Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Viem písať s Otylikom 2, Pracovný zošit


Písanka Viem písať s Otýlikom 1 korešponduje s pracovnou učebnicou Motýlí šlabikár 1. Písanka je určená na nácvik písma Comenia Script analyticko-syntetickou metódou.
U dodávateľa
5,89 € 6,20 €

PONS 10 perces gyakorlatok - Angol


Fel szeretnéd felfrissíteni az angoltudásodat? Szeretnél kicsit gyakorolni vagy elmélyíteni a meglévő ismereteidet? 10 perc angol is elég! A könyv minden gyakorlata optimális, áttekinthető mennyiségű tanulnivalót tartalmaz, amelyek 10 perc alatt könnyen elvégezhetők. Ideális, ha van egy kis szüneted, vagy ellenkezőleg, éppen nincs túl sok időd. - Végezz naponta rövid és érdekes angol feladatokat! - Mélyítsd el a nyelvtanodat az egyszerű magyarázatok segítségével! - Erősítsd a szókincsedet és kommunikációdat több mint 70 témakörrel! - Válogass 150 egyszerűbb (*) és bonyolultabb (**) gyakorlat között! Eredményes edzést kívánunk!
U dodávateľa
10,68 € 11,24 €

Cvičebnica ekonomiky 2


Cvičebnica slúži na praktické preverenie vedomostí z predmetu ekonomika (resp. podniková ekonomika). Obsah kapitol bol vytvorený v súlade s teoretickým vzdelávaním. Cvičebnica ponúka viac ako 100 úloh rôzneho zamerania (prípadové štúdie, diskusné úlohy, QR kódy, problémové úlohy, overenie správnosti výrokov a i.). Sú vytvorené zaujímavou a interaktívnou formou, s možnosťou využitia internetu pri niektorých z nich. Vybrané úlohy umožňujú žiakom doplniť si vlastné poznámky, ktoré im môžu pomôcť byť úspešnejšími na maturitnej skúške.
U dodávateľa
15,68 € 16,50 €

Angličtina pro pokročilé samouky, 4. vydání


Učebnice, která svou úrovní navazuje na publikaci Angličtina pro mírně a středně pokročilé samouky, je určena nejen studentům-samoukům, ale je použitelná i v nejrůznějších jazykových kurzech odpovídající úrovně. Učebnice je zaměřena na nácvik tří základních dovedností: *porozumění textu *poslech s porozuměním *řízený nácvik ústního projevu na takové úrovni, která uživatelům zaručí dosažení stupně pokročilosti C1 (pokročilý uživatel) podle doporučení Rady Evropy. Učebnice je vybavena klíčem ke cvičením, anglicko-českým slovníčkem a slovníčkem anglické gramatické terminologie, dále přehledem slovesných časů a tvarů nepravidelných sloves. Nedílnou součástí učebnice je nahrávkama v MP3, která je k dispozici ke stažení na této stránce. Ke kontrole úspěšnosti poslouží závěrečný test.
U dodávateľa
23,99 € 25,25 €

Csodatoll - Egyenesek és görbék


Mókás tanulás az ovisoknak. Rengeteg érdekes, vidám és fejlesztő feladat a még makacs kezeknek a letörölhető csodatoll segítségével. Rajzolj! Törölj! Játssz újra!
U dodávateľa
8,03 € 8,45 €

Csodatoll - Formák és irányok


Mókás tanulás az ovisoknak. Rengeteg érdekes, vidám és fejlesztő feladat az iskolába készülő gyerekeknek. Számlálás, összehasonlítás, tér-irány gyakorlatok. Itt nem lehet hibázni, hisz a csodatoll mindig a segítségünkre van! Rajzolj! Törölj! Játssz újra!
U dodávateľa
8,03 € 8,45 €

