Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Hravá matematika 5 (nové vydanie )


Pracovný zošit Hravá matematika 5 obsahuje príklady a úlohy precvičujúce násobenie a delenie prirodzených čísel do 10 000, tvorenie oboru prirodzených čísel do a nad milión, počtové výkony s prirodzenými číslami, geometriu, meranie, aplikáciu poznatkov a špecifické matematické myslenie. Tento zošit tiež poskytuje teoretické zhrnutie na konci každej kapitoly, miesto na výpočty pri každom príklade a v učiteľskej verzii výsledky, postupy a riešenia.
Vypredané
6,18 € 6,50 €

Villámolvasás a gyakorlatban


Egy marketinges barátom kérdezte egyszer: - Ha egy lyukat szeretnél fúrni a falba, de nincs fúrógéped, akkor mit teszel? - Akkor kérek egyet kölcsön vagy vásárolok egyet a barkácsáruházban. - Aha. De minek veszel fúrógépet? - Hogyhogy minek? Szükségem van rá, hogy ... Folytatás ›› lyukat fúrjak a falba. - Nagy tévedés! Neked nem fúrógépre van szükséged, hanem lyukra. A fúrógép csak egy eszköz ennek megvalósításához. Ha önnek szüksége van arra, hogy -néhány órás "tanulás" után egy vaskos könyvből sikeresen levizsgázzon... -nagy mennyiségű anyagot rövid idő alatt elolvasson... -magasabb megértési szintet érjen el... -megszerzett tudása maradandóbb legyen... -könnyebben tanuljon nyelveket... -az elolvasottakat könnyen felidézze... Akkor önnek a fúrógépre van szüksége! Akarom mondani... a Villámolvasásra! A(z) Villámolvasás a gyakorlatban (Könyv) szerzője Lantos Mihály.
Vypredané
6,94 € 7,31 €

Zbierka úloh z matematiky pre 5. až 9. ročník ZŠ


Publikácia je zostavená v súlade s novým štandardom štátneho vzdelávacieho programu pre vyučovanie matematiky v jednotlivých ročníkoch ZŠ. Zbierka úloh pokrýva 29 tematických celkov, v ktorých nájdete 1005 príkladov, zoradených po jednotlivých ročníkoch. Ich precvičovaním a riešením si môžu žiaci utvrdiť poznatky z jednotlivých preberaných tém a zvládnuť učivo matematiky na 2. stupni ZŠ. Výborná pomôcka k Monitoru i na prípravu na prijímacie pohovory na stredné školy.
Vypredané
7,60 € 8,00 €

Klasszikus magyar retorika


"A retorika a kifinomult vitakultúra tudománya. Szabályaival meghatározza a legnagyszerűbb tudományos előadásoktól a nyilvános beszédekig minden kommunikáció stílusát, és minden közéleti személyiség szereplésmódját. Ma, amikor a média uralmának korát éljük és megkerülhetetlenné vált a szó hatalma, ismét szükségessé vált a retorikai iskolázottság. A "Klasszikus magyar retoriká"-t tanároknak, felsőfokú oktatásban részt vevő diákoknak, középiskolásoknak és a kommunikációval foglalkozóknak szánjuk, de a leendő szónokok, jogászok és politikusok is haszonnal forgathatják. Könyvünkben egyesítjük a klasszikus és a modern retorika eredményeit, részletesen tárgyaljuk az érvelést és a stílust. Az elmélet és gyakorlat egységét a világirodalom és a magyar szónokok nagy beszédei mellett a szöveges ábrák, illusztrációk és a fejezetek végén található gyakorlatok segítik: beszéd írása, megtanulása és előadása. Tapasztalatunk szerint már három-négy ilyen feladat elvégzése után sokat fejlődhet a szónoki képesség." (a Kiadó)
Vypredané
17,91 € 18,85 €

Busy Bee 1 Miniset (Uč. + online vstup a PZ)


Učebnica je určená pre žiakov 1. ročníka. Ich veku prístupnou formou sa naučia formulovať jednoduché otázky a odpovede, rôzne veselé básničky a pesničky, asi 200 slov z im blízkeho prostredia. Prebrané učivo si žiaci upevňujú v zábavných cvičeniach ku každej lekcii. Pracovný zošit upevňuje učivo z učebnice Busy Bee 1. Obsahuje rôzne doplňovačky, zábavné cvičenia, v ktorých si deti môžu obrázky aj vymaľovať. V závere učebnice sú vystrihovačky k témam Vianoce a Veľká noc. Cvičenia sú náročnosťou primerané deťom vo veku 6 - 7 rokov.
Vypredané
6,18 € 6,50 €

Busy Bee 2 Miniset (Uč. + online vstup a PZ)


