! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Rozvoj osobnosti strana 95 z 101

Dávat a brát


Adam Grant boří mýtus, že ti dobří vždy skončí poslední, vyhaslí jako sopka a zbití jak psi. Dokazuje, že dárci mají větší pravděpodobnost stát se šampiony. Zajímá vás, jak a proč dárci převládají na vrcholu žebříčku úspěšnosti? Autor knihy vás seznámí s úspěšnými dárci z nejrůznějších oborů. Úspěšní dárci mají jedinečný přístup k aktivitám ve čtyřech klíčových oblastech: vytváření sítě kontaktů, spolupráci, vyhodnocování a ovlivňování druhých.
Vypredané
11,39 € 11,99 €

Jistou cestou ke skvělosti 2. vydání


Trilogie knih Jistou cestou (poprvé vydána v letech 1910–1912) patří beze sporu mezi průkopníky osobního rozvoje a motivace. Rovněž posloužila spisovatelce Rhondě Byrne jako předloha k filmu Tajemství (The Secret). Velkou zajímavostí je, že trilogie čerpá z nejmodernějších vědeckých poznatků rozvoje osobnosti své doby, jedná se tedy o dílo ryze pragmatické, nikoli filozofické, a v žádném případě tedy nespadá pod pojem „ezoterika”. Z Wattlesova učení čerpali velikáni osobního rozvoje jako Dale Carnegie, Pierre Franckh nebo Mark Dzirasa. Pokud Vás tedy zajímá téma úspěch, pozitivní myšlení nebo koučink, trilogie Jistou cestou patří rozhodně mezi knihy, které musíte přečíst. Třetí díl, Jistou cestou ke skvělosti, se sluší, abyste do svého osobního rozvoje zapojili v moment, kdy již aplikujete principy bohatství, pevného zdraví a toužíte po dosažení velikosti a skvělosti. Zde Wattles pojednává o tom, že každý se může stát skvělým a přináší jednoduché, jasné a pragmatické „jak”. V této knize se tedy nejen dozvídáte, že „všechno je ok”, ale získáte i konečné shrnutí celé trilogie.
Vypredané
8,84 € 9,31 €

Umění diplomatického jednání


Dvacet pravidel diplomatického jednání. Umění diplomatického jednání není přežitkem dávných dob, právě naopak. Dnes více než kdy v minulosti platí, že na poli osobních i profesních vztahů sklízejí plody vítězství ani ne tak bojovníci prosazující své názory za každou cenu, ale spíše diplomaté schopní citlivě jednat, nacházet kompromisy, hledat nová kreativní řešení, získávat nové spojence na svou stranu. Autor předkládá dvacet pravidel diplomatického jednání, která mohou pomoci každému čtenáři, usilujícímu o zlepšení svých komunikačních dovedností, osvojit si umění diplomatického jednání.
Vypredané
13,96 € 14,69 €
  • 5 /5

Vaše citlivé zóny


Premáhajú vás pocity viny či strachu? Dosahujete úspechy len preto, aby vás za ne niekto pochválil? Máte pocit, že uznanie, ktoré sa vám dostáva, nie je dostatočné? Ak už dlhšie cítite, že vo svojom živote robíte niečo, čo vás ničí, ale neviete presne, čo to je, táto kniha je pre vás. Uznávaný Wayne W. Dyer v nej opisuje naše „citlivé zóny“, v ktorých často klameme samých seba a ničíme sa len preto, lebo si namýšľame, že isté veci robíme správne. V každej kapitole rozoberá jednu problémovú zónu, odhaľuje príčiny sebaklamu, poukazuje na jeho viditeľné prejavy a ponúka najbežnejšie frázy, ktorými si svoje chybné myslenie ospravedlňujeme. Okrem tejto „diagnostiky“ ponúka aj praktické riešenia na to, ako spúšťače našich reakcií v citlivých zónach zvládnuť a nedať im moc nad naším správaním či životom.
Vypredané
8,54 € 8,99 €

