! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Účtovníctvo 1 cvičebnica 6. vydanie


Publikácia obsahuje v úvode každej kapitoly stručné teoretické zhrnutie danej problematiky a časť otázok, cvičení a riešených a neriešených príkladov. V závere väčšiny kapitol sú uvedené aj kontrolné otázky. Výsledky náročnejších príkladov uvedené v závere cvičebnice poskytujú možnosť sebakontroly. Cvičebnica je určená pre študentov Fakulty managementu Univerzity Komenského v Bratislave a Vysokej školy manažmentu v Bratislave a v Trenčíne, ako aj iných vysokých škôl ekonomického zamerania.
Vypredané
3,88 € 4,08 €

Hravá slovenčina 3


Pracovný zošit Hravá slovenčina 3 obsahuje zaujímavé a originálne cvičenia, pomocou ktorých si žiaci osvoja základné gramatické kategórie a pravidlá slovenského pravopisu. Zahŕňa tiež úlohy, ktoré podporujú rozvíjanie vyjadrovacích schopností a zručností žiaka. Zošit je graficky spracovaný tak, aby bol vhodný a zaujímavý pre nižšie vekové kategórie. Pracovný zošit poskytuje primeraný priestor na opakovanie učiva v rámci každého tematického celku.
Vypredané
2,14 € 2,25 €

Hravá slovenčina 2


Pracovný zošit Hravá slovenčina 2 obsahuje zaujímavé a originálne cvičenia, pomocou ktorých si žiaci osvoja základné gramatické kategórie a pravidlá slovenského pravopisu. Zahŕňa tiež úlohy, ktoré podporujú rozvíjanie vyjadrovacích schopností a zručností žiaka. Zošit je graficky spracovaný tak, aby bol vhodný a zaujímavý pre nižšie vekové kategórie. Pracovný zošit poskytuje primeraný priestor na opakovanie učiva v rámci každého tematického celku.
Vypredané
2,14 € 2,25 €

Lacná kniha Hravá slovenčina 3 (-50%)


Pracovný zošit Hravá slovenčina 3 obsahuje zaujímavé a originálne cvičenia, pomocou ktorých si žiaci osvoja základné gramatické kategórie a pravidlá slovenského pravopisu. Zahŕňa tiež úlohy, ktoré podporujú rozvíjanie vyjadrovacích schopností a zručností žiaka. Zošit je graficky spracovaný tak, aby bol vhodný a zaujímavý pre nižšie vekové kategórie. Pracovný zošit poskytuje primeraný priestor na opakovanie učiva v rámci každého tematického celku.
Vypredané
1,13 € 2,25 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Hravá matematika 9 (nové vydanie) (-90%)


Pracovný zošit Hravá matematika 9 obsahuje príklady a úlohy precvičujúce odmocniny, mocniny, zápis veľkých čísel, riešenie lineárnych rovníc a nerovníc, Pytagorovu vetu, telesá ich povrch a objem, súmernosť v rovine, grafické znázornenie závislosti, podobnosť trojuholníkov a štatistiku. Okrem príkladov na precvičenie základného učiva obsahuje aj príklady z praktického života na overenie získaných vedomostí. Pedagógovia ho odporúčajú ako prípravu na monitor a na prijímacie skúšky na strednú školu.
Vypredané
0,43 € 4,25 €

dostupné aj ako:

New Headway Elementary, 4th Edition - Student's Book (2019 Edition)


New Headway Elementary 4th Edition Student's Book (2019 Edition)
Vypredané
22,79 € 23,99 €

Haleluja - Hebrejská řeč (I.+ II. díl)


Čtyřdílná učebnice hebrejštiny určená pro děti židovských škol. Byla užívána v období mezi dvěma válkami. Po druhé světové válce je prakticky nedostupná. Toto vydání je fotokopií původního vydání. Vychází ve dvou svazcích, které jsou prodejné pouze jako soubor.
Vypredané
13,40 € 14,10 €

