keresztanya

Autor: Carrie Adams

Dostupnosť:
Vypredané v e-shope

Dodanie do kníhkupectva na osobný odber žiaľ nie je možné.
Cena v e-shope: 10,74 
Bežná cena: 11,31 €
Zľava 5%
Rezervácia v kníhkupectve

Titul nemáme na sklade v e-shope a je vypredaný aj u dodávateľa. Pozrite sa nižšie, či máme titul v niektorom z kníhkupectiev.

Zobraziť dostupnosť v kamenných predajniach

Pri nákupe nad 35 € máte doručenie zadarmo.

O knihe: Carrie Adams rendhagyó szingliregényének hőse, a szőke, pimasz és jó kedélyű Tessa King olyan régóta élvezi a szabadságot, hogy barátai közben egytől egyig megnősültek, férjhez mentek, sőt gyerekeik is születtek, nem is egy! És mindegyiknek Tessa a keresztanyja. ..

Ott a tizenöt éves lázadó Caspar, aki pokollá teszi anyja életét, és akit Tessa jó fej barátként igyekszik a saját oldalára állítani; a hétéves Cora, akit édesanyja egyedül nevel, és akinek dúsgazdag apját Tessa próbálja "rávenni" arra, hogy több pénzzel járuljon hozzá lánya neveltetéséhez; s végül Bobby és Tommy, a féléves ikerpár, és szüleik romokban heverő házassága, amelyet talán még Tessa sem tud megmenteni. ..

Miközben az örökös keresztanya szerepében tetszelgő Tessa saját férjre, gyerekre, családi problémákra vágyik, vagány szingliként szüntelenül és önzetlenül beleavatkozik barátai életébe. Maga sem lát tisztán, vajon egy magában rég eltemetett érzés az igazi szerelem, vagy az a tisztes őszes halánték, James, aki a legváratlanabb pillanatokban bukkan fel az életében. Egy váratlan tragédiát követően azonban kénytelen lesz szembenézni addigi életével: elérkezik a pillanat, amikor már nem csak mások iránt tartozik felelősséggel, de saját sorsáról is döntenie kell.

Ez a finom humorral átszőtt regény mindenekelőtt óda a barátsághoz

Odporúčame tieto knihy