Kníhkupectvo PANTA RHEI na skvalitnenie služieb používa cookies podľa pravidiel, ktoré sú Vám k dispozícii v Obchodných podmienkach. Ďalším používaním stránky s uvedenými pravidlami súhlasíte.

Lucia Švaral: Z fitka do kuchyne 1
Počet strán: 192
Väzba: tvrdá
EAN: 9788097178871
Jazyk: slovenský
ISBN: 978-80-971788-7-1
Dátum vydania: 8. decembra 2016
Vydavateľstvo: Fitshaker
Hmotnosť: 0,8 kg

Z fitka do kuchyne 1

Autor: Lucia Švaral

Dostupnosť:
Na sklade
Naša cena: 18,71 
Bežná cena: 19,90 €
Zľava 6%
Do košíka
Zobraziť dostupnosť v kamenných predajniach

Pri nákupe nad 35 € máte poštovné zadarmo.

O knihe: Pravidelne cvičíš, a vôbec nechudneš?

Práve výber jedla po cvičení je pre tvoju postavu kľúčový! Ak si vyberieš zle – celé cvičenie môže vyjsť nazmar. Ak si dáš správne jedlo – tvoje bunky sa rýchlejšie zregenerujú a jednoduchšie dosiahneš svoju vytúženú postavu. Nevieš, aké jedlo to má byť? Práve preto sme pre teba napísali túto unikátnu kuchársku knihu.

Kto ju napísal?

Recepty na jedlá (nielen) po cvičení napísali skutočné odborníčky, ktoré touto tematikou žijú a majú skúsenosti overené praxou – profesionálne trénerky zo Slovenskej a Českej republiky. Odborný text napísal Ing. Ivan Mach CSc. , prezident asociácie výživových poradcov v ČR a odborník na stravovanie a Lucia Švaral, výživová poradkyňa a trénerka.

Čo v knihe nájdeš?

*64 receptov na jedlá ideálne po cvičení od tréneriek (rozdelené podľa toho, či trénuješ ráno, doobeda, alebo večer);

*17 receptov na fit chuťovky z kuchyne Fitshakera (rôzne cookies, zdravé keksíky, muffiny. ..);

*podrobný a praktický popis jednotlivých zložiek potravy;

*návod, čo jesť pred a po cvičení a taktiež čo piť pred a po cvičení;

*ku každému receptu výpočet kalorických hodnôt, vlákniny a glykemickej nálože;

*užitočné označenie receptov (bez lepku, bez laktózy, RAW, s vyšším obsahom bielkovín, s proteínom, nízkokalorický);

*množstvo receptov s vyšším obsahom bielkovín a s proteínom;

*praktické rady k receptom od tréneriek a obmeny receptov;

*register podľa kategórií na konci knihy.

Odporúčame tieto knihy

Pridaj svoj názor
Anonym
Anonym
Pridaj svoje hodnotenie