! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Lacná kniha Deutsch an der Uni


Třetí vydání oblíbené učebnice určené studujícím, kteří si chtějí zopakovat, doplnit a rozšířit své středoškolské znalosti němčiny a získat větší jistotu v konverzaci. Je vhodná jak pro začátečníky, tak i pro studenty jazykově lépe vybavené. Studující si po probrání učebnice osvojí zhruba 1000 slov a slovních spojení, naučí se solidně vyjadřovat v základních životních situacích a pomocí nahrávek též porozumět projevu rodilého mluvčího. Mluvnice je omezena na jevy důležité pro ústní komunikaci a četbu obecných i obecně ekonomických textů. Výběr těchto jevů i jejich rozsah je oproštěn od méně důležitých pravidel a výjimek. Po výkladu každého jevu následující nácviková cvičení. Po každé třetí lekci opakovací test, umožňující sebekontrolu a vlastní ohodnocení. S tématem každé lekce jsou spjaté i poslechové texty, které cvičí systematicky schopnost porozumět projevu rodilého mluvčího. Výchozí texty se týkají zejména v první polovině učebnice života studentů, v druhé polovině jsou pak zařazena i témata využitelná v profesní praxi: psaní životopisu, vlastní podnikání, telefonování ve firmě, používání Internetu v profesní činnosti atd. Nechybí ani texty týkající se reálií německy mluvících zemí. Součástí knihy je CD s poslechovými cvičeními.
Vypredané
0,87 € 17,34 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Family and Friends 5 CB, 2nd Edition + MultiROM


New 2nd Edition combines brand-new fluency, culture, assessment, and digital resources with the features teachers love from the first edition; fast-paced language, strong skills training, unique phonics programme, civic education and comprehensive testing. Features for the 2nd edition include real-world fluency development with supporting DVD, interactive Online Practice, new and updated assessment and testing material, and additional culture focus sections.
Vypredané
0,72 € 14,33 €

dostupné aj ako:

  • 5 /5

Földrajzi atlasz az 5-10. évf. számára


A megújult atlasz a korábbi atlasz hagyományait és értékeit megtartva kisebb újításokon és metodikailag fontos korrekciókon esett át. A módosítások elsősorban arra irányultak, hogy elősegítsék a Nemzeti alaptanterv 2012-es módosítását követő új szemléleti és kompetencia-elvárások teljesíthetőségét. Az atlasz egész koncepciója az általános iskolás korosztály földrajzi-környezeti oktatásának és képzésének, fejlesztésének igényeit igyekszik kielégíteni a hagyományos módon, de újszerű, szemléletformáló elemekkel.
Vypredané
7,97 € 8,39 €

Prírodoveda 4 pre 1. stupeň základných škôl Pracovná učebnica


Pracovná učebnica od skúsených autoriek nadväzuje na učivo 3. ročníka a obsahuje v praxi overené tematické pracovné strany. Učivo je usporiadané v logických, na seba nadväzujúcich krokoch s dôrazom na aktívnu úlohu žiaka pri poznávaní v motivačnom rámci „detektívneho pátrania“. Vhodné zaradenie demonštračných a žiackych pokusov a úloh, ktoré sú bližšie bežnému životu detí, umožňuje žiakom lepšie uplatniť svoje vedomosti, zručnosti a osobnú skúsenosť. Zaradené sú overené pokusy s multimediálnou podporou na CD, ich cieľom je rozvíjať schopnosť žiakov pozorovať a zaznamenávať informácie, motivovať žiakov k experimentovaniu, formulovaniu hypotéz a záverov. Všetky uvádzané pokusy sú realizovateľné a v praxi overené, používajú sa pri nich dostupné a bezpečné pomôcky a látky z bežného života. Významnou metodickou podporou k jednotlivým pokusom sú demonštračné videá alebo videonávody na CD s možnosťou opakovania záberu alebo sledovania detailu počas pokusu. Videopokusy sú aj prípadnou alternatívou pri nemožnosti realizovať daný pokus. Učebnica navrhuje aj nápadité a realizovateľné projekty, vedie žiakov k ich vhodnej dokumentácii s možnosťou vytvárať žiacke portfóliá. Moderná učebnica je spracovaná v súlade so ŠVP-ISCED 1. Titul je súčasťou série učebných materiálov Prírodoveda pre 1. stupeň ZŠ, ktorá zaručuje koncepčné, obsahové a pojmové prepojenie učiva jednotlivých ročníkov.
Vypredané
6,46 € 6,80 €

