! Doprava ZADARMO už od 20 € !
  • Počet strán: 80
  • Väzba: mäkká, brožovaná
  • EAN: 9788080916435
  • Jazyk: slovenský
  • ISBN: 978-80-8091-643-5

Technológia 2 (učebný odbor mäsiar)

Eva Hudeková

Učebnica sa venuje deleniu (rozrábaniu) mäsa a jeho triedeniu na výsek a na výrobu.
V ďalších kapitolách učebnice sa žiaci naučia o význame chladenia a mrazenia mäsa, procese zrenia mäsa, o jeho delení, balení a predaji, získajú prehľad o rôznych druhoch lahôdkarských výrobkov, ich príprave a skladovaní. Záver učebnice je venovaný pomocným surovinám používaným v mäsovej výrobe, spôsobom a princípu solenia a vyfarbenia mäsa.
  • Počet strán: 80
  • Väzba: mäkká, brožovaná
  • EAN: 9788080916435
  • Jazyk: slovenský
  • ISBN: 978-80-8091-643-5

Učebnica sa venuje deleniu (rozrábaniu) mäsa a jeho triedeniu na výsek a na výrobu.
V ďalších kapitolách učebnice sa žiaci naučia o význame chladenia a mrazenia mäsa, procese zrenia mäsa, o jeho delení, balení a predaji, získajú prehľad o rôznych druhoch lahôdkarských výrobkov, ich príprave a skladovaní. Záver učebnice je venovaný pomocným surovinám používaným v mäsovej výrobe, spôsobom a princípu solenia a vyfarbenia mäsa.
menej

book

203 200 kníh na sklade ihneď k odoslaniu

wallet

Poštovné zadarmo pre nákupy od 20€

store

Rezervácie v 61 kníhkupectvách


Hodnotenia (0)

0

Odporúčania