! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Tavaszi örömök


Kedves Szülők! Kötetünk szórakoztató feladatai a tavaszra és a húsvétra hangolják rá a gyerekeket. Azonban könyvünk sokkal több, mint egy hagyományos foglalkoztatófüzet! Ezeket az óvodásoknak szánt fejlesztő gyakorlatokat úgy válogatta össze a fejlesztőpedagógus, hogy a gyerekekbe játszva épüljön be az a "tudásanyag", mely az iskolaérettség eléréséhez is kell. Hiszen a gyerekek lételeme a játék, tehát a játék által lehet a legjobban fejleszteni őket. Minden feladattípusból több áll rendelkezésre annak érdekében, hogy ha a gyermek az elsőt nem tudja önállóan, csak segítséggel megoldani, akkor legyen lehetősége a következőt egyedül megcsinálni. Az oldalak tetején látható, hogy az adott feladat melyik részterületen belül gyakoroltat vagy kérdez rá ismeretekre. Ez segítséget nyújthat ahhoz, hogy a továbbiakban célirányosan tudjanak a nehézséget okozó részterület fejlesztési lehetőségeiről tájékozódni. Tartalmas tavaszi időtöltést, kellemes és hasznos "játszva fejlesztést" kívánunk!
U dodávateľa
8,00 € 8,42 €

Fürkész Kata keresgél


A gyerekeknek időnként szükségük van arra, hogy valamiben elmélyülhessenek, és figyelmüket egy adott dologra koncentrálják. Így megtapasztalják, hogy az ilyen tevékenység nyugalmat ad, kellemes időtöltést kínál. A képkeresgélés olyan elfoglaltság, ami sikerélménnyel párosul, ez kitartó figyelemre ösztönzi a gyermeket. E kiadványban különböző témájú lapokat fürkészhet a kis kíváncsiskodó. Feladata a kiemelt képek felkutatása. Azt a képet, amelyiket megtalálta, meg is jelölheti, így követni tudja, melyek várnak még felfedésre. A képekhez kérdések is kapcsolódnak. Ezek lehetőséget adnak arra, hogy a gyermek a megfigyelésen kívül a gondolkodását is aktivizálja. A kérdések egy részénél a memóriájára lesz szükség, míg más esetekben a képhez kapcsolódó történet ad módot az elmélkedésre. A gyermek válaszainak helyességét a kérdések utáni négyzetekben jelölhetik (+, -). A füzet feladatai a gyermek figyelemtartásának, memóriájának edzéséhez, logikus, összefüggéseket kereső gondolkodásának fejlesztéséhez készültek. A kiadvány kifejezetten ajánlott a figyelem bármely problémájával küzdő 4-7 év közötti gyermek számára.
U dodávateľa
5,05 € 5,32 €

PONS Nyelvtanfolyam kezdőknek - Német (könyv+pendrive+online) - Biztos és átfogó nyelvtudás lépésről lépésre - Akár 3 hónap alatt


Németül akarsz tanulni, méghozzá eredményesen? A Német Nyelvtanfolyam kezdőknek segíteni fog abban, hogy megfelelő biztonsággal szólalhass meg. Ajánljuk azoknak a kezdő, vagy újrakezdő németeseknek, akiket nem ijeszt meg az önálló nyelvtanulás és szeretik hasznos dolgokra fordítani az idejüket. Ráadásul akár 3 hónap alatt eljuthatsz arra a szintre, hogy megszólalj németül alapfokon. 20 leckén át lépésről lépésre tanulhatsz németül, és ismerheted meg a német kultúrát. Motiváló: A fordulatos kerettörténet és a színes grafika ébren tartja a figyelmed. Komplett nyelvi készségfejlesztés: Feladatok, nyelvtani magyarázatok, tanulási tippek és német hallás utáni gyakorlatok. Önálló tanulás: Hanganyag, szószedet, nyelvtani függelék és megoldókulcs is segít. Önellenőrzés: Tudásodat az ismétlő fejezetek mérik és mélyítik el. Hanganyag: Pendrive-on megtalálod a dobozban, de letöltheted a webről is. Biztos alap a további tanuláshoz.
U dodávateľa
39,87 € 41,97 €