Hrdina


Nová kniha z pera úspěšné autorky celosvětového bestselleru Tajemství, jehož se po celém světě prodalo přes 25 milionů výtisků. Autorka se nyní obrací k čtenářům s poselstvím, že každý je jedinečný, každý se narodil s něčím, co nemůže nabídnout žádný jiný ze sedmi miliard žijících na naší planetě. Tucet z nejúspěšnějších lidí světa vám ukáže, jaká konkrétní životní cesta leží před vámi.
Vypredané
1,29 € 1,36 €

Finding Your Element


Ken Robinson, author of the international bestseller The Element and the most viewed talk on TED.com, offers a practical guide to discovering your passions and natural aptitudes, and finding the point at which the two meet: Finding Your Element. The Element has inspired readers all over the world to change their lives and this new companion is a practical guide containing all the tools, techniques and resources you need to discover the depth of your abilities and unlock your potential. Among the questions it answers are: How do I find out what my talents and passions are?; What if I love something I'm not good at - or I'm good at something I don't love?; What if I can't make a living from my Element?; and How do I do help my children find their Element? No matter what you do, or where you are in life, if you're searching for your Element, this book will help you find it. "Relevant, imperative...It will help you to find yours". (Vanity Fair). "Happiness really is within your grasp". (Guardian). "Leads readers to a place where natural aptitudes and abilities converge with one's passions:. (Kirkus Reviews). Sir Ken Robinson, PhD, is an internationally recognized leader in the development of creativity, innovation, and human potential. He advises governments, corporations, education systems, and some of the world's leading cultural organizations. The videos of his famous 2006 and 2010 talks to the prestigious TED Conference have been seen by an estimated 200 million people in over 150 countries. Lou Aronica is the author of two novels and coauthor of several works of nonfiction, including The Culture Code (with Clotaire Rapaille) and The Element.
Vypredané
14,20 € 14,95 €

Lacná kniha Rozumný život - komplet 3 knihy (-90%)


Prvý diel: Táto kniha obsahuje niečo ako dopravné predpisy na ceste životom. Nájdete v nej tajné zákony a pravidlá, ktoré vám umožnia vymaniť sa zo sveta problémov a vykročiť do rozumného sveta. Sveta, v ktorom sa môžete vedome rozhodovať, pretože poznáte príčiny a dôsledky udalostí. Ak sa vám niečo nedarí, potom budete vedieť prečo. Ak niečo chcete, naučíte sa, ako to dosiahnuť. Stanete sa skutočnými pánmi svojho života. Druhý diel: Autor učí, ako rýchlo a účinne riešiť problémy a dosahovať vytúžené ciele. Vysvetľuje, aké postoje nám bránia mať to, čo chceme, ba dokonca nám do života prinášajú pravý opak. Sú to predovšetkým rôzne idealizácie, čiže pripisovanie prehnanej dôležitosti určitým túžbam, vlastnostiam a pod. Vďaka tejto knihe máte jedinečnú šancu pochopiť tieto zákonitosti a pracovať s nimi tak, aby ste si vytvárali udalosti, aké chcete. Tretí diel: V poslednej časti trilógie sa budeme zaoberať týmito oblasťami: láska, rodina, deti; práca, peniaze a majetok; zdravie. Na záver tu nájdete zoznam pozitívnych tvrdení pre nahradenie nevhodných, negatívnych myšlienok, alebo idealizácií, ktoré sú typické pre rôzne oblasti života. Autor vám presne vysvetlí, čo máte zmeniť, aby ste prestali mať problémy, začali žiť šťastne a získali to, čo chcete. Keď rozumiete určitým zákonitostiam a súvislostiam, viete, čo máte robiť.
Vypredané
3,04 € 30,37 €

dostupné aj ako:

  • 5 /5

Mysli, konaj, zbohatni


Kniha Mysli, Konaj, Zbohatni vychádza z konceptu, že všetko bohatstvo sveta už je v nás, len ho cez všetky naučené „pravdy“ a mýty o peniazoch nevieme aktivovat. V knihe sa naučíte, ako tieto pseudopravdy vo svojej mysli nájsť, „prepísať“ a ako sa následne pomocou konkrétnych akčných krokov vydať v ústrety hojnosti a finančnej slobode. Autor Andy Winson mal tú čest učiť sa naživo od najlepších svetových trénerov, ako je Anthony Robbins, Jack Canfield, Brian Tracy, Robert Dilts, Joseph McClendon III, T.Harv Ecker, Robert G. Allen a mnohých dalších. S väčšinou z nich sa pozná osobne a zistil, že tieto mimoriadne úspešné osobnosti niečo spája. Nasledujú rovnaký princíp, rovnakú cestu. Tú, ktorú opisuje, a na ktorú vás pozýva aj kniha Mysli, Konaj, Zbohatni. Andyho špeciálne tréningy a „koučingy“ zažili tisícky ľudí vo viacerých krajinách Európy. Prednáša na školách pre študentov a pedagógov. Pôsobí ako „kouč“ vrcholových športovcov, lídrov a TOP manažérov firiem rôzneho zamerania. Je popredným slovenským šíriteľom (NLP) Neurolingvistického programovania a tiež jediným medzinárodne certifikovaným inštruktorom firewalkingu na Slovensku. Jeho životnou vášňou je pomáhať ľuďom, objavovať a rozvíjať ich skutočný potenciál na ceste k vytúženému životu, prebúdzať ich skryté sily a objavovať zdroje, ktoré sa v nich skrývajú.
Vypredané
10,36 € 10,90 €

Ako zjesť žabu


Pod názvom Ako zjesť žabu sa ukrýva upravený výber z glos a úvah Inge Hrubaničovej o súčasnom jazyku a súčasnej reči, ktoré boli publikované v denníku Sme v rokoch 2010 – 2013.
Vypredané
7,60 € 8,00 €

Lacná kniha Ako zjesť žabu (-90%)


Pod názvom Ako zjesť žabu sa ukrýva upravený výber z glos a úvah Inge Hrubaničovej o súčasnom jazyku a súčasnej reči, ktoré boli publikované v denníku Sme v rokoch 2010 – 2013.
Vypredané
0,80 € 8,00 €

dostupné aj ako:

Jak si správně přát


Kniha vás naučí přát si správným způsobem, tak, aby se vám splnily všechny vaše sny. Každý má v sobě přirozenou schopnost lidské mysli dosáhnout svých cílů pomocí tvůrčí představivosti, která vám pomůže dosáhnout skutečně přelomové a pozitivní změny ve vašem životě. Zkušený autor vám představí efektivní systém, jak si plnit sny, a také účinné metody, jak se vypořádat s těžkostmi, které na své cestě potkáváme. Pomocí tvůrčí představivosti můžete například: · zlepšit své zdraví · najít a vybudovat naplňující vztah · vylepšit svou kariéru a vydělat více peněz · rozšířit své možnosti a kreativitu · zbavit se depresí a špatných nálad
Vypredané
5,95 € 6,26 €
  • 5 /5