Učebnica je určená pre žiakov II. ročníka ZŠ. Tematicky i gramaticky rozširuje učivo I. dielu, avšak jej obsahová štruktúra umožňuje učebnicu používať aj bez nadväznosti na prvú časť. Deti sa naučia čítať a základy jednoduchej konverzácie z prostredia blízkeho detskému svetu. Pracovný zošit upevňuje učivo z učebnice Busy Bee 2. Obsahuje rôzne doplňovačky, krížovky a zábavné cvičenia, v ktorých si deti môžu obrázky aj vymaľovať. V závere učebnice sú 2 vystrihovačky k témam Vianoce a Veľká noc. Cvičenia sú náročnosťou primerané deťom vo veku 7 - 8 rokov.
Vypredané
6,18 € 6,50 €

Praktikum z obecného správního práva 1. část


Praktikum je určeno k procvičování znalostí úvodních témat obecného správního práva. Každá kapitola obsahuje různé druhy cvičení a příkladů od lehčí po obtížnější úroveň, v závěru pak kontrolní otázky. Účelem praktika není jen usnadnit průběžnou přípravu na semináře a zkoušku, nýbrž také připravit studenty pro praxi; ukázat, že někdy není podstatné, jestli se určitá kategorie nazývá tak či onak, ale že podstatné je vědět, jaké znaky vykazuje, chápat jejich podstatu a odlišnosti od kategorií jiných a umět tyto vlastnosti přesně formulovat. Praktikum pomůže studentům porozumět pojmům obecného správního práva, znakům a vlastnostem jednotlivých institutů. Studenti se na příkladech, které jsou jednodušší, než praxe obvykle přináší, naučí jak při řešení případů myšlenkově postupovat a kde a jak hledat odpovědi. Autorský kolektiv tvoří členky Katedry správního práva a správní vědy Právnické fakulty v Olomouci.
Vypredané
7,14 € 7,52 €

Příklady z trestního práva hmotného a procesního


Sbírka příkladů je dílem autorského kolektivu z právnických fakult Univerzity Karlovy v Praze a Univerzity Palackého v Olomouci. Příklady jsou sestaveny tak, aby pokrývaly materii trestního práva hmotného (obecné i zvláštní části) i procesního. Ve druhém vydání byla sbírka aktualizována v návaznosti na novelizace trestních předpisů a doplněna o nové příklady vycházející ze zákona o trestní odpovědnosti právnických osob. Pod zadáním každého příkladu je dostatek prostoru pro poznámky. Sbírka příkladů je povinnou literaturou pro studenty magisterského studia na obou fakultách, může však posloužit všem zájemcům o trestní právo, kteří si chtějí své teoretické poznatky ověřit na řešení konkrétních příkladů.
Vypredané
7,14 € 7,52 €

Slabikář obecné teorie práva


Slabikář přináší základy teorie práva; jeho přednostní je přehlednost a maximální možná stručnost textu. Text je po úvodním vymezení pojmu práva zaměřen především na analýzu právní normy a její realizaci, a v té souvislosti i na prezentaci základního pojmového aparátu právní vědy . Heslovitě se zabývá otázkami, jež jsou předmětem právní antropologie, právní sociologie, právní axiologie apod., tedy tím, co bychom mohli shrnout do zastřešujícího hesla „právo a lidská společnost“. Slabikář je určen především posluchačům Katolické teologické fakulty UK v Praze. Díky svému zpracování však může být užitečný, a to zvláště při opakování látky, i posluchačům právnických fakult, popř. k přijímacím zkouškám.
Vypredané
7,14 € 7,52 €

Angličtina - praktická obchodní korespondence


„Strhující“, „poučná“ a „velmi užitečná“ jsou slova, jež vystihují tuto knihu, která vám pomůže rozvíjet vaše komunikační schopnosti ať pracujete na jakékoli pozici firemního žebříčku. Použití vzorů a frází z této knihy učiní veškerou vaši korespondenci v angličtině efektivnější. Najdete zde vše podstatné, co můžete při své práci potřebovat. Tato kniha vám pomůže psát správným stylem, připravit interní zprávu, posílat přehledné obchodní e-maily, vyvarovat se obvyklých chyb, používat zavedené obchodní fráze, vyhnout se často zaměňovaným slovům. Jsme přesvědčeni, že vám tato moderní, praktická a přehledná příručka pomůže při práci a vaše anglická obchodní korespondence bude profesionální. Tato příručka je nepostradatelná pro každého, kdo si přeje zlepšit svůj pracovní výkon. Je nezbytná pro studenty obchodní angličtiny a skvělá pro ty, kdo chtějí přivést svou schopnost psát anglickou obchodní korespondenci k dokonalosti. Peter Hardcastle, Curriculum & Assessment Advisor, ADNOC Technical Institute, United Arab Emirates. Kniha dostala cenu Best Emirati Book Award 2011.
Vypredané
3,95 € 4,16 €