PONS Nyelvtanfolyam kezdőknek - Angol (könyv+pendrive+online) - Biztos és átfogó nyelvtudás lépésről lépésre - Akár 3 hónap alatt


Angolul akarsz tanulni, méghozzá eredményesen? Az Angol Nyelvtanfolyam kezdőknek segíteni fog abban, hogy megfelelő biztonsággal szólalhass meg. Ajánljuk azoknak a kezdő, vagy újrakezdő angolosoknak, akiket nem ijeszt meg az önálló nyelvtanulás és szeretik hasznos dolgokra fordítani az idejüket. Ráadásul akár 3 hónap alatt eljuthatsz arra a szintre, hogy megszólalj angolul alapfokon. 40 leckén át lépésről lépésre tanulhatsz angolul, és ismerheted meg az amerikai és brit kultúrát. Motiváló: A fordulatos kerettörténet és a színes grafika ébren tartja a figyelmed. Komplett nyelvi készségfejlesztés: Feladatok, nyelvtani magyarázatok, tanulási tippek és angol hallás utáni gyakorlatok. Önálló tanulás: Hanganyag, szószedet, nyelvtani függelék és megoldókulcs is segít. Önellenőrzés: Tudásodat az ismétlő fejezetek mérik és mélyítik el. Hanganyag: Pendrive-on megtalálod a dobozban, de letöltheted a webről is. Biztos alap a további tanuláshoz.
U dodávateľa
39,87 € 41,97 €

Aktívna matematika - námety na aktivity


Objavte nový spôsob, ako učiť a zábavne sa učiť s Aktívnou matematikou! 56 kariet s námetmi na aktivity s Aktívnou matematikou - pomôckou, ktorá zlepšuje kognitívne schopnosti detí a ich porozumenie matematickým pojmom a súvislostiam. Učebná pomôcka určená na prácu na hodinách matematiky na I. stupni ZŠ, v materských školách v príprave predškolákov a na individuálnu domácu prípravu, či prácu s deťmi so ŠVVP. Vziať deti do sveta matematiky ešte nikdy nebolo tak ľahké! S touto pomôckou získate nevyčerpateľný zdroj inšpirácií a nápadov na prácu s Aktívnou matematikou. Každá z kariet obsahuje jedinečnú aktivitu s podrobným slovným návodom, ktorý môžete ihneď použiť pri práci s deťmi. Čo nájdete na každej Karte: * Názov a obsahové zameranie aktivity - jasná štruktúra vám pomôže rýchlo nájsť vhodnú aktivitu pre konkrétny matematický koncept. * Slovný návod na realizáciu aktivity - overené postupy, ktoré garantujú zábavné a efektívne vzdelávanie. * Variácie aktivity - možnosti, ako prispôsobiť aktivitu rôznym vekovým skupinám alebo rozšíriť učebný obsah. * Krátky odborný komentár - informácia o tom, ako aktivita podporuje rozvoj detských zručností. Autorkami aktivít sú PaedDr. Ľubica Demčáková (autorka pracovných zošitov, didaktických videí, lektorka Aktívnej matematiky, finalistka Učiteľ Slovenska a skúsená pani učiteľka) a Mgr. Zuzana Berová (autorka pracovných zošitov, autorka dizajnu a lektorka Aktívnej matematiky).
U dodávateľa
14,63 € 15,40 €

Spracovanie digitálnych 3D modelov v monumentológii


Vysokoškolská učebnica je určená pre študentov a záujemcov o spracovanie trojrozmerných digitálnych pamiatok. Jej hlavným zámerom je poskytnúť teoretické princípy a praktické postupy v oblasti 3D modelovania pamiatkových objektov s využitím moderných počítačových technológií. Zameriava sa na implementáciu nových postupov do pamiatkového sektora a podporuje digitalizáciu a zachovanie kultúrneho dedičstva. Učebnica sa snaží inšpirovať a vzdelávať budúcich pracovníkov v pamiatkových úradoch, múzeách a iných inštitúciách, ktoré využívajú digitálne technológie pri digitalizácii a uchovávaní pamiatok a zbierok. Taktiež sa zaoberá digitalizáciou pamiatok a virtualizáciou, a poskytuje informácie o profesionálnych 3D programoch a ich použití. Cieľom je vytvoriť novú generáciu odborníkov, ktorí budú schopní efektívne a kvalitne pracovať s digitálnym kultúrnym dedičstvom.
U dodávateľa
18,81 € 19,80 €

