! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Hodnotenie


Väzba


Šachy


Naučte se hrát šachy, prastarou hru králů. Osvojte si klíčové techniky a klasické tahy šachových mistrů. Nové vydání je doplněné o základní a pokročilé taktiky, kombinace, oběti a pěšcové formace. Přes 300 názorných příkladů demonstruje útočné a obranné strategie v zahajovací, prostřední a koncové fázi partie. Nově je do vydání zařazena zkouška znalostí a doladění techniky pomocí Ověřujících otázek na konci každé kapitoly, manuál k okamžitému porážení soupeřů pomocí stěžejních taktik zařazených do stručného přehledu Jak zvítězit a možnost učit se od největších šachistů minulosti i současnosti – v Analýze hry najdete výběr zásadních partií, které si můžete opakovaně přehrávat.
Na stiahnutie
11,99 €

dostupné aj ako:

Masáž a regenerace ve sportu


Přehled základních masážních technik a druhů sportovní masáže je v první části knihy doplněn bohatým ilustračním materiálem ve formě názorných fotografií. Druhá část učebního textu pak přináší popis hlavních regeneračních prostředků a možnosti jejich využití ve sportu.
Na stiahnutie
5,00 €

Pavel Chaloupka


Pavel Chaloupka je legendou Bohemians Praha, byl nejvýraznější osobou v období jejich největších úspěchů včetně mistrovského titulu v ročníku 1982/1983 a cesty do semifinále Poháru UEFA. Prosadil se ovšem i v reprezentaci, když se zúčastnil mistrovství světa 1982 ve Španělsku. Jak na svou kariéru a všechno, co ji provázalo, vzpomíná? Co o jeho nejen fotbalových schopnostech soudí jiné osobnosti československého fotbalu Jan Berger, Ladislav Vízek, Petr Rada, kluboví spoluhráči Přemysl Bičovský, Jiří Ondra či Stanislav Levý? Jaká by byla dnes jeho přestupová hodnota, odhaduje hráčský agent a bývalý spoluhráč z reprezentace Zdeněk Nehoda. Publikaci doprovází podrobný statistický přehled jeho úspěchů a mnoho i dosud nezveřejněných fotografií.
Na stiahnutie
8,79 €

Lewis Hamilton


Lewis ?Hamilton 2020-ban mind a futamgyőzelmek, mind a világbajnoki címek terén felzárkózott Michael Schumacher mellé, és vele együtt viseli a „minden idők legsikeresebb autóversenyzője” címet, emellett ő a valaha élt legnagyobb brit Formula–1-es pilóta is. Már 2007-es bemutatkozó idényével világszerte rajongók millióit nyerte meg, hogy a rákövetkező évben minden idők legfiatalabb világbajnokaként vonuljon be az F1 történetébe. Habár az azóta eltelt években is folyamatosan róla szóltak a szalagcímek – hol Nico Rosberggel és Sebastian Vettellel folytatott párharcával, hol viharos párkapcsolataival került a címlapokra –, a rázúduló médiafigyelem dacára megmaradt hihetetlenül tehetséges és a végletekig elszánt profinak, aki kitartóan uralja a motorsport világát. Alapos és olvasmányos életrajzával a népszerű sportújságíró, Frank Worrall nem kisebb feladatra vállalkozott, mint hogy nyomon kövesse a világ leggyorsabb emberét. Egy rendkívüli fiatalember történetét ismerhetjük meg, aki előtt már újonc korában is olyan élő legendák tisztelegtek, mint Sir Jackie Stewart, és akiből idővel sokszoros világbajnok és Nagy-Britannia legsikeresebb sportolója lett.
Na stiahnutie
8,42 €

dostupné aj ako:

A mester - Roger Federer


Roger Federer lenyűgöző karrierje „Federer úgy teniszezik, ahogy Michelangelo fest.” - Martina Navratilova Roger Federert minden idők egyik legkiemelkedőbb sportemberének tartják, sokan rajonganak érte - pályája az állhatatosság és a kitartás jelképe, alakja mégis végtelenül közvetlen. Hogyan lett a lobbanékony, kétes stílusérzékű, hirtelenszőke tinédzserből minden idők egyik legnagyobb versenyzője? Ez a történet nem a sorsról szól, hanem a lankadatlan akaraterőről. Christopher Clarey húsz éven át mindenhová követte Federert, illetve interjúkat készített az őt legközelebbről ismerőkkel, edzőivel és jelentősebb riválisaival. A mester a nagy képet és az intim részleteket egyaránt bemutatja: ez a könyv Federer pályájának tökéletes foglalata. „Senkit nem láttam olyan szépen játszani, mint Roger Federert. Clarey gazdag, olvasmányos és alapos könyvéből kiderül, hogyan lett Federerből az egyik legnagyobb teniszbajnok - és hogy ez mennyivel nehezebb volt, mint amilyen könnyű teljesítménynek Federer kifelé mutatta.” - Billie Jean King „Roger Federer úgy teniszezik, ahogy Michelangelo fest: minden ecsetvonása tökéletes, és a végeredmény remekmű. Christopher Clarey könyve ezt a munkásságot ragadja meg.” - Martina Navratilova „Christopher Clarey ritka madár: egyfelől valódi bennfentes, másfelől képes az objektivitásra. A mester káprázatos részletességű karriertörténet - olyan muníciót ad a sportrajongóknak, amely évtizedeken át kitart.” - Jim Courier „Clarey a tökéletes szerző ehhez az anyaghoz - számára Roger Federer pályafutása igazi jutalomjáték. Ennél jobban nem lehet megközelíteni a nagy teniszező életét, személyiségét, karaktervonásait. Clarey közel merészkedik, de csak annyira, hogy ne menjen az összkép rovására. Beszélgetéseken, anekdotákon keresztül, árnyaltan mutatja be Federert. Csupa olyasmit tudunk meg, amit eddig sehol sem olvashattunk. Méltányos, átgondolt újságírói teljesítmény ez a kötet.” - Chris Evert Christopher Clarey legendás sportriporter, a New York Times Eugene L. Scott-díjas és Alan Trengove-díjas tenisz szakírója, aki rendszeresen szerepel az ESPN-en. Két könyvet írt a Davis-kupáról 1997-ben és 1999-ben.
Na stiahnutie
6,20 €

dostupné aj ako:

Higgyetek bennünk


"Hihetetlen történetünk, avagy mire képes egy szupermenedzser - ez a könyv teljes pompájában meséli el a Liverpool-sztorit." Jordan Henderson A Liverpool FC 2020-ban káprázatos teljesítménnyel megnyerte az Egyesült Királyság első ligáját, a Premier League-et. A focitörténelemben először fordult elő, hogy ugyanaz a brit csapat egyidejűleg birtokolja a BL-győzelmet, a Szuperkupát és a FIFA-klubvilágbajnoki címet. Ez pazar, elsöprő diadal a futball világában. Jürgen Klopp újraélesztette a csapatot, amikor az már harminc éve nem szerzett országos bajnoki címet. A Higgyetek bennünk pengeéles, megvilágító erejű képben összegzi a játékosok, az edzők és a klubvezetők gondolatait. Mindenki megszólal a riportokban, a rajongók, a háttéremberek és a kulcsfigurák, így a csapatkapitány, Jordan Henderson és természetesen maga Klopp is. Kihagyhatatlan kötet a Liverpool FC és Jürgen Klopp rajongóinak - azoknak, akik élnek-halnak a fociért, valamint a kimagasló üzleti és vezetői teljesítmények iránt érdeklődőknek. Melissa Reddy Dél-Afrikában született. Az Independent focirovatának főállású újságírója, emellett a BBC, a Sky Sports és a Premier League Productions számára is készít tudósításokat európai focieseményekről.
Na stiahnutie
6,68 €

dostupné aj ako:

She's All I Need (A Sports Romance)