Prírodoveda 3 pre 1. stupeň základných škôl Pracovná učebnica


- Pokračovanie 4-dielnej série Prírodoveda pre 1. stupeň ZŠ zaručuje obsahovú a metodickú nadväznosťou medzi jednotlivými ročníkmi a súlad s obsahom predmetu podľa najnovších zmien v ŠVP – ISCED1.- Didaktické spracovanie učiva je s dôrazom na aktívnu úlohu žiaka pri poznávaní a osvojovaní si vedomostí, učivo je v motivačnom rámci „objaviteľskej plavby“.- Pracovná učebnica je spracovaná tak, aby ponúkala možnosť diferenciácie práce. Okrem základného učiva obsahuje aj rozširujúce učivo, ktoré je v súlade so ŠVP, ale je nad rámec minimálneho obsahového a výkonového štandardu.- Učivo, ktoré je nad rámec minimálneho obsahového a výkonového štandardu je v pracovnej učebnici označené symbolom MP.- Pomôckou pre učiteľa je aj obsah na vnútornej strane zadnej obálky, v ktorom sú jednotlivé témy rozširujúceho učiva označené sivou farbou. - Všetky uvádzané pokusy sú realizovateľné a v praxi overené, používajú sa pri nich dostupné a bezpečné látky a pomôcky z bežného života.- Významnú metodickú podporu k jednotlivým pokusom predstavujú demonštračné videá a videonávody umožňujúce napr. opakovanie záberu alebo sledovanie detailu pokusu. Videopokusy sú aj prípadnou alternatívou pri nemožnosti z akýchkoľvek dôvodov realizovať vo vyučovaní daný pokus.- Metodická podpora pre učiteľa je formou komentárov, ktoré sú súčasťou multimediálneho disku k učebnici (MMD).- Titul je súčasťou série Prírodoveda pre 1. stupeň ZŠ autoriek Adame – Kováčiková, ktorá preferuje osvedčené postupy tradičného vyučovania prírodovedy v škole. Séria zaručuje koncepčné, obsahové a pojmové prepojenie učiva prírodovedy v jednotlivých ročníkoch 1. stupňa ZŠ.
Vypredané
5,61 € 5,90 €

Slovník anglických frázových sloves


Slovník anglických frázových sloves je potřebnou pomůckou pro laika i profesionála, stručně řečeno pro každého, kdo se chce s angličtinou vypořádat na vyšší než základní úrovni. Nikdo nikdy nebude znát všechna frázová slovesa, ale ta nejběžnější jsou pro praktickou angličtinu nutná, a čím víc se jich člověk naučí ovládat, tím lépe porozumí živému mluvenému jazyku. Frázová slovesa patří k vyšší jazykové výbavě. Pokud se nevzdáte a dostanete se ve studiu až k nim, začnou se před vámi lámat bariéry a vy se můžete považovat za člověka, který umí anglicky.
Vypredané
57,96 € 61,01 €

Znevýhodnené skupiny vo verejnom zdravotníctve


Znevýhodnené, vulnerabilné, marginalizované alebo zraniteľné komunity sú skupiny obyvateľstva, ktoré z rôznych objektývnych či súbjektývnych príčin nemajú rovnaký prístup k vzdelaniu, zdravotnej starostlivosti, zamestnanosti a k ďalším oblastiam spoločenského života. Medzi znevýhodnené skupiny obyvateľov zaraďujeme napríklad zdravotne postihnutých, nezamestnaných, bezdomovcov, deti a mláďež zo sociálne slabých a neúplných rodín, seniorov a rómsku komunitu žijúcu v separovaných a segregovaných osídleniach. Byť súčasťou znevýhodnenej skupiny obyvateľstva znamená predovšetkým žiť v chudobe. Z pohľadu verejného zdravotníctva sú významné aj rizikové faktory zraniteľnosti, ktoré môžeme rozdeliť na neovplyvniteľné (etnická príslušnosť, vek, pohlavie) a ovplyvniteľné (chudoba, zdravie, vzdelanie). Nepriaznivé rizikové faktory sa navzájom potenciujú a prehlbujú zraniteľnosť nositeľa. Táto publikácia predkladá analýzu vybraných zraniteľných skupín: Rómov, bezdomovcov, nezamestnaných a seniorov.
Vypredané
11,88 € 12,50 €

