! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Magyar-finn szótár / Unkarilais-Suomalainen Sanakirja


A kiadvány a finnül tanulók számára elengedhetetlen eszköz. -közel 30 000 címszó -az élőbeszéd szókincse -modern szókészlet és példaanyag -az aktív mondatalkotást elősegítő információk -felhasználóbarát, világos, könnyen áttekinthető szerkezet -gyors kereshetőség -magyarázatok a helyes szóválasztáshoz -kezdő és haladó nyelvtanulóknak
Vypredané
25,39 € 26,73 €

Biologie pro gymnázia


Aktualizované 10.vydání doplněné o nové poznatky z oblasti molekulární biologie. Souhrnné ucelené vydání středoškol. učebnic: „Biologie prokaryot, vyšších a nižších rostlin, hub“, „Biologie živočichů“, „Biologie člověka a úvod do obecné biologie“, „Vybrané kapitoly z obecné biologie“, „Praktická cvičení z biologie“. Praktická část umožňuje studentům ověřit si úroveň získaných znalostí i procvičení učiva. K porozumění textu přispívají názorné barevné ilustrace a černobíle perokresby. Obsahem učebnice odpovídá osnovám čtyřletého gymnázia a vyšším ročníkům víceletých gymnázií. Kniha je oblíbenou pomůckou i pro studenty, kteří se připravují k přijímacím zkouškám na vysokých školách, na nichž je biologie profilujícím předmětem.
Vypredané
22,33 € 23,50 €

Zábavné diktáty a pravopisné cvičenia pre 1. stupe


Úlohy vo forme diktátov, doplňovačiek, pravopisných cvičení sú zoradené podľa zásady postupnosti a náročnosti. Ďalším kritériom je zábavné učenie, preto na konci jednotlivých častí si žiaci môžu vyriešiť rozmanité zábavné a tvorivé úlohy. V úvode si žiaci aj učitelia nájdu postup, ako pracovať s cvičebnicou a v závere Kľúč na overenie správnosti riešenia.
Vypredané
4,28 € 4,50 €

77 szemelvény a magyar ábécé betűihez elsősöknek


A 77 szövegrészletből álló füzet, a "ROMI-ÁBÉCÉ" betűtanítási sorrendjét követi.
Vypredané
1,07 € 1,13 €

Common Errors in English


Focussing on the most common errors in English, this book is the easiest way to improve your everyday language skills. Using simple explanations and corpus examples, it uses a thematic approach to steer learners away from the most common pitfalls in English. This invaluable guide is suitable for learners of English wishing to improve their accuracy and avoid the most basic mistakes. The book offers help with Spelling and Punctuation, and covers the major parts of speech in depth. It offers clear guidance on word choice and confusable words. A comprehensive exercise section also reinforces the key points for each thematic section. What's more, its clear, thematic layout makes information easy to find and understand. Suitable for learners of English with a pre-intermediate to intermediate level of English (A2-B2), but who want to improve their accuracy by overcoming the most common mistakes made by non-native speakers of English.
Vypredané
11,02 € 11,60 €

Great Expectations (book & CD)


Extensive reading improves fluency and there is a real need in the ELT classroom for hand-picked classics of English literature that are simplified and adapted for students in an accessible and engaging way. Great Expectations is one of Charles Dickens' most popular novels, its colourful characters and strong story inspiring numerous film and TV adaptations. This simplified version condenses the novel for students of English and is interspersed with stills from the recent film adaptation starring Helena Bonham-Carter and Ralph Fiennes.
Vypredané
9,41 € 9,90 €

insight Elementary - Workbook


The Workbook supports the lessons in the Student's Book with extra exercises for every lesson, a unit-by-unit wordlist with dictionary-style definitions, and a grammar reference and practice section which is linked to the grammar lessons in the Student's book. The Workbook also contains optional extra lessons and activities in the form of the Literature insight bank which will introduce your students to classic pieces of English Literature. The Exam insight sections offer preparation and practice for school leaving exams and the Workbook also contains a twenty page grammar and reference section that contains comprehensive grammar explanations and further practice.
Vypredané
17,09 € 17,99 €

insight Elementary - Workbook + Online Practice


The insight Workbook supports the lessons in the Student's Book with extra exercises for every lesson, a unit-by-unit wordlist with dictionary-style definitions, and a grammar reference and practice section which is linked to the grammar lessons in the Student's book. The Workbook also contains optional extra lessons and activities in the form of the Literature insight bank which contains a series of lessons which will introduce your students to classic pieces of English Literature. The Exam insight sections offer preparation and practice for school leaving exams. The Workbook also contains a twenty page grammar and reference section that contains comprehensive grammar explanations and further practice. The inclusion of Online Practice with the Workbook allows students to access additional homework activities that are automatically marked and can be easily tracked online so you spend less time marking. Integrated video and audio, unlimited practice on activities and the ability to check the correct answers will enhance your students' independent learning.
Vypredané
19,94 € 20,99 €