S počítačem nejen k maturitě 1. díl


V pořadí již osmé vydání nejoblíbenější učebnice informatiky a výpočetní techniky pro střední školy. První díl knihy je zaměřen na stěžejní celky informatiky - na teorii IT (základy fungování, bity, byty), seznámení s počítačem (od historie až po dnešek), principy fungování hardwaru (uvnitř počítače), moderní hardwarové technologie, periferie (od myší po tablety), operační systémy (Windows 7) a na základní kancelářské aplikace (Word 2013, Excel 2013), až po internet. Tematický obsah prvního dílu - Historie výpočetní techniky - Von Neumannovo schéma - Hardware osobního počítače - Zapojení počítače a jeho periferií - Druhy počítačů - Operační systémy - Windows 7 - WORD 2013 - EXCEL 2013 - INTERNET (principy fungování a základní práce s ním) - E-mail
Vypredané
8,49 € 8,94 €

Szöveges ki(s)számoló 1. oszt.


A feladatgyűjtemény segítséget nyújt kisiskolásoknak a szöveges feladatok értelmezésében, azok matematika nyelvén történő felírásában és a megoldásban; tanítóknak a gyakorlás megtervezésében és a differenciálásban. E célok elérését eredményessé teszik a gyerekek életkorához, érdeklődési köréhez kapcsolódó témák és tevékenységek (például színezés, rajzolás), valamint a kidolgozott mintafeladatok. A gyakorlófüzet hasonló felépítésű, mint a Ki(s)számoló feladatok 1. osztályosoknak című kiadványunk, melya számolási készség kialakítását segíti.
Vypredané
3,58 € 3,77 €

English for the Natives


Discover the grammar you already know with this perfect Christmas gift. 'My first English lesson was grammar with the terrifying Mrs Petrie. She spent the entire time marching up and down the classroom, thwacking various items of school furniture with a ruler while she banged on about the ING part of the verb. I sat there, vibrating with fear, desperately trying to figure out what on earth she could mean. Irregular Negative Gerund? Intransitive Nominative Genitive? It was only years later, when I was teaching English to foreign students, that I realised that English grammar wasn't obscure and wilfully difficult but a fascinating subject which I was already brilliant at - and this book will prove that you are too.' Forget the little you think you know about English grammar and start afresh with this highly entertaining and accessible guide. English for the Natives outlines the rules and structures of our language as they are taught to foreign students - and have never before been explained to us. Harry Ritchie also examines the grammar of dialects as well as standard English and shows how non-standard forms are just as valid. With examples from a wide variety of sources, from Ali G to John Betjeman, Margaret Thatcher to Match of the Day, this essential book reveals some surprising truths about our language and teaches you all the things you didn't know you knew about grammar.
Vypredané
16,63 € 17,50 €

Angličtina za 24 dnů + CD


Angličtina za 24 dnů je intenzivní kurz pro samouky, kterým budou rychle a spolehlivě zasvěceni do jazyka. Díky stoupajícímu stupni obtížnosti je kniha vhodná jak pro začátečníky, tak pro ty, kteří začínají již po několikáté. Ve 24 kapitolách se pracuje s nejdůležitějšími tématy všedního dne. Ať už je to na nádraží, při nákupu, v bance nebo u lékaře. Každá lekce obsahuje vzorové texty a příklady dialogů, které Vám zprostředkují důležitá slovíčka k danému tématu. V zajímavých infoboxech najdete informace týkající se jazyka, které poukazují na zvláštnosti a speciální případy. V rámci lekce si na základě pestrých cvičení můžete zopakovat, či upevnit to, co jste se již naučili. Na základě přiřazování, překladových cvičení, hádanek a otázek k textu, jakož i na základě gramatiky si procvičíte naučenou látku a řešení můžete vpisovat rovnou do knihy. Na CD naleznete nahrané nejdůležitější dialogy k poslechu, ke společnému přeříkání a čtení současně s nahrávkou. Nejprve si texty jen poslechněte. Poté si je společně s nahrávkou přeříkejte, abyste získali počáteční cit pro nový jazyk a naučili se správně vyslovovat. Do třetice byste měli přikročit k tomu, že budete společně s nahrávkou číst dialogy, abyste byli schopni spojit psané slovo s výslovností.
Vypredané
11,39 € 11,99 €