Maturita zo slovenského jazyka a literatúry


Príručka je určená najmä pre študentov gymnázií a stredných odborných škôl, ktorí sa pripravujú na maturitnú skúšku zo slovenského jazyka a literatúry. Nájdu v nej nielen 30 modelových maturitných zadaní zo všetkých oblastí jazyka a literatúry, ale aj užitočné informácie o novej koncepcii maturitnej skúšky, ktoré im umožnia zlepšiť ich prípravu na maturitu. Úlohy obsiahnuté v príručke sú v súlade s Cieľovými požiadavkami na vedomosti a zručnosti maturantov, zároveň však obsahujú aj rozširujúce učivo, ktoré nie je uvedené v cieľových požiadavkách. Publikácia sa môže stať cenným pomocníkom aj pre učiteľov pri tvorbe ich vlastných maturitných zadaní a pri príprave vyučovacích hodín zameraných na ústnu maturitnú skúšku zo slovenského jazyka a literatúry.
Vypredané
9,41 € 9,90 €

Business Benchmark Upper Intermediate Business Vantage SB


Business Benchmark Second edition is the official Cambridge English preparation course for Cambridge English: Business Preliminary, Vantage and Higher (also known as BEC), and BULATS. A pacy, topic-based course with comprehensive coverage of language and skills for business, it motivates and engages both professionals and students preparing for working life. The Business Vantage Student's Book contains authentic listening and reading materials, including interviews with business people, providing models for up-to-date business language. Grammar and vocabulary exercises train students to avoid common mistakes, identified using Cambridge's unique collection of real exam candidates' answers. 'Grammar workshops' practise grammar in relevant business contexts. A BULATS version of this Student's Book is also available.
Vypredané
29,26 € 30,80 €

Benátské strofy


Další dvojjazyčné vydání (po Římských elegiích v r. 2004) veršů J. Brodského, nositele Nobelovy ceny z r. 1987. Benátské strofy, malý cyklus básní z roku 1982, patří do vrcholného autorova tvůrčího období. Po nuceném opuštění Ruska se usadil v New Yorku, přednášel na univerzitě o literatuře a zimní prázdniny mezi dvěma semestry trávil pravidelně v Benátkách; připomínaly mu v tomto chladném ročním období jiné město na vodě, jeho rodný Leningrad (Petrohrad), ale ve starobylejší podobě, hluboko zakořeněné v historii, kultuře i mytologii a zároveň otevřené celému světu. Benátky ho fascinovaly jako magické, nostalgické, mnohoznačné místo, kde je možné všechno. Přeložila Maita Arnautová.
Vypredané
10,35 € 10,89 €

Interpretácia štatistiky a dát 2.doplnené vydanie


Autor tejto vysokoškolskej učebnice, Prof. Ing. Milan Terek, PhD. (1953), patrí k popredným odborníkom v oblasti aplikácie štatistických metód v ekonómii. Je autorom alebo spoluautorom 5 monografií, 7 vysokoškolských učebníc, 58 článkov vo vedeckých a odborných časopisoch a mnohých iných prác. Učebnica poskytuje základný prehľad o metódach opisnej a induktívnej štatistiky. U čitateľa predpokladá znalosť základov vysokoškolskej matematiky v rozsahu základného kurzu. Okrem vysvetlenia základných princípov štatistiky poskytuje aj nevyhnutné poznatky na aplikáciu štatistických metód v ekonomickej oblasti. Je určená študentom kurzu základov štatistiky na ľubovoľnej univerzite alebo vysokej škole. Môže byť však užitočná aj pre výskumných pracovníkov a ľudí z praxe, ktorí sa zaoberajú analýzami dát v najrôznejších oblastiach ekonomiky.
Vypredané
14,16 € 14,90 €