Kriminalistika


Učebnica kriminalistiky je výsledkom dlhoročných snáh a vedecko-pedagogickej činnosti členov autorského kolektívu, ktorí sa zaoberajú skúmaním predmetu kriminalistiky ako teoretickej a aplikačnej vedy. Text učebnice je založený na obsahu učebnice kriminalistiky z roku 2015, na ktorej sa autori tiež spolupodieľali. Učebnica poskytuje základné informácie o predmete a systéme kriminalistiky, jej častiach a metódach, ako aj o metódach vyšetrovania trestných činov. Obsah učebnice je rozdelený do šiestich kapitol, ktoré na seba logicky nadväzujú a zapadajú do klasického systému kriminalistiky. Autori učebnice sa zameriavajú na študentov práva právnických fakúlt, ale obsah je vhodný aj pre študentov príbuzných študijných odborov a odbornú verejnosť, ako sú policajti, advokáti, prokurátori a sudcovia. Výklad metód a postupov je zameraný na činnosť policajta ako orgán činný v trestnom konaní, ale môže byť použitý aj inými subjektmi dokazovania v trestnom konaní. Obsah učebnice a vyjadrené názory sú založené na najnovších vedeckých poznatkoch a praktických skúsenostiach, avšak autori si uvedomujú, že ich názory nemusia súhlasiť s názormi iných odborníkov a vítajú odbornú diskusiu a pripomienky.
Na sklade 2Ks
22,33 € 23,50 €

Základy matematické analýzy pro studenty fyziky 4


Čtvrtý díl skript, obsahujících látku probíranou na přednáškách z matematiky pro fyziky na MFF UK, se věnuje již poměrně pokročilým tématům. Lze je shrnout pod označení fourierovská analýza a teorie funkcí komplexní proměnné. Výklad navazuje na látku probíranou v předchozím díle, především na teorii Lebesgueova integrálu, na vlastnosti Lebesgueových prostorů a na křivkový integrál. První kapitola se věnuje teorii abstraktních Fourierových řad a poté speciálně řadám tri- gonometrickým. Další poměrně rozsáhlá kapitola obsahuje úvod do teorie funkcí jedné komplexní proměnné. Zaměřuje se mimo jiné i na výpočet integrálů pomocí Cauchyovy a reziduové věty. Poslední dvě kapitoly pak studují dvě základní integrální transformace: Fourierovu a Laplaceovu. V tomto díle se tyto transformace aplikují především na Lebesgueovy prostory; jejich rozšíření na distribuce a temperované distribuce bude ukázáno v posledním díle této série.
U dodávateľa
20,38 € 21,45 €

Statika - Zbierka riešených úloh


Publikácia je členená do 12 kapitol, kde každá sa venuje vybranej téme preberanej hlavne na Stavebnej fakulte STU v Bratislave. V publikácii nájde čitateľ aj referencie, prílohy a stručný anglicko-slovenský slovník. Rozhodli sme sa ako autori o prípravu tejto časti pre tých študentov, ktorí by mali záujem hľadať pre ďalšie štúdium niektoré heslá aj v anglickom jazyku. Jednotlivé kapitoly sú spracované vo forme vysvetlenia príkladu/príkladov a zbierky príkladov, ktoré sú doplnené o riešenie. Tie si môže študent samostatne vypočítať a potom porovnať a skontrolovať vlastný výpočet s výsledkami. Okrem toho sú v každej kapitole aj fotografie predstavujúce každú tému z reálneho života. Vďaka nim môže študent danú tému (problém) nájsť a aj reálne uchopiť, prípadne spojiť si fotografiu s danou témou pre lepšie zapamätanie.
U dodávateľa
14,92 € 15,70 €

Zvedavček - pracovný zošit 1/1 pre 3-4 ročných


Pracovný zošit rozvíja všeobecné zručnosti dieťaťa medzi 3-4 rokom. Úlohou je na jednotlivých pracovných listoch precvičovať pohyb dlane, prstov a zápästia, úchop ceruzky, slovnú zásobu, logické myslenie, predstavivosť, priestorovú a zrakovú orientáciu. Pracovný zošit je navrhnutý ako maľovanka so zábavno-kognitívnymi úlohami. Vyfarbi obrázky a dokresli veci podľa nápovede. V tomto zošite, ktorý je určený pre deti od 3 do 4 rokov, nájdete pekné obrázky na vyfarbovanie, ale hlavne množstvo zábavných cvičení, ktoré vášmu najmenšiemu pomôžu osvojiť si základné pojmy materskej školy a deti sa naučia vďaka nim veľa nových vecí.
U dodávateľa
1,47 € 1,55 €

