! Doprava ZADARMO už od 20 € !
  • Počet strán: 108
  • Väzba: mäkká, brožovaná
  • EAN: 9788080917432
  • Jazyk: slovenský
  • ISBN: 978-80-8091-743-2

Technológia pre 3.ročnik OU mäsiar 2.vydanie

Eva Hudeková

Učebnica poskytuje poznatky, informácie z oblasti spracovania rýb, hydiny, zveriny a pštrosov. Žiaci získajú odborné vedomosti o spracovaní jednotlivých druhov mäsových výrobkov a konzerv, naučia sa o podmienkach predaja mäsových a lahôdkarských výrobkov. Učebnica je zostavená tak, aby sa žiaci oboznámili aj s príslušným strojovým zariadením používaným pri spracovaní mäsových výrobkov a pri predaji mäsových a lahôdkarských výrobkov.
Pridať do Zoznamu želaní
U dodávateľa

Posielame do 3 pracovných dní

28,00 €
26,60
  • Počet strán: 108
  • Väzba: mäkká, brožovaná
  • EAN: 9788080917432
  • Jazyk: slovenský
  • ISBN: 978-80-8091-743-2

Učebnica poskytuje poznatky, informácie z oblasti spracovania rýb, hydiny, zveriny a pštrosov. Žiaci získajú odborné vedomosti o spracovaní jednotlivých druhov mäsových výrobkov a konzerv, naučia sa o podmienkach predaja mäsových a lahôdkarských výrobkov. Učebnica je zostavená tak, aby sa žiaci oboznámili aj s príslušným strojovým zariadením používaným pri spracovaní mäsových výrobkov a pri predaji mäsových a lahôdkarských výrobkov.
menej

book

202 734 kníh na sklade ihneď k odoslaniu

wallet

Poštovné zadarmo pre nákupy od 20€

store

Rezervácie v 61 kníhkupectvách


Hodnotenia (0)

0
Pridať do Zoznamu želaní
Sledovať produkt
U dodávateľa

Posielame do 3 pracovných dní

28,00 €
26,60

Odporúčania