! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Formát


Jazyk


Hodnotenie


Väzba


Rezervácia na predajni


Obchodná poľština A1-B1


Audiokniha Obchodná poľština A1-B1. Kurz určený pre začiatočníkov až stredne pokročilých. Ďakujeme za váš záujem o kurz Obchodná poľština A1-B1. Kurz je určený pre začiatočníkov až stredne pokročilých a zameriava sa na slovnú zásobu, ktorú môžete využiť v práci a pri obchodných kontaktoch so zahraničnými partnermi.
Na stiahnutie
10,62 €

Poľština na cesty A1-B1


Audiokniha Poľština na cesty A1-B1. Kurz určený pre začiatočníkov až stredne pokročilých. Ďakujeme za váš záujem o kurz kurz Poľština na cesty A1-B1. Kurz určený pre začiatočníkov až stredne pokročilých a zameriava sa na slovnú zásobu a frázy, ktoré môžete použiť pri cestovaní. Kurz je založený na kontextovom učení, to znamená, že sa naučíte nielen slovíčka, ale aj vety, v ktorých ich môžete použiť.
Na stiahnutie
10,62 €

Poľština pre mierne pokročilých B1 – časť 1


Audiokniha Poľština pre mierne pokročilých B1 časť 1. Kurz určený pre mierne pokročilých študentov, ktorí už poľštinu študovali jeden alebo dva roky a majú osvojené jej základy. Ďakujeme za váš záujem o kurz Poľština pre začiatočníkov A1-A2. Kurz je založený na kontextovom učení, to znamená, že sa naučíte nielen slovíčka, ale aj vety, v ktorých ich môžete použiť.
Na stiahnutie
14,29 €

Technická poľština A1-B1


Audiokniha Technická poľština A1-B1. Ďakujeme za váš záujem o kurz Technická poľština A1-B1. Kurz je určený pre začiatočníkov až stredne pokročilých a zameriava sa na slovnú zásobu, ktorú môžete využiť v technickej oblasti. Kurz je založený na kontextovom učení, to znamená, že sa naučíte nielen slovíčka, ale aj vety, v ktorých ich môžete použiť.
Na stiahnutie
10,62 €

Poľština pre začiatočníkov A1-A2


Audiokniha Poľština pre začiatočníkov A1-A2. Kurz určený pre úplných a falošných začiatočníkov. Ďakujeme za váš záujem o kurz Poľština - slovná zásoba pre začiatočníkov A1-A2. Kurz je určený pre úplných a falošných začiatočníkov, takže ak sa už nejaký čas poľštinu učíte a chcete si ju dôkladne zopakovať, je tento kurz určený práve pre vás.
Na stiahnutie
14,29 €

Poľština pre mierne pokročilých B1 – časť 2


Audiokniha Poľština pre mierne pokročilých B1 časť 2. Kurz určený pre mierne pokročilých študentov, ktorí už poľštinu študovali jeden alebo dva roky a majú osvojené jej základy. Ďakujeme za váš záujem o kurz Poľština pre začiatočníkov A1-A2. Kurz je založený na kontextovom učení, to znamená, že sa naučíte nielen slovíčka, ale aj vety, v ktorých ich môžete použiť.
Na stiahnutie
14,29 €

Craic Baby (EN)


Audiobook Craic Baby written by Darach O'Seaghdha. What do we talk about when we talk about Irish? When we talk about saving or supporting a language do we mean the musical combination of syllables, or something more profound? How do new words enter a language, and what is the relationship between that strange dialect called Hiberno-English and its parent language? 'Craic Baby' picks up exactly where 'Motherfoclóir' left off and explores the very new and very old parts of the Irish language from a personal perspective.
Na stiahnutie
10,99 €

