! Doprava ZADARMO už od 20 € !
  • Počet strán: 72
  • Väzba: mäkká, brožovaná
  • EAN: 9788080917418
  • Jazyk: slovenský
  • ISBN: 978-80-8091-741-8

Technológia 1 (učebný odbor mäsiar)

Eva Hudeková

Učebnica sa zameriava na teoretické základy, niektoré princípy výroby a technologické postupy používané v mäsovom priemysle. Učebnica oboznamuje so základnou surovinou, jej vlastnosťami a zložením, prípravou a nákupom jatočných zvierat a organizáciou mäsového priemyslu. Učebnica svojím grafickým spracovaním a vďaka bohatému obrazovému materiálu pomáha pri rýchlejšom osvojení si učiva.
  • Počet strán: 72
  • Väzba: mäkká, brožovaná
  • EAN: 9788080917418
  • Jazyk: slovenský
  • ISBN: 978-80-8091-741-8

Učebnica sa zameriava na teoretické základy, niektoré princípy výroby a technologické postupy používané v mäsovom priemysle. Učebnica oboznamuje so základnou surovinou, jej vlastnosťami a zložením, prípravou a nákupom jatočných zvierat a organizáciou mäsového priemyslu. Učebnica svojím grafickým spracovaním a vďaka bohatému obrazovému materiálu pomáha pri rýchlejšom osvojení si učiva.
menej

book

202 857 kníh na sklade ihneď k odoslaniu

wallet

Poštovné zadarmo pre nákupy od 20€

store

Rezervácie v 61 kníhkupectvách


Hodnotenia (0)

0

Odporúčania