Dinós örömök


Kedves Szülők! Az ön csemetéje is rajong a dinoszauruszokért? A kötetünkben szereplő kedves dinó figurák most egy vidám, játékos tanulásra csábít minden dinórajongót. Azonban könyvünk sokkal több, mint egy hagyományos foglalkoztató füzet! Ezeket az óvodásoknak szánt fejlesztő gyakorlatokat úgy válogatta össze a fejlesztőpedagógus, hogy a gyerekekbe játszva épüljön be az a "tudásanyag", mely az iskolaérettség eléréséhez is kell. Hiszen a gyerekek lételeme a játék, tehát a játék által lehet a legjobban fejleszteni őket. Minden feladattípusból több áll rendelkezésre annak érdekében, hogyha a gyermek az elsőt nem tudja önállóan, csak segítséggel megoldani, akkor legyen lehetősége a következőt egyedül megcsinálni. Az oldalak tetején látható, hogy az adott feladat melyik részterületen belül gyakoroltat vagy kérdez rá ismeretekre. Ez segítséget nyújthat ahhoz, hogy a továbbiakban célirányosan tudjanak a nehézséget okozó részterület fejlesztési lehetőségeiről tájékozódni. Tartalmas dinós időtöltést, kellemes és hasznos "játszva fejlesztést" kívánunk!
U dodávateľa
8,00 € 8,42 €

Kreatív Tanulási Módszerek - Önfejlesztő munkafüzet


Az iskolában töltött időszak nagyon fontos része a gyerekek életének. Az oktatásnak nem csak ismeretátadásra, hanem életük megszervezésére, a tudatos tervezés elsajátíttatására kell fókuszálnia. Ennek a munkafüzetnek a segítségével a gyerekek megismerkednek a tanulási önismeret fogalmával, a jövő lehetőségeiről. A gyakorlatok segítségével fontos információkat kapnak a célteremtés, a tudatos jövőkép tervezése mellett, a megfelelő az önértékelés, az érzelmek és a hatékony stresszkezelés összefüggéseiről is. A szerző által kidolgozott módszer segítségével a munkafüzet feladatain keresztül a gyakorlatban is kipróbálhatják, hogyan lehet mindezt eredményesen alkalmazni. Csoportmunka és szituációs gyakorlatok formájában gyakorolhatják, milyen konkrét módszerekkel járulhatnak hozzá a tudatos önfejlesztéshez, az önértékelés javításához, a szorongás és feszültség csökkentéséhez, a szociális kompetencia növeléséhez.
U dodávateľa
9,37 € 9,86 €

Zábavná rozcvička pred písaním pre škôlkarov - s nálepkami


Cieľom pracovného zošita je jednoduchou a hravou formou rozvíjať základné zručnosti a schopnosti, ktoré sú nevyhnutné na nácvik písania.
Predpredaj
5,61 € 5,90 €

Veselá angličtina


Precvičuj si angličtinu veselo.
Na sklade 1Ks
4,28 € 4,50 €

Matematické cvičenia pre deti 8-10 rokov


Pracovný zošit z matematiky pre deti 8-10 rokov.
Predpredaj
3,14 € 3,30 €

Ako motýle objavujú slová


Ako chutia slová? Ako vyzerajú? Čím voňajú? Dajú sa ohmatať? Ako znejú? V tejto knihe nájdete mnoho aktivít a nápadov na účinné rozvíjanie slovnej zásoby u detí, so zapojením všetkých zmyslov. Dozviete sa aj, ako pripraviť ruku na písanie a tiež ako rozvíjať rečový prejav. Ponúka aj praktické rady a tipy, ako reagovať na chybu a zároveň upevniť sebadôveru dieťaťa, ako si spolu vychutnať učenie, a mnohé ďalšie.
U dodávateľa
5,23 € 5,50 €