1000 slov a 4000 fráz, anglicky-slovensky


Audiokniha 1000 slov a 4000 fráz, anglicky-slovensky, ktorú napísal Róbert Hodoši. 1000 words and 4000 phrases, English-Slovak. Audiokniha k e-knihe rovnakého názvu. Obsahuje hovorové znalosti z angličtiny (pre Slovákov) a zo slovenčiny (pre anglicky hovoriacich), ktoré je lepšie vedieť ako prehliadnuť, ak sa niekto chce venovať tejto kombinácii jazykov = angličtina-slovenčina.
Na stiahnutie
9,98 €

Němčina na cesty A1-B1


Audiokniha Němčina na cesty, jejíž autorem je Tomáš Dvořáček. Kurz určený pro začátečníky až mírně pokročilé. Děkujeme za zájem o poslechový kurz Němčina na cesty A1 – B1. Kurz je určen pro začátečníky až středně pokročilé a zaměřuje se na slovní zásobu a fráze, které můžete využít při cestování a hlavně na dovolené.
Na stiahnutie
11,72 €

Němčina pro pokročilé C2


Audiokniha technická němčina, jejíž autorem je Tomáš Dvořáček. Jazykový kurz pro ty, kteří už německy standardně komunikují. Děkujeme za zájem o poslechový kurz Němčina - slovní zásoba pro pokročilé C2. Kurz je určen pro pokročilé uživatele, kteří již německy standardně komunikují a chtějí si rozšířit svoji slovní zásobu.
Na stiahnutie
12,82 €

Technická němčina A1-B1


Audiokniha technická němčina, jejíž autorem je Tomáš Dvořáček. Oslňte kolegy znalostmi z technické němčiny. Děkujeme za zájem o poslechový Technická němčina A1 – B1. Kurz je určen pro začátečníky až středně pokročilé a zaměřuje se na slovní zásobu, kterou můžete využít v technické oblasti. Kurz je založen na kontextovém učení, to znamená, že se nebudete učit jen slovíčka, ale i věty, ve kterých můžete daná slovíčka použít.
Na stiahnutie
11,72 €

Obchodní němčina A1-B1


Audiokniha Obchodní němčina, jejíž autorem je Tomáš Dvořáček. Kurz, který využijete v práci a při obchodních jednáních. Děkujeme za zájem o poslechový kurz Němčina do práce/Obchodní němčina A1-B1. Kurz je určen pro začátečníky až středně pokročilé a zaměřuje se na slovní zásobu, kterou můžete využít v práci i při obchodním kontaktu se zahraničními partnery.
Na stiahnutie
11,72 €

Jak funguje angličtina


Audiokniha Jak funguje angličtina. Pro všechny, kteří si chtějí upevnit gramatická pravidla anglického jazyka na úrovni A1-A2. Pochopení a procvičování zákonitostí anglické gramatiky pomocí mluveného slova.
Na stiahnutie
10,95 €

Obchodná španielčina A1-B1


Audiokniha Obchodná španielčina A1-B1, ktorú napísal Tomáš Dvořáček. Kurz môžete využiť v práci a pri obchodných kontaktoch. Ďakujeme za váš záujem o kurz Obchodná španielčina A1-B1. Kurz je určený pre začiatočníkov až stredne pokročilých a zameriava sa na slovnú zásobu, ktorú môžete využiť v práci a pri obchodných kontaktoch so zahraničnými partnermi.
Na stiahnutie
14,62 €

Španielčina pre mierne pokročilých B1 – časť 2


Audiokniha Španielčina - slovná zásoba pre mierne pokročilých B1 časť 2, ktorú napísal Tomáš Dvořáček. Kurz určený pre študentov, ktorí majú osvojené základy Ďakujeme za váš záujem o kurz Španielčina - slovná zásoba pre mierne pokročilých B1 časť 2. Kurz je určený pre mierne pokročilých študentov, ktorí už španielčinu študovali jeden alebo dva roky a majú osvojené jej základy.
Na stiahnutie
14,62 €

