! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Učebnice, slovníky strana 499 z 500

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Dolphin 1 Where is It?


Graded 'read and do' fiction and non-fiction readers that teach children about the world around them.
Vypredané
6,64 € 6,99 €

Dolphin 2 Super Sam


Graded 'read and do' fiction and non-fiction readers that teach children about the world around them.
Vypredané
6,64 € 6,99 €

Silly Squirrel Dolphin Starter


Graded 'read and do' fiction and non-fiction readers that teach children about the world around them.
Vypredané
6,64 € 6,99 €

Oxford Bookworms Library Starter - New York Cafe


It is the year 2030, and an e-mail message arrives at New York Cafe: 'I want to help people and make them happy!' But not everybody is happy about the e-mail, and soon the police and the President are very interested in the New York Cafe.
Vypredané
6,64 € 6,99 €

Oxford Bookworms Library Starter - Fifteenth Character


'It's an interesting job,' says Sally about her work at Happy Hills. And today is a very exciting day because Zapp the famous singer is coming. Everybody is having a wonderful time. But suddenly something goes wrong - very wrong.
Vypredané
6,64 € 6,99 €

Drive into Danger OXB Starter


'I can drive a truck,' says Kim on her first day at work in the office. When Kim's passenger Andy finds something strange under the truck things get dangerous - very dangerous.
Vypredané
6,64 € 6,99 €

Oxford Bookworms Library Starter - Girl on Motorcycle


'Give me the money,' says the robber to the Los Angeles security guard. The guard looks at the gun and hands over the money. The robber has long blond hair and rides a motorcycle - and a girl with long blond hair arrives at Kenny's motel - on a motorcycle. Is she the robber?
Vypredané
6,64 € 6,99 €

Nemčina - Gramatika - Krok za krokom k maturite


Učíte sa po nemecky? Moderná učebnica vo forme pracovného zošita vám podrobne a zrozumiteľne vysvetlí nemeckú gramatiku. Príručka obsahuje aj cvičenia a testy na overenie získaných znalostí. V závere učebnice nájdete kľúč na kontrolu správnych riešení. Príručka je vhodnou pomôckou nielen pre maturantov a stredoškolákov, ale aj pri samoštúdiu.
Vypredané
6,64 € 6,99 €

Velký česko-anglický slovník


Velký česko-anglický slovník obsahující přibližně 100 000 hesel a podhesel, 200 000 slovních spojení a frazeologismů a 400 ekvivalentů zaplňuje po mnoha letech citelnou mezeru na našem trhu. Slovník je svým rozsahem i zpracováním všestranně použitelný jak pro začátečníky, tak i pro profesionální práci učitelů, překladatelů a tlumočníků. Ve slovníku je zpracována slovní zásoba přibližně posledních sta let. Slovník (podobně jako předchozí díla tohoto autora) vyniká přehlednou prezentací materiálu, uvádí množství slovních spojení a frazeologismů, kontextových a dalších vymezení, která značně usnadňují výběr vhodného ekvivalentu Tento systém po všech stránkách umožňuje aktivní používání jazyka.
Vypredané
53,12 € 55,92 €

Rozvoj zrakového vnímání pro děti od 4 do 6 let 2. díl, 2. vydání


Publikace je určena předškolním dětem k rozvoji zrakového vnímání a prevenci potíží ve čtení a psaní plynoucích z nedostatečné zrakové percepce. Knížka se věnuje rozlišení a pojmenování barev, odlišení tvarů prvků. V knize jsou zahrnuta cvičení z oblasti zrakové diferenciace, zrakové analýzy a syntézy, zrakové paměti, rozlišení figury a pozadí, rovněž také cvičení k rozvoji očních pohybů.
Vypredané
6,64 € 6,99 €

Na návštěvě u malíře 3. díl 3. vydání


Pracovní sešit obsahuje grafomotorická cvičení, vycházející z posloupnosti vývoje dovedností dítěte. Cvičení postupují od nejjednodušších prvků, které se v kresbě dítěte objevují nejdříve, a přecházejí k obtížnějším. Materiály přinášejí podněty k získání dovednosti, jejímu procvičování a posléze její fixaci před postupem do další úrovně obtížnosti.
Vypredané
6,64 € 6,99 €

Angličtina - Vety a frázy na každú situáciu


Chcete svoju angličtinu pri konverzácii trochu "okoreniť"? Alebo si len chcete zopakovať bežné frázy? Pripomeňte si základné anglické slovné zvraty a naučte sa aj ďalšie ustálené spojenia, ktoré dodajú vašej angličtine ten správny šmrnc.
Vypredané
6,64 € 6,99 €
  • 3 /5

Píšem bez chýb


Potrebujete sa zdokonaliť v pravopise? To nie je problém! Vďaka tejto učebnici sa skamarátite s ypsilonom, čiarkami a veľkými písmenami. Precvičte si písanie i/y vo vybraných i cudzích slovách, veľkých písmen v jednoslovných aj viacslovných vlastných menách a písanie čiarok v jednoduchých vetách i v zložitých súvetiach. Učebnica je vhodná nielen pre žiakov základných škôl.
Vypredané
6,64 € 6,99 €

dostupné aj ako:

