! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Hodnotenie


Väzba


Védd meg önmagad!


A könyvben leírt védekezési technikák a leggyakrabban ismétlődő személyek ellen elkövetett támadások alapján lettek kidolgozva. A szakemberek által javasolt technikákat az utca embere tesztelte le.Az ő elbírálásuk alapján lettek kiválasztva a legegyszerűbb technikák.Nagy részét a sikeres túlélő technikák alkotják.Ezek az ösztönös mozdulatok vannak felerősítve és tökéletesítve.A könyv csupán a képzés teoretikus részét alkotja. A gyakorlati része az online videókurzus. A fogások könnyen elsajátíthatóak, hatásosak és egyszerűek.
Na stiahnutie
2,00 €

Michael Schumacher


Sobota 29. decembra 2013 je deň ako každý iný. Michaelovi Schumacherovi sa však stane osudnou. Keď s priateľmi mieri na zjazdovku v lyžiarskej oblasti Les Trois Vallées vo francúzskych Alpách, zdravia ho žiarivé slnečné lúče. Nikto netuší, že už čoskoro sa stane tragická nehoda a Michaelovi navždy zmení život… Reakcia verejnosti na nešťastie je ohromujúca. Želania, aby sa uzdravil, prichádzajú z celého sveta: rodinní priatelia, hlavy štátov, prominentní herci a športovci – všetci naňho myslia. V deň Schumacherových štyridsiatych piatych narodenín, 3. januára 2014, sa klinika v Grenobli zmení doslova na pútnické miesto jeho najvernejších fanúšikov. Zatiaľ čo výnimočnú kariéru najúspešnejšieho jazdca v dejinách F1 mohol sledovať každý, súkromie si Schumacher vedome chránil. Striktne oddeľoval osobné od profesionálneho. Doma milujúci manžel a otec, na trati mal povesť „pretekárskeho robota“ – bol vyrovnaný, precízny, perfektný, nezraniteľný, všetko mal pod kontrolou. Karin Sturmová ako renomovaná novinárka, ktorá sa dlhodobo venuje motoristickému športu, je veľkou znalkyňou Michaela Schumachera. V tejto biografii dáva slovo nielen jeho kolegom a súperom z pretekárskych okruhov, ale vykresľuje ho aj ako obyčajného človeka. V manželke Corinne, s ktorou sa oženil v roku 1995, má Schumacher po svojom boku silnú partnerku, ktorá pri ňom neochvejne stojí aj teraz, v jeho najťažšej životnej situácii...
Na stiahnutie
8,30 €

dostupné aj ako:

Beekeeping


An Easy Guide for Getting Started with Beekeeping Beekeeping is a fun, easy-to-learn, inexpensive, and uniquely rewarding hobby that nearly anyone can do. Perhaps that's why it's growing in popularity, with new members joining local and national beekeeping groups in greater numbers each year, and new apiculture conferences and even scholarships coming online. Interest is up all around the world, as evidenced by numerous backyard beekeeping meetups, community workshops, and beekeeper training events that seem to crop up almost everywhere you look. This book contains a wealth of knowledge that comes from years of experience, distilled down to the essentials that every beginner needs. It offers practical advice to guide you all the way through your first season, from sourcing bees and equipment right through harvesting honey and preparing the hive for winter. Wherever I could, I also included tidbits, tricks, and shortcuts I wish I had known starting out – anything to make the job of beekeeping easier for you on your first time out. Within this book's pages, you'll find the answers to these questions and more. Just some of the questions and topics covered include - Beekeeping Basics - All About Bees - Types of Bees - Hive Structure - Honey Flows - Making Preparations - Beekeeping by the Seasons - Problems to Watch Out For - Harvest and Winterization - And more! To get you up to speed quickly on a fascinating hobby that will not only help you feel more centered and connected with the natural world, but that can be shared with every member of the family, this book will walk you through the process of beekeeping in a step-wise fashion. From thinking about your space requirements and the placement of your hive to building a robust bee colony in your first year, I'll offer detailed advice you can put to use right away. When you're ready to harvest, you can break out this book again as a handy reference to guide you through, step by step. Get the book now to learn more about Beekeeping!
Na stiahnutie
2,61 €