Úlohy na rozvíjanie čitateľskej gramotnosti žiakov 7. - 9. ročník


Pre žiakov 7. – 9. ročníka základných škôl a gymnázií s osemročným štúdiom Čitateľská gramotnosť nie je jednoduchá schopnosť plynulo a rýchlo čítať, je to spôsobilosť porozumieť písanému textu a využívať ho na ďalšie vzdelávanie a na vlastné ciele. Rôzne testovania preukazujú, že čitateľská gramotnosť je na slovenských školách na nepostačujúcej úrovni a stále sa zhoršuje. Publikácie pomáhajú preklenúť priepasť medzi starou školskou metódou memorovania a novou, založenou na samostatnej práci žiakov s textom. Sú v súlade s učebnými osnovami, uplatňujú sa v nich medzipredmetové vzťahy – obsahujú texty z rôznych odborov /biológia, dejepis, geografia, fyzika, chémia.../. Význam publikácií spočíva najmä v tom, že prichádzajú na trh v čase, keď nie sú k dispozícii žiadne učebné pomôcky na rozvíjanie čitateľskej gramotnosti žiakov základných škôl.
Vypredané
5,32 € 5,60 €

Zbierka úloh z matematiky pre 5. ročník ZŠ


Zbierka úloh z matematiky pre 5. ročník základných škôl je prvou z pripravovanej série zbierok pre 5. až 9. ročník ZŠ. Obsahuje širokú škálu úloh rôznej náročnosti a tematického zamerenia. Na konci jednotlivých tematických celkov sú uvedené správne výsledky slúžiace žiakovi na spätnú väzbu. Zbierka je pre učiteľov i pre žiakov výbornou doplňujúcou pomôckou k učebniciam, je vhodná na samostatnú domácu prácu aj na prácu počas vyučovacej hodiny.
Vypredané
5,18 € 5,45 €

Zbierka úloh z matematiky pre 7. ročník ZŠ


Pokračovanie novopripravovanej série zbierok pre 5. až 9. ročník ZŠ. Autori ju zostavili na precvičovanie učiva a jeho aplikáciu a zároveň ako doplnok k spracovanému obsahu vyučovania matematiky v nových učebniciach pre 7. ročník ZŠ. Úlohami v zbierke sledujú popri utvrdení počítania s prirodzenými číslami, premieňanie jednotiek dĺžky, obsahu, objemu, hmotnosti, a času, vytváranie a utvrdenie elementárnych poznatkov o zlomkoch a racionálnych číslach, ako aj počtových výkonov s týmito číslami. Veľká pozornosť je venovaná percentovému počtu i základom finančnej matematiky. Učivo o pomere vyúsťuje do mierky plánu a mapy, a do priamej a nepriamej úmernosti a jej aplikácie. Z geometrie sú to začiatky priestorovej geometrie s preberaním jej reprezentatívnych telies kvádra a kocky, vrátane ich povrchu a objemu. Zaradili tiež širokú škálu elementárnych úloh z kombinatoriky. Rovnako ako v predchádzajúcich aj v tejto zbierke nechýbajú správne výsledky k vybraným úlohám a v závere publikácie Návrh koncoročnej skúšky na overenie získaných žiackych vedomostí, zručností a kompetencií. Vyriešenie úloh z tejto zbierky pomôže žiakom pri ďalšom štúdiu matematiky.
Vypredané
5,18 € 5,45 €

Lacná kniha Angličtina pre jazykové školy a kurzy 3


Tretí diel obsahuje:- 20 lekcií s článkami, doplnkovými textami a cvičeniami približujúcimi bežný život a špecifiká v Austráli a Južnej Afrike- Nácvik gramatických štruktúr a slovnej zásoby porovnáváním anglického a slovenského jazyka- Doplnkové cvičenia na docvičenie a upevnenie gramatických javov- Kĺúč k cvičeniam, metodické odporúčania pre učiteľa, prepis nahrávok textov na počúvanie- Anglicko-slovenský slovníček.
Vypredané
0,70 € 13,99 €

dostupné aj ako:

Macbeth + Mp3 Pack Level 4


Classic / British English Macbeth, a brave soldier, is trusted by the Scottish king. Then a strange meeting with three witches makes him greedy for power. Macbeth wants to be king. He and his evil wife make murderous plans. But how many people will have to die before their dreams come true? This Penguin Reader play is written for acting - making English come alive. This Pack contains a Book and MP3
Vypredané
7,60 € 8,00 €