The Kid Family Story


Meet The Kid Family and Practice Your English
U dodávateľa
19,15 € 20,16 €
  • 5 /5

Ako motýle objavujú slová


Ako chutia slová? Ako vyzerajú? Čím voňajú? Dajú sa ohmatať? Ako znejú? V tejto knihe nájdete mnoho aktivít a nápadov na účinné rozvíjanie slovnej zásoby u detí, so zapojením všetkých zmyslov. Dozviete sa aj, ako pripraviť ruku na písanie a tiež ako rozvíjať rečový prejav. Ponúka aj praktické rady a tipy, ako reagovať na chybu a zároveň upevniť sebadôveru dieťaťa, ako si spolu vychutnať učenie, a mnohé ďalšie.
Na sklade 1Ks
3,33 € 3,50 €

Novozákonní řečtina pro každého


Tato učebnice novozákonní řečtiny je vhodná jak pro studenty teologie, tak i pro samouky. Čtenáře už od první lekce vede ke čtení biblických pasáží. Neustálé nahlížení do slovníku není potřeba – studenti v každé lekci pracují s nově představenými slovíčky. Každý probraný gramatický jev se ihned po výkladu procvičuje. Učebnice rovněž uvádí studenty do zásad překladu a učí oceňovat biblické překlady komplexně, krátce a zajímavě odkrývá vliv biblické hebrejštiny na novozákonní řečtinu a seznamuje studenty i se základy textové kritiky. K učebnici je nově dostupný zvukový záznam slovíček a lekcí ve výslovnosti, která je řecké novozákonní výslovnosti mnohem bližší než tradiční česká školská výslovnost. Tento přehledný úvod do jazyka Nového zákona provádí studenty od prvního seznámení s řeckou abecedou a prvními slovíčky až ke schopnosti pracovat s řeckým textem na vysokoškolské úrovni. Učebnice je vhodná jako pomůcka pro: intenzivní 6-týdenní jazykový kurz dálkové studium při zaměstnání denní studium v rámci akademického programu samostudium (s mentorem či bez)
U dodávateľa
22,28 € 23,45 €

Vzťahová a sexuálna výchova 2 - pracovná učebnica


Pracovná učebnica 2 je vekovo vhodná pre druhý stupeň základných škôl – má 10 tematických celkov. Obsahuje aktivity na zamyslenie, praktické príklady zo života tínedžerov, riešenia. Učí danú vekovú skupinu zdravým, bezpečným, rešpektujúcim vzťahom. Pomáha orientovať sa v prostredí internetu, nebezpečných hoaxov a nedôveryhodných zdrojov. Obsahuje informácie podložené aktuálnym výskumom odborníkov a odborníčok z oblasti psychológie a medicíny. Zdôrazňuje rovnosť bez ohľadu na vek, farbu kože, vieru, sexuálnu orientáciu, bydlisko. Slúži ako sprievodca pri rozhovoroch medzi rodičmi a ich deťmi. Radí danej vekovej skupine, kam sa obrátiť v oblasti vzťahov, sexuality, intimity.
Na sklade 1Ks
10,45 € 11,00 €

Matematika E - pracovný zošit (SJ)


Pracovný zošit k učebnici matematiky pre 2. stupeň ZŠ a viacročné gymnáziá. Piaty z dielov A-F. Sada učebníc A, B, ... je určená pre žiakov 2. stupňa ZŠ alebo pre 8-ročné gymnáziá. Nenadväzuje priamo na učebnice pre 1.-5. ročník, preto je možné s týmito učebnicami začať aj v triedach, ktoré sa na 1. stupni ZŠ neučili Hejného metódou a nepoužívali učebnice Hejného matematiky. V týchto učebniciach sú jednotlivé prostredia v stručnosti znovu zavedené, niektoré už priamo vo vyššej forme, ktorá je bližšia žiakom 2. stupňa. S učebnicou A možno začať buď v 5. alebo 6. ročníku a postupne nadväzovať ďalšími. Pre žiakov, ktorí sa učili podľa Hejného učebníc už na 1. stupni ZŠ, bude učebnica A s veľkou pravdepodobnosťou pomerne ľahko zvládnuteľná. A to najmä pre tých, ktorí už majú za sebou učebnicu pre 5. ročník, ale aj pre žiakov, ktorí skončili s učebnicou pre 4. ročník. Celá sada pre 2. stupeň sa skladá zo 6 dielov označených A, B, C, D, E, F. Jeden diel zodpovedá zhruba pol až trištvrte roku vyučovania (v závislosti od hodinovej dotácie predmetu). Ku každej dvojici učebníc bude vychádzať metodická príručka, a tiež aj pracovné zošity.
U dodávateľa
6,75 € 7,10 €