Szövegértés lépésről lépésre


Szövegértési gyakorlókönyv megoldókulccsal Mindenki számára nyilvánvaló, hogy a szövegértés fejlesztése elengedhetetlen feladat, mely csak tervszerű és folyamatos gyakorlás révén valósulhat meg. A fejlesztést a kiadvány folyamatként kezeli, változatos, érdekes feladatokon keresztül tudatosan gyakoroltatja a különféle szövegtípusok megértését. A kötet felépítésénél, tematikus sokszínűségénél fogva egyedülálló a hasonló témájú gyakorlókönyvek piacán: - A könyv megírását egyéves kutatómunka előzte meg az alkotószerkesztő, Raátz Judit vezetésével. - Ötvenegy, típus szerint válogatott feladatsort tartalmaz. - A feladatok változatosak, a fokozatosság elvét követik. - A feladatsorok készültek a mindennapi életben nélkülözhetetlen, dokumentum jellegű szövegekhez, nyomtatványokhoz. - Az alkotók a kötet összeállításánál a PISA-felmérések és a felvételi feladatsorok szövegtipológiájához alkalmazkodnak. A kiadványt elsősorban az általános iskolák felső tagozatos diákjainak ajánljuk, de hasznos lehet azoknak is, akik szeretnének figyelmes, szövegértő olvasóvá válni, és közben szövegalkotási készségüket is szívesen fejlesztenék.
U dodávateľa
10,70 € 11,26 €

Anyanyelvi gyakorló - 4. évfolyam


A grammatikai ismeretek és a helyesírás szorosan összefügg egymással: biztos nyelvtani ismeretek nélkül nem alakul ki megbízható helyesírás. A tanórákon azonban nem áll rendelkezésére elegendő gyakorlási idő és feladat a nyelvtani elemzési jártasságok, készségek kialakítására. A sorozat célja a szerző több évtizedes tapasztalata alapján segíteni a tanítók órára való felkészülését, a gyerekek órai és otthoni munkáját, valamint szakmai irányítást adni a tanulását támogató szülőknek. A helyesírási feladatok mellett a kötetek szép számmal tartalmaznak szövegkiegészítési és szövegalkotási gyakorlatokat is, a nyelvi kreativitás fejlesztéséhez. A jelenleg érvényben lévő 2020-as alaptanterv és a hozzá kapcsolódó kerettanterv alapján összeállított feladatok közel feléhez megoldási kulcs is készült, lehetővé téve az otthoni, illetve önellenőrzést. A megoldás nélküli gyakorlatok főként órai munkában, differenciált foglalkozásokon, valamint házi feladatként használhatók föl.Az általános iskola negyedik évfolyamának szánt kötet a szófajok (főnév, melléknév, számnév, névmás, ige) témakörében tartalmaz feladatokat.
U dodávateľa
8,03 € 8,45 €

