Formát


Jazyk


Hodnotenie


Väzba


Rezervácia na predajni


Angličtina v pohode 1


Audiokniha s nahrávkami viet venovaných jednoduchej komunikácii na bežné spoločenské témy, napríklad predstavenie sa, oslovenie niekoho, poďakovanie, vyjadrenie súhlasu alebo nesúhlasu, či rozlúčka.
Na stiahnutie
2,50 €

Angličtina v pohode 2


Audioknihu oceníte pri hľadaní vhodnej školy, či zamestnania. Použijete ich pri vypĺňaní dotazníkov s osobnými údajmi, ale aj pri rozhovoroch o rodinných vzťahoch.
Na stiahnutie
2,50 €

Angličtina do ucha 2 - mírně pokročilí


Angličtina do ucha je poslechová učebnice angličtiny, která se zaměřuje na všechny složky studia jazyka najednou. Naučí vás nová slovíčka a fráze, vysvětlí gramatiku a „dohlédne“ na to, abyste ji správně používali.
Na stiahnutie
14,62 €

Francouzština do ucha


Francouzština do ucha je víc než jen audioučebnice. Jedná se o ucelený výukový materiál pro začátečníky až po pokročilé, který je sestavený podle platných didaktických pravidel, kdy způsob vlastní výuky je založen na metodě „drilu“.
Na stiahnutie
10,95 €

Italština do ucha


Italština do ucha je víc než jen audioučebnice. Jedná se o ucelený výukový materiál pro začátečníky až po pokročilé, který je sestavený podle platných didaktických pravidel, kdy způsob vlastní výuky je založen na metodě „drilu“.
Na stiahnutie
10,95 €

Němčina do ucha


Němčina do ucha je poslechová učebnice němčiny, která se zaměřuje na všechny složky studia jazyka najednou. Naučí vás nová slovíčka a fráze, vysvětlí gramatiku a „dohlédne“ na to, abyste ji správně používali.
Na stiahnutie
14,62 €

Oliver Twist - YAC (EN)


Oliver Twist runs away from the brutality of the workhouse only to find himself taken in by a gang of thieves run by the devilish Fagin, his violent side-kick Bill Sikes and the irrepressible Artful Dodger.
Na stiahnutie
7,00 €

The Trial (EN)


Josef K is thirty years old. He lives in rented accommodation in a large town and works for a bank. One day, although he has done nothing wrong, he is arrested.
Na stiahnutie
18,00 €

War and Peace (EN)


Here are the universal themes of love and hate, ambition and despair, youth and age, expressed with a swirling vitality which makes the book as accessible today as it was when it was first published in 1869.
Na stiahnutie
11,00 €

The Adventures of Tom Sawyer (EN)


Audiobook The Adventures of Tom Sawyer, written by Mark Twain. Tom Sawyer is a dare-devil, a schemer, a prankster, a main-chancer. His inventiveness and energy know no bounds; whenever his Aunt Polly thinks he is tucked up in bed, he is most likely creeping out into the night on deeds of daring – ‘not the Model Boy of the village,’ as the author puts it.
Na stiahnutie
13,00 €

Ulysses (EN)


Ulysses is one of the greatest literary works in the English language, regarded by many as the single most important novel of the twentieth century.
Na stiahnutie
55,00 €

Peter Pan (EN)


The story of the little boy who refused to grow up has captured the imagination of generations of children (and the adults they grew into) since its publication in 1904. Peter Pan flies in through the bedroom window one night and teaches Wendy, John and Michael to fly.
Na stiahnutie
7,00 €

Frankenstein (EN)


Mary Shelley’s poignant exploration of the true depths of human ambition has had a profound effect on readers since its conception in 1816.
Na stiahnutie
18,00 €

Frankenstein - YAC (EN)


The gothic tale of Frankenstein and his construction of a human being who runs amok has, with the help of numerous films, become one of the most vivid of horror stories.
Na stiahnutie
7,00 €

Metamorphosis (EN)


Gregor Samsa wakes up one morning to find he has been transformed into a gigantic insect. This extraordinary tale of imagination was written by Kafka against the backdrop of increasing turmoil in central Europe and remains not just an affecting tale but a disturbing allegory.
Na stiahnutie
7,00 €

Taliančina do ucha


Audio učebnica taliančiny pre začiatočníkov až mierne pokročilých, ktorá sa zameriava na všetky zložky štúdia jazyka naraz.
Na stiahnutie
10,95 €

Ruština do ucha


Audio učebnica ruštiny pre začiatočníkov až stredne pokročilých, ktorá sa zameriava na všetky zložky štúdia jazyka naraz.
Na stiahnutie
10,95 €

Španielčina do ucha


Audio učebnica španielčiny pre začiatočníkov až mierne pokročilých, ktorá sa zameriava na všetky zložky štúdia jazyka naraz.
Na stiahnutie
10,95 €

Francúzština do ucha


Audio učebnica francúzštiny pre začiatočníkov až stredne pokročilých, ktorá sa zameriava na všetky zložky štúdia jazyka naraz.
Na stiahnutie
10,95 €

Učiť sa, učiť sa, učiť sa... Toto je sekcia na samé jednotky. Naučí všetko, čo by ste mali a chceli vedieť. Podelí sa o vedomosti z matematiky a slovenského jazyka. Preskúša vás z angličtiny a nemčiny. Navedie, ako si ľahko poradiť s i/y. Učebnice, cvičebnice, skriptá a testy - vedomosťami to tu priam dýcha. Nájdete tu všetko pre žiakov, učiteľov, stredoškolákov, vysokoškolákov a samoukov.

Táto kategória je skvostným zdrojom vedomostí, ktorý vám pomôže rozšíriť vaše poznatky a zlepšiť vaše jazykové schopnosti. Či už sa chystáte na školu, štúdium alebo chcete zlepšiť svoje jazykové znalosti, nájdete tu učebnice a slovníky, ktoré vám pomôžu dosiahnuť vaše ciele.

V kategórii "Učebnice, slovníky" nájdete rôzne učebnice z rôznych odborov a predmetov, ktoré sú navrhnuté tak, aby vám poskytli komplexné a dobre štruktúrované učebné materiály. Tieto učebnice obsahujú učebné texty, praktické príklady, cvičenia a testy, ktoré vám pomôžu lepšie pochopiť a zapamätať si študovanú látku.

Okrem učebníc nájdete aj rôzne slovníky, ktoré vám pomôžu zlepšiť vašu slovnú zásobu a zlepšiť vaše jazykové schopnosti. Slovníky v rôznych jazykoch vám umožnia prekladať slová a frázy, a zlepšiť vaše porozumenie a komunikačné schopnosti v cudzom jazyku.

Nájdete tu učebnice pre predškolákov , pre základné školy , na prijímačky na stredné školy , pre stredné školy , na maturity ,na prijímačky na vysoké školy , jazykové učebnice a slovníky ,učebnice slovenčiny pre cudzincov , učebnice pre samoukov , zjednodušené čítanie , aj učebnice pre vysoké školy .