Donovan is an all-star football player, the kind of man every woman wants, but he only has eyes for her. The trouble is, the media scrutiny and other’s opinions have already set them up for failure.Kamara is intelligent, quirky, an accomplished journalist in her own right, and not the kind of woman most athletes would consider girlfriend material, but when she falls for her best friend’s brother, a handsome football player, all the so-called rules go out the window.When they break up, their lives become even more complicated. Donovan fights to win her back, but only if he can win her trust back and get her away from the new prying eyes of an old enemy.Will Donovan and Kamara get their second chance romance, or have things already gone too far?
Na stiahnutie
3,38 €

Megállíthatatlan


Az ötszörös Grand Slam-győztes Marija Sarapova magával ragadó, elbűvölő és őszinte elbeszélése a küzdelmes útról, amely az ismeretlenségből a teniszcsillaggá válásig vitte őt. Ebben a lebilincselően izgalmas önéletrajzi írásban Sarapova felidézi a bámulatos sikerhez vezető utat, és közben a játékát jellemző, kérlelhetetlenül őszinte, félelmet nem ismerő, ádáz, provokatív stílusban kommentálja a történéseket. A Megállíthatatlan tele van olyan izgalmas történetekkel, amelyek átívelnek egy egész pályafutást a szibériai kezdetektől a fontos, és a szerző egész karrierjét meghatározó mérkőzéseken át a visszatérésért folytatott küzdelemig. Ez a könyv a kitartásról szóló inspiráló történet, amelyet áthat a bátorság és az őszinteség. Sarapova történetét épp ezek teszik felejthetetlenné.
Na stiahnutie
14,00 €

dostupné aj ako:

Félmaraton könyv


Itt a bővített, színesebb kiadás! Benne 3 sikerút a félmaratonigHogyan ?készülj fel tökéletesen egy félmaratonra? Ez a könyv megtanít rá.– Tudni fogod, hogyan találd meg a számodra sokáig fenntartható tökéletes ritmust– Tudni fogod, hogyan oszd be az erődet, hogy a legjobb eredményt érhesd el– Képes leszel lépésről lépésre haladva, folyamatosan fejlődni– Érteni fogod, mi, hogyan hat rád, és mivel tudsz gyorsítani a futótempódon3 sikerút a félmaratonig:Kortól, nemtől függetlenül másold le a 3 futó edzéstervét a felkészüléstől a célig. Andrea: Kezdő futó, élete első félmaratonjára készül.Eszter: 1-2 félmaraton van a lábában, de szeretne végre magabiztosan rajthoz                állni, és mosolyogva teljesíteni a távot.Zsolt: Tapasztalt félmaratonista, egyéni csúcsbeállításra készül. Gyorsító program.Miben segít a könyv?– A szerző 25 éves versenyzői tapasztalatából táplálkozó elengedhetetlen tippeket  ad.– Megmutatja, hogyan számítsd ki, és érd el a számodra biztosan tartható        félmaraton tempót.– 3 különböző szintről indulva juttat el álmaid félmaratonjáig. Akár nulláról is elkezdheted.– Havonta izgalmas felmérőkön keresztül fejleszti az állóképességedet.– Profi versenytaktikával lát el, hogy ne érjen meglepetés.Bónusz:További tanácsok, tippek a 30K és a maraton sikeres teljesítéséhez. "Ha átlépsz a határaidon, az mindig fájni fog.De, amikor felismered, hogy képes voltál megtenni,az többet ér majd minden fájdalomnál"A szerző
Na stiahnutie
8,42 €

dostupné aj ako:

Apám, Siniša Mihajlović


Siniša Mihajlovic, avagy ahogy a focirajongók mai napig ismerik, a Bombázó. Minden idők egyik legjobb szabadrúgáslövője alacsony sorból lett a jugoszláv válogatott ifjú reménysége a kilencvenes évek elején. A szerb apától és horvát anyától származó focista megtapasztalta a délszláv háború őrületét, és végignézte gyermekkori otthona, Vukovár pusztulását. Mihajlović minden megpróbáltatás ellenére az európai futball egyik meghatározó játékosává vált, majd aktív pályafutása befejezése után olyan csapatokat irányított és irányít edzőként, mint az AC Milan, a Torino FC, vagy a Bologna FC. Lánya, Viktorija Mihajlović életrajza és családtörténete nem csupán ezt a rendkívüli karriert örökíti meg, hanem elénk tárja a szigorú családfőt, a gyermekeit folyton megnevettető apát, emellett az embert, aki több csontvelő-átültetés, valamint egy súlyos koronavírus-fertőzés után is élni és dolgozni akar.
Na stiahnutie
8,45 €

dostupné aj ako:

Kassai


Egy ?futballbíró legfontosabb dolga: észrevétlennek maradni! Ha ez alapján értékelne karriert a sportág, alighanem Kassai Viktor bukott volna a legnagyobbat a magyar játékvezetők közül… A fociban mindenki a Bajnokok Ligájába, a világbajnokságra, az Európa-bajnokságra vágyik, ott szeretne maradandót alkotni – ha ezt nézzük, Kassai Viktor kivételes karriert tudhat magáénak. Nem volt 24 éves, amikor 1999-ben debütált az NB I-ben; 2008-ban már rá bízták az olimpiai döntőt Pekingben, ahol Lionel Messinek fújta a sípot; 2010-ben világbajnoksági újoncként elődöntőt vezethetett; a Bajnokok Ligája történetében ő dirigált legfiatalabbként döntőt – 2011-ben, 35 évesen vezette ki a Wembley gyepére a Barcelona és a Manchester United sztárjait. Az egyedülálló sikersztori ellenére igazi „magyaros” történet az övé: minél magasabbra jutott, annál többen akarták a bukását. Ez a könyv Kassai Viktor életének négy és fél évtizedét mutatja be a főszereplő szemszögéből, az emlékezetes kudarcokat és eltitkolt sztorikat sem kikerülve. Így látta a pálya közepéről ő, aki az aktív játékvezetést befejezve sportvezetőként indult el egy új úton. Az úton, amely Tatabányától Pekingen, Durbanon, Londonon, Madridon és a világ legnagyobb stadionjain át Moszkváig vezetett. A Kassai olvasmányos, őszinte vallomás a magyar labdarúgás elmúlt két évtizedének egyik, ha nem a legsikeresebb alakjától.
Na stiahnutie
8,45 €

dostupné aj ako:

Nutrition de la force


Un guide pratique de nutrition pour les sports de force Ce livre a pour objectif de vous aider a améliorer vos performances en sports de force (musculation, sprint, boxe, rugby, escalade, cyclisme, natation, football, arts martiaux …), en offrant conseils concrets et bonnes pratiques pour votre nutrition tout au long de l’année. Avec ce livre, vous allez comprendre l’impact de votre alimentation sur la pratique de votre sport de force, vous saurez l’anticiper et la piloter, pour le meilleur de vos performances. Faire le bon choix dans sa nutrition en musculation, n’est pas simple lorsqu’on a des objectifs sportifs : quelles protéines consommer ? ou les trouver ? quel plan d’alimentation adopter ? quels compléments utiliser, dans quels cas ? quel niveau de gain de force espérer ? ... Selon votre morphotype et votre niveau physique, vous saurez précisément comment adapter votre alimentation pour atteindre différents objectifs :    La prise de masse musculaire   La seche    La perte de poids    L’atteinte de résultats physiques Synthétique, pragmatique et appuyé sur des éléments scientifiques, le collectif d'auteurs (des sportifs d'un meme club de sport associés a des diététiciens), nous présente ce qu’il faut connaître lorsque l’on pratique ces sports de force. Il aborde également les principales difficultés du sportif de force (crampes, tendinites …) et les solutions par l’alimentation Voici les grandes parties du livre : Vérifier les bases de la nutrition appliquées aux sportifs de force Comment prendre du muscle ? Comment perdre du poids ? Organiser sa nutrition pour l'entraînement Préparer son plan nutritif Du bon usage des compléments alimentaires Problemes et questions fréquentes Recettes et aliments spécifiques
Na stiahnutie
3,09 €