Csendes vezetés


„A ?nyugalom erő. Hatalom és tekintély van a nyugalomban és a kimértségben." Carlo Ancelotti minden idők egyik legnagyszerűbb edzője, öt Bajnokok Ligája-győzelemmel büszkélkedhet. De személyisége nem is állhatna messzebb a sok riválisa által előszeretettel alkalmazott agresszív, színészkedős magatartástól. Nyugalmával és letisztult stílusával olyan játékosok feltétlen hűségét vívta ki, mint David Beckham, Zlatan Ibrahimović és Cristiano Ronaldo. A Csendes vezetés című könyvben Ancelotti maga mesél teljes edzői pályafutásáról – módszereiről, mentorairól, hibáiról és diadalairól – és bevezet minket az öltözők különleges világába, ahol megismerhetjük azokat a karaktereket, kihívásokat és döntéseket, amelyek formálták őt. Számos történetet most mesél el először, szót ejt mindenről, a tehetségek kezelésétől a kudarcok feldolgozásáig, a taktikától a lélektani hadviselésig. Minden fejezet végén megtalálható „A csendes út" című rész, mely összegzi az olvasottakat. Ancelotti könyve így egyszerre lett sziporkázó életrajz és egy ritka bepillantás a vezetés világába.
Na stiahnutie
7,01 €

dostupné aj ako:

Dárdai


Voltam elsőáldozó, hittem Istenben. Valamennyire még most is hiszek, de már nem úgy... Abban azonban biztos vagyok, hogy a sors akaratából jutottam el Pécsről Berlinig. Voltak buktatók, értek tragédiák, de mindig talpra álltam. Senki és semmi nem tudott megtörni, egyenes gerinccel járom az utam. Igaz, már rokkantnyugdíjasként... Huszonhárom voltam, amikor a Milan elleni BL-meccsen Demetrio Albertini csúnyán rácsúszott a jobb lábamra, onnantól fogva egy egészséges bokával játszottam le a karrierem. A pályán egyetlen hű társam volt: a fájdalomcsillapító... Még így is hatvanegyszer voltam válogatott, miközben 1999 őszén a Bayern is csábított. Karnyújtásnyira voltam attól, hogy megvalósítsam a gyerekkori álmom - az egyik este úgy feküdtem le, hogy elmegyek Münchenbe, ám másnap reggel már úgy keltem fel, hogy maradok Berlinben. Azóta is itt vagyok. Azt követően, hogy többszörös klubrekorderként visszavonultam, a Hertha vezetői a bokorból lesték, hogyan bánok a gyerekekkel kezdő edzőként. Amikor pedig nagy bajban volt az első csapat, azzal fordultak hozzám, hogy mentsem meg... Nem mondhattam nemet akkor sem, amikor Csányi Sándor felkért, hogy vegyem át a válogatottat. Miután kezet ráztunk, a hátsó ajtón kellett kilépnem, mert az elődöm az előszobában várt... Aztán minden úgy történt, ahogy ígértem, és negyvennégy év után kijutottunk az Eb-re! Gyakran kérdezik tőlem, mitől vagyok ennyire erős. A testvérem, Balázs az Édesapám karjaiban halt meg huszonkét évesen, Édesanyám addig emésztette magát fia elvesztése miatt, amíg menthetetlenül belebetegedett a bánatba. Hát attól vagyok ilyen erős, hogy mellettem van az Édesapám, a feleségem, Móni és a három fiam. Értük élek. Ha valakikben, bennük feltétlenül hiszek. És magamban.
Na stiahnutie
6,70 €

dostupné aj ako:

Meskó


Meskó Zoltán Temesvárról indulva valósította meg az amerikai álmot, egész életében fittyet hányva esélyekre és valószínűségekre, amióta csak családjával bekerült az ötvenötezer nyertes közé a zöldkártyalottó-sorsoláson - tízegynéhány millió jelentkező közül. Hihetetlen utazása során meg sem állt a világ leggazdagabb sportbajnoksága, az NFL nagydöntőjéig, a híres Super Bowlig, miközben kétszeresen is kívülállóként - bevándorlóként a tősgyökeres amerikaiak, és különc rúgójátékosként a vérbeli amerikaifutball-játékosok között - a Michigan egyetem legendás csapatának kapitánya is lett. Játszott minden idők egyik legjobb és legöntörvényűbb edzője, Bill Belichick keze alatt, szerepelt egy csapatban a tökéletes futballjátékossal, Tom Bradyvel, és a New England Patriots, a Pittsburgh Steelers és a Cincinnati Bengals együtteseinél megtapasztalta a profi elitbajnokság csillogását és árnyoldalait egyaránt. És mindig volt egy B terve... "Édesanyám mindig azt mondta, a tanulás a legfontosabb, és ha nem egy gyorsétterem pultjában akarok kikötni, akkor ezt véssem az eszembe - talán az anyai intelemnek is köszönhetően kezdetben a foci számomra pusztán eszköz volt ahhoz, hogy bejussak az egyetemre. Nem akartam mindenáron NFL-játékos lenni, csak elvégeztem, amit kellett, a legjobb tudásom szerint, aztán egyszer csak eljutottam a Super Bowlig... Ha a kis dolgokat lépésről lépésre megteszed az életedben, esélyes, hogy azon kapod magad: valami nagy lehetőség kapujában állsz! Erről szól az én történetem is." (Meskó Zoltán) 
Na stiahnutie
7,81 €