Chémia pre 7. ročník ZŠ a 2. ročník gymnázia s osemročným štúdiom


Učebnica vysvetľuje základy priebehu a zákonitosti jednoduchých chemických reakcií. Okrem základného učiva s množstvom námetov na žiacke a učiteľské experimenty, doplnené o fotografie ich priebehu, obsahuje učebnica tiež motivačné doplňujúce texty a zaujímavosti pod nadpisom Premýšľame a objavujeme. Na konci jednotlivých tém je uvedené kľúčové učivo, otázky a úlohy, námety na projekty.
Vypredané
13,30 € 14,00 €

ENE MENE 1 - přílohy


Obsahuje 76 barevných příloh, 66 černobílých příloh a 12 písniček v deskách.
Vypredané
41,99 € 44,20 €

Grammaire Progressive du Francais Intermediaire 3rd Ed+CD


Grammaire Progressive Du Francais - Nouvelle Edition: Livre Intermediaire 3e Edition + Cd-audio + Livre-web (Mixed media product) (French)
Vypredané
20,62 € 21,70 €

De Prácticas en Espaňa


Učebnica poskytuje základy španielskeho jazyka, predovšetkým terminológie z oblasti ekonómie. Je určená študentom jazykovej úrovne A1 Európskeho referenčného rámca jazykov. Jednotlivé lekcie sú zostavené z teoretickej a praktickej časti. Teoretickú časť tvorí gramatika, nová lexika, ekonomická terminológia, informácie venované interkultúrnym aspektom a texty súvisiace s hlavnou témou danej lekcie. Praktickú časť tvoria cvičenia a počúvanie. V závere každej lekcie je samohodnotenie. Moderná učebnica, ktorú nebudete chcieť odložiť.
Vypredané
15,68 € 16,50 €

Grammaire Progressive Du Francais 3 Edition Corrigés Intermediaire


"Niveau intermédiaire - Livret de corrigés Les corrigés de la 3e édition de la Grammaire progressive du franais - niveau intermédiaire Ce qui fait le succ?s de cette grammaire : Une organisation claire : la leon de grammaire sur la page de gauche
Vypredané
9,22 € 9,70 €

E.T. The Extra-Terrestrial + CD-ROM Pack Level 2


Contempory / American English A little visitor from the stars who finds Earth fascinating but misses his family, he wants to 'go home'. Can his friend Elliot him him? The story of one of this world's favoutite movies.
Vypredané
7,89 € 8,30 €

Učiť sa, učiť sa, učiť sa... Toto je sekcia na samé jednotky. Naučí všetko, čo by ste mali a chceli vedieť. Podelí sa o vedomosti z matematiky a slovenského jazyka. Preskúša vás z angličtiny a nemčiny. Navedie, ako si ľahko poradiť s i/y. Učebnice, cvičebnice, skriptá a testy - vedomosťami to tu priam dýcha. Nájdete tu všetko pre žiakov, učiteľov, stredoškolákov, vysokoškolákov a samoukov.

Táto kategória je skvostným zdrojom vedomostí, ktorý vám pomôže rozšíriť vaše poznatky a zlepšiť vaše jazykové schopnosti. Či už sa chystáte na školu, štúdium alebo chcete zlepšiť svoje jazykové znalosti, nájdete tu učebnice a slovníky, ktoré vám pomôžu dosiahnuť vaše ciele.

V kategórii "Učebnice, slovníky" nájdete rôzne učebnice z rôznych odborov a predmetov, ktoré sú navrhnuté tak, aby vám poskytli komplexné a dobre štruktúrované učebné materiály. Tieto učebnice obsahujú učebné texty, praktické príklady, cvičenia a testy, ktoré vám pomôžu lepšie pochopiť a zapamätať si študovanú látku.

Okrem učebníc nájdete aj rôzne slovníky, ktoré vám pomôžu zlepšiť vašu slovnú zásobu a zlepšiť vaše jazykové schopnosti. Slovníky v rôznych jazykoch vám umožnia prekladať slová a frázy, a zlepšiť vaše porozumenie a komunikačné schopnosti v cudzom jazyku.

Nájdete tu učebnice pre predškolákov , pre základné školy , na prijímačky na stredné školy , pre stredné školy , na maturity ,na prijímačky na vysoké školy , jazykové učebnice a slovníky ,učebnice slovenčiny pre cudzincov , učebnice pre samoukov , zjednodušené čítanie , aj učebnice pre vysoké školy .