Busy Bee 1 Učebnica + online vstup (Online CD, Interactive Flashcards)


Učebnica bola schválená MŠ SR č. 586/2001-46 pre vyučovanie anglického jazyka ako nepovinného predmetu pre ZŠ. - Dva v jednom - kniha obsahuje učebnicu pre žiaka aj pracovné listy. - Učenie hrou - veľa zábavných a tvorivých aktivít, veselé pesničky a rýmovačky na upevnenie slovnej zásoby. - Deti sa naučia - slovíčka a základy jednoduchej konverzácie z prostredia blízkeho detskému veku - Pomoc pre žiakov aj rodičov - v závere učebnice sú uvedené všetky slovíčka a frázy s výslovnosťou a prekladom
Vypredané
5,61 € 5,90 €

Project 2, 4th edition Teacher's Book


New interleaved format lets you see the student view of each page Teacher's Resource MultiROM with interactive games and worksheets New digital workshops provide step by step guides to the most useful websites for your lessons New two colour design makes answer keys easy to spot
Vypredané
17,58 € 18,51 €

Face 2 face Elementary with DVD-ROM 2nd.ed.


face2face is the flexible, easy-to-teach General English course that helps adults and young adults to speak and listen with confidence. face2face is informed by Cambridge English Corpus and its vocabulary syllabus has been mapped to the English Vocabulary Profile, meaning students learn the language they really need at each CEFR level. The course improves students' listening skills by drawing their attention to the elements of spoken English that are difficult to understand. The free DVD-ROM in the Student's Book includes consolidation activities and electronic portfolio for learners to track their progress with customisable tests and grammar and vocabulary reference sections.
Vypredané
18,15 € 19,10 €

Project 1, 4th edition Teacher's Book


New interleaved format lets you see the student view of each page Teachers Resource MultiROM with interactive games and worksheets New digital workshops provide step by step guides to the most useful websites for your lessons New two colour design makes answer keys easy to spot
Vypredané
17,20 € 18,10 €

New Headway Academic Skills 3 SB


Headway Academic Skills can be used independently, or alongside a general English coursebook such as New Headway or New Headway Plus. Designed for students moving on to academic studies or for those on a foundation programme, the series focuses on improving students' academic skills by: -Developing the specific skills required for academic studies through a wide range of topics relevant to higher education. -Exploring strategies to help students with new vocabulary, and to record, vary, and build their vocabulary. -Offering guidance in undertaking research, and in acknowledging sources. -Providing plenty of guided practice as well as freer practice to encourage learner independence.
Vypredané
18,99 € 19,99 €

Ride


The motorcycle is back! Similar to the fresh contemporary scene that has established itself around bicycles in the last few years, the motorcycle is currently undergoing an aesthetic rebirth. A young subculture worldwide is discovering the motorcycle as an expression of its personality and creativity. The Ride explores motorcycle riding as it is meant to be: as a means of getting around with attitude, as an extension of one's own body, as an expression of personal freedom, but also as a significant challenge to technical expertise, craftsmanship, physics, discipline, and driving skill. In the motorcycle scene of 1960s Britain, it was frowned upon to drive a motorcycle as it was produced in a factory. Following in this historical tradition, The Ride focuses on those who are creating customized motorcycles that come as close to one's own vision of how pure riding should be as possible. For example, the creative young people who are buying old, wrecked bikes on eBay, removing everything but the motor and frame, and then rebuilding them in ways that are as radical and subversively creative as they are knowledgeable and respectful of tradition. The archetypes of the new motorcycles created in this way--classic board racers, bobbers, cafe racers, and choppers--may very well be 30-50 or even 80 years old, but what is made out of them is new, not retro. Decked out with state-of-the-art disk brakes, LED lights, gears, and drive components, these machines are more agile, faster, more radical, and therefore more fun than anything produced in the past. The Ride features transformations such as a boring plastic motorcycle made in Japan in the 1990s turned into a slick cafe racer with an Italian feel, a soulless neo-baroque machine turned into an in-your-face scrambler, or an old find from grandpa's barn turned into a absolutely comfort-free hardtail with the coolest of sounds. The book also presents small, local custom motorcycle workshops from around the globe that have established themselves with sought-after products that inspire other builders worldwide. It features extensive profiles of pioneers including Walt Siegl, Wrenchmonkees, DP Customs, Cole Foster, Deus, Shinya Kimura, Ian Barry, and Uwe Ehinger and their very different ideas of how a motorcycle should be. The unique bikes created in their garages--sometimes made-to-order, sometimes in a limited series--are often technically superior, better thought-out, and simply more radical than those produced by larger manufacturers who need to appeal to a broader audience. The spirit of this young motorcycle scene is reminiscent of that of current bike frame builders or even today's new food subculture. It's about making, transforming, or designing something with your own hands. In this case, something that will get a person from A to B, that makes noise, smells, vibrates, and comes to life. What could be more exciting, more analog, and more satisfying?
Vypredané
61,28 € 64,50 €