Német nyelvtani ABC gyakorlatokkal


Német nyelvtankönyv, amely a nyelvtani szabályok ismertetése mellett rengeteg gyakorlati feladatot is tartalmaz, hogy így a szabályok alkalmazása is sikeressé válhasson. Ajánlott iskolai tankönyvek mellé, mível kiváló feladatai megkönnyítik a diákok tanulását.
Vypredané
10,78 € 11,35 €

Anglické porekadlá, príslovia a prirovnania v slovenskom preklade


Zbierka anglických prísloví, porekadiel, prirovnaní a ich slovenských ekvivalentov je praktickou pomôckou na prácu s angličtinou – či už pre študentov, pedagógov, prekladateľov a tlmočníkov, alebo pre kohokoľvek, kto chce zdokonaliť svoje znalosti tohto svetového jazyka, i preniknúť hlbšie do mentality a myslenia Angličanov a Škótov. Anglické príslovia a porekadlá sú abecedne zoradené podľa „kľúčových slov.“ V slovenskom preklade sú základné významové slová zoradené do indexu, čo umožňuje hľadať anglický ekvivalent slovenského príslovia alebo porekadla.
Vypredané
8,46 € 8,90 €

Lacná kniha Anglické porekadlá, príslovia a prirovnania v slovenskom preklade (-90%)


Zbierka anglických prísloví, porekadiel, prirovnaní a ich slovenských ekvivalentov je praktickou pomôckou na prácu s angličtinou – či už pre študentov, pedagógov, prekladateľov a tlmočníkov, alebo pre kohokoľvek, kto chce zdokonaliť svoje znalosti tohto svetového jazyka, i preniknúť hlbšie do mentality a myslenia Angličanov a Škótov. Anglické príslovia a porekadlá sú abecedne zoradené podľa „kľúčových slov.“ V slovenskom preklade sú základné významové slová zoradené do indexu, čo umožňuje hľadať anglický ekvivalent slovenského príslovia alebo porekadla.
Vypredané
0,89 € 8,90 €

dostupné aj ako:

Výkladový slovník pezinčiny 2. doplnené vydanie


Slovník obsahuje vyše šesťsto slovíčok pezinského nárečia, ktoré je zrozumiteľné od Rače až po Nové Mesto nad Váhom, čiastočne aj na Záhorí a v Majcichove. Slovník má formát A5, 200 strán, register, obrázky, príhovor a krátky bonusový príbeh o tom, čo môže nastať, ak človek nerozumie pezinčine.
Vypredané
10,45 € 11,00 €
  • 3 /5

Slovenčina do vrecka


Jednoduchá príručka, ktorá pomáha rýchlo sa zorientovať v spletitých otázkach spisovnej slovenčiny. •"prvá pomoc” v prípadoch, ak nevieme, či slovo, alebo slovné spojenie je spisovné •výrazy nevhodne prevzaté z cudzích jazykov a ich vhodné slovenské náprotivky •vyznačené slangové, nárečové a subštandardné slová
Vypredané
2,85 € 3,00 €
  • 4,2 /5

Encyklopédia predškoláka


Chcete rýchlo, a pritom dobre pripraviť svoje dieťa na školskú výučbu? Neviete si však rady s tým, ako to urobiť a čím začať? V tom vám pomôže práve táto knižka! Kniha obsahuje praktické rady odborníkov na výučbu a vzdelávanie. Poradí s jednoduchými, ale zároveň efektívnymi metódami učenia. S jej pomocou môžete dokonca sami vedomosti svojho dieťaťa otestovať. Nájdete v nej zrozumiteľné odpovede na mnoho zložitých otázok, obsahuje jednoduché úlohy zamerané na počítanie, čítanie, rozvíjanie myslenia, rozvoj reči, pamäti, jemnej motoriky apod. Táto knižka je určená predovšetkým rodičom budúcich školákov.
Vypredané
7,99 € 11,90 €

Oxford Student´s Dictionary of English+CD-ROM, 3rd Edition


Updated with hundreds of new words, the Oxford Student's Dictionary is a corpus-based dictionary with the curricular, academic and general English vocabulary students need to know to study other subjects in English. It helps students prepare for international exams such as TOEFL (R) and IELTS. The CD-ROM includes the complete dictionary and allows students to search for words by subject or topic and to create their own word lists in the My Topics Dictionary. NEW on the CD-ROM: the iGuide, an interactive tutorial to help students explore dictionary entries.
Vypredané
28,49 € 29,99 €

