Ďalším prehliadaním stránky súhlasíte s používaním cookies.

Dick Francis: A zsoké halála

Počet strán: 319

Väzba: tvrdá

EAN: 9789636431907

Jazyk: maďarský

Pôvodný názov: Silks

ISBN: 9789636431907

Dátum vydania: 1. januára 2010

Číslo vydania: 1

Rok vydania originálu: 2008

Vydavateľstvo:  General Press Kiadó

Orig. vydavateľstvo: 

Rozmery: 2,5 cm x 14 cm x 20 cm

A zsoké halála

Autor: Dick Francis

Dostupnosť:
Vypredané v e-shope

Dodanie do kníhkupectva na osobný odber žiaľ nie je možné.
Cena v e-shope: 10,93 
Bežná cena: 11,50 €
Zľava 5%
Rezervácia v kníhkupectve

Titul nemáme na sklade v e-shope a je vypredaný aj u dodávateľa. Pozrite sa nižšie, či máme titul v niektorom z kníhkupectiev.

Zobraziť dostupnosť v kamenných predajniach

Pri nákupe nad 15 € máte doručenie zadarmo.

O knihe: Botrány kavarja fel Anglia lóversenyvilágát: egy élvonalbeli zsokét vasvillával megölnek a saját házában, és a bizonyítékok olyan egyértelműen mutatnak arra, hogy a tettes egy másik híres zsoké, hogy az már felettébb gyanús a megbízott fiatal ügyvédnek. Geoffrey Mason maga is amatőr díjugrató lovas, és jól ismeri a gyanúsítottat és az áldozatot is. Az ügy még érthetetlenebb lesz, amikor brutálisan megzsarolják a jogászt: vállalja el a gyilkossággal gyanúsított zsoké védelmét, és - veszítse el a pert! Mason tudja, hogy a rendőrséghez kellene fordulnia, de félti az életét. Amikor azonban szembesül két tönkretett emberrel, akiket a baseballütős gengszter már ugyanígy megzsarolt, elhatározza, hogy nem hagyja magát. Az ártatlanul letartóztatott zsokét és saját magát is csak úgy húzhatja ki a pácból, ha kideríti, ki a valódi gyilkos. Egy eltűnt fénykép, egy friss szerelem és a briliáns logika - ez Mason minden fegyvere, amellyel harcba indul az igazság felderítéséért. Sötét titkok kerülnek lassanként napvilágra: ahol olyan sok forog kockán, mint a lóversenyzésben, ott az emberélet csöppet sem drága. ..

Ebben a könnyedén, szórakoztatóan megírt bűnügyi sztoriban több a valóságmozaik és a szellemesség, sőt a finom angol humor, mint a brutalitás és a vér, és hús-vér emberek jönnek-mennek benne. .. A lóversenypályák, az öltözők, a tréneristállók, az ügyvédi irodák és a tárgyalótermek világát a népszerű szerzőpáros olyan jól ismeri, hogy az olvasó akár azt is gondolhatja, ez az egész izgalmas történet talán szóról szóra így esett meg. ..

Narodil sa ako Richard Stanley Francis v mestečku Lawrenny v južnom Walese.

Otec bol džokej a syn pokračoval v jeho šľapajach. Ešte predtým však narukoval k pozemným službám anglického letectva Royal Air Force (1940), čím vstúpil prvý raz do služieb kráľovnej. Neskôr sa stal pilotom. Lietal aj na stíhačkách, ale najviac času strávil v kokpite bombardérov. Počas svojej dvanásťročnej džokejskej kariéry vyhral vyše 350 dostihov a stal sa šampiónom profesionálnych jazdcov. V rokoch 1953 - 1957 jazdil aj pre kráľovnú matku. Práve vtedy sa zranil počas pretekov v liverpoolskom Aintree na favoritovi Devon Lochovi, majetku kráľovnej. Ešte 50 metrov pred cieľom viedol, potom sa koňovi podlomili nohy a dodnes nie je úplne ... viac

Odporúčame tieto knihy