Příprava na státní maturitu – Zeměpis


Připravte se spolehlivě a efektivně na státní maturitu! V publikaci najdete: - kompletní přehled středoškolského zeměpisu - testy na konci jednotlivých kapitol k prověření znalostí - taktické rady, jak se připravit, abyste u zkoušky obstáli
Vypredané
6,64 € 6,99 €

Dolphin 2 Numbers, Numbers Everywhere


Graded 'read and do' fiction and non-fiction readers that teach children about the world around them.
Vypredané
6,64 € 6,99 €

Orientace v prostoru a čase pro děti od 4 do 6 let, 3. vydání


Pracovní sešit je určen dětem ve věku 4 až 6 roků k rozvoji časové orientace a prevenci potíží ve čtení, psaní, matematice a obtíží v získávání studijních dovedností plynoucích z nedostatečně rozvinuté časové orientace, vnímání posloupnosti a následnosti dějů, organizace činností. Každá strana obsahuje motivační příběh, pracovní, ilustrovaný materiál pro děti a dále instrukce pro dospělé s uvedením cíle činnosti.
Vypredané
6,64 € 6,99 €

Politický systém České republiky


Kniha obsahuje analýzu všech základních oblastí významných pro fungování politického života i řadu důležitých faktografických údajů vztahujících se k českému politickému životu. Autoři podávají přehled moderní politologické teorie transformace, probírají hlavní principy současné demokracie v České republice a ústavní instituce na centrální i komunální úrovni, systém politických stran a vnitrostranické rozhodovací procesy. Pozornost je věnována historickému vývoji, vztahu mezi občany a politiky i perspektivám české politické kultury. Publikace zohledňuje výsledky voleb do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky v červnu 2006 a výsledky senátních a komunálních voleb v říjnu 2006. Z celkového synchronického pohledu je zachycen stav politického systému České republiky v létě roku 2007. Kniha je určena studentům politologie, sociologie, žurnalistiky, mezinárodních vztahů, ekonomie, práv, historie i pedagogiky. Může sloužit jako přehledný zdroj informací také pro novináře, politiky, pracovníky státní sféry, učitele i pro zainteresované laiky
Vypredané
26,56 € 27,96 €

Španělsko-český, česko-španělský slovník s nejnovějšími výrazy


* 1824 strán * takmer 60 000 výrazov * čiernobiele a farebné ilustrácie * synonymá a antonymá * rečnícke poznámky * študijné poznámky * študijná príloha * 480 ilustrácií * stovky poznámok ku správnemu použitiu a vťahmi medzi slovami * podrobné poznám ky k rozdielom medzi synonymami a ľahko zameniteľnými slovami * frazeológia a idiomatika * časovanie španielskych pravidelných a nepravidelných slovies v prílohe *
Vypredané
33,20 € 34,95 €

Dolphin Starter Baby Animals


Graded 'read and do' fiction and non-fiction readers that teach children about the world around them.
Vypredané
6,64 € 6,99 €

Učiť sa, učiť sa, učiť sa... Toto je sekcia na samé jednotky. Naučí všetko, čo by ste mali a chceli vedieť. Podelí sa o vedomosti z matematiky a slovenského jazyka. Preskúša vás z angličtiny a nemčiny. Navedie, ako si ľahko poradiť s i/y. Učebnice, cvičebnice, skriptá a testy - vedomosťami to tu priam dýcha. Nájdete tu všetko pre žiakov, učiteľov, stredoškolákov, vysokoškolákov a samoukov.

Táto kategória je skvostným zdrojom vedomostí, ktorý vám pomôže rozšíriť vaše poznatky a zlepšiť vaše jazykové schopnosti. Či už sa chystáte na školu, štúdium alebo chcete zlepšiť svoje jazykové znalosti, nájdete tu učebnice a slovníky, ktoré vám pomôžu dosiahnuť vaše ciele.

V kategórii "Učebnice, slovníky" nájdete rôzne učebnice z rôznych odborov a predmetov, ktoré sú navrhnuté tak, aby vám poskytli komplexné a dobre štruktúrované učebné materiály. Tieto učebnice obsahujú učebné texty, praktické príklady, cvičenia a testy, ktoré vám pomôžu lepšie pochopiť a zapamätať si študovanú látku.

Okrem učebníc nájdete aj rôzne slovníky, ktoré vám pomôžu zlepšiť vašu slovnú zásobu a zlepšiť vaše jazykové schopnosti. Slovníky v rôznych jazykoch vám umožnia prekladať slová a frázy, a zlepšiť vaše porozumenie a komunikačné schopnosti v cudzom jazyku.

Nájdete tu učebnice pre predškolákov , pre základné školy , na prijímačky na stredné školy , pre stredné školy , na maturity ,na prijímačky na vysoké školy , jazykové učebnice a slovníky ,učebnice slovenčiny pre cudzincov , učebnice pre samoukov , zjednodušené čítanie , aj učebnice pre vysoké školy .