Hravá matematika 5 II. díl


V souladu s RVP Jednotky (délky, objemu, hmotnosti, času) Zlomky Římské číslice Dělení přirozených čísel (pamětné, písemné) Desetinná čísla a početní operace Geometrie (trojúhelníky, kružnice a kruh, souřadnice bodů, geometrická tělesa, jednotky obsahu, krychle a kvádr,…) Pracovní sešity Hravá matematika poskytují žákům i učitelům zajímavé a poutavé cvičení určené pro úplné zvládnutí obsahového a výkonového standardu RVP ZV. Přínosem je zapojení množstva úloh spojených s běžným životem odkazujících na aplikovatelnost matematiky v reálných situacích. Z hlediska didaktiky je velkým přínosem sumarizace učiva daného ročníku, čím se pracovní sešit stává vítanou pomůckou taky při domácí přípravě žáka. Každá kapitola je ukončena testy, které jsou důležitým prostředkem zpětné vazby žáka.
Vypredané
3,14 € 3,30 €

Latina pro farmaceuty


Čvrté vydání učebnice, která podává základy lékařské terminologie s přihlédnutím ke specifickým potřebám oboru farmacie. Z celkového počtu 20 lekcí, v nichž se probírá elementární latinská gramatika a základy lékařské a farmaceutické terminologie, jsou 3 lekce opakovací. V závěru učebnice jsou zařazeny přehledy týkající se odborné terminologie a čtyři slovníky: řecko-český, česko-řecko-latinský, latinsko-český a česko-latinský.
Vypredané
9,82 € 10,34 €

Kriminalistická technika 3. vydání


Třetí vydání učebnice je určeno především pro posluchače Policejní akademie ČR v Praze pro výuku kriminalistiky v bakalářském studijním programu jako povinný studijní pramen. Může být dobrou studijní pomůckou i pro studenty v magisterském studijním programu a vhodným pomocníkem při zpracování bakalářských a diplomových prací z oblasti kriminalistiky. Publikace poskytuje postačující rozsah poznatků pro předmět kriminalistická technika. V učebnici je hlavní pozornost věnována základním kriminalisticko-technickým metodám a prostředkům, vyhledávání, zajišťování a zkoumání různých druhů materiálních stop, např. daktyloskopii, mechanoskopii, balistice, trasologii, zkoumání ručního písma atd. Text je doplněn názornými obrázky a schématy tak, aby učebnice byla pro studenty dobře přijatelná a mohli si podle ní snadno osvojit poznatky z kriminalistické techniky.
Vypredané
21,89 € 23,04 €

Around the World


This modern atlas presents our world in striking images and clear texts. The book is not just for graphic designers, but also for anyone who is curious about how we live today. Looking through an atlas has always been a fascinating way to explore the world. Around the World is a contemporary evolution of an atlas tailored to our information age that takes its readers around the globe in 288 pages. In this book, compelling information graphics illustrate how natural and manmade phenomena impact our lives. They take us on an entertaining and informative journey that gives us a deeper understanding not only of our planet's geography, but also of the key local and global developments of the twenty-first century. Alongside classic facts about nature, history, population, culture, and politics, Around the World's eye-catching information graphics clearly explain complex processes such as global trade and evolving demographics. The book gives added insight into our modern world through its visual exploration of topics such as the changing speed of travel. Around the World alternates between providing information on general subjects such as families, languages, life expectancies, natural disasters, eating habits, economies, prosperity gaps, or religions, and providing more specific details about hobbies, coffee consumption, overfishing, soccer, and internet providers. The book also depicts events that have left indelible marks on our collective conscience including September 11, the Olympic Games, Japan's Fukushima disaster, and the sinking of the Titanic. Like any atlas, Around the World cannot claim to be a complete record. Rather, it serves as a rich cornucopia of information about local peculiarities of global relevance that bring home the little differences --as well as the astoundingly large similarities--among the citizens of the world. Enthralling, attractive, and informative, Around the World's international collection of illustrations and information graphics is for anyone who is curious about our planet and the people who live on it.
Vypredané
47,49 € 49,99 €