Programovanie pre 1. stupeň základnej školy 1. diel, pracovný zošit


Emil je unikátna metóda vyučovania informatiky v škole, ktorá v plnej miere napĺňa požiadavky súčasného Štátneho vzdelávacieho programu a momentálne pokrýva celú oblasť programovania pre 1. stupeň základnej školy. Spolu pre prvý stupeň ponúkame aktivity v rozsahu 32 vyučovacích hodín. Emil prvýkrát buduje informatiku ako premyslený a systematický poznávací proces pre každého žiaka. Mení informatiku na novú formu bádania, riešenia problémov a spolupráce medzi predmetmi. Informatika s Emilom učí žiakov, ako zodpovedne žiť a pracovať v digitálnom prostredí, ako poznávať a meniť svet. Programovanie s Emilom rozvíja hlavne logické a algoritmické myslenie. Je vhodné ho na 1. stupni doplniť Živým zošitom, ktorý učí digitálne zručnosti (práca s textom, obrázkami, tabuľkami,...). Pracovný zošit je nevyhnutnou súčasťou vyučovania Programovania s Emilom. Pracovný zošit Programovanie s Emilom 1. diel (do r. 2023 pod názvom Informatika s Emilom 3) odporúčame pre 3. ročník základnej školy a zodpovedá prvým trom svetom v softvéri, 2. diel (do r. 2023 pod názvom Informatika s Emilom 4) odporúčame pre 4. ročník základnej školy a korešponduje so štvrtým svetom v softvéri. Materiál však môžete zaradiť aj do nižších alebo vyšších ročníkov poďla potrieb vašej školy a jej školského vzdelávacieho programu. Pre prácu s Emilom je potrebné najprv absolvovať školenie a následne si zakúpiť softvér Úlohy v softvéri a v pracovnom zošite sú prepojené. Okrem nich obsahuje pracovný zošit aj pexeso a iné papierové skladačky, ktoré zaujímavým a dômyselným spôsobom prispievajú k rozvoju logického a informatického myslenia.
U dodávateľa
8,46 € 8,90 €

Allez hop! Francouzština pro každého 1.díl, 4., upravené vydání


Moderní učebnice francouzštiny opravdu pro každého. Je vhodná jak do výuky na středních školách, gymnáziích a univerzitách, tak i ve školách jazykových. Obsahuje 13 lekci, z nichž každá se věnuje určitému tématu, učí slovní zásobu, určitý gramatický jev a rozvíjí základní a praktické komunikační situace. Dále nabízí projekty, autoevaluační testy, přípravu na mezinárodní zkoušku DELF, podrobný přehled probrané gramatiky, transkripci všech poslechů, obsáhlý slovník a závěrem i návod, jak s učebnicí pracovat.
U dodávateľa
18,99 € 19,99 €

Business English


U dodávateľa
9,50 € 10,00 €

Základy společenských věd, 2. vydání


Učebnice tě připraví na přijímačky ZSV Scio! • Více než 500 řešených úloh • 3 testy s vyhodnocením • Výklad teorie + Aplikace na trénování úloh + 10hodinový videokurz ZSV na Scio testy Nejedná se o oficiální učebnici ani kurz společnosti Scio s.r.o. Videokurz ZSV ZDARMA K této učebnici získáš videokurz Základů společenských věd na Národní srovnávací zkoušky Scio. Pro zpřístupnění nahraj doklad o koupi učebnice nebo fotku účtenky na https://oscio.cz/ucet/. Ve více než 10 hodinách společně s lektorem projdeš základy teorie, která ti pomůže k úspěšnému složení přijímaček na vysokou ze ZSV. Aplikace na trénování úloh Nahráním účtenky se ti také zpřístupní aplikace na trénování úloh. Aplikace je dostupná pro Android, iOS nebo v internetovém prohlížeči. Najdeš v ní dohromady stovky úloh ze všech oddílů testu. Jednotlivé kapitoly jsou navíc doplněny přehlednou teorií. Přístup do aplikace i k videokurzu je k učebnici zdarma na jeden měsíc. Struktura učebnice V první části učebnice se seznámíš s tím, jak testy ZSV u NSZ vypadají. Naučíš se strategie a to, jak v testech postupovat a jak se na ně připravit. Další část se věnuje jednotlivým oddílům testu: Člověk a společnost (psychologie, sociologie, filozofie), Stát a právo (politologie a právo) a Hospodářství a svět (ekonomie, evropská integrace a moderní dějiny). Každá kapitola obsahuje výklad teorie následovaný řešenými úlohami k procvičení. Poslední část publikace je tvořena cvičnými testy. Ty strukturou i počtem úloh odpovídají testu, který tě čeká u přijímacích zkoušek. Aktualizace učebnice zveřejňujeme na https://oscio.cz/aktualizace/. Hodně štěstí u přijímaček!
U dodávateľa
26,08 € 27,45 €