Practice Soccer At Home


Are you looking to take your soccer game to the next level? That little extra could be in your home, backyard or in the off-season. Whether it's an extremely harsh winter of an off-season, a pandemic caused by an extremely infectious pathogen or you just have too much of a break between games, your soccer game can stagnate. And then you start playing again, and it takes a few weeks to get back to the same level. And you are behind other players who were better prepared. Come the next game or next off-season, and the cycle repeats. Or maybe you're a fantastic player who just needs that little bit of extra practice on certain skills at your home/backyard. In either case, this book is your answer. So many coaching books require complex equipment, copious resources and fantastic facilities. In writing Practice Soccer at Home, we are seeking to offer a guide for those times when we train alone, in our back yard, with little more than a ball and our immediate environment. Undertaking this additional work is important whether we are professionals seeking to perfect our technique at the highest level (why else would top professionals build home gyms into their luxurious houses?) or, more relevantly for this book, keen amateurs or youth players looking to develop our own game. With jobs to hold down, school to attend and such like, it is unlikely that, in the best of times, we will get more than two formal training sessions per week, plus a match at the weekend. Realistically, it is likely to be just one session. In order to maximise our potential, we must do some work on our skills and endurance alone. The most practical place for many of us is to undertake this training at home. Why get in the car to drive to the gym or park if we have a back yard we could use instead? The answer is, of course, what to do in the back yard, and what to do it with! This book provides some answers to those questions. Here's What's Included In This Book: Training Equipment that You Might Need (with free substitute equipment) Drills for individuals, pairs and small groups to try in their backyard Some solo, paired and small group games to make training fun, Exercises that can be undertaken at home and in the backyard to improve fitness and flexibility Some mental health guidance Outlines of key techniques for reference Key skills on which the drills work More than thirty diagrams to help with understanding the more complex drills Even if you're in the middle of a busy soccer season with not much free time, you'll still gain a lot from this book.
Na stiahnutie
8,68 €

Plongée Exceptionelle


Plongée Exceptionnelle succede au premier livre de Simon Pridmore Plongée Confidentielle et reflete la meme philosophie pour plonger en toute sécurité grâce a l'acquisition de connaissances et de compétences. Les themes sont nouveaux et encore une fois, Simon nous fournit une foule de connaissances, de conseils et de techniques extremement utiles, illustrés par des expériences de la vie réelle. Cette fois-ci, il se concentre sur les problemes auxquels sont confrontés les plongeurs expérimentés. Il y a plus de contenu sur la plongée Tek et Simon couvre des problemes relativement complexes dans son style clair et facile a lire. Dans de nombreux cas, les problemes qui concernent les plongeurs Tek refletent ceux qui affectent les plongeurs de tous niveaux. Plongée Exceptionnelle traite également en détail de l'approche psychologique de la plongée, abordant des sujets sous des angles nouveaux et empruntant des techniques et des procédures a d'autres domaines de l'activité humaine. Bien que la plus grande partie de Plongée Exceptionnelle se concentre sur le plongeur, il pose également un regard sur la situation dans son ensemble et met en évidence certains domaines ou les plongeurs sont abandonnés par les professionnels de la plongée et par «l'industrie» dans son ensemble. Comme toujours, Simon est réaliste dans ses évaluations. Il éclaire un peu le coté sombre du monde de la plongée mais il le fait pour mettre en lumiere les mauvaises pratiques et encourager le changement tout en proposant des solutions. Il offre également un regard sur un large éventail de sujets. Par exemple, voudriez-vous savoir ... Qu'est-ce qui fait de quelqu'un un bon plongeur? Comment nager a contre-courant sans s'épuiser? Comment pourriez-vous etre incapable de respirer alors que votre bouteille est encore bien remplie? Qu’est ce que le concept de points de défaillance? Comment etre un plongeur défensif? Comment le préconditionnement s'applique a la plongée sous-marine? Combien de temps faut-il vraiment attendre entre la plongée et un vol? Quand appeler DAN (et quand ne pas appeler)? Comment les coraux pourraient-ils etre des animaux alors qu’ils ressemblent a des roches? Comment éviter d'etre abandonné dans l'océan? Que se passe-t-il dans le monde de la plongée avec recycleur? ou Qu’est ce que le périmetre de l'ignorance? Plongée Exceptionelle a les réponses a ces questions et bien plus encore.
Na stiahnutie
5,07 €