Strangers on a Train + Mp3 Pack


Guy Haines is travelling through Texas on a train when a stranger invites him to share a meal. But the stranger has a terrible plan. ‘You murder my father, and I’ll murder your wife,’ he suggests. So begins Guy’s journey into a world of madness, lies and death.
Vypredané
6,56 € 6,91 €

Anglická gramatika


Průvodce anglickou gramatikou přehledně a komplexně shrnuje anglickou gramatiku na úrovni „středně pokročilý“ až „pokročilý“. Kniha je rozdělena na tři hlavní části. První a zároveň největší část, morfologie, se věnuje jednotlivým slovním druhům. Druhá, menší část rozebírá hlavní otázky týkající se syntaxe. Třetí část pak tvoří přílohy, v nichž jsou uvedeny nejčastější slovesné a předložkové vazby a nepravidelná slovesa. Publikace se snaží maximálně využít srovnávací metody, porovnává tedy především rozdílné použití jednotlivých gramatických jevů v angličtině. Nezapomíná však ani uvádět tyto jevy do protikladu s češtinou. Tento průvodce je tak určen všem, kdo si chtějí dosavadní znalosti anglické gramatiky utřídit a zároveň prohloubit.
Vypredané
12,50 € 13,16 €

Mittelpunkt Neu - Lehrbuch C1


Mittelpunkt Neu : Lehrbuch C1
Vypredané
27,54 € 28,99 €

Cutting Edge Upper Intermediate Teacher's Book 3rd Edition


The Teacher's Book contains the teaching notes and answer keys The Resource Disc has photocopiable extra activities, a variety of Tests with audio, plus video scripts from the Students' book.
Vypredané
40,13 € 42,24 €

Učiť sa, učiť sa, učiť sa... Toto je sekcia na samé jednotky. Naučí všetko, čo by ste mali a chceli vedieť. Podelí sa o vedomosti z matematiky a slovenského jazyka. Preskúša vás z angličtiny a nemčiny. Navedie, ako si ľahko poradiť s i/y. Učebnice, cvičebnice, skriptá a testy - vedomosťami to tu priam dýcha. Nájdete tu všetko pre žiakov, učiteľov, stredoškolákov, vysokoškolákov a samoukov.

Táto kategória je skvostným zdrojom vedomostí, ktorý vám pomôže rozšíriť vaše poznatky a zlepšiť vaše jazykové schopnosti. Či už sa chystáte na školu, štúdium alebo chcete zlepšiť svoje jazykové znalosti, nájdete tu učebnice a slovníky, ktoré vám pomôžu dosiahnuť vaše ciele.

V kategórii "Učebnice, slovníky" nájdete rôzne učebnice z rôznych odborov a predmetov, ktoré sú navrhnuté tak, aby vám poskytli komplexné a dobre štruktúrované učebné materiály. Tieto učebnice obsahujú učebné texty, praktické príklady, cvičenia a testy, ktoré vám pomôžu lepšie pochopiť a zapamätať si študovanú látku.

Okrem učebníc nájdete aj rôzne slovníky, ktoré vám pomôžu zlepšiť vašu slovnú zásobu a zlepšiť vaše jazykové schopnosti. Slovníky v rôznych jazykoch vám umožnia prekladať slová a frázy, a zlepšiť vaše porozumenie a komunikačné schopnosti v cudzom jazyku.

Nájdete tu učebnice pre predškolákov , pre základné školy , na prijímačky na stredné školy , pre stredné školy , na maturity ,na prijímačky na vysoké školy , jazykové učebnice a slovníky ,učebnice slovenčiny pre cudzincov , učebnice pre samoukov , zjednodušené čítanie , aj učebnice pre vysoké školy .