Hasičská technika


Vysokoškolská učebnica ucelenou formou podrobne predstavuje hasičskú techniku používanú v hasičských jednotkách. V prvej kapitole sú základné definície, rozdelenie technických prostriedkov a základné požiadavky na ne kladené. Druhá kapitola učebnice popisuje jednotlivé druhy vecných prostriedkov. Následné časti podrobne popisujú základné časti strojového spodku hasičských vozidiel so zameraním na motory, pohony a podvozkovú časť vozidiel. Táto časť učebnice bude použitá na objasnenie základov strojného inžinierstva z dôvodu podrobnejšieho poznania princípov práce hasičskej techniky. Dôležitou kapitolou učebnice je teória práce čerpadiel používaných a hasení požiarov. V ďalších kapitolách autori učebnice podrobne popisujú základné druhy hasičskej techniky, kde prvá časť je všeobecný popis a možnosti použitia, v druhej časti je popis konkrétnych typov hasičských vozidiel používaných v rámci Slovenskej republiky. Vysokoškolská učebnica je určená predovšetkým študentom prvého stupňa bakalárskeho štúdia študijného odboru záchranné služby. Pri jej spracovaní sa využili aktuálne právne predpisy, odborné normy a rezortné nariadenia súvisiace s problematikou ochrany pred požiarmi. Učebnica tiež mapuje najnovšiu súčasne používanú hasičskú techniku v rámci hasičského a záchranného zboru. Učebnica môže slúžiť aj pre potreby príslušníkov hasičských jednotiek ako ucelená forma odbornej prípravy pre veliteľských, tehnických a odborných pracovníkov profesie v ochrane pred požiarmi. Z obsahu Obsah Zoznam skratiek 1 Technické zabezpečenie v hasičských jednotkách 2 Vecné prostriedky 3 Základné údaje motorových vozidiel 4 Automobily - Spaľovacie motory 5 Automobily - podvozky 6 Čerpadlá 7. Grafický odhad pracovného tlaku čerpadla 8. Cisternová automobilová striekačka 9. Výšková technika 10. kontajnery
Vypredané
38,95 € 41,00 €

Učiť sa, učiť sa, učiť sa... Toto je sekcia na samé jednotky. Naučí všetko, čo by ste mali a chceli vedieť. Podelí sa o vedomosti z matematiky a slovenského jazyka. Preskúša vás z angličtiny a nemčiny. Navedie, ako si ľahko poradiť s i/y. Učebnice, cvičebnice, skriptá a testy - vedomosťami to tu priam dýcha. Nájdete tu všetko pre žiakov, učiteľov, stredoškolákov, vysokoškolákov a samoukov.

Táto kategória je skvostným zdrojom vedomostí, ktorý vám pomôže rozšíriť vaše poznatky a zlepšiť vaše jazykové schopnosti. Či už sa chystáte na školu, štúdium alebo chcete zlepšiť svoje jazykové znalosti, nájdete tu učebnice a slovníky, ktoré vám pomôžu dosiahnuť vaše ciele.

V kategórii "Učebnice, slovníky" nájdete rôzne učebnice z rôznych odborov a predmetov, ktoré sú navrhnuté tak, aby vám poskytli komplexné a dobre štruktúrované učebné materiály. Tieto učebnice obsahujú učebné texty, praktické príklady, cvičenia a testy, ktoré vám pomôžu lepšie pochopiť a zapamätať si študovanú látku.

Okrem učebníc nájdete aj rôzne slovníky, ktoré vám pomôžu zlepšiť vašu slovnú zásobu a zlepšiť vaše jazykové schopnosti. Slovníky v rôznych jazykoch vám umožnia prekladať slová a frázy, a zlepšiť vaše porozumenie a komunikačné schopnosti v cudzom jazyku.

Nájdete tu učebnice pre predškolákov , pre základné školy , na prijímačky na stredné školy , pre stredné školy , na maturity ,na prijímačky na vysoké školy , jazykové učebnice a slovníky ,učebnice slovenčiny pre cudzincov , učebnice pre samoukov , zjednodušené čítanie , aj učebnice pre vysoké školy .