Sew Your Very Own Butterfly Abaya


Sewing for beginners made easy. Sew your very own butterfly abaya/dress in the comfort of your own home. Picture-friendly easy to follow and engaging step-by-step techniques. A clear and concise guide for readers who are new to the subject. 
Na stiahnutie
6,17 €

Trůny bohů


„Marka jsem poznal před léty. Prý jede na hory a chce vylézt na jeden kopec. Když jsem ho potkal znovu, zjistil jsem, že ty hory jsou Himaláje a ten kopec je Mount Everest.“ Úžasné a osobité vyprávění jednoho z předních českých horolezců o kráse velehor, úspěších a síle přátelství v mezních situacích, ale především o pudu sebezáchovy v boji o přežití na expedicích na nejvyšší hory světa. Ačkoli se řadí mezi světovou špičku, svá dobrodružství líčí očima užaslého dítěte.
Na stiahnutie
10,00 €

dostupné aj ako:

Domáce cvičenie


Rozhodli ste sa žiť zdravým životným štýlom, zlepšiť si svoj zdravotný stav alebo zbaviť sa nadbytočných tukových zásob, spevniť telo, či nabrať svalovú hmotu, ale nemáte čas alebo nemôžete navštevovať fitness centrá? Vytvoril som pre Vás tento domáci tréningový plán, ktorým účinne precvičíte každú svalovú partiu v pohodlí Vášho domova :) Môžete ho využívať kdekoľvek a byť fit, aj mimo vášho domova, na dovolenke alebo na pracovnej ceste :) Týmto pravidelným cvičením sa budete cítiť sviežo, spokojne a vitálne.
Na stiahnutie
19,90 €

Fit i bez fitka


K tomu, abyste se dostali do kondice, nepotřebujete zafuněnou posilovnu. Guru českého běhu Miloš Škorpil pro vás ve spolupráci se svou ženou Danou připravil srozumitelný návod na zlepšení fyzičky a budování síly v domácích podmínkách. Jak si rozvrhnout trénink a vyzrát na regeneraci? Co všechno můžete ke cvičení použít? A jak zlepšit svou běžeckou techniku? S racionálním přístupem k pohybu nakopnete svoje výkony a vaše tělo omládne o celé roky! Nepřejeme si to, ale pokud by se opět zavřela fitka a prostory pro společná cvičení, naše knížka vám může pomoci se s tím aktivně vypořádat. Dana a Miloš
Na stiahnutie
14,66 €

Dotknout se hvězd


Každým nádechem v řídkém ledovém vzduchu jsem byl blíž k naplnění snu. Též smrti, která čekala jen na drobné zaváhání. Vnímal jsem vlastní křehkost, naprosté vyčerpání a zároveň silnou radost z bytí. Rok 2019 mým horským výpravám doopravdy přál. Nové výstupy mi přinesly uznání i ocenění za nejlepší horolezecký počin na světě. Lezení však není o stupních vítězů, ale o zážitku, kdy se dotýkáte překrásných štítů pod oblohou plnou hvězd.
Na stiahnutie
15,64 €

Športová literatúra ponúka široký výber kníh, ktoré sa zameriavajú na rôzne športové disciplíny, tréning, fyzickú prípravu, psychológiu športu a iné súvisiace témy. Tieto knihy sú určené pre športovcov, trénerov, fanúšikov športu a všetkých, ktorí majú záujem o šport.

Nájdete tu knihy zamerané na šport všeobecne, ale aj publikácie, ktoré sa venujú jednotlivým športom, ako napríklad futbal a hokej, tenis a golf, beh, bicyklovanie a plávanie, lyžovanie, korčuľovanie, fitness, cvičenie a kulturistiku, bojové umenie, turistiku a horolezectvo, F1 a automobilové preteky a mnoho ďalších. Tieto knihy poskytujú informácie o technikách, taktikách, pravidlách a histórii jednotlivých športových disciplín.