Žiť život podľa svojich predstáv nie je veda, ale zručnosť


Pre niektorých ľudí veda, no pre niekoho zručnosť. Kde by ste sa zaradili Vy? Autor v knihe uvádza, že samotný život nie je veda, ale zručnosť. Je na nás, ako si život zariadime. Je na nás, aký význam budeme prideľovať okolnostiam v našom živote, keď vychádzame z predpokladu, že veci sú neutrálne a len my im prisudzujeme význam. Je užitočné uvedomiť si, že to, aký význam budeme veciam okolo nás prisudzovať, bude určovať, aký život budeme žiť. Autor ukazuje na príkladoch rôzne techniky, ktoré mu pomohli na ceste osobnostného a duchovného rastu a vďaka ktorým získal mnoho zručností, aby žil život podľa svojich predstáv. Kniha "Žiť život podľa svojich predstáv nie je veda, ale zručnosť" patrí medzi knihy, s ktorými je potrebné pracovať. Vyzýva čitateľa k akcii. Do popredia sa dostáva komunikácia nielen slovom, ale aj činom. Výhodou tejto knihy je práve fakt, že si pomocou nej čitateľ osvojí zručnosti, z ktorých si môže vytvoriť návyky, ktoré budú pre neho prospešné a užitočné.
Vypredané
11,31 € 11,90 €

Čarovná mapa


Colette Baron-Reid vám v tejto fascinujúcej knihe dáva do rúk "kúzelnú paličku", vďaka korej uvidíte svoj život ako úžasné dobrodružstvo a sami seba ako mocných spolutvorcov svojho osudu. Tou kúzelnou paličkou je vaša vlastná vnímavosť. Vydajte sa na cestu do hlbín svojej vnútornej krajiny a zoznámte sa s jej obyvateľmi - imaginárnymi bytosťami, ktoré majú kľúče k múdrosti skrytej vo vašom podvedomí: Čarodejník jasného pohľadu, Vľúdna záhradníčka, Zberateľka kostí a duchovia vašich vnútorných psychických krajín, ktorými budete na svojej ceste prechádzať, vám pomôžu nájsť poklad, skrytý v každej vašej životnej skúsenosti. Naučíte sa tiež, ako vo svojom vnútri skrotiť nezbedného škriatka, ktorý vás väzní v nefunkčných schémach správania. Vy sami sa stanete tvorcom svojej mapy a ani v dnešnej dobe globálnej premeny sa nebudete cítiť stratení a vydaní na milosť či nemilosť víchriciam zmien.
Vypredané
9,41 € 9,90 €

Pozitívne myslenie nebolí


Pozitívne myslenie nebolí. Kniha, ktorá odkrýva všetky tajomstvá (tajomstvá, ktoré neexistujú) a ponúka kurz pozitívneho myslenia. Ďalšia kniha autora bestselleru Posolstvo úspechu od Dr. Jozefa Čuhu. V tejto publikácii ponúka osobnú analýzu prostredníctvo siedmych pádov slovenského jazyka, kde si môžete prejsť svoj život takým spôsobom, že pochopíte všetky súvislosti za akých ste sa dopracovali až tam kde ste a prečo. Záver knihy je unikátny trojmesačný kurz pozitívneho myslenia, zameraný na jednoduché techniky, ktoré môžu napomôcť k zmene myslenia, postoja a dosiahnutia úspechu v živote.
Vypredané
9,41 € 9,90 €

I drobné radosti jsou důležité


Tato příručka je určena lidem, kteří se v dnešní uspěchané, hektické době a věčném stresujícím shonu zapomínají zastavit a užít si hezkých událostí, krás světa a dne, klidu a pohody. Jemnou a pohodlnou cestou autor učí všímat si pozitiv života víc, než stránek negativních a pozvolna přesouvá pozornost čtenáře k tomu dobrému, co život přináší.
Vypredané
5,18 € 5,45 €
  • 5 /5