365 anglických cool fráz a výrazov (SK)


Hravá kniha pre každého, kto si chce zlepšiť „zvuk" svojej angličtiny, znieť viac cool a mať zásobu užitočných výrazov a fráz pre každú príležitosť. Táto kniha často používaných fráz nevznikla z lásky k angličtine, ako by sa mohlo na prvý pohľad zdať, ale zo závisti. Lebo vždy, keď jej autor, nadšený učiteľ Broňa Sobotka, počul niečo, čo ho prinútilo pomyslieť si: „Kiež by som bol povedal niečo také super!", zapísal si tú vetu. Chcel, aby to bol nabudúce on, komu budú ostatní závidieť jeho pohotové anglické hlášky. A presne takto ostro môžete teraz znieť vďaka tejto knihe. Aby tí, ktorí vás počujú, vyslovili závistlivé: „Škoda, že som to nepovedal ja!" V knihe nájdete: Pohodové frázy a výrazy pre každú situáciu. Frázy, ktoré na ostatných zapôsobia. Ustálené frázy pre všetky druhy príležitostí. Veci, ktoré vás v škole nenaučili. Úplne nová fráza na každý deň v roku
Na sklade 2Ks
15,76 € 16,95 €

Informatika s Emilom 3 - Metodická príručka


Metodická príručka pre učiteľa k metóde a vzdelávaciemu obsahu Informatika s Emilom 3 pre 3. a 4. ročník ZŠ. Obsahuje pedagogické rady, učivo, vzdelávacie ciele, informatický obsah a pojmy, metodické komentáre k jednotlivým úlohám a pomocné listy na kopírovanie.
Na sklade 1Ks
23,75 € 25,00 €

Učiť sa, učiť sa, učiť sa... Toto je sekcia na samé jednotky. Naučí všetko, čo by ste mali a chceli vedieť. Podelí sa o vedomosti z matematiky a slovenského jazyka. Preskúša vás z angličtiny a nemčiny. Navedie, ako si ľahko poradiť s i/y. Učebnice, cvičebnice, skriptá a testy - vedomosťami to tu priam dýcha. Nájdete tu všetko pre žiakov, učiteľov, stredoškolákov, vysokoškolákov a samoukov.

Táto kategória je skvostným zdrojom vedomostí, ktorý vám pomôže rozšíriť vaše poznatky a zlepšiť vaše jazykové schopnosti. Či už sa chystáte na školu, štúdium alebo chcete zlepšiť svoje jazykové znalosti, nájdete tu učebnice a slovníky, ktoré vám pomôžu dosiahnuť vaše ciele.

V kategórii "Učebnice, slovníky" nájdete rôzne učebnice z rôznych odborov a predmetov, ktoré sú navrhnuté tak, aby vám poskytli komplexné a dobre štruktúrované učebné materiály. Tieto učebnice obsahujú učebné texty, praktické príklady, cvičenia a testy, ktoré vám pomôžu lepšie pochopiť a zapamätať si študovanú látku.

Okrem učebníc nájdete aj rôzne slovníky, ktoré vám pomôžu zlepšiť vašu slovnú zásobu a zlepšiť vaše jazykové schopnosti. Slovníky v rôznych jazykoch vám umožnia prekladať slová a frázy, a zlepšiť vaše porozumenie a komunikačné schopnosti v cudzom jazyku.

Nájdete tu učebnice pre predškolákov , pre základné školy , na prijímačky na stredné školy , pre stredné školy , na maturity ,na prijímačky na vysoké školy , jazykové učebnice a slovníky ,učebnice slovenčiny pre cudzincov , učebnice pre samoukov , zjednodušené čítanie , aj učebnice pre vysoké školy .