dostupné aj ako:

Legendák legendáriuma


A magyar labdarúgó válogatott negyvennégy év után újra kijutott az Európa-bajnokságra. A kötetben egy család története fonódik össze a magyar futball históriájával, azzal az időszakkal, amikor még a magyar labdarúgásról beszélt a világ. Aztán sanyarúbb idők jöttek, tanítókból bukott diákok lettünk, csak a magyar szurkolók lelkében élt tovább az egykori diadalok emléke, a magyar labda varázsa. A könyvben három generáció passzolja egymásnak a labdát, mindegyikük a saját életén és sorsán keresztül látja és éli át a győzelmeket, a kudarcokat. Kiderül az is, hogy mi magyarok milyen sokszor álltunk a nagy diadal kapujában, igazán nagy meccseinket azonban szinte mindig elvesztettük. Lakat T. Károly kötete egyszerre a magyar futball himnusza és gyász-zenéje. És most ismét ott állunk a diadal kapujában... Hogy mit jelentett a diadal 1938-ban, és mi jelentené ugyanezt 2016 nyarán, arra ad választ ez a családregénybe bújtatott kis magyar futball-história.
Na stiahnutie
5,04 €

dostupné aj ako:

Messi


A Nem király és nem Isten részletesen bemutatja, miért is lett Messi ennyire utolérhetetlen játékos, de fényt derít a család és a játékosügynökök közötti vitákra is, és lerántja a leplet a vele kapcsolatos hamis mítoszokról is. A könyv beszámol Cristiano Ronaldóval való rivalizálásáról, a José Mourinhóval kialakult csetepatékról és a játékos Pep Guardiolához fűződő, nem mindig egyszerű kapcsolatáról is. Megismerhetjük a feleségét, Antonellát, de szó esik az argentinok szeretetének elnyeréséért vívott harcának nehézségeiről, és arról, hogy végül hogyan tudott hazája válogatottjának vezérévé válni.    
Na stiahnutie
5,61 €

dostupné aj ako:

Félelem és reszketés a La Ligában


Messi ?Ronaldo ellen. Katalónia Kasztília ellen. A nemzet az állam ellen, a szabadságharcosok Franco fasisztái ellen. Óriási gólok, elbűvölő mutatványok, piros lapok és dulakodások a kispadoknál. A világ két legjobb csapata szemtől-szemben. Ez több, mint játék. Ez háború. Ez a Barcelona-Real Madrid. …Csakhogy mindez nem ilyen egyszerű. Sid Lowe történész és a spanyol labdarúgás szakértője könyvében fellebbenti a fátylat a sportvilág legnagyobb rivalizálásáról a polgárháború ejtette sebektől a két klub legutóbbi világméretű dominanciájáig. Lowe beszélt a két klub történetét meghatározó legnagyobb nevekkel s az elfeledett hősökkel is. Olyan személyek szólalnak meg, mint Alfredo Di Stéfano, Johan Cruyff, továbbá a politika által legjobban befolyásolt mérkőzés utolsó túlélője, a Barcelona csatára, aki először ejtette ki a Real Madridot a BEK-ből, és az elnök, aki klubja legnagyobb sikerét úgy ünnepelte meg, hogy megmártózott a Temzében. Lowe anélkül, hogy megfeledkezne a pályán zajló drámai eseményekről, feltárja azok történelmi, politikai, kulturális, gazdasági és nyelvi hátterét is, bemutatván a két óriás kapcsolatának szimbolikus természetét s a rivalizálás mögött meghúzódó emberi történeteket.
Na stiahnutie
7,01 €

dostupné aj ako:

Funkčný futbalový fitnes tréning


Mojou prvoradou snahou je preto poskytnúť trénerom, ale i hráčom, vlastný jednoduchý pohľad overeného - klasického, ale i moderného poňatia fyzickej prípravy, jej princípov, metód a prostriedkov na základe nových poznatkov, vlastných skúseností a vybraných vedeckých štúdií futbalových odborníkov. Publikácia sa opiera o klasické i najnovšie poznatky z oblasti futbalového tréningu, fyziológie, anatómie, zdravovedy a životosprávy. Hlavná idea tkvie v tom, že ak chceme aby bol tréning efektívny či už na vrcholovej , alebo amatérskej úrovni, treba aby bol racionálny a opieral sa čo najviac o vedecky podložené poznatky.
Na stiahnutie
10,00 €

Udeř a uteč!


Jaké jsou mýty o sebeobraně a jaká je skutečnost? Přehledná příručka pro laiky, kteří se nevěnují žádnému bojovému umění, a přitom chtějí vědět, jak se ubránit v případě napadení. Dozvíte se, jak útočníci přemýšlejí a pracují, jak je poznat, jak účinně chránit sebe i další osobu, jak zabezpečit dům, jak se ubránit útoku psa, či jak účinně pomoci oběti napadení – a především to, jak se nebezpečným situacím vyhnout. Jiné publikace ukazují, jak bojovat; tato vám ukáže, jak to nepotřebovat!
Na stiahnutie
3,90 €

Forma-1 sztorik 2014-2015


Dávid Sándor legendás évösszefoglalója. Ennek a kötetnek a kézbevételével és elolvasásával is ugyanolyan szerencse éri az Olvasót, mint a korábbiakkal. A szerző utánozhatatlan stílusa és mesélőképessége a Forma-1 világát is úgy képes újraláttatni velünk, hogy szinte elfelejtjük, ezt az egészet egyszer a televízióban már mi magunk is végignéztük. A kötetben megtalálható 29 + 1 Magyar Nagydíj krónikája is.
Na stiahnutie
3,35 €

Minden a kenuzásról


A kajak-kenus versenyzők fizikai teljesítőképességének állandó fejlesztése, a mindennapi, teljesítményalapú edzés elviselése edzők által irányított folyamat. A szerző egyesületében és a válogatottnál is felnőtt kenus versenyzők felkészítésével foglalkozik, mely alkalmassá teszi őket Európa-, világ- és olimpiai bajnoki cím megnyerésére. Jelen könyvben a kenuzást mint speciális kompetenciát vizsgálja, és technikai, környezeti tényezőkkel való kapcsolatát ismerteti. A fejlesztett tananyag a szerző élversenyzői múltjából táplálkozik, és ez a tapasztalat az alapja módszerének is. Az elért eredmények azt bizonyítják, hogy gyógyszerek nélkül is megverhető a világ!
Na stiahnutie
5,32 €

dostupné aj ako:

Szablyavívás, sport és harcművészet


A szablya több mint ezer évig volt a fegyvere a katonáknak és párbajhősöknek itt a Kárpát-medencében, de ez idő alatt több is lett egyszerű harci eszköznél. Hű társa és vitézi jelképe is lett egyben a viselőjének. Nyugat-Európa és az Észak-amerikai kontinens általunk, magyarokon keresztül ismerte meg ezt a fegyvert, és forgatói vitézi szellemét.  A honfoglalás kori portyázásokkor Nyugat-Európa félte a látványát, méltó ellenfele lett a töröknek, később a Rákóczi szabadságharc után pedig megbecsülés tárgyává tett minket az idegen országok oldalán vívott háborúkban. Talán egy olyan kardtípus sincs, ami ennyi időn keresztül megőrizte volna jelentőségét. A szablya azonban nem csupán a letűnt korok antik fegyvere, hanem ugyanolyan létjogosultsággal rendelkező sporteszköz, mint az olimpiákon használt vívótőr. Ez a könyv egy kidolgozott, gyakorlati tematikát tartalmaz, ami alapján a szablyavívás megtanulható az alapoktól egészen a mesteri szintig. Több mint 100 fotós illusztráció segítségével vezeti végig az olvasót a több száz gyakorlaton, ami lehetővé teszi bárki számára, hogy megtanulja az alapfogásokat, összetettebb gyakorlatokat, és akár a cselvágásokat és lefegyverzéseket is. Ezzel bizonyítva azt, hogy a szablyavívás a mai napig élő sport és harcművészet.
Na stiahnutie
12,68 €