Tři mistři úspěchu


Úspěch a bohatství nepřicházejí nahodile. Abyste o nich nemuseli jen snít, potřebujete znát osvědčené principy a pravidla, jak je k sobě natrvalo přitáhnout. Silná touha, víra, vytrvalost, důvěra v šestý smysl a vlastní podvědomí, to jsou jen některé atributy skutečně úspěšných lidí, které ve svých nejslavnějších dílech zdůraznili světoznámí odborníci na úspěch Napoleon Hill (Myšlením k bohatství), Joseph Murphy (Moc podvědomí) a Dale Carnegie (Jak získávat přátele a působit na lidi). Kniha Tři mistři úspěchu přináší jedinečný, ucelený soubor jejich učení, které vám otevře cestu k bohatství, spokojenému životu a harmonickým mezilidským vztahům. Inspirací vám při tom budou skutečné příběhy velikánů, jako byli Thomas Alva Edison, Henry Ford, Abraham Lincoln nebo Andrew Carnegie, ale i obyčejných lidí, kteří dokázali uspět navzdory všem nepříznivým podmínkám.
Vypredané
20,85 € 21,95 €

Mysli, konaj, zbohatni


Kniha Mysli, Konaj, Zbohatni vychádza z konceptu, že všetko bohatstvo sveta už je v nás, len ho cez všetky naučené „pravdy“ a mýty o peniazoch nevieme aktivovat. V knihe sa naučíte, ako tieto pseudopravdy vo svojej mysli nájsť, „prepísať“ a ako sa následne pomocou konkrétnych akčných krokov vydať v ústrety hojnosti a finančnej slobode. Autor Andy Winson mal tú čest učiť sa naživo od najlepších svetových trénerov, ako je Anthony Robbins, Jack Canfield, Brian Tracy, Robert Dilts, Joseph McClendon III, T.Harv Ecker, Robert G. Allen a mnohých dalších. S väčšinou z nich sa pozná osobne a zistil, že tieto mimoriadne úspešné osobnosti niečo spája. Nasledujú rovnaký princíp, rovnakú cestu. Tú, ktorú opisuje, a na ktorú vás pozýva aj kniha Mysli, Konaj, Zbohatni. Andyho špeciálne tréningy a „koučingy“ zažili tisícky ľudí vo viacerých krajinách Európy. Prednáša na školách pre študentov a pedagógov. Pôsobí ako „kouč“ vrcholových športovcov, lídrov a TOP manažérov firiem rôzneho zamerania. Je popredným slovenským šíriteľom (NLP) Neurolingvistického programovania a tiež jediným medzinárodne certifikovaným inštruktorom firewalkingu na Slovensku. Jeho životnou vášňou je pomáhať ľuďom, objavovať a rozvíjať ich skutočný potenciál na ceste k vytúženému životu, prebúdzať ich skryté sily a objavovať zdroje, ktoré sa v nich skrývajú.
Vypredané
10,36 € 10,90 €

Změňte svůj život


Klíčové poselství této publikace spočívá ve slibu, že pomocí své představivosti můžeme kardinálním způsobem změnit nejenom své duchovní a duševní charakteristiky, ale že síla mysli je rovněž schopna nastartovat a iniciovat uzdravovací procesy.
Vypredané
7,54 € 7,94 €

Vágj bele!


Seth Godin a tőle megszokott öniróniával, humorral és lelkesedéssel biztatja mindazokat, akiknek elegük van a világban eluralkodó középszerűségből, és csak a kezdő lökésre várnak, hogy megvalósítsák álmaikat. Ez a könyv a kezdeményezés és megújulás szenvedélyes kiáltványa: Vágj bele! Ne csak beszélj az új lehetőségekről! -Tedd meg a döntő lépést! -Juss el addig, ahonnan már nincs visszaút! -Ne félj a következményektől - kockáztass! -Teremts valami újat!
Vypredané
11,69 € 12,31 €

Kategória "Rozvoj osobnosti" je zameraná na literatúru, ktorá pomáha jednotlivcom v ich osobnom raste, sebapoznávaní a zlepšovaní. Tieto knihy čitateľom poskytujú inšpiráciu, rady a nástroje na dosiahnutie osobných cieľov a zvýšenie ich sebavedomia. Táto kategória obsahuje široký výber tém, ktoré sa týkajú rozvoja duševnej, emocionálnej a duchovnej stránky osobnosti.