! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


English in Mind Workbook 1, 2nd Edition


This second edition updates a course which has proven to be a perfect fit for classes the world over. Engaging content and a strong focus on grammar and vocabulary combine to make this course a hit with both teachers and students. This Workbook provides extra language and skills practice for use both in the classroom or at home. It also includes extra vocabulary exercises corresponding to the expanded lexical sets in the Student's Book 'Vocabulary bank'. 'Study Help' and 'Skills Tips' sections give learners extra support and guidance. The audio content to accompany the Workbook is included on the Student's Book DVD-ROM and on the Audio CDs.
Vypredané
11,88 € 12,50 €

English in Mind Workbook 2, 2nd Edition


This second edition updates a course which has proven to be a perfect fit for classes the world over. Engaging content and a strong focus on grammar and vocabulary combine to make this course a hit with both teachers and students. This Workbook provides extra language and skills practice for use both in the classroom or at home. It also includes extra vocabulary exercises corresponding to the expanded lexical sets in the Student's Book 'Vocabulary bank'. 'Study Help' and 'Skills Tips' sections give learners extra support and guidance. The audio content to accompany the workbook is included on the Student's Book DVD-ROM and on the Audio CDs.
Vypredané
11,88 € 12,50 €

France-Euro-Express 3. Nouveau - Munkafüzet


A munkafüzet legfőbb jellemzői: - Kommunikatív módszere következtében folyamatosan bátorítja a célnyelvi nyelvhasználatot. - Az élő, beszélt francia nyelv tanítását, a használható nyelvtudás megszerzését célozza. - A gyakorlatok változatosak és kommunikatívak. - Az írásbeli szövegértés-gyakorlatok a globális írottszöveg-értésre nevelnek. - Az írásbeli kifejezés-gyakorlatok színesek, kreatívak, nagyrészük pár-, illetve csoportmunkát igényel. - Civilizációs anyaga mindig szem előtt tartja a két kultúra összehasonlítását.
Vypredané
8,45 € 8,89 €

Brer Rabbit and the Blackberry Bush


This is the classic tale retold for beginner readers ready to tackle slightly more complicated storylines and sentence structures. Brer Rabbit and Brer Fox are always up to mischief. Now Brer Fox has the perfect plan to stop Brer Rabbit once and for all. It is part of the Usborne English Language Learners programme, featuring books from the Usborne Reading Programme, with audio CDs in British and American English, downloadable worksheets and teacher's notes.
Vypredané
7,51 € 7,90 €

Matematika - Testovanie 9


Matematika základnej školy zhrnutá v základných pojmoch, úlohy rozdelené podľa obtiažnosti do troch úrovní, to všetko v 23 kapitolách na 104 stranách. Kvalitná príprava, ktorá je zárukou úspechu na Testovaní 9.
Vypredané
4,66 € 4,90 €

Čo už viem


Predstavujeme Vám nový učebný materiál Čo už viem - súbor pracovných listov zo slovenského jazyka pre 1. ročník základných škôl. Samostatné práce zo slovenského jazyka obsahujú pestré úlohy, ktoré sú tematicky koncipované. Zadanie je pre deti zrozumiteľné a úlohy sú usporiadané podľa náročnosti. Pomocou týchto samostatných prác je možné zistiť úroveň vedomostí, ako aj to, v čom sa žiaci najčastejšie mýlia, prípadne, čo treba ešte precvičiť. Zošit Čo už viem – súbor pracovných listov zo SJ pre 1. ročník odporúča Ministerstvo školstva Slovenskej republiky ako doplnkovú pomôcku na vyučovanie slovenského jazyka v 1. ročníku ZŠ.
Vypredané
1,57 € 1,65 €

Ocelové konstrukce. Normy


Skripta určená pro bakalářské i magisterské studium Stavebního inženýrství a Architektury a stavitelství na Stavební fakultě ČVUT v Praze. V učebním textu jsou uvedeny základní citace evropských norem pro navrhování ocelových a ocelobetonových konstrukcí, které studentům umožní navrhovat tyto konstrukce způsobem blížícím se realitě.
Vypredané
2,95 € 3,10 €

Angol úti kisokos


A Kisokos sorozat könyvei hasznos segédeszköznek bizonyulnak a nyelvtanulásban. A kötet kicsi és praktikus, igazi "kézikönyv".
Vypredané
1,05 € 1,10 €

Lacná kniha Strojárske tabuľky - Výber noriem (-70%)