Ti, kteří utíkají pěšky


Cestopis, který čtenáře zavede do mexických Měděných kaňonů, kronika jednoho běžeckého závodu nebo odhalení pravdy o zázračných běžcích kmene Tarahumara, které proslavila kniha Zrozeni k běhu? Knížka Milana Daňka Ti, kteří utíkají pěšky je vším dohromady. Seznámí čtenáře s historií a tradicí dálkových běhů, odkryje tajemný háv, do něhož jsou „nejlepší běžci planety“, indiáni kmene Tarahumara, zahaleni, a přiblíží krásy mexické krajiny, která turisty kvůli vleklým drogovým válkám příliš neláká. Společně s autorem v ní čtenář zakusí, jaké je uběhnout osmdesát kilometrů nahoru a dolů rozpálenými kaňony, a setká se s neobyčejným Caballem Blankem i nejlepšími tarahumarskými běžci. České pokračování příběhu z knihy Zrozeni k běhu vypráví o jedinečném setkání s Tarahumary, o výjimečném muži jménem Caballo Blanco i o běžeckém závodě s indiány obutými do sandálů z gumy starých pneumatik. Kniha je uvedena předmluvou českého ultramaratonce Dana Orálka.
Na stiahnutie
5,80 €

dostupné aj ako:

Športový gén


Objavte tajomstvo výnimočných športovcov! Sú hviezdy ako Usain Bolt, Michael Phelps či Serena Williamsová genetickí mutanti okupujúci svet, alebo sú to normálni ľudia, ktorí prekonali svoje biologické obmedzenia odhodlaním a urputným tréningom? Odpoveď je oveľa komplikovanejšia a zaujímavejšia, než sme si donedávna mysleli. V knihe s povesťou najprevratnejšej športovej publikácie posledných rokov David Epstein spochybňuje populárne pravidlo 10-tisíc hodín, podľa ktorého po určitom čase získame dosta¬točnú zručnosť prakticky v čomkoľvek. Určite to však neplatí v športe, kde do hry vstupuje množstvo iných faktorov – napríklad aj dĺžka vašich rúk či nadmorská výška miesta, kde trénujete. Zvolená téma zákonite prináša aj otváranie citlivých tém, akými sú pohlavie či rasa. Epstein sa zaoberá kontroverznými otázkami, ako napríklad: Sú čierni športovci geneticky predurčení na to, aby vynikali v šprinte aj vytrvalostnom behu, a ako ovplyvnila ich výkony geografia Afriky? Existujé genetické dôvody, aby sme naďalej v športe oddeľovali mužov od žien? Mali by sme testovať gény malých detí, aby sme určili, v ktorých športoch ich čaká úspech? Dokáže genetické testovanie určiť, komu hrozí zranenie, poškodenie mozgu alebo dokonca smrť na športovisku? Autor putuje od rovníka až k polárnemu kruhu, v jeho knihe prehovárajú poprední vedci aj športovci. Recenzie vrelo prijatej knihy sa zhodli na jednom: na svet športu sa po jej prečítaní budete pozerať úplne inými očami.
Na stiahnutie
8,90 €

dostupné aj ako:

Dejiny behania


Človek nie je ani zďaleka najrýchlejším tvorom planéty, ale je taký vytrvalý, že na dlhé vzdialenosti dokáže iné druhy uštvať. Behanie bolo v minulosti našou evolučnou výhodou a dodnes je pre mnohých záľubou. Ako ukazuje autor knihy, dejiny behania sú plné fascinujúcich príbehov, ale aj mýtov. Napríklad v skutočnosti neexistuje žiaden presvedčivý dôkaz, že by grécky vojak Feidippides po dobehnutí z Maratónu do Atén od vyčerpania zomrel. Bol to profesionál, akých bolo v minulosti mnoho, behali dokonca aj starovekí králi a faraóni. Zatiaľ čo v starom Grécku muži aj ženy behávali nahí, v dvadsiatom storočí ženy museli bojovať ešte aj za to, aby mohli behávať maratóny. Rozprávanie knihy sa klenie od pradávnych čias až po súčasné masové behanie. Hovorí o mezopotámskom kráľovi žijúcom pred štyrmi tisícmi rokov, ktorý dokázal prebehnúť stovky kilometrov, Vikingoch pretekajúcich sa so zvieratami, behajúcich nudistoch, mníchoch, bežcoch behajúcich pospiatky, inkských profesionálnych bežcoch, ale trebárs aj o Emilovi Zátopkovi a podivnostiach behania v komunistickom bloku. Najviac zachovaných prameňov máme z posledných dvoch storočí, ktoré tvoria najväčšiu časť knihy. Autor napríklad vysvetľuje, prečo boli pred vyše polstoročím Švédi „Keňanmi” svojej doby a skúma hranice ľudských výkonov, ktoré sa výrazne posunuli najmä v minulom storočí. V tom našom zrejme uvídíme oveľa menej rekordov, ale o to viac bežcov.
Na stiahnutie
8,90 €