Španielčina pre mierne pokročilých B1 – časť 1


Audiokniha Španielčina - slovná zásoba pre mierne pokročilých B1 časť 1, ktorú napísal Tomáš Dvořáček. Kurz určený pre študentov, ktorí majú osvojené základy Ďakujeme za váš záujem o kurz Španielčina - slovná zásoba pre mierne pokročilých B1 časť 1. Kurz je určený pre mierne pokročilých študentov, ktorí už španielčinu študovali jeden alebo dva roky a majú osvojené jej základy.
Na stiahnutie
14,62 €

Španielčina pre pokročilých B2


Audiokniha Španielčina - slovná zásoba pre pokročilých B2, ktorú napísal Tomáš Dvořáček. Kurz určený pre pokročilých študentov Ďakujeme za váš záujem o kurz Španielčina – slovná zásoba pre pokročilých B2. Kurz je určený pre pokročilých používateľov. Jeho pomocou si rozšírite pokročilejšiu slovnú zásobu a upevníte alebo rozšírite si svoje vedomosti o zložitejšie gramatické témy.
Na stiahnutie
14,62 €

Technická španielčina A1-A2


Audiokniha Technická španielčina A1-A2, ktorú napísal Tomáš Dvořáček. Oslňte svojich kolegov znalosťami z technickej španielčiny Ďakujeme za váš záujem o kurz Technická španielčina A1-A2. Kurz je určený pre začiatočníkov až stredne pokročilých a zameriava sa na slovnú zásobu, ktorú môžete využiť v technickej oblasti.
Na stiahnutie
14,62 €

Obchodní španělština A1-B1


Děkujeme za zájem o poslechový kurz Obchodní španělština A1-B1. Kurz je určen pro začátečníky až středně pokročilé a zaměřuje se na slovní zásobu, kterou můžete využít v práci i při obchodním kontaktu se zahraničními partnery Kurz je založen na kontextovém učení, to znamená, že se nebudete učit jen slovíčka, ale i věty, ve kterých můžete daná slovíčka použít.
Na stiahnutie
10,95 €

Učiť sa, učiť sa, učiť sa... Toto je sekcia na samé jednotky. Naučí všetko, čo by ste mali a chceli vedieť. Podelí sa o vedomosti z matematiky a slovenského jazyka. Preskúša vás z angličtiny a nemčiny. Navedie, ako si ľahko poradiť s i/y. Učebnice, cvičebnice, skriptá a testy - vedomosťami to tu priam dýcha. Nájdete tu všetko pre žiakov, učiteľov, stredoškolákov, vysokoškolákov a samoukov.

Táto kategória je skvostným zdrojom vedomostí, ktorý vám pomôže rozšíriť vaše poznatky a zlepšiť vaše jazykové schopnosti. Či už sa chystáte na školu, štúdium alebo chcete zlepšiť svoje jazykové znalosti, nájdete tu učebnice a slovníky, ktoré vám pomôžu dosiahnuť vaše ciele.

V kategórii "Učebnice, slovníky" nájdete rôzne učebnice z rôznych odborov a predmetov, ktoré sú navrhnuté tak, aby vám poskytli komplexné a dobre štruktúrované učebné materiály. Tieto učebnice obsahujú učebné texty, praktické príklady, cvičenia a testy, ktoré vám pomôžu lepšie pochopiť a zapamätať si študovanú látku.

Okrem učebníc nájdete aj rôzne slovníky, ktoré vám pomôžu zlepšiť vašu slovnú zásobu a zlepšiť vaše jazykové schopnosti. Slovníky v rôznych jazykoch vám umožnia prekladať slová a frázy, a zlepšiť vaše porozumenie a komunikačné schopnosti v cudzom jazyku.

Nájdete tu učebnice pre predškolákov , pre základné školy , na prijímačky na stredné školy , pre stredné školy , na maturity ,na prijímačky na vysoké školy , jazykové učebnice a slovníky ,učebnice slovenčiny pre cudzincov , učebnice pre samoukov , zjednodušené čítanie , aj učebnice pre vysoké školy .