Strojárske tabuľky - výber noriem poskytujú základné technické údaje pre navrhovanie a výrobu konštrukčných prvkov strojov, základné informácie o mierových jednotkách, normalizovaných rozmeroch, označovaní stavu povrchu, tolerovania rozmerov a geomet rie, závitoch a iných tvarových a rozmerových prvkoch. Obsahujú údaje pre výpočty, voľbu parametrov a konštrukčné smernice návrhu prvkov strojov, potrebné údaje z technických noriem medzinárodných, európskych a národných. Sú určené pre študentov technických fakúlt vysokých škôl, konštruktérom, technológom, dielenským pracovníkom a pracovníkom konštrukčných kancelárií v strojárstve a v súvisiacich odboroch.
Vypredané
9,75 € 32,49 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Face2face 2nd Edition Intermediate SB+DVD (-90%)


face2face Second edition is the flexible, easy-to-teach, 6-level course (A1 to C1) for busy teachers who want to get their adult and young adult learners to communicate with confidence. face2face Second edition is informed by the Cambridge English Corpus and its vocabulary syllabus is mapped to the English Vocabulary Profile, meaning students learn the language they really need at each CEFR level. The free DVD-ROM in the Intermediate Student's Book includes consolidation activities and an electronic portfolio for learners to track their progress, with customisable tests and grammar and vocabulary reference sections. The Class Audio CDs (available separately) contains the complete recordings for the listening activities in the Student's Book.
Vypredané
1,91 € 19,10 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Project 2, 4th Edition - Pracovný zošit + CD (-90%)


Project fourth edition uses the proven Project methodology in a new engaging format. Your students will love the redesigned cartoons, new compelling exercises, and innovative digital package. We’ve listened to feedback from teachers around the world and kept all the things you’ve loved from previous editions while enhancing and updating the material to make it more engaging than ever before.
Vypredané
1,40 € 13,99 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Project 5, 4th Edition - Pracovný zošit + CD (-90%)


Project fourth edition uses the proven Project methodology in a new engaging format. Your students will love the redesigned cartoons, new compelling exercises, and innovative digital package.
Vypredané
1,40 € 13,99 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Project 1, 4th Edition - Pracovný zošit + CD (-90%)


Nové vydanie pracovného zošita obsahuje nácvičné úlohy a testové stratégie k Testovaniu 9. Pripravuje žiakov na Testovanie 9 priebežne, už od 5.ročníka, úlohy na Testovanie 9 sú označené značkou. Súčasťou pracovného zošita je audio CD s nahrávkou textov a posluchových cvičení. Anglický a slovenský text.
Vypredané
1,30 € 12,99 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Olvasmánynapló Móra Ferenc Kincskereső kisködmön című regényéhez


Sorozat: Olvasmánynapló Tantárgy: Anyanyelv és irodalom Évfolyam: 4. A harmadik osztályosoknak készült olvasmánynapló Móra Ferenc megható regényét, a Kincskereső kis ködmönt mutatja be kis olvasóinak. Miután könyvtári búvárkodással összeállították az író életrajzát, fejezetenként dolgozzák fel a művet. A feladatokra jellemző a didaktikai átgondoltság és a sokrétűség. Megoldásukkal hangsúlyt kapnak a szereplők jellemvonásai, az események összefüggései. Egy-egy rész újraolvasásával felidéződnek a cselekmények, a nyelvi fordulatok. A rajzoltatással a gyermeki képzelőerőt mozgatja meg a szerző. Az összefoglalásban rendszereződnek és elmélyülnek az olvasottak. A Kincskereső-szótárba folyamatosan írhatják a tanulók a szómagyarázatokat, észrevétlenül bővülhet szókincsük. Az olvasmánynapló végére érve maradandó élménnyé válhat a kis Gergő története.
Vypredané
0,12 € 2,31 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Deutsch an der Uni


Třetí vydání oblíbené učebnice určené studujícím, kteří si chtějí zopakovat, doplnit a rozšířit své středoškolské znalosti němčiny a získat větší jistotu v konverzaci. Je vhodná jak pro začátečníky, tak i pro studenty jazykově lépe vybavené. Studující si po probrání učebnice osvojí zhruba 1000 slov a slovních spojení, naučí se solidně vyjadřovat v základních životních situacích a pomocí nahrávek též porozumět projevu rodilého mluvčího. Mluvnice je omezena na jevy důležité pro ústní komunikaci a četbu obecných i obecně ekonomických textů. Výběr těchto jevů i jejich rozsah je oproštěn od méně důležitých pravidel a výjimek. Po výkladu každého jevu následující nácviková cvičení. Po každé třetí lekci opakovací test, umožňující sebekontrolu a vlastní ohodnocení. S tématem každé lekce jsou spjaté i poslechové texty, které cvičí systematicky schopnost porozumět projevu rodilého mluvčího. Výchozí texty se týkají zejména v první polovině učebnice života studentů, v druhé polovině jsou pak zařazena i témata využitelná v profesní praxi: psaní životopisu, vlastní podnikání, telefonování ve firmě, používání Internetu v profesní činnosti atd. Nechybí ani texty týkající se reálií německy mluvících zemí. Součástí knihy je CD s poslechovými cvičeními.
Vypredané
0,87 € 17,34 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Family and Friends 5 CB, 2nd Edition + MultiROM