dostupné aj ako:

A bajnok


Michael ?Schumacher tragikus síbalesete megdöbbentette az egész világot. Bár egész életét veszélyesen gyors autókban töltötte, minden balesetét apróbb zúzódásokkal, törésekkel vészelte át. Miután visszavonult, egy családi üdülésen a francia Alpokban szenvedett komoly síbalesetet. Megható az a szeretet és érdeklődés, amely körülveszi balesete óta.Forma1-es pályafutását 1991-ben kezdte a Jordan csapatában. A következő versenyen már a Benettonhoz szerződött, és itt is versenyzett 1995-ig. A csapatban kétszer nyert világbajnokságot, 1994-ben és 1995-ben. Később a Ferrarinál folytatta, ahol egészen 2006-ig versenyzett, és ötször nyert Világkupát. Karrierjének utolsó három évét a Mercedesnél töltötte. Ő minden idők legsikeresebb Forma1-es pilótája.Bár hosszú éveken keresztül a média kereszttüzében állt mint a legsikeresebb Forma1-es pilóta, magánéletét mindig sikerült távol tartania az újságíróktól. A könyv szerzője, Karin Sturm, a Forma1 és Michael Schumacher karrierjének elismert szakértője. Ebben a könyvben talán elsőként enged bepillantást a magánember, Michael Schumacher életébe. Tudta, hogy két gyermeke minden versenyen részt vesz? Vagy hogy annyira imádja a német lekvárokat, hogy mindig bevásárol belőlük, ha Németországban jár mivel Svájcban él? Michael felesége, Corinna, akivel 1995-ben házasodtak össze, mindig meleg otthont és biztos hátteret biztosított számára. Corinna mindig kiáll férje mellett, támogatja őt a legnehezebb helyzetekben is.A szerző, Karin Sturm Schumacher személyes barátai és ismerősei segítségével és sok, eddig nem látott, családi fotóval mutatja be Michael Schumacher életét és karrierjét.
Na stiahnutie
6,17 €

Az El Clásico


Alfredo di Stéfano, Kubala László, Puskás Ferenc, Cristiano Ronaldo, Lionel Messi... Minden igazi focirajongó tudja, mi a közös bennük. Az, hogy ők mindannyian a Real Madridban vagy a Barcelonában fociztak vagy játszanak ma is. Az El Clásicónak, a rangadók rangadójának több mint százéves története elevenedik meg a Margitay fivérek könyvében az első, 1901-es találkozótól napjainkig, amikor - csodák-csodája - a két szuperklub egymás közötti mérlege szinte döntetlenre áll. Az értékes archív fotókkal illusztrált könyv függelékében megtalálható a Barcelona–Real Madrid mérkőzések teljes dokumentációja 2012-ig, a győzelmi statisztikák, az edzők, az elnökök, és azoknak a világklasszisoknak a listája is, akik mindkét nagy csapatban játszottak.
Na stiahnutie
2,79 €

dostupné aj ako:


Športová literatúra ponúka široký výber kníh, ktoré sa zameriavajú na rôzne športové disciplíny, tréning, fyzickú prípravu, psychológiu športu a iné súvisiace témy. Tieto knihy sú určené pre športovcov, trénerov, fanúšikov športu a všetkých, ktorí majú záujem o šport.

Nájdete tu knihy zamerané na šport všeobecne, ale aj publikácie, ktoré sa venujú jednotlivým športom, ako napríklad futbal a hokej, tenis a golf, beh, bicyklovanie a plávanie, lyžovanie, korčuľovanie, fitness, cvičenie a kulturistiku, bojové umenie, turistiku a horolezectvo, F1 a automobilové preteky a mnoho ďalších. Tieto knihy poskytujú informácie o technikách, taktikách, pravidlách a histórii jednotlivých športových disciplín.