Triky našej gramatiky


Praktická príručka slovenského jazyka nezhŕňa len základy gramatiky, ale ponúka omnoho viac. Zamerajte sa spolu s ňou na najproblematickejšie výrazy, ktoré sa bežne používajú nesprávne. S touto šikovnou knižkou budete mať raz a navždy poriadok v spisovnej slovenčine. Postupne prejdete slovnými druhmi a nové vedomosti si ľahko zapamätáte vďaka cvičeniam. Overte si, či ste postupovali správne. V závere knižky nájdete kľúč s riešeniami. Využite túto príručku pri učení sa s deťmi, alebo ju majte poruke vždy, keď ju budete potrebovať v práci či v súkromí.
Na sklade > 5Ks
6,56 € 6,90 €

dostupné aj ako:

Turečtina - konverzácia so slovníkom a gramatikou - 3.vydanie


Turecko navštevuje rok čo rok viac ľudí. Ak sa nechcete len presúvať medzi hotelom a plážou a túžite viac spoznať túto zaujímavú krajinu s mnohými historickými pamiatkami, mali by ste si na cestu pribaliť túto konverzáciu. Už znalosť niekoľkých fráz vám zabezpečí srdečné prijatie, pomôže vám zorientovať sa v ponuke jedál či zjednať cenu na trhu.
Na sklade 2Ks
12,26 € 12,90 €

Kórejčina – konverzácia so slovníkom a gramatikou - 3.vydanie


Exotická Kórea so svojimi starobylými stavbami i panenskou prírodou láka stále viac cestovateľov. Ak sa sem vydáte s našou konverzáciou, zistíte, že porozumieť tajuplným znakom v skutočnosti nie je až také zložité, ako by sa zdalo. Vďaka tejto príručke sa zvládnete dohovoriť v najrôznejších situáciách a vaše cestovanie bude o to zábavnejšie.
Na sklade 1Ks
13,21 € 13,90 €

Učiť sa, učiť sa, učiť sa... Toto je sekcia na samé jednotky. Naučí všetko, čo by ste mali a chceli vedieť. Podelí sa o vedomosti z matematiky a slovenského jazyka. Preskúša vás z angličtiny a nemčiny. Navedie, ako si ľahko poradiť s i/y. Učebnice, cvičebnice, skriptá a testy - vedomosťami to tu priam dýcha. Nájdete tu všetko pre žiakov, učiteľov, stredoškolákov, vysokoškolákov a samoukov.

Táto kategória je skvostným zdrojom vedomostí, ktorý vám pomôže rozšíriť vaše poznatky a zlepšiť vaše jazykové schopnosti. Či už sa chystáte na školu, štúdium alebo chcete zlepšiť svoje jazykové znalosti, nájdete tu učebnice a slovníky, ktoré vám pomôžu dosiahnuť vaše ciele.

V kategórii "Učebnice, slovníky" nájdete rôzne učebnice z rôznych odborov a predmetov, ktoré sú navrhnuté tak, aby vám poskytli komplexné a dobre štruktúrované učebné materiály. Tieto učebnice obsahujú učebné texty, praktické príklady, cvičenia a testy, ktoré vám pomôžu lepšie pochopiť a zapamätať si študovanú látku.

Okrem učebníc nájdete aj rôzne slovníky, ktoré vám pomôžu zlepšiť vašu slovnú zásobu a zlepšiť vaše jazykové schopnosti. Slovníky v rôznych jazykoch vám umožnia prekladať slová a frázy, a zlepšiť vaše porozumenie a komunikačné schopnosti v cudzom jazyku.

Nájdete tu učebnice pre predškolákov , pre základné školy , na prijímačky na stredné školy , pre stredné školy , na maturity ,na prijímačky na vysoké školy , jazykové učebnice a slovníky ,učebnice slovenčiny pre cudzincov , učebnice pre samoukov , zjednodušené čítanie , aj učebnice pre vysoké školy .