New 2nd Edition combines brand-new fluency, culture, assessment, and digital resources with the features teachers love from the first edition; fast-paced language, strong skills training, unique phonics programme, civic education and comprehensive testing. Features for the 2nd edition include real-world fluency development with supporting DVD, interactive Online Practice, new and updated assessment and testing material, and additional culture focus sections.
Vypredané
0,72 € 14,33 €

dostupné aj ako:

  • 5 /5

Földrajzi atlasz az 5-10. évf. számára


A megújult atlasz a korábbi atlasz hagyományait és értékeit megtartva kisebb újításokon és metodikailag fontos korrekciókon esett át. A módosítások elsősorban arra irányultak, hogy elősegítsék a Nemzeti alaptanterv 2012-es módosítását követő új szemléleti és kompetencia-elvárások teljesíthetőségét. Az atlasz egész koncepciója az általános iskolás korosztály földrajzi-környezeti oktatásának és képzésének, fejlesztésének igényeit igyekszik kielégíteni a hagyományos módon, de újszerű, szemléletformáló elemekkel.
Vypredané
7,97 € 8,39 €

Prírodoveda 4 pre 1. stupeň základných škôl Pracovná učebnica


Pracovná učebnica od skúsených autoriek nadväzuje na učivo 3. ročníka a obsahuje v praxi overené tematické pracovné strany. Učivo je usporiadané v logických, na seba nadväzujúcich krokoch s dôrazom na aktívnu úlohu žiaka pri poznávaní v motivačnom rámci „detektívneho pátrania“. Vhodné zaradenie demonštračných a žiackych pokusov a úloh, ktoré sú bližšie bežnému životu detí, umožňuje žiakom lepšie uplatniť svoje vedomosti, zručnosti a osobnú skúsenosť. Zaradené sú overené pokusy s multimediálnou podporou na CD, ich cieľom je rozvíjať schopnosť žiakov pozorovať a zaznamenávať informácie, motivovať žiakov k experimentovaniu, formulovaniu hypotéz a záverov. Všetky uvádzané pokusy sú realizovateľné a v praxi overené, používajú sa pri nich dostupné a bezpečné pomôcky a látky z bežného života. Významnou metodickou podporou k jednotlivým pokusom sú demonštračné videá alebo videonávody na CD s možnosťou opakovania záberu alebo sledovania detailu počas pokusu. Videopokusy sú aj prípadnou alternatívou pri nemožnosti realizovať daný pokus. Učebnica navrhuje aj nápadité a realizovateľné projekty, vedie žiakov k ich vhodnej dokumentácii s možnosťou vytvárať žiacke portfóliá. Moderná učebnica je spracovaná v súlade so ŠVP-ISCED 1. Titul je súčasťou série učebných materiálov Prírodoveda pre 1. stupeň ZŠ, ktorá zaručuje koncepčné, obsahové a pojmové prepojenie učiva jednotlivých ročníkov.
Vypredané
6,46 € 6,80 €

Učiť sa, učiť sa, učiť sa... Toto je sekcia na samé jednotky. Naučí všetko, čo by ste mali a chceli vedieť. Podelí sa o vedomosti z matematiky a slovenského jazyka. Preskúša vás z angličtiny a nemčiny. Navedie, ako si ľahko poradiť s i/y. Učebnice, cvičebnice, skriptá a testy - vedomosťami to tu priam dýcha. Nájdete tu všetko pre žiakov, učiteľov, stredoškolákov, vysokoškolákov a samoukov.

Táto kategória je skvostným zdrojom vedomostí, ktorý vám pomôže rozšíriť vaše poznatky a zlepšiť vaše jazykové schopnosti. Či už sa chystáte na školu, štúdium alebo chcete zlepšiť svoje jazykové znalosti, nájdete tu učebnice a slovníky, ktoré vám pomôžu dosiahnuť vaše ciele.

V kategórii "Učebnice, slovníky" nájdete rôzne učebnice z rôznych odborov a predmetov, ktoré sú navrhnuté tak, aby vám poskytli komplexné a dobre štruktúrované učebné materiály. Tieto učebnice obsahujú učebné texty, praktické príklady, cvičenia a testy, ktoré vám pomôžu lepšie pochopiť a zapamätať si študovanú látku.

Okrem učebníc nájdete aj rôzne slovníky, ktoré vám pomôžu zlepšiť vašu slovnú zásobu a zlepšiť vaše jazykové schopnosti. Slovníky v rôznych jazykoch vám umožnia prekladať slová a frázy, a zlepšiť vaše porozumenie a komunikačné schopnosti v cudzom jazyku.

Nájdete tu učebnice pre predškolákov , pre základné školy , na prijímačky na stredné školy , pre stredné školy , na maturity ,na prijímačky na vysoké školy , jazykové učebnice a slovníky ,učebnice slovenčiny pre cudzincov , učebnice pre samoukov , zjednodušené čítanie , aj učebnice pre vysoké školy .