Monocle Guide to Better


Full of writing, reports, and recommendations, The Monocle Guide to Better living is original, informative, entertaining, and comprehensive. This is not a book about glitz but rather an upbeat survey of products and ideas built to treasure and last. Monocle is one of the most successful magazines to be developed in the past decade. Armed with an unmistakable sense of aesthetics and journalistic tenacity, its team -- led by editor-in-chief tyler Brule --has created an intelligent publication that continually inspires a global readership who are interested in everything from diplomacy to design. For its first-ever book, the editorial team looks at one of their core themes: how to live well. The result is The Monocle Guide to Better living, an original, informative, and entertaining collection of writing, reports, and recommendations. This is not a book about glitz but rather an upbeat survey of products and ideas meant to be treasured and last. Structured into chapters on the city, culture, travel, food, and work, the book also provides answers to some key questions. Which cities offer the best quality of life? How do you build a good school? How do you run a city? Who makes the best coffee? And how do you start your own inspirational business? The Monocle Guide to Better living works as a guide but also includes 10 essays that explore what makes a great city, why craft is desirable, how to run your own hotel, and why culture is good for you. This is not a book about fashion or the next big thing. It's a book about finding enduring values --from a career you want to keep to furniture that will last a lifetime. It's a book designed to stay relevant, loved, and used. An indispensible guidebook to contemporary life, The Monocle Guide to Better living embodies everything that makes the magazine such a success: easy style and journalistic substance.
Vypredané
54,63 € 57,50 €

Jak se efektivně učit cizí jazyk


Tato kniha umožnila tisícům lidí dostat se "za vodu" v angličtině. Pomohla zlomit jejich věčné začátečnictví, dodala jim sílu znovu a znovu nalézat chuť, čas, odvahu, motivaci. Pomohla najít optimálního učitele, kurz, metodu, v dnešní nepřehledné paletě nabídek. Naučila jak ztratit ostych, rozmluvit se, postarat se o sebe v cizině. Zájem o ni stále trvá - i přes to, že od roku 1990 bylo rozebráno 6 vydání v 15 dostiscích celkového nákladu přes 140 000 výtisků. Bez této chytré knihy ani ránu - ať se učíte anglicky kdekoliv, kdykoliv, jakkoliv.
Vypredané
8,71 € 9,17 €

Učiť sa, učiť sa, učiť sa... Toto je sekcia na samé jednotky. Naučí všetko, čo by ste mali a chceli vedieť. Podelí sa o vedomosti z matematiky a slovenského jazyka. Preskúša vás z angličtiny a nemčiny. Navedie, ako si ľahko poradiť s i/y. Učebnice, cvičebnice, skriptá a testy - vedomosťami to tu priam dýcha. Nájdete tu všetko pre žiakov, učiteľov, stredoškolákov, vysokoškolákov a samoukov.

Táto kategória je skvostným zdrojom vedomostí, ktorý vám pomôže rozšíriť vaše poznatky a zlepšiť vaše jazykové schopnosti. Či už sa chystáte na školu, štúdium alebo chcete zlepšiť svoje jazykové znalosti, nájdete tu učebnice a slovníky, ktoré vám pomôžu dosiahnuť vaše ciele.

V kategórii "Učebnice, slovníky" nájdete rôzne učebnice z rôznych odborov a predmetov, ktoré sú navrhnuté tak, aby vám poskytli komplexné a dobre štruktúrované učebné materiály. Tieto učebnice obsahujú učebné texty, praktické príklady, cvičenia a testy, ktoré vám pomôžu lepšie pochopiť a zapamätať si študovanú látku.

Okrem učebníc nájdete aj rôzne slovníky, ktoré vám pomôžu zlepšiť vašu slovnú zásobu a zlepšiť vaše jazykové schopnosti. Slovníky v rôznych jazykoch vám umožnia prekladať slová a frázy, a zlepšiť vaše porozumenie a komunikačné schopnosti v cudzom jazyku.

Nájdete tu učebnice pre predškolákov , pre základné školy , na prijímačky na stredné školy , pre stredné školy , na maturity ,na prijímačky na vysoké školy , jazykové učebnice a slovníky ,učebnice slovenčiny pre cudzincov , učebnice pre samoukov , zjednodušené čítanie , aj učebnice pre vysoké školy .